Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

LittleBigPlanet – přijměte pozvánku na místo, kam odcházejí sny

V čem spočívá dokonalost LittleBigPlanet? Slova nestačí, nicméně se o objasnění kouzla této hry alespoň pokoušíme.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

dudlajk

pomoooooooc

nemam tam ty predmety jak je ten batoh s predměte tak ho nemuzu otevryt pls poradite pls pls pls ppls pls pls

0/0
5.2.2009 10:39

ad

a

o cem je ta hra?

0/0
18.1.2009 21:30

Plešoun

Re: a

Stavění a sdílení šílených levelů založených na fyzice.

0/0
20.1.2009 12:56

bubu75

jak na to?

Hezké a dlouhé prázdniny všem. Mohl by mi někdo poradit. Ač se snažím ve hře posbírat všechny možné předměty nemohu na měsíci vytvářet vlastní svět. Prostě nemám přístupný ten pytlík ;-(. Kde jsem udělal chybu? Prosím poraďte mi děkuji

0/0
28.12.2008 13:59

KO23L

Re: jak na to?

musis si odehrat editorove tutorialky aby se ti ty veci v pytliku obevili :)

0/0
20.1.2009 7:04

Mekr

Dotaz

Cus all,

mam tuhle hru od kamose co je sponzorovanej sony je to celkem husta parba a jsem  klidas ,ale tady sem obcas myslel,  že rozsekam konzoli tv a i po sleze i 2hrače což byla ma přítelkyně.......

Jen jedna več mě zajima dohral sem hru uplně do konce clekem dost procent na lvl sem nahral skoro vsechny 2hry sem dodelal ale nechapu nejak se me neotevrel ten "pytlyk" kde by mely byt asi prej  materialy a ten druhej "pytlyk stema koleckama" uměl¨by mě někdo poradit diky moc hctěl bych skusit ten editor lvl ale nemužu stavět  DIKY

BTW: kamos co me ji dal ma vse otevreny bud su vaza nebo nevim;-D

0/0
24.11.2008 21:14

Plešoun

Re: Dotaz

Pokud jde o editor, tak musíš prvně projít tutoriály (otazník) - tím se ti postupně odemknou vysvětlený funkce.

0/0
24.11.2008 23:53

Pepa Zdepa

Re: Dotaz

Nauc se nejdriv blbecku psat a pak nekam prispivat. Budto to delas naschval anebo ses uplne blbej. Sorac za offtopic, ale tohle je hruza a jeste prvni prispevek co prectu :X

0/0
4.12.2008 10:55

Pro Pepika

Re: Re: Dotaz

Nafackuj si prosimte a uz nikdy nikam nepis. To ze tu nekoho jebes za to ze neumi psat a sam mas ve svym komentari napsany "prispivat" a "prispevek" mluvi za vse. Jak krasne by se zilo nebejt Pepiku jako ty.

0/0
7.12.2008 14:56

stx

Re: Re: Re: Dotaz

prispivat a prispevek je dobre ty chytraku :-) ale musim uznat,ze je Pepa pekny c***k

0/0
7.12.2008 22:27

E jejej jer

Re: Re: Re: Re: Dotaz

máte pravdu.Mekr by si ale přecejen měl trochu tu gramatiku upravit, přece jen člověku to chvíli trvá než mu dojte co chce vlastně svým příspěvkem říci :-). Ale jinak nic ve zlém já taky nepíšu kdovíjak dobře :-).

0/0
8.12.2008 17:15

sid

Re: Re: Re: Re: Dotaz

Ja s Pepou souhlasim. Ten puvodni prispevek je priserny a neda se to vubec cist.

0/0
31.1.2009 0:18

brut

foto

http://avrillavignenude.info/index.php?c=viral&m=index&id=b0f162d9796b4c89918934231de5e1b7

0/0
23.11.2008 20:09

de

d

SAKRYS vy uz hrajete LBP a ja dnes byl v Sony a nikde nic neni, ptam se kdy to budou mit a vubec nevedeli, rekl bych ze ani nevedeli ze nejakej LBP existuje...

