Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

World of WarCraft: Wrath of Lich King – sláva závislosti, část druhá

Jak je na tom hra, která má více předplatitelů než Česko obyvatel? Stále velmi dobře. Závěr recenze.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

pešťák

server

prosim moc prosim nerekl by mi nekdo jaky je v cesky republice nejlepsi server?a kolik na nom hraje lidi????;-(;-(kdo mi odpovi moc moc dekuji:-):-)

0/0
8.3.2009 9:33

ss

hodnoceni

je to nadherna hra bohuzel po chvilce hrani se vsak meni v premlouvani jinych lidi k tomu aby se vubec neco delo.je to mmorpg a sami tam mate v end game fazi jen velmi malo moznosti jak se zabavit.z 90% vsichni hraci co nejrychleji udelaji max lvl a pak nesmyslne zakladaji nepreberne mnozstvi addu protoze je hra prestala bavit jen velmi malo hracu vydrzi u jedne postavy takze plati pokud mate dobrou guildu a lidi co radi nekam chodi a je na ne spolehnuti pak je hodnoceni wow 98% ale pokud nic takoveho nemate je kvalita hry jen 70% :(

0/0
26.2.2009 18:02

amigo

new server

Hoj lidi rozjeli jsme new server na world of Warcraft tk kdo by mel zajem web je www.wow.egaming.cz jede to na WOTLK dik za pochopeni zatim se mejte .....x)xD

0/0
25.2.2009 23:25

Ynquyzitor

.

Chtel bych si najit holku ale nevim jak na to poradte prosim. Furt jen hraju WoW a jinak ani neziju jak si mam nejakou najit?

0/0
25.2.2009 11:21

Shmoulique

des a hruza

jj ja se lecil ze zavisloti na MMORPG hrach ale uz nato seru:-)Rv je to k hovnu takove hry.

0/0
18.2.2009 12:02

Alaman

Re: des a hruza

:-) Běž pokračovat v léčení. Tentokrát z neschopnosti příjmout fak, že když jsi to dotáhl až na léčení, byla chyba na tvé straně a ne na straně hry :-)

0/0
18.2.2009 13:08

Greeny

Dobrá hra, nudné části

No tak hra je to cupr jen by ji neni dobre stavit pred realny zivot v prioritnim zebricku ^^  .   WoWko je opravdu povedené ale je to hlavně kuli tomu ze jsou zde jiní lidé, místo tupých radoby AI postav.  Me osobně nejvíce baví PvP část to jako raidy a lvlování je pro mě nuda to si můžu zahrát něco single a budu mít daleko lepší zážitek . bohužel bez lvlů a itemů není  pvp šance no ;-D ale nadruhou stranu nake ty BG servry me moc nebreou chce to prostě PvP přirozeně a náhodně když narazíte na opsitní stranu ;-D

0/0
6.2.2009 0:49

R3v4n

ZASE LOL

Hergot já se tady ale nasměju kvůli těm LoL komentářům, banda ubožáků si tady stěžuje na život;-D;-D;-D

0/0
1.2.2009 20:20

R3v4n

LoL

Nic proti tobě kámo. ale seš úplně mimo.Tenhle názor bys měl psát někde jinde sry:D:D

0/0
1.2.2009 20:11

FiM

sem dement z jihu

custe sem hrozna lama hral sem furt jen MMORPG hry wow a ted lineage2,ale uz mne to nejak nejde,kazdej mne rozbyje,takze s MMORPG hrama koncim uz sem nato holt lama,radeji si najdu holku a nebo pomuzu mojim starsim rodicum se kteryma jeste porad bydlim,real je lepsi nez furt sedet u pichovskejch her. V.

0/0
30.1.2009 10:19

Solymr

Wow CZ/SK blizz server

Zkuste tento server odkaz » minimum lagu, minimum buglych Q, talentu, spellu....latence kolem 20, je to blizz, prevadime i postavy, prijdte a uvidite sami :)

0/0
18.1.2009 15:18

suckerfree

Re: Wow CZ/SK blizz server

Nic proti,ale z free serverem bez doprdele,kdyz nato clovek nema aby si platil ofic,tak at radeji tuto hru vubec nehraje,pac na frecku je to des a hruza a nikdy to nebude dobre,nikdy!,akorat to kazi jmeno blizzardu tady ty posrany frecka jinak nejhorsi frecko je asi Mystik a Narnias fuck!

