Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Prince of Persia – magické dobrodružství s pár chybami

Nový princ je jiný, nový princ je zábavný, nový prince má Eliku, ale nový princ rozhodně není dokonalý.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

jafer

100%

je to R^R^R^R^R^!!!!:-):-):-):-)

0/0
22.4.2009 19:42

?

price of persia

Myslel jsem, že to bude lepší, jinak jsem to dohrál s komplet semínkama ale ten konec mě hodně zklamal!:-P

0/0
28.3.2009 1:26

Honza

Určité zklamání

Já nevím hrál jsem poslední 3 díly prince a tenhle mi připadá ze všech nejhorší a i když se u přeci u této hry bavím,tak bych vyčetl- moc jednoduché(princ toho dělá až moc sám),chybí zpomalování času(to bylo přece super),žádné pasti a doba hraní,ale jhinak povedená hra a i když jsem se na tuhle hru velice těšil,tak za sebe bych hodnotil max. 75%

0/0
21.2.2009 13:02

OK

OK

OK popsal s ito suprove

0/0
15.2.2009 18:47

Princ z Vratimova

hahahaha

Jaky Assassin Altair co to? Vím co princ dokáže a co dokáže Altair

a vim že princ je lepší než Altair. Altair=Sekání rychlost skákání

                                                     Prince=(to co altair)+ Temný princ, Kouzla

a děj je hodne dobry. Pokud máte price v cestine tak i plno vtipu a to je vic

     Altair vs. The Prince                       The prince WIN     R^R^

0/0
15.1.2009 14:10

Kleoner

Fajná hra

Z "nové" trilogie jsem sice hrál jen první díl a tak nemám srovnání s těmi dalšími, ale když mě jednou něco odradí, tak většinou přímé pokračování moc neřeším. Tady jsem se dočkal mnohem příjemnějšího ovládání, jako příležitostný hráč a žádný "pařan" jsem spokojený i s tím, že prakticky nemůžu umřít i s tím, že soubojů je tak akorát a každý z nich je určitým způsobem prožitek sám za sebe. Můžu říct: "To když sem támhle kosil Konkubínu ve druhé úrovni ta mi dala." už to není pouhé "Zasekl jsem se v sále za pilama na zdi a jak tam nebyl checkpoint a hned za rohem na mě vystartovalo šest týpků, tak jsem musel zbytečně dlouhý úsek přeskakovat 6x aby mě z toho zase 5x po půl hodině zabili." Myslím si, že to byl krok správným směrem. Dál mě i skákání baví mnohem víc než v SoT, tam bylo takové navíc, nudná pasáž mezi hlavní náplní kterou byl stresující boj. Tady je skákání krásný elegantní prožitek, pastva pro oči, odpočinek po únavném dni.

0/0
5.1.2009 21:56

Kloener

Re: Fajná hra

A čím rychleji probíháte akrobatické sekvence tím menší je pravděpodobnost, že vás přepadnou, takže skákání má i svojí logiku, je víc propojené se souboji... co se týká inovace Eliky, nevím jak na tom byly druhé dva díly z trilogie, ale oproti prvnímu mi to přijde jako dobré řešení. Jestli si to ještě pamatuju dobře, dvojskok se dělal stejným tlačítkem, tady se využívá Eliky a i knoflík je proto jiný čímž pádem je hra co do ovládání zajímavější i když jednodušší. Pamatuju si jak jsem honil u SoT milion tlačítek všude po klávesnici abych dělal různá komba, tady mám tlačítka dvě a podle toho v jaké kombinaci je používám společně s myší reaguje postava prince. I příběh se mi líbí víc, možná lehce pro děti, černobílý a pohádkový, ale jiskření mezi postavami je zkrátka báječný, číst dialogy mě baví. V SoT jsem příběh neřešil, tady jsem do něj byl vtažen, takže pro mě je PoP jedna z nejlepších her :) ;)