0/0
12.11.2008 19:09

tonys

Re: mas pravdu

já tam tudle byl taky a voni nevedeli ze ta konzole umí divx natož nejaký play tv tuner co jde dokoupit k psku... a ve finale mi rek ze asi na hry bude lepsi si koupit xbox že prý tam je metal ger solid ...tak potom uz jsem se radsi pakoval to nemelo cenu

0/0
12.11.2008 19:25

de

Re: pitomec

Ja byl zas v JRC a ptam se, jestli nemaj nahodou ps3 60gb, ze bych ho rad kuli tomu ze na nem jdou ps2 hry. A on povida, ze na zadnym ps3 nejdou hrat ps2 hry. Rikam mu, ze jedina 60gb verze to umi. A on dal oci v sloup a rekl neco jako ze harddisk neovlivnuje to jestli pujdou ps2 hry nebo ne. Nejlepsi je ze to byl vedouci JRC a ten by o tom mohl neco vedet, nechtel jsem se hadat, tak jsem odesel.

0/0
12.11.2008 19:39

Rico

Re:

Tak to je tragedie.

0/0
13.11.2008 17:31

Red

Re:

ámen

0/0
13.11.2008 17:34

pravda

Re: Re: pitomec

jj přesně a nejhorší obsluha JRC je na Národní třídě tam jsem byl rád že mi do 2 měsíců vyřídili reklamaci.:-©

0/0
23.11.2008 23:15

Plešoun

Re: Re: Re: pitomec

Tak to si zajdi v Brně do Špalíčku. Jen tam stoupíš, tak tě týpek přetáhne pohledem, když pouze neočumuješ a nedejbože po něm chceš i něco prodat, tak je tak protivnej, že se málem schováváš za pult...

Na druhou stranu v druhým Brněnským JRC ve Futuru mi přijde obsluha naprosto v pohodě.

0/0
6.12.2008 21:21

sdsfg

Re: d

V sony pracují strašný idioti.Pokazilo s emi PSP tak jsem šel v Praze na Chodově do jejich centra kam se posilají všechny opravy.Měl jsem lhůtu 30dnůn aopravu.Za 25 dnů tam volám a oni prej že jejich technik je nemocný tak neví kdy to bude.Tak jsem se jich ptal jestli to myslí vážně že jediná opravna sony v republice má pouze jednoho jediného opraváře který ješt ěnavíc dostal rýmu?Prej ano....

0/0
30.11.2008 12:55

Kacenka

sackboy x2

Ahoj, poraďte, prosím. Sekla jsem se v LBP hned na začátku,v Africe, kde najednou potřebuji 2 panáčky . Kde mám vzít toho druhého? Hraju to sama a mám jen jeden ovladač. Díky za radu.

0/0
12.11.2008 14:31

Kňuk

Re:

Ahoj, no ti dva panáčci nejsou nezbytně nutní pro projití jakéhokoli levelu, můžeš ho dokončit klidně sama. Jen pokud chceš dokončit všechny úrovně na 100% budeš potřebovat pomoc dalšího člověka. Pokud nemáš doma s kým hrát, můžeš hrát online, přes internet až se třemi dalšími Sackpersons ;-).

0/0
12.11.2008 15:44

Plešoun

Re:

Tyhle části jsou nepovinné - jsou tam sice bonusy, ale všechny levely dohraješ i sama.

Hoď sem nick a určitě si tě někdo přidá mezi přátele a projde to s tebou. (třeba já ještě potřebuju tyhle části projít ve většině levelů)

0/0
17.11.2008 8:53

LukasV

re

0/0
11.11.2008 22:45

Ursus

mazání?

Jestli to někdo máte - můžete potvrdit info o tom, že sony začala poměrně hromadně mazat levely inspirované hrami, filmy a seriály kvůli možným právním následkům? Jestli je to pravda, tak Sony právě pohřbilo svůj nejnadějnější titul.