0/0
18.1.2009 15:46

Husak

Re: Re: Wow CZ/SK blizz server

Je to každýho věc kde hraje...hrát na free serveru neni jen o tom že na offik "nemá" :-) jestli si chtěl dát všem najevo, že TY na to máš tak děkujeme....a ted si di na ten svuj offik a dál se nevyjadřuj ;-D

0/0
28.1.2009 19:24

Tantal

Re: Re: Re: Wow CZ/SK blizz server

Dobře ty ,Husák.... Já hraju na drahy.com ...JE to free server.Ale kromě toho že sem tam padá tam nevidím absolutně žádné vady..Jsou tam hrozně super lidi..A hlášky tipu že hrát jinde než na offiku je totální kravina..A je to každého věc - jak už řekl Husák:-P

0/0
16.2.2009 8:37

Alaman

Re: Re: Re: Re: Wow CZ/SK blizz server

Ale vždyť si hrej třeba WoW v 320×200 / 2 barvy s instalací serveru na vlastním PC. Nikdo ti to nebere :-) 

0/0
17.2.2009 11:58

Uroboros

Re: Re: Re: Re: Wow CZ/SK blizz server

"Ale kromě toho že sem tam padá tam nevidím absolutně žádné vady.."

zkus nekdy zajit ke kamaradovi, ktery offik ma a sam uvidis, ze to ma hodne vad, WOTLK si nezahrajete na free jeste hodne dlouho ... ale co, je to jako netopyr, taky mu nevadi ze nevidi, kdyz nevi o co prichazi;-)

0/0
25.2.2009 13:48

Singlesman

ano je to lepsi.

Jeste musim dodat,ja nikdy nepochopim jak utoho nekdo muze travit rok-3roky treba,ja bych toto nikdy nedokazal protoze sleduju novinky o PC hrach a vzdy mne nejaka pecka zaujme a ja bych proste nesnesl hrat jednu mmorpg blbost a abych se vzdal ostatnich her,to proste nejde ja sjem proste hrac her a tak to i zustane,mam rad nove hry,a jeste se nane dovedu dosti tesit ikdyz uz nejsem nejmladsi rocnik kazdopadne jsem odchovan single hranim,a je to sila! zvyku, a ten kdo hraje MMORPG tak uz asi jen kvuli lidem co ve hre potkal a nechce se ten clovek tohoto vzdat,ja jsem nastesti nikdy toto nemusel resit,pac aji kdybych narazil na dobrou partu lidi v nejake MMORPG,tak kdybych chtel se hrou prastit,tak to udelam i tak,stejne lidi v techto hrach nikdy nemuzou nahradit realne pratelstvi,jiste vyjimky se mozna najdou,ale neni jich mnoho,takze kdo do techto her chodi hledat kamarady ktere v realu nema,je prinejmensim tak trochu vice Naivni,co bych jeste dodal kdyby tyto hry nebyli tak by mne to

0/0
17.1.2009 9:47

Tantal

Re: ano je to lepsi.

A ted k lidem..Hraju na českém free servru..A jsou tam lepší lidi než v reálu ..fakt.Třeba je to tím že u compu se každý může uvolnit a chová se tak jak v reálu ne..Esi si to Mestol někdy přečte..očemž pochybuju tak mu tady jenom chci vzkázat že je to muj nejlepší kámoš..a Bloodinka seš fakt kočka :D .... S pozdravem WoW - pozitivní

0/0
16.2.2009 8:46

Singlesman

ano je to lepsi.

Tak setu take pripojim osobnen ikdy nepochopim co na tech MMORPG kdo co vidi,takze taky jsem hral wow,a hralsem ho asi 2mesice,postavu sem udelal na 70lvl a proste mne to prestalo bavit,proc? lidi,chozeni instanci,furt se zanecim honit,proste sem si rekl a dost!,proc bych to mnel delat?,proc bych mnel chodit nejake instance?,proc bych mnel poslouchat a ucit se nejake taktiky na bosse?,proc bych sem nel furt honit za lepsima vecma?,a hlavne a to je to podstatne,proc mam u toho travit tolik casu? hmm,takze sem se nato vybodl,pak byla asi rok pauza,pak sem skousel L2 to mne taky nebavilo C4 napicu ovladani,blbe pvp,pri pvp ani nevidite kolik berete hracovi CP a Hp,takze sem se nato vysral,co delam ted?,no hraji singl hraji nejnovejsi hry vsechno mozne co se mne dostane pod nos a sjem opravdu spokojen!,protoze sem pochopil ze jedine stary dobry singl ma jeste nejaky vyznam,a sve kouzlo a hlavne bavi a ma to pribeh takze MMORPG opravdu neeee.

