Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Gears of War 2 - je jako příjemné setkání po dvou letech s těmi nejlepšími kámoši

Akční hit letošního podzimu je tu, a tak můžeme už podruhé zachránit planetu před nájezdem potvor z podzemí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

problem na zaciatku hry

Ahojte, hned na zaciatku hry v treningu po zostreleni flias pistolou som sa zasekol a hra nereaguje.

Mam sa poobzerat po bodoch zaujmu... stlacit a podrzat tlacidlo ktore na ovladaci nemam, je zle citatelne... nieco ako R? Viem, podla navodu, ze by to malo byt tlacidlo Y, avsak hra nereaguje na stisk ziadneho tlacidla.

Viete mi niekto pomoct?

Dakujem.

0/0
30.6.2009 9:20

Tommy

muj mail

0/0
12.4.2009 17:10

Tommy

nevim si rady

lidi pls.hraju GoW2 dostal jsem se do mise kde je krupobiti nevim jak dal svezu se vlakem a sejmu par sarancat dojdu k velkym vratum jsou tam dvoje s otocnymi koli jako ze na otevreni otocimm s nima a nic se nestane jsem vyrizenej nevim co mam delat nikam jinam jit nejde protoze te zabijou kroupy prosim o radu na mail dik moc.;-(

0/0
12.4.2009 17:04

johny10

gooooood!!!

Hra je vazne luxusni kousek. Temny prostredi, dobry prestrelky, originalita. Docela strhujici byla mise v obrim cervovi, kde se musite dostat ven, musite urezat tepny od srdce a nebo musite utikat pred srotem. Nejvic me mrzela v tyhle misi smrt bazanta Carmina. Ale jinak je hra fakt dobra! Nikdy nevite co prijde. A taky je dobry ze takova pecka vysla v CZ lokalizaci. Jen tak dal, kez by vyslo vic her v CZ(fallout 3, mafia 2 ...). Tuhle hru mohu jen doporucit. Je to povinnost kazdeho majitele konzole xbox360. Je to LEGENDA. A taky jedna z nejlepsich her co sem kdy hral. Pro me 100%:)R^V[>-]

0/0
31.3.2009 22:20

Neoman

recenze- brutal spolier

no ako keby som už hru dávno neprešiel pred prečítaním tejto rečky, asi by som michala zabil. Strašne vela spoilov ak nie všetky, hmmm aha ešte zabudol spomenúť že jacinto na konci vybuchne a to je už azda všetko. :-P otras to som od tochto podla mňa celkom solidneho recenzanta nečakal

0/0
1.3.2009 14:05

semiš

je to krátký !!

cau tak hra super graficky výborná ale akorát me strasne nasralo ze sem to za necelý 3 DNY DOHRÁL !!;-€;-€;-€;-€;-€;-€   tagže newim newim .......

0/0
28.2.2009 17:27

MikiV65

Doporučuji

Koupil jsem si konzoli a tohle byla první hra co jsem si pořídíl.Opravdu úžasná akce kde se nebudete nudit na žádném kroku.Doporučuji.

0/0
19.2.2009 18:20

Tomikxnm

ach jo

skoda ze to neni na pc :(

0/0
18.1.2009 21:52

Targu

Nejlepší

Ty voee... Tahle hra je fakt super. Super příběh,hratelnost, postavy, ovládání,dabing, grafika, multiplayer... To je prostě perfektně vypilovaný drahokam.8-o

0/0
3.1.2009 16:18

sladpa

gears of war

jo já už to mám dohráté a myslím si že je to moc dobrá hra akorát by ji mohli udělat dělší:-):-):-)R^R^

0/0
18.12.2008 16:50

Semik

hodnotenie

Prečo keď zvolim hre 100% mi napiše dakujem ze ste hlasovali 81% ??? Co to je manipulacia alebo čo? Cely bonusweb, nic nefunguje, clanky stoja za smradlave ... a behaju tu len haterske deti.

Zlata konkurencia ... do kanala s takymto servrom.

0/0
30.11.2008 13:56

XmarkstheBOX

SPOILER BRUTAL!!!

Nevim, co k tomu dodat... prostě je tady někdo idiot...  :-© přelámat všechny prsty, ať už nikdy nic tak strašnýho nenapíše! RvRvRv

0/0
26.11.2008 19:55

Smileface

recenze

Pohled douholetého hráče na první díl: http://dvorakpeter.webzdarma.cz/012/012_geow.html

0/0
17.11.2008 16:14

Syki

Re:

..jakou hru by si nám doporučil když už sem u toho....když sem četl jak GoW vyčítáš nepodstatný věci jako ež se za tebou zavřou po příchodu do ARÉNY dveře a argumentuješ nelogičností,tak sem se smál...možná je to nelogický,nerealistický,ale vadí někomu že v každý střílečce nerealisticky vydržíš víc než 2 kulky?....říká se tu ústupek zábavě a gamedesignu ty filozofe...nebeví?..nechápeš?..bud to zkus znovu a předsudků nebo nešiř pravou víru....