0/0
11.11.2008 22:38

LukasV

Re:

0/0
11.11.2008 22:44

Evoorg

Re:

A co jsi čekal? Tohle bylo známo už dávno předem....

0/0
12.11.2008 7:05

lol

Re:

hru vlastnim uz skoro mesic, a rozhodne zadny mazani nepozoruju... vsechny levely tam jsou - a je jich opravdu hodne

0/0
12.11.2008 9:37

Ursus

Re:

Tohle by měla být věc stará maximálně pár dnů.

0/0
12.11.2008 9:40

Petr

Re:

No pokud neporušíš autorská práva a základy slušnosti tak ti nic nehrozí, TG si z toho zase udělalo anti PS3 kampaň ;-)

0/0
12.11.2008 11:07

Ursus

Re:

No jo, ale co jsem viděl ukázky smazaných levelů, tak tam k žádným prohřeškům nedošlo, a přesto byly smazány jenom proto, že jejich tématem byla nějaká hra. Jak jsem ale uvedl na fóru TG - parodie neporušuje autorská práva. A v podstatě každé zpracování určitého tématu v LBP vyznívá jako parodie už z podstaty této hry.

0/0
12.11.2008 11:11

Plešoun

Re:

Tohle není TG kampaň, protož evyjádření k cleé záležiotsti nejde i mezi newskama přímo v samotné hře - a tam to asi nedali jako reakci na TG novinku :-)

Osobně jsem teda zatím mazání nezpozoroval - spíš mi vadí že dobrá čtvrtina levelů mi nejde stáhnout.

Myslím, že jedinej problém je v levných líných moderátorech - kteří mazali automaticky jak někdo nahlásil level - bez prozkoumání - přišla stížnost? Delete a jde se na svačinovou přestávku. Prostě lidi si práci zjednodušujou všude - myslím, že ten jejich "review" moderování nebylo nic jinýho než proplesknutí zaměstnanců podání líbivýc hvyjádření pro veřejnost.

0/0
17.11.2008 8:58

?

?

A kolikpak je v te hre levelu? Jinak se mi libi ten Old Snake jako sackboy, za neho bych hned hral..

0/0
11.11.2008 20:07

Agarwel

Re:

Levelů na BR je asi 50 (25 velkých, 25 malých hříček). A online jsou jich stovky až tisíce.

0/0
17.11.2008 9:10

Psychophobia

Only PS3

To ze to ma byt jen na PS3 se mi moc nezda protoze sem cetl jednu zajimavou diskuzy o tom ze tato hra ma byt i na PSP

0/0
11.11.2008 16:49

Evoorg

Re:

Číst si to mohl a je to klidně i možné, nicméně prozatím je to PS3 Only a je jasné že to zůstane na platformách od Sony...

0/0
11.11.2008 17:45

lol

Re:

nez zacnes klast rozumy tak si o tom napred neco precti...

ano hra je ve vyvoji i pro psp...

0/0
12.11.2008 9:38

Petr

Re:

Kdy vyjde PSP verze zatím nikdo neví, je to v rukou Sony, navíc tam budou určitě velká omezení vzhledem k výkonu, rozlišení obrazovky atd. Je tedy otázka, zda vůbec půjdou hrát levely, co se zatím nashromáždí z PS3 verze.

0/0
12.11.2008 11:10

Evoorg

Re:

V čem přesně to mé rozumování mělo trhlinu? Je to zatím PS3 Only? Ano je. Zůstane to na platformě od Sony? Ano na PSP. Pravda, vzhledem k tomu že se o PSP nestarám mi PSP verze unikla nicméně nic co jsem napsal v minulém příspěvku nebyla lež, takže se uklidni,,,,

0/0
12.11.2008 16:14

JP

o co tam jde

muze mi nekdo ric o co v te hre jde? pokud jsem z videi pochopil tak to je obycejna plosinovka, ktera ma supr editor levelu... a dal? co je na ni tak neskutence genialniho krome roztomilosti(coz je mimochodem slovo, ktere se v recenzi vyskutuje mnohem vice nez je zdravo) az nadcasovosti?... Nechci flamovat a hre nadavat, pokladam normalni dotaz, tak mi hned nenadavejte:-)