0/0
17.1.2009 9:35

R3v4n

Re: ano je to lepsi.

Chlape ty seš v háji radši mlč, ty tvý hnidy nikoho nezajímají, napiš Klausovy!!;-D;-D;-D;-D

0/0
1.2.2009 20:23

Inquizithor

Re: ano je to lepsi.

Mno, hochu evidentně když tě omrzí WoW za pouhé dva měsíce a troufneš si tvrdit o znalosti hry. jasně že lvl 70 za tu dobu stihneš atd. ale rozhodně nepoznáš svět, příběhy atd atd. není to jen o tom získávat nej věci v instancích ani kdybys to ty dva měsíce hrál nonstop (ovšem v tom případě bys byl asi magor) zkus normální hraní s kombinací s opravdovým životem a abys dosáhl zanolsti WoW světa, potažmo hry tak je přímá úměrnost s vydáváním datadisků Blizzy. Tím že hraješ všechno co se ti dostane pod nos svědčí jedině o tom, že nemáš žádný vyhraněný styl a vkus tudíž přestaň komentvat hru, která je doslova "Classic" MMORPG;-D btw: For The HORDE!

0/0
4.2.2009 22:34

Singlesman

Re: Re: ano je to lepsi.

ano nemam vyhraneni vkus,a co jako? aspon mam oproti vam vyhodu pac hrat jeden jedinej zanr her musi taky zakonite omrzet,driv nebo pozdeji,to je takrka nevyhnutelne,ale ted trosku jinak mne proste MMORPG nebavili nikdy dele jak 2mesice,nevim cim to je ze by stereotyp?:-P,ja sem totiz predevsim hrac!,ano hrac kterej se snazi dohrat kde jakou novinku,a nedovedu si predstavit ze bych u nejake gamy stravil treba rok az 2roky a nebo taky 5 let to bych musel byt opravdu magor,to opravdu ne!,kazdej holt mame jinaci zivotni hodnoty pro nektery zvas je wow treba vic nez realnej zivot a ne li celej tento svet,ale umne to je proste kravina hra ktera opravdu nemuze bavit vic jak mozna ten rok ale pak opravdu tvrdej stereotyp,chapu ze tam nekdo chodi uz jen kvuli lidem aby si tam z nekim pokecal,alep roc bych to delal? to muzu i na ICQ,Qipu proste nevim co natom kdo vidite beru to tak ze to je ta dnesni doba a ze tyto MMO blbosti prisli z dobou zamne to proste nebylo jsem 81rocnik takze jsem odkojen didaktiky,atari,AmigouCD32,286kama,386kama atd.. a hlavne a to predevsim single hranim,takze mne ve hrach lidi opravdu nechybi a nebudu hrat nejakou gamu jen kvuli tomu ze to hraje nejakich 11mega lidi to bych musel byt naprosty idiot bohuzel vetsina lidi se takto nechala zvyklat a ne kvuli tomu ze by to byla snad tak dobra hra to ne!,ale kvuli tomu ze se chteji vyrovnat vecine custe.

0/0
11.2.2009 10:16

Tantal

Re: Re: Re: ano je to lepsi.

Ahoj musím zareagovat na OBA dva tvé příspěvky...takže k tomuhle : Byl jsem single hráč jako ty...a byl jsem na tom prakticky ÚPLNĚ  stejně....ale pak to přislo poznal sem WoW v klidu se přiznám že sem na něm závislý...DO té doby sem hrál každou hru nanejvýš týden..WöW hraju už tři měsíce každý den v průměru 4 hodiny denně...A pořád mě baví..Zbytek reakce bude k druhému příspěvku

0/0
16.2.2009 8:44

Singlesman

Re: Re: Re: Re: ano je to lepsi.

tak si to hrej,to je to tvuj problem kdyz nemas pratele,holku,ale ja tyhle hry hrat nechci pac se zajimam o kamiony o realne veci uz mne ani hry moc nebavi,spis si hraju ve Zmodeleru,a venuji se Kamionove hre,podle mne jsou proste tyto MMORPG nerealne fantasy kraviny a absolutne nechapu jak to muze nekoho bavit blbosti pro male deti.Rv(Y) a nebo co se tyka starsich,tak nevyzrali jedinci!;-D caute.

