Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Prince of Persia PC - kouzelný vánoční dárek

Autoři oblíbené trilogie Prince of Persia se vrhli do do nového, stejnojmenného díla. A podařila se jim skvělá hra!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

RooK

HELP S HW??

mam problem kdyz to spustim tak mam cernou obrazovku kde je problem ze by grafika nestihala???poradte pls lepsi na meil ja se sem uz asi jen tak nedostanu

0/0
16.2.2009 9:33

Jacob

nadhera

Dohrano.Nejkrasnejsi hra co jsme kdy hral.Je sice dost repetetivni,ale nuda se u me nedostavila protoze jsem hral po mensich intervalech.Grafika nadherna,samotnou slozkou je hudba ktera je proste paradni a presne vystihuje deni ve hre.Je to lehci ale ze by nejak vyrazne nez predesle dily si nemyslim(je to uplne jiny styl lezeni atd)Mno a zaver(po titulcich)-velky zazitek 90%

0/0
26.12.2008 16:21

JK

Pomoc

nevite nekdo co bych mohl mit se hrou kdyz mi pada po velmi kratkych casovych intervalech ? mam original a sem uz zoufalej

0/0
24.12.2008 23:08

wiki

Re: Pomoc

maš buď slaby pc alebo biedne chladenie. Riešenie: zmier sa s tym alebo to upgradni

0/0
14.4.2009 20:39

Jakub

..

Koupeno na aukru, dohráto, a prodáno na aukru.

Mohu říct, že je škoda, že tam je jen jedna obtížnost (na jiné jsem teda nepřišel). Děj je příjemný, souboje jsou takové, že jakmile zjistíte jak na ně, tak jsou otázkou 20 s. Bossové úměrní a když nevíte princezna poradí. No a po závěrečných titulkách pokračujte, vypadá to na příjemné pokračování. Budu na něj čekat.

0/0
23.12.2008 11:03

Radek

ceny

cena je silena  ale mozna castecne zpusobena vanocemi za mesic snad ceny klesnou

0/0
17.12.2008 16:01

norwi

EASY

Souboje již nejsou potěchou z pořádné řežby. Jsou to spíše takové malé minihry.

Rozhodně kvituji s povděkem navádění kudy dál. I když to hodně ubíra na možnosti řešit hádanky a přemýšlet jak to konečně skočit.

Grafika je úžasná, náročnost hodně jednoduchá. Jen jsem si hodně zvikl že mě princesna pokaždé zachrání.

0/0
17.12.2008 10:23

john

.

V recenzii sa na viacerých miestach spomína že je hra zjednodušená a sprístupnená čo najväčšiemu počtu hráčov. Tiež sú tam výtky voči hrateľnosti. Neviem ako tomu mám rozumieť. Pre mňa bol Princ vždy spojený s tým, že som sa niekda "zasekol" a hľadal cestu ako ďalej a potom som musel "naklikať" náročné kombá aby som niekde preskákal. A to ma bavilo zdolávať tieto prekážky. Teraz mám trochu obavy aby to nebolo až príliš jednoduché, resp. neviem čo mám od toho čakať. Čo konkrétne znamená v recenzii spomenutá "slabšia hrateľnosť"? Mne k zábave naozaj nestačí prekrásna grafika, kvôli tomu si to nekúpim aby som tú nádheru videl v pohybe. Normálne uvažujem že si kúpim radšej Warrior Within (ešte som nehral, hral som iba SoT) - a to je asi niečo nie v poriadku. Chápem že sa potrebujú zabaviť aj ludia s IQ 80 a menej, alebo tazko dusevne pracujuci co pridu domov a uz nevladzu ani uvarit caj, ale nech im urobia nejakú novú seriu a nech neznasilnuju Princa.

0/0
17.12.2008 10:09

john

oprava

IQ 75; niekto  s 80 nemohol mať s prejdením starších dielov problémy

0/0
17.12.2008 10:15

Arnie

Re: .

Woe ty si proste woe :D co ked sa hry zjednodusuju? Nikomu to nevadi, len mladym co nevedia ako voni horsky vzduch alebo jak to vypada na dalsej ulicy kedze doma len drtia a nic ine...potom melu ze je to lahke a presli to za 10 hodin, za 5 hodin a ine hovadiny...hrajte CSko to mozete dokolecka ale singlovku ako PoP: Prodigy nezhadzovat, mne sa paci moc :)

0/0
17.12.2008 12:12

Willy

Re: .

