Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Sonic Unleashed – rychlejší, než kdykoliv předtím

Legendární maskot Segy se opět vrací na scénu. A jak je tomu v poslední době zvykem, tak si přitáhl i svoje temné alterego.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

sega.maniac

su

Hezka recenze!..Hlavne si moc vazim trech veci a to ze vubec nekdo hodnotite hru kladne.. Ne jako panove z Gamespotu (3,5/10):-/ Des a pak ze zminujete Sonic Adventure pro Dreamcast jako povedenou zalezitost (i kdyz dvojka nebyla horsi-naopak;-)) pak poukazani na Sonica CD a Knuckles Chaotix pro Mega CD a 32X navstavbu, to uz se dneska jen tak nevidi.

I kdyz je skoda ze lide dnes Sonic The Hedgehog (X360/PS3) berou jako strasny propadak, pritom je technickym zpracovanim i rozlohou levlu lepsi nez Dreamcast dily (uz prvni Boss vas o tom presvedci) ale ta spatna kamera a s ni spojena obtiznost delaji svoje ikdyz DC verze mely stejny problem, ale to se nepsal rok 2006:-/

0/0
9.3.2009 23:35

Shadow222

REAKCE???

Prosíííím

0/0
3.2.2009 13:50

Shadow222

PLS HLP

Pls jak udělat 2 level za ježkodlaka jak tam po těch plošinách vysunovacích s těma kvádrama vyskáču a pak sou tam čtyři nesmrteln roboti (ne nesmrtelní ale když jednoho zabiju tak se tam oněví další a pořád) pls co tam mám dělat moc prosím.

Díky předem.

0/0
28.1.2009 18:52

Michal

3. část

No, omlouvám se, že tu takhle plkám, ale Sonic je prostě srdeční

záležitost, Sonic 1 byla moje první videohra... Takže díky za pochopení.

P.S.: Než doktor Eggman se mi více líbí starý název Dr. Ivo Robotnik.... :-)

Mějte se

0/0
8.1.2009 14:20

Michal

2. část

Mám 27 let a u MegaDrivu jsem vyrůstal a proto mě později mrzelo, že Sonic už není to, co dříve a Sega se horečně snaží vydupat z jeho slávy co nejvíce a přizpůsobit ho novým trendům... No jo, ale ono to nějak nejde dělat hru se stejným jménem, která je konceptuálně naprosto rozdílná. Například na Sonic the Hedgehog na PS3 je tahle křeč Segy krásně vidět. Když jsem si stáhnul na PSN demo Sonica Unleashed, přistupoval jsem k němu s velkým despektem. Zapnul jsem ho, jednou zahrál a vypnul... Po deseti minutách mi to nedalo a zahrál jsem si ho ještě jednou, a pak ještě a musím uznat, že tato část hry je povedená. Poprvé od dob Megadrivu se na nového Sonica těším a doufám, že mě nezklame. Z recenze vyplynulo, že lze v průběhu hry přepínat z 3D do 2D... Asi to tak nebude po celou dobu, ale myslím, že tohle je krok správným směrem. Sega tím nabídne koncept vyhovující pamětníkům i 3D maniakům :)

0/0
8.1.2009 14:20

Michal

1.část

Jsem velký fanda Sonica, ještě pořád mám starý MegaDrive a na něm všechny Sonicy, krom Spinballu. Sonica CD jsem zatím nehrál, ikdyž ho mám na PS2, ale zatím je pro mě absolutní špička Sonic 1,2,3 a Sonic and Knuckles. Po spojení cartridgí Sonica 2, nebo 3  s Knucklesem, je to jeden z největších požitků, jaký jsem u videoher zažil. Staré Sonic hry měly kouzlo v tom, že byly pořád stejné, čili pořád stejně zábavné. Zlepšovala se jen grafika, měnila hudba a úrovně, ale koncept zůstával  stejný. A hratelnost taky. To je bohužel problém, který dneska spousta vývojářů nechápe. Co je mi ze hry, která má realistickou grafiku, nepřeberné množství voleb a ovládá se stopadesáti tlačítky a jejich kombinacemi, když ji v hratelnosti bez problémů strčí do kapsy 15 let starý Sonic??? Je to smuté, ale u hodně her je to tak.

0/0
8.1.2009 14:18

NanoPes

sonic

Muzu se zeptat, kolik her se Sonicem pan redaktor hral?

Ja totiz vsechny od jednicky z Mega Drivu az doted. Taky bych se chtel zeptat, jaky dil je podle nej nejlepsi?

U me je to mezi Sonic 1 a Sonic CD. Oba dva tak nastejno.

0/0
24.12.2008 1:58

Jarda Chvalda

Re: sonic

Dobrý den,

her se Sonicem jsem hrál spoustu. Střízlivým odhadem kolem čtyřiceti, možná padesáti.

Základní série z Mega Drivu (1,2,3, & Knuckles) je pro mě nedotknutelná.

Výborný je Sonic CD na Mega CD a Knuckles Chaotix na X32.

Povedený je i Sonic Chaos na Game Gear a Sonic Adventure na Dreamcast. R^:-)

0/0
25.12.2008 16:36

tupaccz

veterán??

Zdravím jen se chci zeptat recenzenta kolik vám je let že jste hral prvního sonica na vysoké škole?? to už musite být veterán:-D(bez uražky)

0/0
22.12.2008 15:28

Jarda Chvalda

Re: veterán??

V lednu oslavím 40. narozeniny. V éře prvního Sonica na Mega Drive jsem opravdu studoval svoji druhou vysokou školu. Psal se tehdy rok 1991 tuším...

0/0
22.12.2008 19:32

Hmm

Trochu málo ne?

Bych dal tomu více procent je to nejlepší hopsačka kterou sem kdy hral u mě 90 procent  ale souhlasím je to dost těžké zvlášt ten kocen 60 namačkat X za  několik sekund bylo pro mě docela těžké

0/0
22.12.2008 13:17

Baf

Dobrý

Nikdy mi nějak Sonic neučaroval, ale když jsem zkusil demo z PSN, tak mě to docela chytlo. Sice jsem tu rychlost chvíli musel rozdejchávat, ale nechá se na to zvyknout a je to zábava. Jedinné, co mi trochu vadí, je dost citlivé ovládání, hlavně směru z pohledu za Sonicem.

0/0
22.12.2008 12:21

Arenoth

Sonic

Tak hra pěkné jsem rád že se staré legendy vracejí (málo co ale překoná sonica na staré konzoli SEGA kde jsem se ho nahrál až hamba). Ale rencenze, nic ve zlém ale připadá mě to trochu jako výslech praktikanta Hlaváčka. "Výborně! Tak vaše personálie bychom měli. Teď ještě aby nám něco řekla vyšetřovaná." Dozvěděli jsem se že recenzent má syna a že je nemocný. To bych nějak nerozmazával ale říct že hra by byla těžká a že by ji chlapec co má 40 stupňů teplotu nezvládl, pardon ale to je trochu moc. Pokud i tak nemocný člověk hraje hry tak má problém vnímat co se na obrazovce děje což u hyperaktivního sonica je problém. Je to sice oživující prvek pokud zapojíme do recenze 3 osobu ale všeho s mírou.

0/0
22.12.2008 1:59

Baf

Re: Sonic

Ještěže mu Vilma nesebrala tužku ;-D.

0/0
22.12.2008 12:23







Najdete na iDNES.cz