Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Call of Duty: World at War – návrat druhé světové války

Jedna z nejznámějších a nejúspěšnějších FPS všech dob se vrátila a s ní i druhá světová válka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Fanus

sprostarna

Podle mě je to od treyrach dost sprostý,že si vzali materiál z CoD4,např.engine,kterej ještě zhoršili.Myslím,že treyarch chtěli jenom prachy,protože podle mě je CoD5 jenom zmixování všech dílů do jedné trapné hry,přece hned jak vyšla CoD4,tak to netrvalo ani rok a vyšla CoD5,na tom jde vidět,že se vůbec nesnažili.Víte jak se pozná kvalitní hra ještě než vyjde,záleží na délce přípravy,třeba Mafia 1 vyšla myslím v roce 2002 a dvojka ještě ani nevyšla a vyjde v létě 2009,čili 7 let,ale treyarch to udělali za necelý rok a už chtěli tahat peníze z hráčů,když jsem si hru koupil,už jsem si k počítači vzal popcorn a colu,abych si hru pořádně vychutnal,ale singleplayer je podle mě něco jako trojka,takže trapas,z mulťáku už jsem tak zklamanej nebyl,ale myslím že nejlepší střílečka ve světě videoher je CoD4,bůh žehnej Infinity Ward

0/0
15.5.2009 21:41

Bill Penguin

Dlouuuuuuhé načítání

nechápu, čím to je, ale strašlivě dlouho trvá načítání do Menu. Spustím hru a minimálně 2 minuty je černá obrazovka, potom menu, dám např. novou hru a zase 2 minuty, než se hra spustí. potom hra sama už je plynulá.

Konfigurace AMD 3500+, 2GB RAM, 9600GT, Vím, že mám slabší procák oproti grafice, ale takovéhle načítání.. to je teda humus. A nejsem jedinej. Kamoš se dvoujádrem 2,6; 4 GB RAM, graf. k.9800, čeká obdobně dlouho.. :-©

0/0
25.1.2009 15:29

Ojta

Jak dál?

Mám problém,

Jsem ve dvanácté misi BLOWTORCH § CORKSCREW a mám tam odpálit pár vybušnin.

Jenže

jak je mám odpálit???Naházim tam všechny výbušniny co mám BUCH a nic.

Ať dělám co dělám nikdy se mi úkol neodfajfkuje.PLS HELP

0/0
29.12.2008 11:05

bkilla

cod

Cod 5 je nejhorší Cod jaký sem hrál. Mám PC takže sem nehrál CoD 3. Nejhorší je, když nějakej japončík přiběhne ke mě a místo aby mě sejmul, čeká, až vyměním zásobník a sejmu já jeho. Děs, ale třeba pomůže patch. Ať žije Armed Assault

0/0
19.12.2008 17:22

Slim

Blbost!

všude cpou grafiku/ikdyž ani ta nic moc/.Ale jak už se tu psalo -koridory-hrůza,zaseknutí se o každý klacek -hrůza,umělá inteligence-děs.multiplayer jsem nehrála,ale singl kdyby se to nepoznalo podle grafiky ,tak bych ho tipoval jako nějakou budgetovou hru za 99kč.;-(

0/0
17.12.2008 21:31

Jenicek

Multak

Tak panove, ja jsem tuhle hru odsoudil, ale musim to vzit zpet.. Single player je sracka, ale multak je naopak mega pack.. Opravdu jsem byl velice prekvapenej.. Hra si nasla v xboxu docela velky prostor..

0/0
8.12.2008 23:20

Lopyng

Nic moc graficky

CoD 4 vypadá lépe. Prej i lidi z Infinity se mimo záznam nechali slyšet, že takové zmršení si jejich engine nezasloužil. Jenže jde o prachy a pětka se prodává jako housky na krámě. Doporučuju počkat tak měsíc či dva, potom se pětka bude na aukčních serverech prodávat za dvě stovky a za tu cenu si ji možná koupím. Kvůli mulťáku.

0/0
29.11.2008 21:56

Revan9

?

tuto hru som odinstaloval po 5 min hry

0/0
25.11.2008 17:13

non

Re: ?

tak to si sprominutim poradnej tupec nerikam ze je prevratna nerikam ani ze je skvela ale zabavna alespon na 1. dohrati to urcite je a podle toho co si napsal si ji nekupoval takze neco jak pomer cena kvalita ti preci muze byt jedno :)

0/0
25.11.2008 18:41

fluffyman

Re: Re: ?

Tupec jsi ty..ta recenze je trapná, evidetně od pubooše s beďarama na čele, co nikdy nebyl na vojně. Nereálné situace, nereálné chování zbraní. No comment. Dohrál jsem to jen z povinnosti. Vzkaz pro bonusweb - sežeňte si košer recenzenty, howg.

0/0
29.12.2008 3:40

Slice

80

80 procent?  Jelikoz se jedna o buhvikolikate pokracovani ktere neprineslo nic noveho a podle autora je "stale zabavne"?  Rekl bych ze prestrely v hodnoceni zacinaji byt na poradu dne jako padani snehu. Nerikam ze hra neni zabavna, ale uz to tu preci jen parkrat bylo a tohle hodnoceni se mi moc.

0/0
25.11.2008 16:52

ppppppp

oničem

stojí to za hov.. je to nudné....:-©:-©:-©

0/0
25.11.2008 16:40

Tuleň

ble :(

Vůbec mě to nabavilo po třetí misi jsem to odinstaloval :(. Hnusná grafika a vůbec to není strhující jako čtyřka ta byla ze všech nejlepší. Todle jen tahání peněz a hráčů. A ty do očí bilící koridory, to snad si dělají srandu. Zdá se to mě nebo i ostatním, že i když mám vše na max tak CoD4 vypadá hezčí ?

0/0
25.11.2008 13:47

Inka

humus

Cela tahle serie zacina byt pekne trapna kazdej rok 1 - 2 tituly no pak se nesmime divit ze je to tam kde to je, neustale dokola to same  

0/0
25.11.2008 12:42

dodo93

COD4 fu, CoD5 goo

CoD world at war jednoznačně lepší jak COD4 !!

0/0
25.11.2008 7:11

antiCOD5

Re: COD4 fu, CoD5 goo

Asi jsi CoD 4 nehral ale videl jen na obrazcich ;-D Treyarch jsou ostudou CoD serie

0/0
25.11.2008 10:24

3D_Crab

Re: Re: COD4 fu, CoD5 goo

Obě hry jsou skvělé, CoD 4 ovšem byl vyladěnější hned od začátku, World at War bude ještě potřebovat pár patchů, ale i tak je to skvělá zábava.

0/0
25.11.2008 13:49

Zedd

Re: COD4 fu, CoD5 goo

lepsi? takhle domrsene multak uz sem dlouho nevidel, kdo kdy videl v WW.II kolimator??

0/0
8.1.2009 9:18

Spider

Re: COD4 fu, CoD5 goo

Naprostý souhlas :)...

0/0
20.1.2009 23:34







Najdete na iDNES.cz