Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Tomb Raider: Underworld - prsatá archeoložka Lara Croft ve vrcholné formě

Novému Tomb Raideru se daří navázat na kořeny série a přitom nepůsobit archaicky. Vzkříšení Lary Croft je dovršeno.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Werush

Poraďte mi pls s hrou Tomb Raider: Legend

Mám hru Tomb Raider: Legend a nevím jak mám porazit Amandinu příšeru v Kazakhstánu. Prosím poraďte vím, že mám u všech těch srojů dát dolů tu páku, aby svítilo to zelený světýlko a pak nasednout do toho stroje, ale co dál??? Prosím odpovězte na můj mail:  Werushka33@seznam.cz Moc díky Werush;-DV

0/0
26.2.2009 19:31

anonim23

lara croft 2

jak získat životy ceaty na životVVVVjinak sem ko!!!!!RvRv

ja tak ale skončit nechciXXX

0/0
18.2.2009 9:22

koskin

Tomb Raider Underworld LIVE

Ahoj lidičky, mám velikou prosbu. Chtěl bych synovi koupit tuto hru, ale nemohu nikde zjistit, zda CZ verze (tj. s českými titulky) distribuovaná firmou Cenega obsahuje službu Games for Windows LIVE a pokud ano, tak jesli je v balení připojen aktivační klíč pro využívání této služby. Koukám, že ji tu někteří již vlastní, tak prosím o odpověď. Jde mi ale skutečně o výše zmiňovanou verzi, ne o originální anglickou. Mockrát díky

0/0
4.2.2009 13:05

Nikola

Tomb Raider

Poradte mi prosíím jak se mám dostat do chrámu v  misi Thajsko děkuji!

0/0
24.1.2009 10:26

Mikki

Pomoc

poraďte mi prosím jak pomocí rukavice otočit most tak , abych mohl pokračovat?

0/0
15.1.2009 15:48

dydlo

help

poraďte mi prosím jak pomocí rukavice otočit most tak , abych mohl pokračovat?

0/0
6.1.2009 3:22

Edudant

Pomoc

Nevite někdo kam dál po otevření prostor za Kali ? V místnosti jsou tři sochy, prostřední s kruhem, nevim co dál ?

0/0
1.1.2009 22:12

Tonda

Dotaz

Poradí prosím Vás někdo kde by se dal stahnout návod na hru Tomb Raider-Underworld?

Nevím jak dál pokračovat v místnosti kde jsou dvě sochy s vějíří a na stojanu jsou krystaly.

0/0
1.1.2009 10:15

Krtke

Re: Dotaz

Podívej se na

www.abecedaher.czwww.abecedaher.cz

0/0
1.1.2009 22:14

Orbit

tru

No ja dohral vsechny tomb raidery a musim rict ze tru je u me hned na druhym miste za

llegend, skvela grafika vsechno no az na tu kameru ale s tou byl problem temer v kazdym dilu;-D

0/0
21.12.2008 14:09

Ondra

Dobry

Lidi nevim co s tema komentarema zmenite ja rikam Good i kdyz moc kratka hra Dohral jsem ji za pouchych 18 hodin hrani (pocitam to celkove) hratelnost vyborna grafika taky ... Hra je velmi logicka coz vyhovuje na tendle dej ale dalsi dil by mohl bejt jeste vic na logiku a vubec minumum strileni protoze podle me je Adventura hlavne o logice ... plus bych dal za tu grafiku hratelnost a uzasny dej a minus za hodne kratkou hru (7 misi dost malo (sice 1 mise nekde na 3 az 4 hodiny bez navodu ale rposte malo))

0/0
13.12.2008 18:28

jira.balog

hrozna hra

hra je hrozna!!!  mam všechny dili tak že mužu porovnavad  mnela by stad štvrtinu  podle toho  jak ji udelali jeto nepřesny,  jednoduchy, špatne se ovlada ,špatnej dej,.... perfektny byla do  4 dilu ak uš ne

0/0
13.12.2008 18:17

bonysek

Re: hrozna hra

ty ses asi hroznej dement, kdyz neumis cesky radsi nic nepis

0/0
13.12.2008 20:42

Tirďa

Dobrý

Milé překvapení... hra mě chytla - grafika super, ovládání taky, děj dobrej R^ občas praštěná kamera a nedlouhá hrací doba Rv

0/0
11.12.2008 18:43

Ada

problem

Prosim vas nema nekdo problemy se sekanim se hry? Nevim cim to muze byt, ale pozadavky hry muj pc splnuje. Video je normalni rychle a nesekane, ale hra se neda hrat a ja nevim v cem je problem. Jestli ma nekdo stejny problem a nejak ho vyresil tak mi prosim napiste na email :(

0/0
8.12.2008 21:32

Mat21

Re: problem

Máš-li problém s trháním, musíš si v PC zaktualizovat ovladač grafické karty. Máš to napsáno v instruktážním souboru ;-) Já mám nyní pouze problém s vysokými hardwarovými nároky téhle hry a každou chvíli měním rozlišení mezi 800x600 a 1024x800. Osobně tohle vidím za největší slabinu hry. TRA mi běžela skvěle na plné rozlišení a vše vypadalo úžasně, v TRU při rozlišení 800x600 je všechno kostičkovaný...

