Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Bioshock – v baru jménem „Krásný ztráty“ máš i ty svůj stůl

Zase jeden megahit doputoval i na PlayStation 3. Naštěstí ve skvělé kondici. Tak co? Dáme ještě jednu rundu?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

nothrem

Steam

Zajímavé, že na Steamu se ted dá koupit Bioshock za 4,99€, že by jim nevyšel marketing?!?

0/0
29.12.2008 16:13

Otík

Re: Steam

že by v období svátků byly slevy??

0/0
31.12.2008 10:20

hyperion

recenze

Velice dobře napsaná recenze. Takových autorů by se měl Bonusweb držet.

0/0
29.12.2008 13:54

grind

recenze

opravdu vyborna recenze, ps3 nebo xbox nemam ale asi si to na pc zahraju znova :)

0/0
29.12.2008 13:22

Ashley

Televizní hry

Hlavně že konzole je vložim Blu-ray, nic neřeším a hraju :-). Tohle je už asi dvacátá hra s 15 minutovou instalací.

0/0
29.12.2008 11:13

nor

Re: Televizní hry

u xka nic neresis ;-)

0/0
29.12.2008 12:35

Kratos

Re: Televizní hry

Jmenuj předchozích devatenáct. Já jen že pořád je lepší podstopit 10-minutovou instalaci, než týden čekat na patch aby mi hra na PC vůbec jela. Nemusím asi vysvětlovat na kterou hru z poslední doby narážím.:-)

0/0
29.12.2008 12:37

Ashley

Re: Re: Televizní hry

I když to byla hyperbola tak Force Unleashed, Orange Box, NBA Live 09, C&C 3 ...

0/0
29.12.2008 14:06

Plejstik3

Instalace..

Trochu nechapu,co je spatnyho na instalaci hry a proc spojujes instalaci s Blu-ray mediem,ale asi jsme holt kazdy z jinyho sveta :) A mimochodem,ironicka veta "A hlavne,ze do konzole vlozim Blu-ray,nic neresim a hraju" me vcelku pobavila. Mluvis z cesty,ale evidentne uz asi slavis prichod Novyho roku,tak se to da omluvit :) Pokud ti to uniklo,tak PS3 si vsechno udela sama,od stahnuti firmwaru a updatu,az po jejich konecnou instalaci nebo instalaci hry a jeji spusteni..takze bez nadsazky muzu rict,ze JEN vlozim Blu-ray,nic neresim a hraju :)

Dej si do pristiho roku predsevzeti "Nez zacnu na netu placat hlouposti,zjistim si o platforme PS3 neco vic",prospeje to nejen tobe ;) Hezky Novy rok..

A k tematu.. Zajimave napsany,ale at premyslim jak premyslim,nemuzu prijit na to,proc se tu pise o PS3 verzi hry Bioshock,kdyz uz je na trhu dobry 2 mesice :)

0/0
31.12.2008 16:53

Mariri

video

Heleďte neměl náhodou být v PS3 verzi na začátku nějaké video jak to vypadalo v Rapture před tím silvestrem? Myslím tím nějaké video ještě před pádem letadla. Mám pocit že jsem to někde četl a docela jsem se na to těšil ale zdá se že to nakonec vypustily ;-( .

0/0
29.12.2008 3:51

Plejstik3

Video

Na zacatku video? Tak to ti nepovim,ale na konci je "odkaz" na Bioshock 2 :) No nic,jdu chystat rachejtle a budu doufat,ze se u nas oslava Novyho roku nezvrtne jako v onom Rapture :D

Stastny Novy rok 2009 vsem normalne uvazujicim lidem :)

0/0
31.12.2008 17:02

konzolista

konzolista

na ps3 je horší grafika než na xbox 360

0/0
29.12.2008 0:35

blackend

Re: konzolista

Ne neni, po patchi teda určitě ne.

0/0
29.12.2008 1:24

JIRKA

Re: Re: konzolista

NA PC JE LEPSI GRAFYKA.

0/0
29.12.2008 2:09

Smaky

Re: Re: Re: konzolista

Radši se nauč česky,než začneš něco psát,ty GRAF*Y*KO ...

Hlavně že je po F tolik vyjmenovaných slov,co? 8-o

0/0
29.12.2008 10:29

Jindra

Re: Re: Re: Re: konzolista

F jako fčela

0/0
29.12.2008 12:44

Blah

Re: Re: Re: konzolista

TAK TROCHU DEBYL .. pls neztrapňuj pcčkáře svou dmncí, dík.

0/0
29.12.2008 14:13

L@diSS

Re: Re: Re: konzolista

no to si děláš prdel??! GRAFYKA?? to je moc chlapéé ;-D

0/0
29.12.2008 17:02

XmarkstheBOX

Re: Re: Re: konzolista

Aha, takže na PC je lepší GRAFYKA a na konzolích je lepší grafika... už tomu rozumim....

0/0
6.1.2009 13:58

...

Re: konzolista

Takovým blbcům by měli hnedka dávat banán na hlavu...

0/0
29.12.2008 3:28

Phoe

Re: konzolista

Bohužel celkově ano, stačí si všímat konkrétních detajlů a PS3 vychází z tohoto souboje opravdu jednoznačně hůře.

0/0
4.1.2009 23:35

konzolista

Re: Re: konzolista

jedinej kdo umí uznat pravduR^

0/0
5.1.2009 22:50







Najdete na iDNES.cz