Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Necrovision - první světová freneticky

Láká vás akce z první světové? Nás také. Necrovision toto téma ale pojímá po svém - bohužel bez potřebné atmosféry.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Martin

HELP ... 5 Epizoda

Zdar maniaci, potřeboval bych od vás poradit. Hraju Necro baví mě to je to super Hra. Jsem v 5. Epizodě (kole) a jsem v takovém robotovi a mám zabít ;-OBOSSE mega škorpióna ! ;-€Ale ten hajzl si furt doplňuje život ať sřílim kam střílim tak stále nic nemůžu najít jeho slabinu .

Prosím kdo už tento level dohrál napište sem nebo na meil .dík Kovi :-)

0/0
10.3.2009 16:18

Bob

Sitzkrieg nemá se zákopovou válkou nic společného,

tak se nazývala doba po porážce Polska do zahájení bojů na západě. Takže říjen 39 - květen 40.

0/0
27.2.2009 23:48

Marek

Re: Sitzkrieg nemá se zákopovou válkou nic společného,

To mozna jo, ale na druhou stranu musis uznat, ze zakopy prvni svetove byly mnohem vice "sitz" nez ty z druhe svetove. Prvni svetovou chtelo Nemecko skutecne vyhrat takovou radoby blitzkrieg (zastavila to az bitva u Marny). Takze spatny pojmenovani, ale myslim, ze to vystihuje perfektne.

0/0
1.3.2009 16:47

Mandibulus

Re: Re: Sitzkrieg nemá se zákopovou válkou nic společného,

Nevím, já bych zákopy u Verdunu, na Sommě, u Chemin des Dames či ve Flandrech za nějaký sitzkrieg neoznačil. Hádat se o jedno slovíčko v recenzi nechci, jen sem to chtěl uvést na pravou míru.

0/0
1.3.2009 17:20

Massacre

Ehm

Zdar paříci.Mám takovej dotaz co se vubec tohoto tématu netýká tak mě hned nelinčujte ale vím že tady mi určitě někdo hned odpoví.Chtěl sem si koupit Crysis v jednom kameném obchodě ve Village na Černém Mostě a protože nemám internet na svém stolním počítači dotázal sem se pána prodejce jestli k nainstalování zmíněné hry potřebuji internet viz Half-Life2 který bez internetu taky nenainstalujete na což mi byla sdělena odpověď že ano.Je to pravda???Děkuju všem za odpovědi.;-)

0/0
27.2.2009 20:09

nemyslím si

Re: Ehm

Pokud si pamatuju, net jsem na nainstalování Crysis nepotřeboval a ani na Crysis Warhead ne.:-):-)

0/0
27.2.2009 21:08

mike

looool

OMG loool rofl dmncia to si ani nestiahnem taku hovadinu omg loool ta grafika grc :-©:-©:-© naco taketo hri roba sak to je trapneeeee (Y) davam 0% :-©:-©

0/0
27.2.2009 14:24

.

Re: looool

K0K0T

0/0
27.2.2009 15:51

A.A.

Re: looool

10, 11 let maximálně...

0/0
27.2.2009 17:52

yuri337

Re: looool

Žeby přejmenovaný Joe?

0/0
27.2.2009 18:01

Scorpy

Re: Re: looool

Ne, nemá tam "pepíci"...

To spíš bude nějakej Joeův obdivovatel.

0/0
27.2.2009 18:03

awdfe

Re: looool

OMG rofl loom vyjadrujes sa jak  dmnt trapnyyyy rofl loool

0/0
2.3.2009 14:41

...

...

Doporučená konfigurace...

Je spíše minimální konfigurace:-)

Bez děla to na full pod Dx 10 v nějakém rozumném rozlišení ani nezkoušejte.

0/0
27.2.2009 13:29

.

Re: ...

co je to dělo

0/0
27.2.2009 13:34

sade

Re: Re: ...

Dvoujádro, 2GB RAM a GeForce 8800GT 512MB ti zajistí vcelku příjemný herní zážitek :) Doporučená konfigurace je o kousek výš

0/0
27.2.2009 13:40

...

Re: Re: Re: ...

Pod Dx 10(což lze brát jako maximální detaily) to dá nějakých 25 snímků. To není zrovna herní zážitek na to, že ta grafika vypadá hůř jak Crysis na střední detaily.

0/0
27.2.2009 13:41

Kotor

Re: Re: Re: Re: ...