0/0
26.12.2008 20:17

sabre98

Re: problem

Mě to dělalo taky, ale stáhl jsem patch 1.1. a je to v pohodě

0/0
30.12.2008 19:49

spOOky

Už zase...

Angelina byla prostě Angelina, nemám rád imitace a tzv. nové tváře nechápu :-/ Radši měli hru nechat ležet a vymyslet něco nového, třeba Tomb princez ;-D Takhle bude za pár let 10 Croftek tak jako je třeba hromada Jamesů Bondů ;-O

0/0
2.12.2008 18:56

Fanatic.Dz

Jako obvykle lži lži a zase lži

hovadiny na kontzole které po jednom dohrání omrzí i nejnadrženějšího puberťáka, kterej nemá kde jinde vyidět hopkat takovýhle kozy. ;-DRv;-D

0/0
1.12.2008 9:55

xmacala

Re: Jako obvykle lži lži a zase lži

Ty jsi to hral na konzili? Ja jo a maš pravdu, že ta hra je tragicka.

0/0
2.12.2008 16:00

kagura-san

modelka

Teda ta Alison Carroll to je děs :-/Rv

0/0
30.11.2008 20:04

Mike

Re: modelka

Aspon ze nevypada jako kdyz ji sebrali od nekud z mola..

0/0
30.11.2008 22:02

Dr.Sid

Re: Re: modelka

Proc to vubec resi ? Lara je dobra i z polygonu .. :-)

0/0
1.12.2008 0:20

jj

Re: modelka

je dobra, umi kopat jako maloktera (i ktery)

0/0
1.12.2008 19:19

Erunteno

chvalim

Velice povedeny dil, vubec se nenudim, skvela atmosfera, ti co si tu stezujou na kameru tak holt to chce trochu sikovnosti si ji dobre natocit, graficky taky povedeny... az na tu delku no;-)

0/0
30.11.2008 16:31

Croftik

level

Nevíte někdo, jestli jde restartovat level? Prostě abych ho mohl hrát úplně od začátku. V menu jsem nic nenašel...

0/0
30.11.2008 12:08

Mat21

Re: level

Mno, u TRA se automaticky ukládal začátek každého levelu. Zde bohužel ne a musíš si je ukládat sám. A pokud jsi tak neučinil a chceš si zahrát nějaký konkrétní level znovu, musí Ti někdo zaslat své savy, které pak nakopíruješ do C:\Documents and Settings\...

0/0
26.12.2008 20:24

koudy

super

Mě osobne nový díl překvapil!Jenom mě sklamala jeho délka,kde jsou ty doby délky třetího dílu.Jinak skvělá grafika,hratelnost,atmosféra a hádanky.Vřele doporučuju.Jestli ale máte raději akcní hry ,kde se nemusi přemyšlet,tak mužete mít problémy.

0/0
29.11.2008 21:33

Mike

Re: super

Problemy?.. Mozna tak do 4. dilu kde ty puzzly byly jeste celkem na mysleni. Tady je to jen o tom kam spravne skocit a jakou paku zatahnout a kde co neco najit, fakt "velmi" slozite na mysleni..

0/0
30.11.2008 12:37

Fanatic.Dz

Re: Re: super

No víš ono to bylo v první řadě zamýšleno pro 8 leté japonce, ale jen si zahrajte. ;-D ;-D ;-D

0/0
1.12.2008 9:57

Tajnůstkář

Nechápu některé komentáře

Pořád lepší číst tuto recenzi prvního levelu hry než číst ty vaše přiblblé komentáře. Holt je vidět, že jsou na světě i nějací ti vylízaní paka. Nechápu co těmito nesmyslnými komentařemi sledujete?  

0/0
28.11.2008 20:56

Solič

tak kolik?

dostal autor za hodnoceni?to je na zebliti, uplacenost je zde naprosto ocividna :-©

0/0
27.11.2008 22:17

FURY

vv

Konzolovska blbost co vice dodat!Rv(Y)

0/0
27.11.2008 18:13

TomášM

Hrám z pohledu 3rd person

 bych v recenci automaticky ubíral 70%, protože je to nehratelné, nedá se ani strefit do dveří.

