Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Brothers in Arms: Hell’s Highway – do pekla rovnou po dálnici

Nic moc novinek, ale milovníci válečných akcí si určitě přijdou na své.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Mystic

90%

Kvalita,super zpracování,jako každá hra má své nedostatky ale jsou to jen drobnosti,úžasná hra,jeden z kousků co nesmíte minout.Super !

0/0
24.2.2009 11:05

Honza

wow

Tohle je bomba... nejlepší příběh co se seww2 her týče a možná i nejlepší ww2 hra

0/0
8.2.2009 21:42

petr68

biahh

Asi nejlepší z této série.Hra je jinak jako vše z dílny Ubisoft-graficky hezká,ale

příšerně zdlouhavá (psycho filmečky Vás dovedou svou délkou k šílenství) Rv velké mezery

 mezi savy,takže pokud opakujete úkol př.po třetí,pak už je to velká nuda,tak jak tomu 

u her od Ubisoftu bývá.Nic překvapujícího.

0/0
19.1.2009 21:11

kobEr

90%

Naprosto nejlepší hra z WW2 která zatím vyšla, nadupaný příběh, super ozvučení, nejlepší díl série!

0/0
25.12.2008 12:13

Revan9

89

no ta recenzia,co ja viem podla mna nedocenena hra,asi naj hra z 2sv vojny,ja by som dal 89 %

0/0
15.12.2008 18:33

hej

Multiplayer

Cau vsichni, chci se vas zeptat jestli nemate nekdo zkusennosti s multiplayerrem, ucet na Gamespy mám a jsem i na nej pripojenej ve hre akorat když najdu nejake servery tak mi to nahlasi že připojení selhalo a taky nevim co s tim kodem kam ho mam zadat díky

0/0
28.11.2008 14:26

....

n/c

ne to neni průměr, napíše ti to,kolik si dal... krávo

0/0
28.11.2008 11:24

Revan9

.

hra si zasluzi velku pochvalu za naozaj filmove spracovanie

0/0
26.11.2008 17:28

Olaf

__??__

Všimli jste si v tom videu, že s tommygunnem sejmul na 40 metrů borce s težkým kulometem, ktery klečel za pytlema s pískem, a ten s tím kulometem se doněho ani netrefil.Rv

0/0
22.11.2008 2:32

dean98

biahh

mam ji vyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyborna hra joooooooooooooooooooR^R^V

0/0
11.11.2008 17:12

ojta

Skvělá hra

Tak hru jsem dohrál a bavilo mě to. Zezačátku přišlo patřičně zklamání(čekal jsem víc) ale pak jsem hrál pořád a pochopil proč je BIA pořád tak zábavná. Jinak za největší plusy oproti minulým dílům je skvělý příběh a spousu videí.Mě to bavilo

0/0
28.10.2008 15:09

LUKiNO

btw

Mimochodem hlasoval jsem 92% a skočilo mi tam 72,že jsem dal.Nechápu tento systém -.-

0/0
23.10.2008 12:38

Olaf

Re: btw

to je průměr ,vole

0/0
22.11.2008 2:34

MARTIN

Re: Re: btw

TA HRA JE SKVĚLA HRÁL JSEM OBA PŘEDCHOZÍ DÍLI SICE JSEM ČEKAL  VÍC  ALE GEARBOX SE VŽDYCKY SPECIALIZOVAL NA AUTENTIČNOST NE NA POŽITEK ZE HRY JO DOCELA DOBRY

0/0
10.2.2009 12:36

LUKiNO

špatná recenze

Recenze je vyjádření názoru autora na danou hru,ale musim říct,že mi tato recenze dojem z hraní hry nezkazí.Hra je skvostná a plně mě dostala.Minimálně 2x jsem si byl jistý, e hra skončí,ale stále pokračovala,příběh strhující a zmatečný?Nikoli,na 2.sv.válku je pojat moderním způsobem.Hratelnost a grafické zpracování téměř bez chybičky a na žádný bug jsem snad nenarazil.Co se týče té arkádovosti..je to sporné,také mě to mírně zaskočilo,ale musím uznat,že to bylo pár minut příjemnýho odpočinku od tuhých přestřelek a taktického přemýšlení.Mám na mysli mise v tanku nebo pálení z odstřelovačky.Autor této recenze si v pár bodech odporoval a kloubok nandal na závěr,když jí označil jako arkádovou střílečku:-( proto mu dávám 40% a to jen za hlášku s Plzní a utopenci.

BiA:HH je velmi vydařená hra a těžko by někoho mohla zklamat.

