Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Legendary – vskutku legendární propadák

Nadějný počin se bohužel nepovedl a selhává téměř ve všem, co slíbil. I přes spoustu neduhů se ale dá tímto titulem na nějaký čas zabavit. Velkou zábavu ale nečekejte.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Xagash

nesmysl

Nazdar,

 kvlitou tvýho pravopisu se jistě nemá smysl zabývat, tím cos napsal už pak ale asi jo. Co to proboha plácáš? Proč teda recenze čteš? Legendary jsem hrál a je to odpad, propadák, zklamání...byla to věc, na kterou jsem se těšil. Pokud se ti líbí, řekni mi jediněj důvod, proč????

0/0
5.1.2009 8:44

Arnie

Poziadavky

Chcem upozornit ze poziadavky...doporucene ktore tam su napisane su uplny bullshit, mam zostavu Dual Core 2,2Ghz, 2Gb RAM, nVidia 8500GT 512Mb a Win XP 32 bit a ide my to na Very High bez jedineho skubanca ;-)

A tiez mierne nesuhlasim z recenziou, grafika sa mne osobne paci, pripomina my strasne film, hlavne v sekvenciach to vyzera ako by som sa pozeral na film :) Dalej, hra je pomerne dobra, hratelnost tiez v pohode a tu poznamku z koridormy si uz strcte niekam, kazda hra ma koridory, niektora mensie, niektora vacsie :-)

0/0
5.1.2009 0:41

r4z13lcze

s váma je to těžký

Nevím že ubec tito chytrolíni co nadávají a dělají jaký jsou velký ,,hráči'' atd. posloucháte lidi... Recenze je jedna věc ale zahrát si tu hru je druhá... Recenze je fain, ale sám za sebe koukám jen na styl hry (Rpg, akční atd.) poté si případně seženu demo nebo seženu plnou a zkusím si to sám a tímpádem udělám vlastní dojem. Spousta her co zde nebo jinde dostala 80-90% + mě ubec nebavila a pochvíli sem je vypínal... To že určité recenzenty ta hra zaujme je dobré ale je to ,,JEJICH'' názor. Takže nevím proč se nervovat kvuly recenzi a podobnejm chytrejm ,,hráčům'' co jen mektaj svoje jak vše dohrajou a jen kvalitní hry, dyž každej člověk je jinej a každýho baví něco jinýho... zamyslete se už! Viva BonuswebR^

0/0
3.1.2009 23:37

kecinav

Nintendo DS

Možná, že se ptám blbě, ale dostal jsem k vánocům NDS - vůbec to neznám, prý se s tím dá pomocí Opery jít přes wifi na internet. Musí se něco dokoupit, nebo je to tam zabudované? Jak se to ale v tom případě spustí?

Dík za evt. radu.

0/0
28.12.2008 0:28

groo

Re: Nintendo DS

NDS si strč do (_!_) , tady je diskuse o propadáku jménem Legendary8-o

0/0
28.12.2008 11:18

lvsprm

Re: Nintendo DS

http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_DS_Browser

0/0
29.12.2008 15:40

...

autor článku

Ano, hra nevypadá jako kdovíjaké terno, ale musím uznat, že kritikou nebylo šetřeno. Zvláště pasáž o tom, že graficky připomíná 5 let staré hry mě fascinovala;-D Konečnej verdikt neberu, ale jsou to teda výstřely do tmy :-)

0/0
26.12.2008 21:09

Jasmin

Stejnou cestou půjde i nový DN

Naprosto stejně jako Legendary dopadne i chystaný Duke Nukem Forever - velký humbuk a hype, ale výsledkem bude lineární a tuctový paskvil s průměrnou grafikou, který kromě známého jména slavného předchůdce nebude mít co nabídnout. Člověk nemusí být jasnovidec, aby tohle odhadl.

0/0
26.12.2008 20:29

Earl

Re: Stejnou cestou půjde i nový DN

ne, stačí když je namyšlený netalentovaný remcal

0/0
27.12.2008 13:13

Jasmin

Re: Re: Stejnou cestou půjde i nový DN

Až vyjde Duke Nukem Forever, uvidíš, že jsem měl pravdu. Na Bonuswebu dostane max. nějakých 60%, ze slitováním a z nostalgie po starším a povedenějším jmenovci.

