Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

KORG DS-10 – nehraješ si, dobrovolníku!

Virtuální profi-syntezátory pro Windows a MAC představují docela slušně rozjetý byznys. Tak co to prubnout i na NDS?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Pche

Eh

Co je to, prosím, řemenová pila?

0/0
2.1.2009 17:15

Pche

Re: Eh

Teda potud jsem to přečet a pak mě chuť číst přešla ...

0/0
2.1.2009 17:16

Ak-trax

Re: Re: Eh

Ano, prosím, na řezání tupejch lidí přes krční obratel. Přilehneš uchem na špalek, rozezní se píšťala, zasvítí ledka a nebudou žádné zbytečné příspěvky. Proč sem píšeš blitky, když k tomu nemáš co říct??! Rv(Y)

0/0
2.1.2009 19:23

Ak-trax

Tahle recenze mě tady zprvu vyděsila

Hmm...napada me, kdo si umi vyselektovat v add modu noblesni VST plug-ins pro Decka a sochnul timecoded kulatinu

pres nizko latencni ext. zvuknu, mohla by se mu vecicka jako pridavny

hw midi controller do midi out hodit, ale to neni, takze je to pro

laiky na brnkani. Vlastne vzdyt jsem na bonuswebu, jdeme dal.;-):-)

0/0
2.1.2009 13:51

Earl

Re: Tahle recenze mě tady zprvu vyděsila

nepiš sem blitky v žargonu, pokud nemáš co srozumitelného říct

0/0
2.1.2009 20:45

Ak-trax

Re: Re: Tahle recenze mě tady zprvu vyděsila

Nesrozumitelné pro tebe, ještě neznamená pro každého.:-) Stale je to alespoň k tématu. btw. u midi kontroleru pro domaci tvorbu zvuku je bezpredmetny hodnotit kvalitu dle porizovacky, nemyslis???  Ops, mapping dle kvality SW, oujé.

0/0
3.1.2009 17:09

davee

doporučuji!

Tuhle "hru" mám a mohu jen doporučit!

0/0
2.1.2009 12:59

ratm

KORG

Po Bioshocku, další skvěle napsaná recenze. Tleskám.

0/0
1.1.2009 2:06

Stephan

DS má svoje výhody

Chápu názory, že programy na PC nabízejí mnohem širší možnosti a práce se skutečnou klaviaturou a knoby je určitě příjemnější než touchscreen, ale zkuste to brát ne jako konkurenci pro počítače, ale jako určitý doplněk a zajímavost, se kterou si můžete pohrát kdykoli a kdekoli - to jde DS nejlíp a vyšší cíle si ani klást nemůže. Já osobně se musím přiznat že ač mám DS, Korg mě moc neláká, protože možnosti jsou na můj vkus příliš omezené.

0/0
31.12.2008 12:45

Cyric

Konecne?

Souhlasim, tohle absolutne reasonu nemůže konkurovat, používám 4ku a jsem naprosto spokojenej. Toto je dle mého názoru pouze komerční tah na lidi, kteří se v tom nijak extrémně nevyznají a koupí první ptákovinu co je napadne. A když si k ceně tohodle a ceně NDS přidáte "pár" tisíc, tak máte normální synth a nemusíte ťukat do gameboye....A klaviatura a knoby na synthu jsou rozhodně přijemnější na dotyk než dotykovej displej

0/0
31.12.2008 11:52

Ursus

:)

Sice hudbě vůbec nerozumím a mé hodnocení se omezuje na líbí/nelíbí a navíc elektronická hudba většinou nelíbí, ale recenze je napsaná tak zajímavě, že jsem ji přelouskl celou. Smekám před odvahou vůbec něco takového zrecenzovat a podat tak, aby to bylo srozumitelné.

0/0
31.12.2008 9:19

daalbarizer

Konecne!

Diky tomuhle zacinam uvazovat o DS. Sice me trochu mrzi, ze si tvurci nevybrali spise emulaci (legendarniho) Moog Modularu, na druhou stranu tohle vypada vice nez zajimave.

0/0
31.12.2008 3:36

chenile

Re: Konecne!

zajimave? ja si koupil za pet tisic.. luxusni midi kontroler.. stahnul reason a tohle nemuze konkurovat..

0/0
31.12.2008 8:50

daalbarizer

Re: Re: Konecne!

Vam asi unika smysl teto hry, ma slouzit jako zabava behem cesty/cekani na neco apod. Nema konkurovat profesionalnim hw/sw syntezatorum. A pouzivanim Reasonu bych se zas tak moc nechlubil, je to pomerne slusny re-wire pro DAWy, ale co se rozmanitosti tyce, ruznym VST pluginum nemuze konkurovat.

Miluju 'profiky', co si koupi plastovy midi kontroler, stahnou software ktery neumi ovladat, a pak sekaji frajery.

0/0
31.12.2008 15:16

Ak-trax

Re: Re: Re: Konecne!

R^ Ze zkušenosti můžu říct, že kvalitou zpracování se nejaky SW nizsi a střední cenovy třídě hw mašinek (synthy, multiefektory,atd.) dnes už vyrovná. Reasona kvuli omezenosti taktez nepouzivam. Za nedavno to bude o tom, jestli k nim mas taký pevny vztah, ze se bez nich neobejdes, nebo si to ako zásadový "materialista" nepripustis.:-) Muzes pracovat temer na urovni profi zadara, kdyz vis kde a jak, staci jen zvukna, to se mi na tom jediny nelibi.

0/0
2.1.2009 19:48

Earl

Re: Re: Konecne!

:) luxusní, to bude nějaký m-audio s dvouma oktávama, pane mistr?

0/0
31.12.2008 15:58







Najdete na iDNES.cz