0/0
23.10.2008 12:37

Shocker

Multiplayer

Ma to kooperativní multiplayer?

0/0
23.10.2008 10:55

miky

super

dobrá hra, hrál jsem jedničku, dvojku sem vynechal, ale tohle je rozhodně nejlepší díl série

0/0
22.10.2008 22:39

kaja

mne se to libilo

Sic jsem hru dohral za 2 dny, ale prisla mi rozhodne nejvice zabavna ze serie....

0/0
22.10.2008 22:24

Mara

Bratři :-)

Lidi já tu hru hrál.A taky dohrál.Byla to teda moje první hra ze serie Brothers in Arms ale mužu říct že to bylo lepší než všechny hry tomuhle podobný co sem dohrál a to že jich bylo!!!!Jak příběh tak Garfika tak kompletně celá hra mě stáhla a už nepustila.To že si tam mužete svuj tým volat jak chcete a posílat kam chcete to je jen špetka toho co vám tahle hra nabídne je to prostě mazec!!Vřele doporučuju všem!!!;-D;-D;-D

0/0
22.10.2008 22:04

PerG

Super recenze

Naprosto se stotoznuju, az na to, ze pribeh je zmatenej. I pro ty co nehrali predchozi dily to musi bejt v pohode. Kazdopadne tahle veta me rozesmala nejvic: Němci nabíhají pod hlaveň kanónu jako by z ní stříkala vychlazená Plzeň a kulometčík nahoře rozhazoval utopence jako bonus.To je fakt hlaska mesice R^R^

0/0
22.10.2008 21:39

mYsaq

čeština..

Neví někdo o češtině, zda bude? Pro ty lidi co maj anglickou verzi a nechcou dávat znovu peníze za českou? :-)

0/0
22.10.2008 17:18

Mara

Re: čeština..

Hodne trapnej pokus :-P

0/0
22.10.2008 20:28

Girm

Re: čeština..

Jasny. Neumis anglicky, ale asi jsi neodolal koupi anglicke verze a ted doufas v cestinu co :D

0/0
23.10.2008 16:09

eFko

Re: Re: čeština..

Srat na vsechny.....odmitam kupovat....furt budu stahovat....;-O

0/0
25.10.2008 17:54

mourasek

Re: Re: Re: čeština..

Ubožáčku

0/0
24.2.2009 11:38

příběh

příběh

Zmatený příběh? Majgat! Nejlepší příběh od dob mafie! Na konci jsem brečel ;-( Co na něm bylo zmateného?! Rád bych to věděl(Y)

0/0
22.10.2008 12:05

Ko3

Re: příběh

Taky nechápu, proč zmatený příběh.. to, že ho někdo nepochopí, ještě neznamená, že je zmatený ;-O

0/0
22.10.2008 12:34

eldee

Re: příběh

Příběh jako takový není zmatený, jen jeho podání může místy dezorientovat. Časem to však člověku ani nepřijde, a s tím, že je kvalitní, můžu jedině souhlasit.

0/0
22.10.2008 17:09

Revan9

Re: Re: příběh

pribeh je len zo zaciatku zmatany lebo sa prelinaju rozne casove linie,az postupne to clovek zacne chapat ale to tak aj ma byt myslim si

0/0
26.11.2008 17:26

bůčkin

Nutnost připojení k internetu

Četl jsem na jednom obchodě že je vyžadováno připojení k internetu . Na jiných obchodech to neuváděj . Nevíte někdo děkuji .:-)

0/0
22.10.2008 11:32

wena

grafika

exteriery jsou perfektni, ale interiery hruza, jako pred 5ti lety

0/0
22.10.2008 11:22

Lukec

COD

Já už bych tu raději měl nový Call of Duty, sice nejni od Infinity ale i tak je pro mě ta série lepší.

0/0
22.10.2008 10:58

hopsy

normalka

No jako grafika vypadá celkem dobře ale proč se tam objevují ty značky ve hře??? :-/

0/0
22.10.2008 9:07

Thorus

Re: normalka

to si muzes v options vypnout

0/0
22.10.2008 10:27

red baron

no nevim

Tak nevim, chtel jsem si to koupit ,ale po precteni recenze mne to spise odrazuje ,ale jinak nic proti recenzi je v pohode a obcas se clovek i zasmeje :)

0/0
22.10.2008 7:07

Ojta

HW

Rozjedu to na AMD 2800+,1GB RAM,GF 7600GT 256MB?