0/0
17.11.2008 16:36

Smileface

Re:

Já nepochopil Gears of War, OMG už si trapný, každý má jiný názor a každý ho může ostatním sdělit, myslíš, že jsem si GoW koupil protože jsem měl vůči němu předsudky, naopak myslel jsem že to bude nej. hra roku a zklamal jsem se, toť vše.

0/0
21.11.2008 10:33

fgdf

Re: Re:

no ne když si to dáš na nejtěší tak tě skolí na dvě rány

0/0
22.1.2009 13:59

lu

úl

nazdar může mi někdo poradit ja se dostat do poláce vosí hnízdo? díky

0/0
16.11.2008 17:05

gears

recht

musíš zmačnout pravy jojstik

0/0
16.11.2008 14:32

Fojta

Re:

Dík moc. Jinak, tohle je hodně dobrá hra...čekal jsem normální střílečku, ale je to nejlepší střílečka, co jsem kdy hrál.

0/0
17.11.2008 8:27

Fojta

sniperka

Neví někdo prosím jak se zaměřuje se sniperkou? Ať mačkám co mačkám, zaměřím s ní maximálně stejně jako s normální zbraní...

0/0
15.11.2008 22:02

Swamper

Re: sniperka

Sniperka se (stejne jako pistole) priblizuje do sniper modu jednoduse. Nejprve priblizte na normalni uroven, potom stisknete pravy joystick.

0/0
17.12.2008 18:00

Marty79

Bez komentáře...

Opět jsem se přesvědčil, že na zdejší fórum chodí převážně zamindrákovaná individua, kteří mají IQ někde na bodu mrazu a náramně se baví tím, co tady plodí, je to hrůza.

Jinak GOW2 jsou pro mně, jakožto konzolového hráče, naprostá pecka, z mého pohledu je hratelnost i grafika na výborné úrovni, stejně tak i příběh, který má opravdu hloubku, což je asi pro většinu zdejších prudičů zbytečné, protože jejich krédo je asi jen chodit a sem tam ustřelit někomu palici, tímto vám, všem ubožákům, co tady slintají, přeju pár Locustů do pokojíčku:-©

0/0
14.11.2008 11:54

Psytrain

to Wes Parmalee

Mwuhehehe...napis neco, neco normalniho...ne takove srance co tu pises...:-©"nemam X-Box tak je to zhovadilost a vsechny hry na nej sou kktiny" boze...ceska dmnce...na co nemam to pomluvim!...napis jeziskovi pod stromecek treba ti k x-boxu udeli i GW2 a stanes se clovekem a ne prasetem ktere se citi socialne zanedbane a snazi se zviditelnit tim ze o necem sqelem napise ze je to ***a...zahrej si to a potom tady polemizuj o tom co je to za hru a jak je dobra...btw...tvuj vyrok "slaba grafika" je absurdni...cos cekal...? je to hra ne film...jestli chces peknou grafiku tak si zajdi do kina na animovany film a vem si sebou mys i klavesnici a predstirej ze si hlavni hrdina filmu....fakos losos trubko...

0/0
12.11.2008 18:49

ROFL

teenager WaKE UP

MUHEHEHEheheheeeeeeeeeeee

14r. deticky do utoku

TUNEELLLLLLLLLLL LOOOOOOOOOL

0/0
12.11.2008 10:49

Drak3n

Re:

a 16 rocne deticky do shelby a mustangov :))))))))))))))

0/0
12.11.2008 22:36

syki

Re:

aspoň už se nepodepisuješ jako joe ty debílku...ten byl jen jeden a měl styl...nesaháš mu ani po deformovaný kotníky

0/0
14.11.2008 14:33

Plešoun

Re: Re:

Dotyčný mi svou vytrvalostí připomíná jistého Bleka. z fór na centrumu :-)

0/0
1.12.2008 20:20

Doktor

Re: teenager WaKE UP

jj Muheheheheh looooooooooolllllll mne poseeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr to je fakttttttt gggggoooooooooooooodddddddddd borce muheeeeeehhhhheeeeeeeeeeeehhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeR^

0/0
1.3.2009 15:33

Drak3n

.

recenzia je v pohode , len dost spoiluje :D

inak toho koho bavila jednotka , bude dvojka bavit este viac .

samozrejme , hrat to bez dalsieho hraca je dost onicom , inak sa nestazujem .

0/0
11.11.2008 20:14

Wes Parmalee

Gears of War 2

Tuneloidní procházečka s příběhem do Studia Kamarád (nyní Hřiště 7). Slabá grafika a průměrná hratelnost!

34%

0/0
11.11.2008 16:33

Evoorg

Re:

Vzhledem k tomu že jsi tu hru nehrál bych kvitoval s povděkem, pokud by ses zdržel jakéhokoliv hodnocení...

0/0
11.11.2008 17:39

wes pamrdee

Re:

Priste napisu recenzi na BW JA !!