0/0
17.2.2009 10:57

Tantal

Re: Re: Re: Re: Re: ano je to lepsi.

omg ty ses idiot

0/0
25.2.2009 11:06

Tantal

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ano je to lepsi.

Ok ,neudržím se...ale říkat o jakémkoli fantasy že je to kravina...To dokáže opravdu jenom hovado který sedí hodiny u nějáky pitomý kamionovy strategie..WoW je nejlepší hra na světě (což není názor ale FAKT)..Takže di si řídit trucky á já jdu farmit :-P

0/0
25.2.2009 11:10

Alaman

Re: ano je to lepsi.

Reaguji na tento příspěvek až po měsíci, ale:

Hrál jsem hokej. Navil mě 2 měsíce a pak jsem šel hrát golf. Ten mě taky nebavil. Takže zkouším všechny sporty. Vůbec nechápu, jak se může hokejsta primárně věnovat jen hokeji. Je to nolifer !!!!

0/0
17.2.2009 10:34

Noxík

?

Alohá lidičky :-), chtěl bych se zeptat na jakou verzi Burning Crusade se instaluje WotLK? Předem díky za vaše ctěné odpovědi;-).

0/0
13.1.2009 12:11

Noxík

Re: ?

Prosím ;-)

0/0
15.1.2009 9:57

Glock každopádně bez -e

Re: Re: ?

v podstatě na původní verzi TBC. TBC se před instalací WotLK z placky aktualizuje na nejvyšší verzi a potom se provede instalace WotLK. Stejně se postupovalo při vydání TBC.

0/0
15.1.2009 14:46

Noxík

Re: Re: Re: ?

Dík;-)

0/0
15.1.2009 15:18

Petros

Best

Wow je a vždycky bude nej hra pravda je ze se ze zacatku rikal ze je to kravina ale pak me nalakal kamos a bylo to ;) navic ty lidi co o to vi uplny kulový maj vzdycky nejvic kecu;-O

0/0
13.1.2009 9:11

AntiMMORPGman

Re: Best

Ne neni nejlepsi!,jen si sobe sam neco nalhavas,jen te lituju ze si se nechal kamosem premluvit,ja osobne bych ho odpalkoval se slovi bez ztim wowkem a nebo lineagou do hajzlu kryple,jeto jen mrhani drahocenym casem! tecka.

0/0
13.1.2009 11:51

Petros

Re: Re: Best

Mas pravdu,uz wow nehraji prestalo mne to bavit,je to furtdokola farma,farma,a zase farma,za dalsi to zere mega casu,clovek pak doma nic neudela nepomuze rodicum atd,proste sem se nato vyprdnul jeto Suck hra a uz nikdy vice,a radim vam nehrat!,opravdu.

0/0
15.1.2009 10:36

Loskutak

Re: Re: Best

Každý má jiný názor na to co je nejlepší :-) jemu se líbí WoW ? proč ne :-) milonům lidí po celym světě taky :-) jestli tobě se líbí Mario, tak fajn, hraj ho... ;-)

0/0
28.1.2009 19:32

Petros

Best

Wow je a vždycky bude nej hra pravda je ze se ze zacatku rikal ze je to kravina ale pak me nalakal kamos a bylo to ;) navic ty lidi co o to vi uplny kulový maj vzdycky nejvic kecu

0/0
13.1.2009 9:11

Nokiaman

..

Tahle idiotština blbne lidi

0/0
2.1.2009 16:18

TonyMontana

hnuj

Nezda se vam ze wow ma grafiku tak trochu na bliti? Je to shit a shitem to zustane. NEchapu jak to muze nekoho bavit vic nez tri dny.

