Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Quantum of Solace jako hra - až příliš akční bondovka

Nová herní bondovka slibovala hodně, bohužel se však nedokázala vymanit ze sevření arkádové akce a není tak cool jako James Bond.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

pampaliny

problem s nastavením

,Mam gf 9600 proc 5000 3g ram a presto se mi hra seka je to ořezany na minymum a laguje se co stím mam dělat.[>-]

0/0
7.2.2009 15:22

mates

pomoc

nevi nekdo proc se mi hra neuklada

0/0
30.1.2009 18:09

Rado

Re: pomoc

nepamatam si to uz presne,ale na zaciatku si musis vytvorit profil, kym nie je profil,hra sa neuklada..

0/0
30.1.2009 18:30

Maty

čeština

Nevíte jestli se dá někde stáhnout čeština...dikas

0/0
14.12.2008 22:43

i

i

tz

0/0
10.11.2008 21:00

Qwer95

Bond

Sem byl dneska na Bondovi v kine a byl jsem spokojen!!!

0/0
9.11.2008 20:19

Dhatz

úpadek do konzolovitosti

kdysi jsem hrál 007 nighfire demo,nebo něco takového a to byl o hodně víc bond než takováhle COD předělávka.

0/0
6.11.2008 17:29

Ursus

Re:

007 Nightfire ale byla mlutiplatformovou hrou, a dokonce mám pocit, že byla primárně připravována pro konzole, takže nevím, o jakém úpadku ke konzolovitosti mluvíte. Patrně trpíte závažnou chorobou antikonzolovitosti, ale nebojte dá se to léčit.

0/0
9.11.2008 20:54

Raven

Ach jo

...kriste, tak hloupý slogan na recenzi jsem už tady dlouho nečetl. Už jen to že QoS nazve "až Příliš akční bondovkou". To už mohl rovnou nazvat CoD4 až příliš akční hrou, protože tam se taky "jen střílí", ale podívejme - lidi to milují právě proto. Stejně tak Fallout3 příliš role-play RPG, nebo Maxi Payne-a až příliš pomalým díky bullet time-u ne? :D Mě to přijde vyloženě k smíchu.

No dobře. Když uvážím tu historii tam shrnul pěkně, ale zapomněl na slušnou FPS 007 Nightfire.. což je dokonce předchůdce QoS na PC. No nic, asi ji nehrál. To co psal o hře raději nehodnotím, hrál jsem jen krátké demo ze kterého toho člověk moc nevyčte.

0/0
6.11.2008 0:23

Phoe

...

Hmm, podle screenů to vypadá po grafické stránce dost komicky. Ale asi to dělá i to že mám screen tak na 1/4 monitoru a je komprimovanej do jpg skoro na 50%;-D jinak to fps oceňuji ale dal bych to na víc her ze stejné sestavy kterou bych samozřejmě uvedl, tedy za předpokladu že jste ty screeny někde nestáhli;-D

0/0
5.11.2008 21:39

Syki

....

Brosnanovi se nendá upřít že bondovky nakopnul,ale nejlepší s ním zůstalo Zlatý oko...dál už se to zvrhlo v (i na poměry nadsázkovýho 007) v absurdní patlanici která se podbízela kde komu a nevěděla jak se sebou naložit dál,co ej horší že to bylo po akční stránce veskrze průměrný,nenápaditý a pomalý...za Craigovo pojetí sem vděčnej,dodal tomu koule(i když opisují od Bournea kde můžou)...je to zase nefašovaně cool

0/0
5.11.2008 17:28

Kubusz

Kraťoučké..

Je to opravdu dobrá odragovačka, lepší než série Splinteru, Bond je akčnější, ale ke konci nudný, takže díky bohu, že to nebylo delší (dohráno za 5hod). Co se týče filmu, jsem rád za Craiga a za nový styl Bondovek, ty staré už dávno usnuly na vavřínech a stal se z nich odporný kýč.

0/0
5.11.2008 15:11

Fero

Re: Kraťoučké..