0/0
22.10.2008 6:29

Parmen

Re: HW

Mozna ze i jo :D ale necekej nic svetobornyho, spis next gen mario grafiku, ale rekl spis ze si budes muset koupit novej procak

0/0
22.10.2008 7:13

batman3d

Re: Re: HW

ROFL next gen mario grafika :-D hezky receno

0/0
23.10.2008 8:21

Jan

Re: HW

Pokud mas Athlona XP 2800+ tak pochybuju, nepodporuje SSE2 instrukce.

0/0
22.10.2008 11:40

Taz

Re: Re: HW

Dovolím si nesouhlasit, jádro Newcastle stejně jako ClawHammer rozhodně SSE2 podporuje ve všech modelech, tudíž i 2800+ ovšem narozdíl od Venice a dále nepodporují SSE3.

Pokud by se náhodou jednalo o Semprom 2800+ tak jádra Thoroughbred a Thorton nepodporují výše jak SSE, jádro Palermo pak ještě SSE2. Manila na AM2 podporuje vše jako plnohodnotná řada.

U notebooků podporují všechny 2800+ (ath i semp) SSE2.

To jsem si to zase zarozumoval (Y)

0/0
22.10.2008 11:52

Scorpy

Re: Re: Re: HW

Jádra NewCastle a ClawHammer jsou Athlony 64, nikoli XP, které rozhodně SSE2 podporují, nicméně on se ptal na Athlon XP. Athlony XP (tudíž jádra Palomino, Thoroughbred, Thorton a Barton) podporují pouze SSE. Jsem si tím absolutně jistý protože jsem měl XP 3200+ bartona (čili tuším že nejvyšší model téhle řady) a podporu SSE2 jsem rozhodně neměl.

0/0
22.10.2008 15:32

Scorpy

Re: Re: Re: Re: HW

Ježiš sorry, překouk sem se... ptal se jen na AMD 2800+.

Nicméně žádnej Athlon XP nepodporuje výš než SSE1 :-(

0/0
22.10.2008 15:33

Ojta

Re: Re: HW

CPU mi podporuje i SSE 3. Takže myslíte že to pojede?

0/0
22.10.2008 22:15

Taz

Re: HW

Ano, jako slideshow díky CPU a RAM. Počítej neúnosné swapování na disk díky kterému se ti to bude setsakramentsky protivit. (Jestli máš 5400 disk tak to raději rovnou zabal :) ) GFX by měla být v pohodě a bude bržděna CPU, pokud ovšem nemáš odlehčenou verzi karty s DDR (takové větší podlouhlé obdelníčky) místo DDR2/DDR3 (takové malé obdelníčky/kostičky :) )

0/0
22.10.2008 11:40

Ojta

Re: Re: HW

Mám AMD Sempron 2800+ a třeba Crysis Warhead běžel v poho...sice na nejmenší detaily ale nesekal se:-). Škoda že neni nějaké demo kde by se to dalo ozkoušet

0/0
22.10.2008 15:50

Dann

Re: HW

Zkraťte to : Pokud máš Socket "A" na SSE2 instrukce zapomeň !!!

0/0
19.1.2009 23:40

mYsaq

Arkáda?

Němci sou sice snadnej cíl ale pokud si člověk vypne veškeré pomocníky od kompasu až po počet nábojů co zbejvá v zásobníku a zapne si "autentickou" obtížnost, tak už mi to moc arkádové nepřišlo. Arkádu je podle mě COD4 kde člověk běží a střílí do vše co se pohne. To jsem zkusil i v tého hře a zrovna sem neuspěl :-D podle mě to zas taková arkáda neni, a co se týče jízdu v tanku, chápu že musel být nějak omezen prostor pohybu a že na okraji mapy se sekne i o keřík, ale zato se mi líbí že mu nedělaj problém nízké zdi a sloupky které projede naprosto bezproblémů..A nestalo se mi že by němci skákali pod kanon, spíš se snažili krejt týpka z bazooookou co měl proti mě šanci..A poslední mise na "autentickou" obtížnost je fakt hardcore..a to už jsem si pár hrama prošel...

0/0
22.10.2008 6:27

morte

grafika

Nevím, na čem jste ty screenshoty típali, ale tipnul bych to tak na Voodoo 2:-)

Jinak vcelku dobrá recenze.

Druhé světové války bylo opravdu už dost. Hry by se měly inspiraovat COD4, Crysis, Far Cry 2 atd.

0/0
22.10.2008 0:19

sal

Re: grafika

ty screeny 8-o:-©!

0/0
22.10.2008 11:50

Girm

Re: grafika

Jenze spostu lidi ta WW2 stale bavi a ve hrach z ni zatim bylo pouzito vazne malo udalosti

0/0
22.10.2008 16:30







Najdete na iDNES.cz