0/0
22.12.2008 18:40

Hnip[e

Re: hnuj

Mas pravdu ze to hraji ti 14-15 faganci to bych jeste pochopil ale ze tomu propadnu nekteri stari volove nato uz nemam zkratka slovRv kazdopadne MMO kazi dobry pocit ze hry a jak rikam singl rulzz!R^.napriklad v mem okoli tuto hru nikdo nehraje an ikoho nezajima lidi maji uplne jinaci starosti nez sedet u nejakich omalovanek zvane wow.R^

0/0
23.12.2008 16:00

Houba

Re: Re: hnuj

Jednou pochopíš že hra je o lidech a ne scriptech a AI jako v singlu. Možná až si začneš vydělávat, nebudeš muset tolik brečet že to hrát nebudeš ;-D. Ale teď ti to vysvětlovat rozhodně nemá cenu.

0/0
23.12.2008 16:35

Hnip[e

Re: Re: Re: hnuj

ano prave ze to je o lidech tak proto mne takove hry opravdu nelakajiRv obecnen emam MMO vubec rad a jsem predevsim singl hracR^

0/0
23.12.2008 17:29

jsem poradnej paran am am nej HW

Re: Re: hnuj

v mem okoli to taky nikdo nehraje dnes se pari uplne jine hry Fallout3,UT3,COD4,COD5 nejake zavodni simulatory napr. GRID a nejake wow moc lidi aspon v mem okoli vubec nebere a nezajima a podle mne je unas v CR uplne minimum techto hracu wow 100k? ja bycxh rekl ze urcite jeste mene takzek dyz si to vemete ze nas je 100000000 tak 100k hracu wow tu nikoho opravdu nezajima;-D takze asi takRv(Y)

0/0
24.12.2008 10:56

Houba

Re: Re: Re: hnuj

A na 100K jsi přišel jak ? ;-D   ..... je několik stovek důvodů jak to napsat a nalhávat si vlastní fakta, ale fakt že je to nejhranější onlineovka světa, to neokecáš :-)

0/0
25.12.2008 20:07

Uroboros

Re: Re: Re: hnuj

"dnes se pari uplne jine hry Fallout3,UT3,COD4,COD5 nejake zavodni simulatory napr. GRID"

no ukaz mi 11 a pul milionu lidi hrajici FO3, UT3, COD4-5, pak mozna tento argument bude padny. Pokud Tebe osobne WoW nezajima, nechod na recenze teto hry a pokud Te to tedy zajima natolik, ze kliknes na recenzi, tak pokud Te to tak OPRAVDU nezajima, proc klikas na diskuzi, a kdyz Te to uplne NEJVIC nezajima, proc tu pises ? ;-)

0/0
2.1.2009 13:11

MaXxX

Re: hnuj

World of Warcraft má hnusnou grafiku !!! :-©:-©

0/0
31.12.2008 0:45

Lebeda

Re: Re: hnuj

Boze,dalsi zdegenerovany debilek co si mysli ze grafika je vsechno,nic nechapes tak zapadni..

Hlavni byla hratelnost a zabava a tak by to melo byt..

0/0
12.1.2009 21:25

Loskutak

Re: hnuj

Blizzard si na kreslený grafice zakládá a zatim se mu to vyplácí :-) u tohoto druhu her vůbec nejde o grafiku, ale především o hratelnost ;-) a ta je perfektní...vývojáři blizzardu maj téměř neomezený rozpočet a i kdyby chtěli tak během několika měsíců můžou udělat nový WoW s uplně jinou grafikou. Ale proč by to dělali, když se jim s touto "malovanou" grafikou nový hráči jen hrnou?? ;-)

0/0
28.1.2009 19:29

erotomans

Re: Re: hnuj

Tady je zas nekdo silene zmanipulovan blizzardem,a tak nema vlastni nazor Rv(Y)

0/0
11.2.2009 10:48

Uroboros

Progress

Alamane, mel si spise zminit nas progress na Kael'thasovi, tam sme stravili cca 20 veceru od 7 do 11, myslim, ze tenkrat to byl nejtezsi encounter na sehrani vsech 25ti lidi a nez se to sehralo, tak to hodne dlouho trvalo. SWP pred patchem je skvely priklad, progress nam trval hodne dlouho.

Vcera sem mel tu moznost vest 10 Naxx lidi co tam jeste nebylo nikdy. Sli sme abomination cast...path byl v pohode, ale druhej uz bylo neco nez se to naucili lidi chodit "zvracet" na to spravny misto :) krasnej progress

0/0
9.12.2008 6:20

uro

Re: Progress

teda, vubec ti nerozumim...

0/0
9.12.2008 8:47







Najdete na iDNES.cz