0/0
5.1.2009 21:56

Host

Re: Re: Fajná hra

jsem stejného názoru... někdo si stěžuje, že Elika je tam zbytečná, ale řekl bych, že nebyl ani úmysl, aby ve hře sehrála nějakou významější roli než příběhovou. Mně ve hře vůbec nevadila, popichování s princem byla taky sranda - ta holka tam podle mě prostě není zbytečná. Dostala mě tak moc, že na konci sem skoro brečel ;-D

0/0
6.7.2009 11:04

Mariri

video

Tady kdo má zájem tak moje video z hraní PC verze http://www.youtube.com/watch?v=edpi9YhLHpo . Klikněte na "přehrát ve vysoké kvalitě ;-) .

0/0
11.12.2008 11:07

Gyuri

Prince of Persia = Assassins Creed 2 ?!

Úkol: najdi víc než 1 !rozdíl 8-o ...

http://bonusweb.idnes.cz/xbox360/recenze/prince-of-persia-magicke-dobrodruzstvi-s-par-chybami-pci-/fotka.VDP27a65f_screen72_large.jpg.idn

a

http://assassin.herniweb.cz/showphoto.php?photo_id=854

Ach ty Ubisofte ;-)

0/0
10.12.2008 20:09

Altair

Re: Prince of Persia = Assassins Creed 2 ?!

;-D

0/0
10.12.2008 21:47

junior1099

Re: Prince of Persia = Assassins Creed 2 ?!

;-D;-D:-)

Good...R^

0/0
10.12.2008 22:40

Tom

Re: Prince of Persia = Assassins Creed 2 ?!

Nevim jestli to vis ale to je jen kostym pro Prince, zadny novy ani stary Assisins Creed

0/0
11.12.2008 1:42

junior1099

Re: Re: Prince of Persia = Assassins Creed 2 ?!

To je myslím všem jasný že to není Assasins Creed. Rv

0/0
11.12.2008 2:59

Thorus

Re: Re: Prince of Persia = Assassins Creed 2 ?!

Tak tohle mě dostalo snad ještě víc než původní příspěvek ;-D;-D;-D

0/0
11.12.2008 16:50

Ivo

Re: Re: Re: Prince of Persia = Assassins Creed 2 ?!

Jen se směj ale on má v nastavení opravdu bonusové obleky- Prince(sands of time), Altair(assasin creed) a Prototype prince

0/0
6.4.2009 16:53

dejv

judenmord

ja nevim no me to moc nebavi dal bych tak 65% za peknou grafiku a zpracovani po case nuda

0/0
10.12.2008 15:57

Lumirel

Re: judenmord

Nezlobte se na mě, ale jen protože to neni Váš oblíbený žánr tomu nemusíte podtrhávat hodnocení. Já bych třeba nehodnotil golf, protože ho nahraji etc.

0/0
11.12.2008 9:29

xmacala

Re: Re: judenmord

At si kazdy hodnoti co chce. dulezite je, jestli to hral. Ja ano a davam tak 60-70% max. Verim, ze pro deti dobre. Je to hodne pohadkove. Pokud si chcete zahrat neco podobneho, doporucuji Fable II (ceska lokalizace i na xbox 360)

0/0
16.12.2008 0:47

miso

hmm

To je jak kresleny Mirrors Edge furt sa tam beha skace :))

0/0
10.12.2008 11:38

Lumirel

Re: hmm

Je to lehce podobný žánr a ke všemu pohádka. :) Takže to je samozřejmě o něčem podobném. ME je braná vážně a othle je dost nadnesené.

0/0
11.12.2008 9:30

one.one

u mna 90%

Uz som to hral, je to pecka. U mna min. 90%, niektore lokacie su fakt nadherne, ovladanie je intuitivne, ale najlepsie na celej hre su tie boje, velmi efektne a fakt prepracovane. Ak sa vam pacili hry ako Broken Sword, Uncharted atd... tak je to urcite must have

0/0
10.12.2008 11:10

jj

Re: u mna 90%

proboha, co má akční skákačka PoP společného s old school adventurou typu broken sword??