Ten Pop:WW si urcite kup. Tohle je fakt dost jednoduchy, proste jen mackas sipky a k tomu, podle toho co mas perd sebou za prekazku, jen asi tri tlacitka, casu na jejich zmacknuti mas plno a kdyz to nestihnes, tak o nic nejde protoze te ta tva kamoska, ktera s tebou chodi, stejne zachrani. Takze mas vlastne nekonecne mnoho pokusu.

Takze prochazeni tezce v pohode, ja se ted zasekl na tom, ze musim nastavit naky ctayri paky tak, aby odnekud nekam vytekla voda, to nemam rad a nechce se mi to delat :-)

WW je podle me lepsi hra - pribeh, zvraty, cestovani v case, lepsi soubojovy system, vetsi obtiznost (coz je podle me dobre, protoze pak mas vetsi radost z toho, ze prekonas nakou tezsi nastrahu).

0/0
17.12.2008 12:27

TomHill

Stále to samé

Podle mě je to stále to samé dokola. Je to takový drahý Prince datadisk.

0/0
17.12.2008 9:13

john

Re: Stále to samé

veľmi drahý, nechápem ako mohli nasadiť takú cenu. To si aj dakto kúpi? Ja sa bojím že sa ceny pc hier začnú doťahovať na tie konzolové.

0/0
17.12.2008 9:30

Radek

jeste jedna rada

cim toho bosse hodim do propasti R se mi to nedari?

0/0
16.12.2008 20:55

Mike

Re: jeste jedna rada

Proste ho budes mydlit dokud ho nedostanes na okraj a pak uz jen budes zbesile klikat abys ho shodil, nic na tom neni.

0/0
16.12.2008 21:24

Radek

rada

zdarec nemuzete me nekdo poradit z jednim bossem je takovi modry jakoby z ledu porad do neho busim ale nevemu mu ani kousek zivota

0/0
16.12.2008 20:01

Arnie

Re: rada

To je ten kral co mu flaklo v bedni, staci ho natlacit na okraj a odtial zhodit ;-)

0/0
16.12.2008 20:11

Radek

Re: Re: rada

no  jo ale jak a cim porad se snazim mackat vse mozny a nic

0/0
16.12.2008 20:13

Heolin

Re: Re: Re: rada

Prostě do něj rubej a nepřeskakuj ho(tím myslím skok pomocí nohou, ne postup ve hře).

0/0
17.12.2008 14:47

Carmen Electra

nazdarek

[>-]:-)nazdarek lidicky jak se vede?V

0/0
16.12.2008 13:14

Lucka

pozdrav

ahoj:-)

0/0
16.12.2008 13:12

Robko

Re: pozdrav

Ahojky, mas priatela?

0/0
16.12.2008 14:03

Luboš

Nikdo neporadí?

Tomu nerozumím. Vlastně jo, žijem v česku....:-(

0/0
16.12.2008 9:58

Akro

The End

Zdarec lidi,jen bych se chtel zeptat lidi co uz to dohrali...Jestli konec je tak ze darkness konci i se stromem zivota,nebo ho naopak znovu vypustil? By potom mohlo bejt zajimave pokracovani..

0/0
16.12.2008 9:12

lok

..

To si nekúpim je to strašne drahé. 1500,- Sk je moc na pc hru. Želal by som im nech si to všetci stiahnu a nech majú mizivé predaje:(

0/0
16.12.2008 0:29

Mike

Krása

Tak jsem to dohral, a musim rict, ze takhle překrásnou hru ani nepamatuji.

0/0
15.12.2008 21:43

Arnie

Re: Krása

Ja som to sice este nedohral ale som tou hrou strasne poteseny a nemozem sa prestat nabazovat tej nadhernej grafiky, niekedy fakt postavim sa na naaky pekny panel a sledujem okolie, a cierne kontury okolo princa alebo aj eliky, proste postav vseobecne a rozne efekty, parada.