0/0
11.11.2008 17:47

Roman

Re:

takove chuje jako si ty by nemely poustet ke hram kdyz se ti nelibi styl hry tak tahni do pice a jdi si hrat sachy ty dementni tuneloide ,strilecka musi asi byt logicka hra nebo co

poslal bych te do valky abys videl co je tuneloid (musel sem si ulevit sorry ;-))

0/0
11.11.2008 18:53

Wes Parmalee

Re:

Troubo, když já jsem hrál hry, tak si tvůj táta vymáčkával beďary!

0/0
11.11.2008 19:52

Drak3n

Re:

................ tatatarraaaaaa , tvoj odhadovany vek , 13 rokov !

0/0
11.11.2008 20:05

joe kozomrd

Re:

To se pak nedivim, ze tu ten plesnivej senilni dedek pise takovy blaboly. Urcite ma sedej zakal na kazdym voku a na hry ani nevidi. Komentare mu pise vnucka, ktera jedina rozumi jeho chrchlani a mumlani. Vymen si plinu a bez hazet "moudra" jinam zdechlino. (Y)

0/0
11.11.2008 20:56

Syki

Re:

joe přestaň se maskovat...seš pravřenej i když pod jiným stupidním jménem...takovej debil je jen jeden...co ten sex?..už si zažil?

0/0
14.11.2008 14:32

xy

x

Je to v plánu i na PC ???

0/0
11.11.2008 16:32

Evoorg

Re:

Není, ale vyloučené to také není...

0/0
11.11.2008 17:40

hornet

Re:

Mark Rein byl s vysledky prodeju, tak spokojeny, ze rekl, ze to na PC nebude, protoze se to nevyplati. Ekonomicke duvody. Pirati sobe.:-©

0/0
11.11.2008 17:49

NIC

Michael Spoiler

Ta recenzia mi pride ako "naschval" od PS fanboya M.M...

Tragedia...Aspon to zmente a nekazte pozitok z hry ludom, ktori sa na tuto hru tesili..

(Y)

0/0
11.11.2008 15:12

muhehehehehehe

ROFL

LOOOOOOOOOOOOL

dementni tunel akce pro deti

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

0/0
11.11.2008 14:35

Keddie

Ad Spoilery

Kdyby alespon nekdo co se tyka tehle problemove recenze neusnul na vavrinech a treba alespon dodatecne na zaklade myslim docela velkeho mnozstvi negativnich reakci s tim neco udelal (vlozil upozorneni, pripadne i doplnene pouzitim cerneho pisma u problemove casti recenze).

Ale to ne, lepsi je hrat mrtveho brouka a nedelat s tim vubec nic, ze? Ach jo. A pritom muzou usetrit zklamani alespon tem lidem, co si treba tu recenzi teprve prectou.

0/0
11.11.2008 14:27

Draxx

Hovada

A dost, s bonuswebem končím. Další recenze plná zbytečných spoilerů, jděte do háje, my to nehrajem jen pro řezání bajonetem. Koukněte se ke konkurenci jak se píšou recenze. Prej "snad neprozradíme moc když řekneme, že XXX se konce nedožije". Prozradíte.

0/0
11.11.2008 11:52

HonzicekUK

Hra

Nejdrive se mi to nechtelo moc hrat, bylo to tezke, bylo to strasidelne, bylo to peklo.. Pak se s tim clovek proste musi smirit a rekne si, rozstrilim tu vsechny hajzliky na maderu, uriznu jim palice a vysmazim jim ty jejich zadky plamenometem.. :-)) V ten momement vam hlavni na prvni pohled nesimpatickej hrdina priroste k srdci a sekec mazec dve zacina.. Uplna pecka je pak co op multiplayer, kde muze hrat jak uplnej zacatecnik tak i nejlepsi borec dohromady.. Takze se nikdo ze skupiny nenudi.  V polovine hry si uvedomite, ze Epic odvedl stoprocentni praci.. Vse funguje.

0/0
11.11.2008 9:40

PS 3

adf

Vzdit je to jasne

Xbox 360 stoji 4000kč a PC3 9000kč

Xbox 360 (flash)           PS3 smula

0/0
11.11.2008 1:08

sega.maniac

Re:

No pokud bych to bral takhle, tak mam doma jednoznacne PS3.

0/0
11.11.2008 6:46

ojta

Re: Re:

Kvůli čemu???Že je dražší???Aha, když je dražší tak je určo lepší tak díky už to chápu

0/0
14.12.2008 19:06

Syki

.....infantilní že to snad víc nejde

ty voe ty vaše znesvářený diskuze na to která konzole je lepší jestli růžová nebo bledě modrá a kterej konzolista je větší č*rák je fakt zážitek....zkuste to vnímat jen jako výbornou hru a ne jako prostředek jak demonstrovat svojí de*ilní nadřazenost...podělaný děcka...doufám že webmaster udělá vyjimku a bude tu trochu vulgarismů tolerovat,fakt se to už nedá...*ovada.....to samý jen naruby bude až vyjde recka KZ2 a R2

0/0
10.11.2008 23:27

sega.maniac

Re:

Ano.. recenze R2 jiz brzy:-)

0/0
11.11.2008 6:44







Najdete na iDNES.cz