0/0
10.12.2008 11:32

one.one

Re: Re: u mna 90%

Kto povedal ze PoP je "akcna skakacka"?

0/0
10.12.2008 12:15

junior1099

Re: Re: Re: u mna 90%

A co to je?;-D

0/0
10.12.2008 12:17

junior1099

Re: Re: u mna 90%

Tak to by mě taky zajímalo...;-D

0/0
10.12.2008 12:16

one.one

Re: Re: Re: u mna 90%

Hmm co tak "Action-Adventure"? Moze byt? Urcite by som PoP nezaradil do kategorie "platformer"

0/0
11.12.2008 15:15

MtS

Re: Re: Re: Re: u mna 90%

Očividně jsi asi BS nehrál. Point and click adventura je opravdu hodně jiný žánr než akční adventura (přestože slovo "adventura" mají společné).

0/0
11.12.2008 19:14

one.one

Re: Re: u mna 90%

Broken Sword ako old school advetura? Co tak "Action-Adveture"? Myslim ze do tejto kategorie mozeme zaradit aj spominaneho PoP...

0/0
11.12.2008 15:12

jj

Re: Re: Re: u mna 90%

BS není akční adventura - tobě může být tak 10, protože jsi očividně nebyl na světě, když vyšel Bprvní Broken Sword - hochu, BS 1 a 2 jsou typické point'n'click adventury ze staré školy, které opravdu nebyly akční. Ty sračky s pořadovým číslem 3 a více už neřešim, to nemá s BS skoro nic společného.

0/0
12.12.2008 12:55

lvsprm

Spojení

No dovol, ale Brokensword a Uncharted v jedný rovině? Trochu guláš ne?

0/0
11.12.2008 2:04

Lumirel

Re: Spojení

Hm, spíš boršč. :-)

0/0
11.12.2008 9:31

Michal

Re: Re: Spojení

mmm boršč ten ja rád ! Najlepšie ho vie uvariť moja babička.R^R^

0/0
11.12.2008 13:56

lucian

...

vtipny je, že jak tak koukam na čtenařsky hodnoceni tak mu dali asi 50% =D

by ě zajimalo, kolik lidi z nich to už hralo, když to ma vyjit pozitři =D

0/0
10.12.2008 9:50

květoslav

Re: ...

já to hodnotil 0, už jenom tak z principu;-D

0/0
10.12.2008 10:18

veck

Re: Re: ...

to květoslavové rádi dělávají... :)

0/0
10.12.2008 10:30

Paul

Re: Re: ...

Taky jseš kretén, jen tak z principu.

0/0
11.12.2008 15:01

junior1099

Re: ...

Asi protože je tady takových blbců jako ,,květoslav,, víc. Ale s tím nic nenaděláš... Nikdy při ničem, ať už filmy, hry atd. nedávám na hodnocení čtenářů... Díky bohu se dá ještě tak nějak brát ohled na hodnocení filmů na csfd, kde jsou většinou i komentáře na úrovni, z kterých si uděláš i nějakou tu představu a nejsou tam samé malé paka jako většina hráčů her. Něčeho takového se tady nikdy nedočkáme.

Puberta je puberta, šak to všichni známe:-)

0/0
10.12.2008 10:31

květoslav

Re: Re: ...

tak jestli dáš na hodnocení a komentáře na csfd tak to o tobě hodně vypovídá

0/0
10.12.2008 16:48

slanecek

Re: Re: Re: ...

Komentáře některých lidí na csfd jsou celkme objektivní...