A k bojovemu systemu tiez nemam namietky, bavite sa tu o  tom jak je nerealne ze taka hora svalov si lahko preskakuje...tak si vezmite co dokazal princ v Sands of Time seriach...skakal po nepriateloch, behal po stene brutalne dialky a vseobecne obrovske pohyby pri boji a na chrbte jeden mec a za pasom druhy...pricom tu v boji by som povedal ze ide az skor k realite...a to tym ze vypady su efektne spravene a nabehy na blokovanie uderu...paradicka :)

0/0
15.12.2008 23:41

Mike

Re: Re: Krása

Ano presne tak. Ted mam z toho trochu nostalgii, chci dalsi dil !!! :-)

0/0
16.12.2008 15:59

Luboš

Pomoc s ovládáním

Dobrý den všem.

Můžete mi prosím poradit jak nastavit abych se s pomocí myši mohl otáčet? Tedy myslím tím rozhlížet. Nemohu na to přijít. Klasika ASDW na pohyb funguje, otáčení kamerou jsem musel vyřešit pomocí šipek a klávesnici což je děs.

Děkuji předem za pomoc :).

0/0
15.12.2008 20:42

Arnie

Paradicka

Ja som to zacal hrat, mam odohrane tak 2 hodky a myslim ze aj ked tu hru prejdem tak si ju zahrajem znovu, variabilita prostredi, krasna kreslena grafika a nizka obtiaznost je presne to co potrebuju ty co domov pridu vecer unaveny a nechcu sa nervacit kvoli tomu ze nevedia preskakat toto a tamto alebo zabit hentoho a tamtoho, ja som na tuto hru cakal a dockal som sa dost sa z nej tesim :)

Kazdopadne, krasny darcek od Ubisoftu pre nas na Vianoce ;-)

0/0
15.12.2008 18:39

bb

Re: Paradicka

brainwash?

0/0
16.12.2008 9:09

bb

Re: Paradicka

Nechcem rýpať ale je smutné že dnešné hry sa robia pre (pracujúcich) ľudí s nárokmi aké máš ty. 

0/0
16.12.2008 9:20

Arnie

Re: Re: Paradicka

Nene, Brainwash som este nepodstupil ;-D, len som dlho hladal nieco pri com sa zabavim a nepridem o nervy a chcem si po praci oddychnut...toto splnilo ocakavania, nic krajsie neni ked  pridem domov, napapam a na dobru noc si zahrajem chvilku tuto rozpravku :-)

Ako chapem ta ak si jeden z tych co si potrebuju vydrtit prsty, hlavu a cele telo ale na to mas napriklad starych princov ;-);-) tento novy je akurat pre tych co nejak nemusia vysoku obtiaznost kvoli HC gamingu ;-D

0/0
16.12.2008 16:07

Luboě

Pomoc s ovládáním

Dobrý den všem.

Můžete mi prosím poradit jak nastavit abych se s pomocí myši mohl otáčet? Tedy myslím tím rozhlížet. Nemohu na to přijít. Klasika ASDW na pohyb funguje, otáčení kamerou jsem musel vyřešit pomocí šipek a klávesnici což je děs.

Děkuji předem za pomoc :).

0/0
14.12.2008 15:39

Gw

me hodnoceni

Tak mam za sebou asi hodinu hrani. Jsem celkem zklaman. Obtiznost je extremne nizka, jedna se jen o mackani sipek a par tlacitek ve spravnou chvili navic. Kdyz se nejaky nestihne vcas zmacknout, nic se nedeje, zacina se na posledni pevne zemi a je nekonecne mnoho mnozstvi oprav.

Dal me stve to, ze to tam vypada vsecko stejne. Napriklad prijdu k nejake prisere, zabiju ji, mezitim se nekolikrat protoci obrazovka a ja nevim kam jit protoze z mista, kde jsem zabil priseru vedou dve uplne stejny cesty. Nevim, kterou sem prisel a kterou jit dal, protoze vypadaji uplne stejne. ;-O

0/0
14.12.2008 13:49

Ashley

Re: me hodnoceni

Hlavně že tam máš mapu a Elika funguje jako Gps navigace.

0/0
14.12.2008 13:53

lukas

jak dlouho je to stare?

jak dlouho je stare prince of persia the sands of time

0/0
14.12.2008 13:25

JKross

Re: jak dlouho je to stare?