Souhlas, tahle hra je priserne optimalizovana. Nemam spatnej comp ale obcas se to z niceho nic zacne cukat, a pak zase v pohode.

0/0
27.2.2009 13:51

Pete

Re: Re: Re: Re: Re: ...

No ani ne, mám dva roky starou sestavu Dual Core 3Ghz, 8800 GTS 640MB trošku nataktovaná 4GB RAM a ve Frapsu v pohodě 50 - 70 fps na DX 10 a 1280x1024.

0/0
27.2.2009 17:29

...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

1200x něco není zrovna rozlišení, které by mi na monitoru vyhovovalo;-)

0/0
27.2.2009 18:39

skl

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

tak si holt musis kupovat monitor podle kompu, pripadne mit 2 ů), jeden 24" na praci a jednu 19" na hry

0/0
28.2.2009 9:38

Zangief

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

Lidi si koupi monitor jako krava a pak se divi ze jim na tom nejdou hry. Navic co se tyce her je velikost monitoru dana vzdalenaosti z jake se na to clovek kouka. Prece nebudu z necelyho metru koukat na 24 a vetsi stul nemam.

0/0
28.2.2009 14:22

...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

Pokud budu chtít číst moudra, tak rozhodně ne od vás.

Myslím si, že přemýšlet dokáži rychleji než vy dva dohromady.

Hezký den;-)

0/0
28.2.2009 15:59

assassin

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

to  ja mam amd 6000+ 3,1ghz, ati radeon hd 3850, 4gb ram a s dx 10 na full taky bez problemu....ale jako ta hra je beztak nezazivna

0/0
1.3.2009 6:40

Petr L

nelíbí

Nevím jestli to mátě všichni z warezu stylem stahuju a hraju všechno, ale já bych za to peníze už nedal. Demo mě vůbec nepřesvědčilo.... možná je to tím, že tenhle typ her se omrzí rychle. Když vyšel Serious sam, bomba. Will rock jakž takž. Serious sam 2 mě zase dostal, Painkiller už byl později nuda. Ale zahrál jsem demo Necrovision a děkuji nechci, dlouhej loading do kterýho tam hlas s ruským přízvukem předčítá dopis, nápad fajn, ale amatérský provedení. Jediný co mě zaujalo bylo prostřědí zákopů 1. světový, ale hraní už ne. Tohle je můj názor, nemusíte mi psát že jsem dement.

0/0
27.2.2009 11:36

NoPainNoGain

Re: nelíbí

"dlouhej loading do kterýho tam hlas s ruským přízvukem předčítá dopis, nápad fajn, ale amatérský provedení"

Mozna to bude tim, ze prizvuk neni Ruskej, ale Nemeckej :)

0/0
27.2.2009 11:44

Petr L

Re: Re: nelíbí

To na věci fakt hodně mění.Rv

Serious sam 200 Kč, Painkiller 150, Necrovision 900 Kč? Kdyby to bylo za ty klasický 200-300 Kč v regálech v tescu tak bych to bral, ale za 900 Kč to opravdu ne.

0/0
27.2.2009 11:56

Mr Shut

Re: Re: Re: nelíbí

Človeče...!? Necrovision je novinka. A kdy vyšel painkiller a Serious sam?

0/0
27.2.2009 12:07

Farflame

Re: Re: Re: Re: nelíbí

Podobné hry občas vyjdou jako novinky i za 300. Občas. Samozřejmě ne od Cenegy.

0/0
27.2.2009 20:47

777

Re: Re: Re: nelíbí

Tak si pockej jako to delam ja a za 3-4 mesice max. za 1/2 roku to na tech 3 stovkach jakozto evidentni budget beztak bude, netreba mit kazdou novinku hned a za full cenu zvlaste u tohoto typu her, stejne jako Legendary...

0/0
27.2.2009 12:09

Petr L

Re: Re: Re: Re: nelíbí

Ja vím... bohužel Cenega opět kálí hráčům na hlavu a chce za to 900 Kč když v zahraničí se hra prodává za 30 dolarů ;-O 

0/0
27.2.2009 12:18

joey

Re: Re: Re: Re: Re: nelíbí

tak si to normálně stáhni

0/0
27.2.2009 12:31

777

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nelíbí

To je slovo do pranyre :)

0/0
27.2.2009 12:48

jj

Re: Re: Re: nelíbí

Meni to na veci dost, protoze bojujes proti nemcum, a ne rusum. Tudiz dopisy namlouvany nemeckym prizvukem maj svuj smysl.

