Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

MotoGP 08 - staré motorky od nových autorů

Populární motocyklová série pokračuje, ovšem pod patronátem jiných vývojářů. Žádný zázrak to ale není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

eichy

mě taky a nevim co stim;-O

0/0
24.9.2009 18:06

Host

jede mi to hrozne pomalu

cau... je to fajn hra to jo ale mam problem s tim ze me to jede max 70 a to i s 1000kou.... newim jak na to tak pls napiste nekdo jak se to ovlada bo co nastavit... diky moc rad bych totiz poradne zajezdil...piste na mail dyztak dikes.. Husarmichal@seznam.cz

0/0
21.7.2009 22:59

Suďa

Změna kamery!!!

Zdravím všechny fanoušky MotoGP!!! Nevím proč, ale pokaždý, když znovu načtu hru, musím si měnit pohled kamery na svůj oblíbenej kokpit... Pls, nevíte někdo, proč se to neukládá??? Bo jestli je na to patch??? Díky komukoliv za jakoukoliv odpověď. Suďa

0/0
26.4.2009 14:36

Suda

Změna kamery!!!

Zdarec, chlapi. Nevím jak, ale po každým spuštění této hry musím přenastavovat kameru na svůj oblíbenej kokpit... :-) Nevíte, proč se to nastavení neukládá??? Popř. jestli je na to patch?? Díky komukoli za jakoukoli odpověď ;-)

0/0
26.4.2009 14:28

Guerro

sezona

euro-liga.cz chtel bych rozjet sampionat tak kdo ma zajem at pisne

0/0
8.4.2009 20:13

pi-pa

amateři

Zdravim,nevim proč?Ale přijde mi,že všechna videa(herní),hraje nějakej amater!přijde mi to divný,ale když chci koukat na video o hře,která mě zajíma,tak nechci vidět,přesnou kopii Melandriho sezony:D!!!Ještě když je od startu jasný,že ten hráč to ma nastavený na amatera!!!Když se ta hra recenzuje,tak ji snad nehraje takové vemeno?!:-P?!Umim si představit lepší jizdu,ne to vyslat hned ve druhej zatačce;-D!jinak hraju motorky už od gp 500R^,tak vam klidně nějaký video pošlu;-D!samochvala smrdí:-©

0/0
9.2.2009 8:23

Xso

Dal by som jej viac

Ahojte aj ja som si nainstaloval MOTO GP predtym som tuto seriu neako nehral ale teraz som presiel celu sezonu urcite by som jej dal ovela viac percent :)

0/0
20.1.2009 18:41

vittus

Arkáda

Proč, v té ukázce jedou na arkádovej mód, což je hodně jednoduchý. Já jezdím na simulaci a každá chyba, jakou vyjetí z dráhy nebo předčasné otočení plynu ze zatáčky většinou končí pádem. To je jinej mazec.R^

0/0
4.1.2009 22:07

honzis

08 je nej

jo jo souhlasím s Patrikem.Ta hra je pro fanoušky MotoGP.Koho MotoGP nezajímá, tak je jasné, že ho to nebude bavit.K 08 mám jen jednu výtku.Zvuk motorek.V 07 ten zvuk byl prostě lepší.Ale pocit z jízdy je daleko lepší než v 07, z motorky jde jasně cítit síla motoru, což sem v 07 necítil.V 07 soupeři jeli svou stopu a ani se nehli.V 08 to někomu dáte na brzdy vnitřkem do zatáčky a mu nezbyde nic jiného než uhnout.Toto se v 07 nestane, spadnete oba dva.Navíc všechny tři třídy, možnost zajezdit si s Lukášem nebou Kájou, jezdit sám za sebe v jakémkoliv týmu prostě nemá chybu.08 je NEJ!!!!!!

0/0
29.12.2008 14:42

patrik

Re: 08 je nej

Konecne se mnou nekdo souhlasí ;-D Jako s Peškem a Abrahámem je super si zajezdit jako. Hra je super i ta grafika je dobrá ale mohla být lepší ;-( ale což jako ale o grafiku nejde nejvíc jde o hratelnost R^

0/0
29.12.2008 23:07

falonso

Není to špatné..

Mam tuto hru kratce na Playstation 2 a nemyslim si,ze by to bylo vyslovene spatne.Je pravda ze tomu chybi vetsi motivacnost ve hrani,ale jinak hratelnost je celkem dobra.

0/0
29.12.2008 13:48

Patrik

Proč tak málo?

By mě zajímalo proč dali tak málo prcent....jako dyť je to nej lepší ve svým oboru a taky rozhodně lepší než '07:-) Můj názor je ten že jim to moc nešlo tak tomu dali málo procent ;-D

0/0
29.12.2008 11:41

pánbůh německy hudební nástroj

Re: Proč tak málo?

Sám jsi prcent :-P

0/0
29.12.2008 16:39

Bob

WTF

Zdravím.. poslední dobou se mi zdá že jste trochu vice opoždění tuto hru už hraju kolem 2 měsíců a recenze až teď? :D Ještě že jsou tady jiné servry kde se recenze oběví o poznání dřív.. No a to srovnání MotoGP 07 a 08 ja bych teda sahl po 08 už proto že v "kariéře" spírate "zkušenostní body" a podle toho se vám odemčou nové tými.. :)

0/0
29.12.2008 11:41

djsano

Re: WTF

No, možná kdybys místo hraní MOTO GP radši piloval pravopis, bylo by to lepší.

0/0
29.12.2008 13:54

StaNov

Re: WTF

"tými" bych pochopil, ale "spíráte" je fakt pecka, chlape ;-D

0/0
1.1.2009 21:14







Najdete na iDNES.cz