0/0
27.11.2008 14:52

sal

Re: Hrám z pohledu 3rd person

nesmíš před hraním vypít 10 piv:-P

0/0
27.11.2008 15:56

Aligator

TRU

Ten kdo napsal tuto recenzi je vůl, lituju ho. Detaily si nechám pro sebe.

0/0
27.11.2008 8:58

Tajnůstkář

Recenze není moc detailní

Hodnocení si hra určitě zaslouží! Jenom mě trochu ,že recenze není moc do hloubky a spíše je to takové prview prvního levelu. Líbí semi ovšem to, že je zde k dispozici video ze hry a možnost stažení dema včetně nádherných screenů z prvního levelu hry :-) 

0/0
26.11.2008 22:56

itachi

Re: Recenze není moc detailní

presne i ja bych napsal lepsi recenzi...autor ji psal patrne s demoverzi...a chtel  aby byla co nejkratsi

0/0
27.11.2008 16:20

Fanatic.Dz

Re: Re: Recenze není moc detailní

Recenze na hry neexistujou - existuje pouze placená reklama v herních periodicích, ale mysli si o mě že jsem škarohlíd a neber mě vážně a kupuj hry které ti doporučí odborníci z redakce iDnes. ;-D

0/0
1.12.2008 9:59

Aston9Martin

Larinka

Kráná Lara :-)

0/0
26.11.2008 21:32

MAGEman

Délka

To jsem jedinej komu kromě kamery apod. vadilo, že to bylo docela dost krátký? Neměřil jsem to, ale zdá se mi, že hrací doba byla u mě snad poloviční oproti Anniversary. Jsem si říkal že se to snad ještě nějak zamotá a ono nic. A příběh se vlastně skoro nehnul a už byl konec.

Ale za tu dobu co jsem to hrál, a zrovna nenadával na *** kameru, tak jsem se skvělě bavil.

0/0
26.11.2008 18:13

Dr.Sid

Re: Délka

Delka je celkem OK ale kde je Lara v bikinach na konci ? :-P Necekal jsem to ale Croft's manor a oblecky mi chybi !

Co se tyce optimalizace .. tak to zas PRR ! Narocnost je mnohem vetsi nez u Anniversary. Taky jde o zcela jiny engine (z Unreal 3 jestli se nepletu). Materialy a stiny jsou vskutku UZASNE. Skoda ze jsem musel stiny vypinat. Na to jak to vypada to ale jede celkem slusne, to zas jo.

0/0
27.11.2008 1:30

Tatka

Re: Délka

Nemáš být tak dobrý hráč:o) Já už nad tím jako špatný hráč strávil tak 30 hodin čistého času a jsem spokojen, a to jsem teprve na Ostrově Jan Mayen. Jako vždy skvělá, mírně psychedelická atmosféra, nádherné lokace, příjemně málo nepřátel, tentokrát asi ani žádní bossové... Mám na Tomb Raidera už léta fatální slabost, vlastně skoro nic jiného nehraju. Lařina "virtuální turistika" a objevování těch krásně vymyšlených světů mě ohromně baví, na rozdíl jakékoliv střílečky, je to pro mě největší vynález v dějinách počítačových her. (Pravda, podobný je možná třeba Prince of Persia, taky se do něj jednou pustím.) Underworldu bych asi zatím vytkl přílišnou jednoduchost, málo pestré úkoly nebo Lařinu rostoucí "blbuvzdornost" vůči chybám třeba při skocích, tím se trochu vytrácí adrenalinový náboj zvlášť pro lidi, kteří trpí závratí (jako já). Ale Underworld je jinak výborný.  

0/0
11.12.2008 18:17

jj

ovladani

Jen to ovládání mi nějak nejde do ruky a gamepod si taky nebudu kupovat.;-€

0/0
26.11.2008 16:44

Jakesh

Uncharted !

Uncharted tuhle ohranost stejně "ownuje", tak co ...

Doufám že bude Uncharted 2 R^

0/0
26.11.2008 14:33

mr.xx

Re: Uncharted !

Naprostý souhlas.Vždyť už první Uncharted vypadal lépe.A dvojka na 100% bude.

0/0
26.11.2008 16:39

Marek

Re: Uncharted !

Na dvojce se už dávno pracuje.Tomb Raider mne už nebere, jasně vede právě Uncharted.

0/0
26.11.2008 17:12

lejda

Re: Re: Uncharted !

A kdy by to melo vyjit to uncharted .. příští rok??

0/0
29.11.2008 19:04

Elpin

Re: Uncharted !

Ne kazdy ma doma PS3

0/0
27.11.2008 3:18

Ohledne

Lary

Musim rict ze Angelina Jolie je oproti téhle krásce pouze vesnickou běhnou ;-DV

0/0
26.11.2008 13:27







Najdete na iDNES.cz