Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Everlight - zachraňte pohádkový svět. Zn.: pro děti nevhodné

Se západem slunce se obyvatelé radikálně mění – z kováře alkoholik, z mága chuligán a z babičky prostitutka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Havran

Lokalizace

Když plná lokalizace má německý dabing, tak jak vypadá částečná lokalizace??? ;-D;-D;-D Jedna věta česká a druhá německá? 8-o8-o8-o

0/0
27.10.2008 19:03

Farflame

Re: Lokalizace

Česká instalace, německá hra :-)

0/0
29.10.2008 12:19

slanecek

:)

Vypadá zo pěkně, dost mi to připomíná Zeměplochu od Terryho Pratchetta.

0/0
27.10.2008 14:52

Spidey

ochrany

Za plnou cenu bych tuhle hru vynechal, ale za 299 to nezni spatne. Jenom nevite vyjde to s nejakou ochranou typu starforce? Jestli jo tak se na to vykvajznu.

0/0
27.10.2008 9:43

m4sk

Everlight

Se proste povedl.Je podstatne lepsi, nez Simon, ikdyz je pravda, ze skutecne nejspis vyuziva stejny engine a dokonce i postava hlavniho hrdiny vypada stejne.To bych prakticky povazoval za jedinou podstatnou chybku:) "Dospely" humor je u me spis plus.Herni doba je slusna, ikdyz mirne zkazena dostupnosti napovedy, ktere je az-az (to jsem hral na nejvyssi obtiznost a napovedu pouzil jednou).Nevim jak autor,ale mel jsem zkusenost s pomerne castym padanim hry.Mozna si toho byli autori i vedomi a proto ma hra vyborny autosave pri vstupu do nove lokace.Osobne bych dal 80-85% :)

0/0
27.10.2008 8:51

smartART

ach to pokrytectvi...

tak si nekdy rikam, ze hry by nemely recenzovat osoby starsi 60 let. Nebo se doba opravdu tak zmenila? Kdyz blahe pameti psal do Score Andrew a jeho ulitle recenze cetly (a kralovsky se u toho bavily) 12-lete deti, tak ted by jejich starsi vrstevnici nemeli vedet co je to LSD?

Mily autore, to si snad delate prdel 8-o

0/0
27.10.2008 8:30

Honza

Re: ach to pokrytectvi...

Myslim že kdyby sem adnrew poslal jednu z ěch svejch drsnějších věcí v denšní době tak se 5 lidí zasměje a 500 jich píše žalobu. Doba se změnila chlape, uvědom si to...

0/0
27.10.2008 9:33

koizumigadaisuki

Re: Re: ach to pokrytectvi...

Proto se dal take Andrej na porno ;-D

0/0
27.10.2008 12:20

PaVuK

Re: ach to pokrytectvi...

jsi krapet vedle s tou generací. šedesátnící to maj na háku. problémy dělaj 28+ (prostě generace moderních rodičů) protože se bojí aby jejich nezkažená neposkvrněná dítka náhodou někde nezahlédli nápis droga nebo sex.

0/0
27.10.2008 16:15

totalkeks

kde zijete?

Vetsina patnactiletych jiz davno pobiha lesem a pod vlivem LSD mlati srny bicikem... 

0/0
27.10.2008 3:04

Srna

Re: kde zijete?

Presne tak mohl by je nekdo zpacifikovat ... uz me pali (Y) jak svina.

0/0
28.10.2008 15:09

jozef

Re: kde zijete?

haha uplna pravda, az na to pod vplyvom LSD nik nikoho nemlati, miiiiir ;-D

0/0
29.10.2008 12:53

srna

Re: kde zijete?

na papcu budes srny obdivovat a budou se ti zdat zajimavy, urcite je nebudes mlatit..:D

0/0
25.11.2008 16:44







Najdete na iDNES.cz