Vysel v roce 2003

0/0
14.12.2008 19:50

lukas

jak dlouho to je stare?

jak dlouho  je stare?? prince of persia 3

0/0
14.12.2008 13:24

Honza

heh

Obtížnost směšná? tywe já jsem zakysl na tom magorovi co enjde zabít mečem... nemužu vyrát ten soubojh v řezání do jednoho tlačítka. Nejde to.... nemam na to prostě

0/0
14.12.2008 12:34

gw

Re: heh

A mackas to spravny tlacitko? ;-D

0/0
14.12.2008 13:45

HOnza

Re: Re: heh

No modrý na gamepadu... nebo levý u myši... prostě to nejde. A ta hr ami nějak ultra dobrá nepijde, takže se an to asi vykašlu

0/0
14.12.2008 22:26

neřeknu

60Hz ...

Netusite nekdo jak nastavit vetsi refresh rate? 1280x1024 pri 60ti Hz na CRT monitoru docela vypaluje oci. U NFS Undercover to slo nastavit v registrech windows, tady ta moznost ale neni ... jinak pekna hra celkem. Ubisoft umi a hry ma dobre optimalizovany. Mozna je plus, ze se vykaslali na ochranu proti kopirovani a vrazili prachy do hry. Kez by to takto udelal Rockstar u GTA 4 ...

0/0
13.12.2008 20:25

Abel@Kain

Ne-Logika

Nechápu jak může někomu připadat logické, že jsou levely poskládány z různých tyčí, trámů, traverz desek atd.... ze kterých se postava odráží a přitom jsou tyto "objekty" nastrkány právě tam kde je potřeba odrazu či skoku, ale předměty tam opravdu logicky nepatří !!!! Stačí si prohlédnout prostředí a zamyslet se nad ním, jesttli by to tak někdo opravdu ostavil. Pro mě tímto faktem skončil PoP už několik dílů zpět a tady jsou tyto chyby ještě okatější !!!  Myslím, že se dnes hráči zajímají ( bohužel ) už jen o grafiku a podstatné věci ( jako je třeba logika hry ;-) prostě unikají. P.S.: Kdo kdy viděl nějaké chyty či trámy doslova vražené do skály ???

0/0
13.12.2008 18:08

Mike

Re: Ne-Logika

Heh nad tim se jen pousmat, dyt je tohle uplne vsude, ve vsech skakackach ! Vzdycky bylo, uz od 1. dilu Prince, vsude je tak delane. Fakt jen kroutit hlavou na co si dneska lidi stezujou...

0/0
13.12.2008 19:15

Targu

Re: Ne-Logika

Jo taky je tam strašně nerealistická grafika, Jeho oblečení je nepodléhá gravitačním zákonům....  ;-)

Jo a hezky jsi pojmenoval svůj post ne-logika... protože na to co si stěžuješ si může stěžovat jen retard bez fantazie... nic ve zlým....

0/0
13.12.2008 19:48

Abel@Kain

Re: Re: Ne-Logika

Klidně můžeš urážet, to umí každý. Já jen, že by hráči ( když už hodlají investovat do hry ) měli za své peníze dostat to co chtějí. V dnešní době se každý dívá jen na grafiku a ostatní je tak nějak šuma-fuk. Pokud si hru sosnete z netu je to věc názoru, ale myslím, že na nelogočnost hry jako takové je potřeba upozornit, protože ne každý má svůj vlastní názor což - pane Targu ??

0/0
15.12.2008 3:52

Lumirel

Re: Re: Re: Ne-Logika

Realističnost nepatří do kdejaké hry. Někteří hráči rádi utíkají z reálného života, ti nepotřebují ve hře přemýšlet co je logicky postavené a co ne.

To je celé.

0/0
15.12.2008 16:45

Drago

Re: Ne-Logika

Naprostá pravda. A nejen to, taky nechápu, jak vůbec si mohli tvůrci dovolit dát tam ukládání nebo nastavení hry. To přece v reálu nejde!

0/0
13.12.2008 22:09

Thorus

Re: Ne-Logika

Vzdyt jsou to rozpdlé chrámy a města! Nemuzes vedet jak to vypadalo kdyz to město prosperovalo. Třeba tam ty trámy měly nějaký účel a ted když se všechno sesunulo tak to vypadá divně...

0/0
13.12.2008 23:15







Najdete na iDNES.cz