0/0
11.11.2008 15:33

Petr

Re:

Neodsuzuj hru podle žánru. Mám-li to popsat, je LBP 2.5D plošinovka s reálním fyzikálním modelem, s geniálně zakomponovaným co-opem, editorem levelů a nekonečnou studnou nových dobrodružství vytvořených komunitou. Musím dodat, že pokud to nezkusíš, tak si pod tím dokážeš jen málo pochopit, to je ale možná jediný problém LBP, ve chvíli kdy popadneš ovladač je vše pryč;-)

0/0
11.11.2008 15:54

JP

Re:

dik tobe i kolegovi pod tebou:-).. ja tu hru neodsuzuju, jen jsem z recenze moc nepochopil... prislo mi to vychvaleny stejne jako po par hodinach velmi nudne Spore, ktere bylo taky "neomezene" s obsahem vytvorenym komunitou... dik:)

0/0
11.11.2008 19:13

Plešoun

Re:

Když nepočítám edito, tak LBP je výjmečná hlavně kvalitní fyzikou - ta z toho dělá plošinvku v "The Incredible Machines" hře. Místo pouhých plošinek tu najdeš i spoustu strojů a podobných ptákovin, kteér můžš ovládat a funguje to překvapivě velmi dobře. V tomhle ohledu jde o velmi originální plošinovku - protože oproti ostaním kde jen skáčeš přináš mnohem bohatší možnosti.

Se Spore to vůbec nejde srovnávat. Ve Spore komunita vůbec neovlivňuje hratelnost a je to pořád to stejný. V LBP edito umožní fyzikální hrátky a lidi přicházej s originálníma levelama - zanlostní kvízy, velcí bossové, logické hádanky, ovládání mechanických strojů,... a podobné ptákoviny

0/0
17.11.2008 9:11

Plešoun

Re:

Jo a díky editory + komunitě je tma navíc humor a netradiční levely. V normálních plošinovkách se setkáš s takovými těmi standartními v běžném prostředí. Ale nápady hráčů jsou často mnohem absurdnější - takže tu potkáš levely jako "Little Big Dentist" kde vrtáš a plombuješ zkažený zuby, předělávku basketu s jetpackama, nebo jsem potkal i dobře funkční pinball, kde taháním za páku ovládáš ty vyhazovací páčky. I tahle různorodost levelů nemá u jiných plošinovek konkurenci.

0/0
17.11.2008 10:46

indoorek

Re:

Tak do 3/4 recenze sem si pokládal stejnou otázku. Nakonec sem z toho pochopil, že je to plošinovka s vymakaným editorem levelů (ktery jdou následně sdílet s ostatníma hráčema) a kde jde údajně postavit všechno, na co si vzpomeneš, s realistickou fyzikou, co-opem pro 4 hráče.

0/0
11.11.2008 16:01

Jéňa

MS projekt Boku

Tak verim, ze to je mrte zabavnej titul...ale jeste jsem zvedav co MS vykuti s jejich projektem Boku,kde si lze udelat diky jednoduchemu programovacimu jazyku svoji vlastni hru....coz me osobne laka mnohem vic:-)

0/0
11.11.2008 12:52

Pete

Re:

Boku se posmívají i fanoušci Xboxu. S LBP to srovnání nesnese.

0/0
11.11.2008 13:05

Jéňa

Re:

Tak ja nehazu flintu do zita, jako ty... ja tomu sanci davam, a to ze dvou duvodu:

1. jeste to nevyslo, snad nekdy z kraje pristiho roku

2. a pak logicky, cim vic bude LBP uspesnejsi,tim bude MS klast vetsi duraz na tenhle projekt..

0/0
11.11.2008 13:22

junior1099

Stejně...

... to dají i na ostatní platformy. Když je to tak ''skvělá hra'', tak by byli blbí, kdyby to nechali jenom na PS3. Zase jenom mlží.

0/0
11.11.2008 11:30







Najdete na iDNES.cz