0/0
27.12.2008 14:02

Im

Re: Re: Re: Stejnou cestou půjde i nový DN

Duke Forever dostal 95%.Ty si ho jeste nehral?;-D

0/0
27.12.2008 19:12

Freak

Re: Re: Re: Stejnou cestou půjde i nový DN

A to, že na Bonuswebu dostane max. nějakých 60%, něco vypovídá o kvalitě hry? :-D Nic proti, ale Bonusweb považujou za důvěryhodný a spolehlivý zdroj informací jen paka, která nezvládají angličtinu a neumí si recenze přečíst na anglických/amerických serverech, které jsou - co si budeme nalhávat - přeci jen asi tak o tisíc kroků dál co se kvality, objektivnosti i spolehlivosti článků týče. :-)

0/0
28.12.2008 0:16

gg

Re: Re: Re: Re: Stejnou cestou půjde i nový DN

To je teďka zase móda nadávat na všechno české. Tak který zahraniční servery poctivě čteš, protože on to takovej zázrak taky neni a už vůbec ne tisíc kroků dál v kvalitě a objektivnosti ty troubo...

0/0
28.12.2008 9:54

pánbůh německy hudební nástroj

Re: Re: Re: Re: Re: Stejnou cestou půjde i nový DN

Ne na všechno české, ale na Bonusweb, který v posledních letech krutě upadá a člověk se o hře víc dozví z diskuse

0/0
28.12.2008 13:05

Starej dědek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stejnou cestou půjde i nový DN

Bla bla bla.... Z diskuze se dozví jak se žáci základní školy hádaj o to kdo má lepší PC a která konzole je lepší. Sleduju herní časáky dost dlouho a kvalita všech (možná až na Doupě, to tolik nesleduju a připadá mí pořád stejný) šla nahoru. Ostatně můžeš si najít i tady na bonusu starý články a podívat se jak moc dobrý a /vtipný/ jsou články třeba pana zakladatele.... zajímavý že v zahraničí to tolik není, ale mladejch chytráků a idiotů, mezi ně patříš i ty, je po cz fórech jak holubího trusu :-© Doufám že až půjdeš dneska domů s nosem nahoru, tak šlápneš do pořádnýho h***a

0/0
29.12.2008 12:06

haha

Re: Re: Re: Re: Stejnou cestou půjde i nový DN

Dovol abych se zasmál... přečti si třeba na IGN recenzi na The Abbey, takovjhle blábol by si tu nikdo nedovolil vydat...

0/0
28.12.2008 10:31

milda

jen nazor

Tak pokud vim grafika hru urcite nedela .. tohle nevypada spatne misty , chvilema je to krasa hlavne ty obrovsky monstra .. kdo rika shit je slepej , ano je to ale jenom v urictych pasážich jinak to opravdu stoji za prd ... postavy  vypadaj hrozne .. na dnesni dobu směšně ...Jinak toto ale nic neměni na tom ze hratelnost stoji za prd totalně .. je to proste odflaknuta hra  ktera az na pra momentu nema co nabídnout .. proste hrajete a cim ste dal tim vas to odpuzuje .. myslim si ze toto do konce moc lidi nedotahne ... ja se na to vybodl asi po 2 hodinach :) peace

0/0
26.12.2008 18:34

Xagash

Re: jen nazor

Říkám shit a nejsem slepej, asi nemáš s čím grafiku srovnávat. Ale pokud to bereš jako "čím větší monstrum, tím lepší grafika", tak potom o.k.!

0/0
5.1.2009 8:48

norwi

hmmm

Hm už podle obrazku je to klasické bečko se vším všudy. Hranaté je v dnešním době už pase, zvlášť když to je poslední engine Unrealu.

Ta hra je dobra spíše jako příloha k časáku nebo na jedno stahnutí, ale na koupi ?

0/0
26.12.2008 16:54

Barney Stinson

...