Ale "starý" Bond si na umenie nikdy nehral a v tom bola jeho sila. Inteligentný človek ho ani nemohol brať vážne, ale s nadhľadom sa bavil. To bolo presne to, čo Bonda odlišovalo od iných akčných filmov a toto "nový" Bond stratil, čím vlastne stratil aj celú svoju podstatu. Naviac Craig je možno vynikajúci herec, ale na túto úlohu sa jednoducho nehodí. Na nejakom fóre k jednej recenzii som čítal tento príspevok: "Nebudete mi věřit, ale včera Bond se svým bráchou spravovali sousedovi plot, asi nějaká tajná mise." ;-D Proste Craig vypadá fakt ako úkáčko a nie ako agent "její veličenstva". Alebo žeby to brali ako UKRAJINA = UK = UNITED KINGDOM ?

0/0
5.11.2008 16:38

x_LUKAS_x

QoS

Žiju v Anglii, a tak už jsem na Bonda mohl do kina. A rovnou říkám, že peněz nelituji. Craig zahral Bonda opět skvěle. Akčních scén je dost a jsou dobře promyšlené. Sice by při nich nemuselo být tolik střihů, ale i tak se v nich dá vyznat. Bond hodně cestuje, takže o zajímavá prostředí není nouze. Hlavní "záporák" není tak výrazný jako v Casinu, ale na konci to napraví. Komu líbilo Casino, ať jde bez obav do kina.

0/0
5.11.2008 10:17

Petr

Re: QoS

QoS: Nadrumerny akcni film, podprumerny Bond - http://www.csfd.cz/film/226775-quantum-of-solace/

0/0
5.11.2008 10:21

x_LUKAS_x

Re: Re: QoS

Bondovky s Brosnanem maji mensi hodnoceni nez Quantum of Solace 77%, mozna ze jen zatim. Az na Zlate oko 78%. A jinak Casino Royale 81%. Nic proti Brosnanovi, byl dobrej.

0/0
5.11.2008 10:31

Dhatz

Re:

meli jste videt ten original english s brosem,preklad zabil pulku vtipu,treba:

-you know aston martin vanquish? (zviditelni ho) -we cal it the vanish

0/0
6.11.2008 17:33

Pavka

konec bondovek

Negativní hodnocení z důvodů ztráty bondovského ducha mi přijdeke hře celkem nefér, vývojáři přece jenom dělali hru podle filmu, který už také postrádá bondovského ducha. Je to jen další z řady drsnejch agentů, navíc s příšerně obsazeným hlavním hrdinou, bondovky miluju, ale na Craiga do kina nikdy nepůjdu. Čus...

0/0
5.11.2008 9:47

zdenal...

ufff....

no podle dema je to drahy aji jako budgetovka (Y)

0/0
5.11.2008 9:34

Fero

Bond už nie je Bond

Hmm, pre mňa Bond skončil s Brosnanom. Bola to séria s vtipom, nadhľadom až paródiou, človek sa bavil a malo to svoj štýl. Potom čo nastúpil Craig s vzhľadom agenta KGB a Forster z toho urobil akože realistický drsný akčný film, úplne to stratilo švih a prepadlo sa to medzi ostatné akčné filmy, akých sa produkujú stovky a človeku postupne splývajú v jednu sr*čku. A vobec nezáleží na tom aké úžasné drsné scény tam sú, koľko vybuchne áut a lietadiel. Preto ma vobec neprekvapuje že hra dopadla takto a celkom jej to prajem, tak ako prajem aj novému pojatiu Bonda aby sa čo najskor odporúčal niekam.(Y)

0/0
5.11.2008 9:20

Medvidek

Re: Bond už nie je Bond

Ja to mam obracene. Libi se mi Bond s Connerym, ty jsou perfektni. A potom me zaujal az Casino Royale a prave Craig.

0/0
5.11.2008 9:53

Petr

Re: Bond už nie je Bond

Souhlasím, Craig není hoden Bonda, postrádá jeho eleganci, měl hrát možná tak xXx 3 :-) Jinak hra vypadá dobře jako budgetová odreagovací střílečka za 3 stovky, to bych do toho šel.

0/0
5.11.2008 10:08







Najdete na iDNES.cz