0/0
10.12.2008 17:00

květoslav

Re: Re: Re: Re: ...

objektivní recenze je tak maximálně že řekne kdo to natočil a kdo tam hrál, zbytek už je vždycky subjektivní

0/0
10.12.2008 19:27

junior1099

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Ty asi nevíš jaký je rozdíl mezi recenzí a komentářem...no budiž. A jestli je to objektivní nebo ne, o to ani nejde (teď se budu bavit o komentáři, ano?). Člověk tam napíše stručně o čem to je, co se mu v tom líbilo/nelíbilo, přečtu si víc podobných normálních komentářů a udělám si o tom představu, jestli je to film pro mě nebo ne. Bohužel toto je diskuze, takže se tady lidi baví o kravinách jako teď mi, kde se člověk o hře nic nedozví. Patrný rozdíl je nejen mezi recenzí a komentama, ale taky mezi recenzí, kementama a diskuzí...

radši běž ohodnotit nějakou hru nulou, kterou jsi ani z pěti metrů neviděl. Asshole...

0/0
10.12.2008 22:37

Lumirel

Re: Re: ...

Mělo by se udělat banování IP adres pro hodnocení čtenářů. Lidi co dávají 0% a podobně slušným kouskům by měli dostat elektronický pohlavek. :)

0/0
11.12.2008 9:33

Bagetka

Re: ...

Já to třeba hrál.Mám to doma už od pátku na PS3.Pozítří to ma vyjít na PC.Ale každopádně na odreagování ideální hra.I když těch zjednodušení je tam až moc...

0/0
10.12.2008 14:13

junior1099

:(

Ach jo. Tak podle recenze mě to teda moc nenadchlo... Ano, některé prvky, jako správné načasování pomoci té ''kočandy'' může být v pohodě... Ale souboje se dočkáme tedy jednou za uherský rok, čehož jsem se bál... Že by mě teda bavilo většinu hry jenom pobíhat a skákat a lozit, tak to teda nevím. Chtělo by to víc boje, proč to museli vynechat? Ano, akrobacie a běhaní po všem možném není špatné, ale přece jenom pokud je to doplněno přepadením nějakých sviňáků, za každým třetím rohem, ve větším počtu, které sklidím několika dobře mířenými a provedenýmy kombi tak, aby nas ten kterého máme za zadý nesekl. Nebo se třeba pěkně rozběhnout proti zdi a přeskočit je, ať je mám všechny pěkně před ostřím čepele... ojet sloup jak striptérka s upaženou mačetou a všechny poblíž rozsekat :-) .  

0/0
10.12.2008 4:03

junior1099

Re: :(

Souboje mi budou chybět a spoustu dalších věcí, jako např. hledání tajných komnat kde jsou nějaké ty kraviny jako bonusy...šikovně ukryté silnější mačety (i když v tomhle by to bylo fakt zbytečné)...atd. Snad toho recenzent hodně vynechal a jsem zbytečně skeptický...stejně si to koupím až budu mít na to

železo. Škoda že to zase na PC verzi tak zmrví (jak je to dnes v módě),

až si nahrabou na konzolích. Ale ubisoft by nemusel ;-).A nejradší jsem pobíhal v čase, takže WW to u mě 100% nepřekoná, což si troufám říct, i když jsem tohle nehrál.

A hurá do práce :-/.

0/0
10.12.2008 4:09

kywi

Re: Re: :(

kupodivu (na recenzi na BW) toho recenzent moc nevynechal. silnejsi zbrane ve hre nenajdes. Hra by mela mit jediny zavaznejsi problem a to je ona "casual" obtiznost..

nechapu dvouveti "az si nahrabou na konzolich. ale ubisoft by nemusel". mas pravdu, PC kazdeho vydavatele financene obrovsky zvedne. zadne piratstvi a tak ;-D

0/0
10.12.2008 13:14

junior1099

Re: :(

OMG, jednou napíšu ,,mířenými,, a po druhé ,,provedenýmY,, hned vedle sebe.;-D

0/0
10.12.2008 4:12

junior1099

Re: Re: :(

A hned za to ,,kombi,, ;-D ...ježiš já jsem debil;-)

0/0
10.12.2008 4:18

Alex

Re: Re: Re:

Člověče, ty si v diskusi vystačíš sám.

0/0
10.12.2008 8:11







Najdete na iDNES.cz