It's gonna be legen... wait for it.... dary shit.

0/0
26.12.2008 10:45

junior1099

Re: ...

;-D Barney ;-D To je frajer;-D

0/0
27.12.2008 18:55

stvk

...

Docela by mě zajímalo jak vypadá ten golem v pohybu.

0/0
26.12.2008 9:41

stvk

...

Mě nejvíc dostaly ty záběry z hraní. Konkrétně jak je na tom hřbitově taková nenápadná odbočka a na konci leží samopal a zásobníky jak v původním Wolfsteinu. :)

0/0
26.12.2008 9:39

paine

No to snad ne

Kruci a já sem si o tý hře něco přečetl a docela se mi zalíbyla tak sem si ji přál k vánocům a taky sem ji dostal a teď se dozvím že je to shit.Tak teď sem fakt nakrknutej.

0/0
26.12.2008 8:03

Thorus

Re: No to snad ne

Měl sis raději přát Pravidla spisovné češtiny...

0/0
26.12.2008 10:44

anino

Re: Re: No to snad ne

Zas nějakej přechitralec se sem zatoulal !!;-O 

                   :-©je mi stebe nanic:-©

0/0
26.12.2008 11:58

pánbůh německy hudební nástroj

Re: Re: Re: No to snad ne

taky by sis je měl pořídít

0/0
26.12.2008 12:25

jouda

Re: Re: Re: Re: No to snad ne

jaj on tady napise svuj nazor na hru toto je forum o hrach a ne o spisovne cestine.

0/0
26.12.2008 12:48

Mike757

Re: Re: Re: Re: Re: No to snad ne

To máš samozřejmě pravdu,že toto fórum je o hrách a ne o spisovné češtině,ale PRAVOPIS patří k základnímu vzdělání.Vždy, když čtu některé příspěvky - rádoby na "intelektuální" úrovni a přitom tam jsou hrubé chyby (I-Y,S-Z) - je to takové "úsměvné".    

0/0
27.12.2008 14:40

StaNov

Re: Re: No to snad ne

Je docela trapné, když začne poučovat někdo, kdo tomu sám prd rozumí. Taky mi občas vadí, když se po někom nedá přečíst věta bez interpunkce a diakritiky, ale čoveče, tys tomu dal korunu. Normovaný příručky jsou Pravidla českého pravopisu a Slovník spisovné češtiny. Tebou zmiňovaná publikace neexistuje.

0/0
26.12.2008 15:51

A.A.

Re: Re: Re: No to snad ne

;-DR^R^R^

0/0
26.12.2008 18:54

Hanz

Re: Re: Re: No to snad ne

omg tady jde o princip osle;-O

0/0
27.12.2008 16:08

daveva

Re: Re: Re: Re: No to snad ne

Tyvole děte někam s češtinou stejnak je to slátanina nějakých písmen.Uč se anglicky přestěhuj se do ameriky a nebudeš se muset učit I a Y stejnak je Angličtina lehčí než ta podělaná čeština.

0/0
27.12.2008 21:48

Farflame

Re: Re: Re: Re: Re: No to snad ne

No ale vypadá to, že ty neovládáš ani jeden jazyk. :-)

0/0
31.12.2008 11:56

StaNov

Re: Re: Re: Re: Re: No to snad ne

Ano, anglina je jednodušší. Ale jsou tam i věci, které čeština nemá a které se nedají naučit "by heart". Jako třeba perfect tenses, členy nebo conditionals. A to se nezmiňuju o tom, co po nás chtěj na FIMUNI ve specialist english...

0/0
1.1.2009 21:29

dEath

Re: No to snad ne

a už si jí hrál? já často zase tak recenzím váhu nepřikládám, třeba tě to bude bavit ^^

0/0
26.12.2008 13:10

paine

Re: Re: No to snad ne

Ještě sem ji nehrál, ale když sem ji dostal tak to samozřejmě zkusím.

0/0
27.12.2008 1:42

Jacob

omfg

co to je za naroky, na takovouhle sr**ku? :-©8-o

0/0
26.12.2008 1:02







Najdete na iDNES.cz