Ty by si chtel, aby se novinka prodavala za budgetovou cenu? Kde zijes clovece :D Myslis, ze serious sam a painkiller stal v dobe vydani dve stovky? ..

0/0
27.2.2009 13:04

Girm

Re: Re: Re: Re: nelíbí

jenze sam a painkiller byly vyrazne kvalitnejsi. tohle je budget jako remen a cena je premrstena. 500 by bylo mozna jeste pro nekoho prijatelne. ja osobne bych do toho nesel ani zdarma.

0/0
27.2.2009 13:56

Farflame

Re: Re: Re: Re: nelíbí

Nejen že novinka může mít budgetovou cenu, ale taky ji některé mívají. Starý Boling Point vyšel jako novinka za 300 (!) a to nabízel více možností a zábavy, než Necrovision. Chtít za tuhle hru 900 je skutečně hloupost. 500 možná, víc ne.

0/0
27.2.2009 20:53

Petr Majer

Re: nelíbí

Demo bylo o ničem. Plná hra skýtá fakt hodně možností vyžití.Především tedy vyznavačům FPS žánru. Můžeš jen střílet a nebo likvidovat všechny zblízka "ručně" a nebo to kombinovat !!! a ;-) těch tajných co tam je !!!

0/0
27.2.2009 20:32

Pete

Jen a jen se střílí

Tady se jen a jen střílí a ani to není zrovna dokonalé.No to mě opravdu rozesmálo, FPS plná zombíků, zbraní, výbušnin a pořád se jen a jen střílí ;-D a co by se asi mělo dělat? Zombíkům uhýbat nebo je dokonce přeskakovat či se skrývat aby na mě nepřišli? ;-D A jestli není dokonalé že můžete ustřelit hlavu, nohy, ruce a nakonec winchestrovkou celý zbytek těla rozšalovat na sekanou nebo zapálit lampou? Ne, to fakt není dokonalé.

0/0
27.2.2009 11:20

Petr Majer

Málem jsem zapomněl...

...bajonetem i lopatkou jde házet !!!! A taky bych měl ještě napsat jak comba fungují. Nevím jak velký počet komb ve hře je, ale pořád se mi daří dělat nová a nová !!! Funguje to tak, že máte tlačítko pro kopání nohou a tlačítko pro melee útok zbraněmi. Když používáte pro boj z blízka tato 2 tlačítka vaše postava dělá různá komba. K tomu všemu můžete ještě jako třetí věc používat zbraň !!! Takže kombinací je fakt spouuustáááá.....příznivci FPS nemají co řešit !!!! :-)

0/0
27.2.2009 11:07

joey

.

Otázka zní jasně: jsou na to FUNKČNÍ cracky nebo to bude třeba zase trapně kupovat? S morálkou na mé prosím nechodte, mám doma asi 20-30 originálek

0/0
27.2.2009 11:07

jeoy

Re: .

jo je

0/0
27.2.2009 15:25

Pete

Výborná FPS

Je to výborná hra, dal sem jí 81%, zbraně se mi líbí, komba taky skvělá např. kop, výstřel z lugeru a nakonec hod bayonetem ;-D snad jediná věc na kterou sem si nezvykl je pohled přes plynovou masku, ale to je detail, zvuky a hudba taky výborný, připomíná mi to Time Spliters na PS2, jen víc takových arkádových her na PC. Člověk se u toho pěkně zabaví. Jinak sem ted v části kde mám zlikvidovat toho robota škorpiona, je to konec hry nebo bude ještě pokračovat? Co se týče nestvůr, zombíci, psi a pavouci je málo, autoři by mohli dát více pekelných příšer :-) S autorovou recenzí nesouhlasím a je k ničemu. Kdybych si nejdřív přečetl tuhle recenzi, hru bych pravděpodobně nekoupil. Ještě, že vycházejí dema.

Suma sumárum, Left4Dead je oproti Necrovision vyumělkovaná komerční hovadina.

0/0
27.2.2009 10:58

NoPainNoGain

Re: Výborná FPS

Jinak sem ted v části kde mám zlikvidovat toho robota škorpiona, je to konec hry nebo bude ještě pokračovat?

Jses presne v pulce hry :)

0/0
27.2.2009 11:08

Pete

Re: Re: Výborná FPS

Tak paráda, ještě přijít na to jak toho Zimmermana složit ;-D

0/0
27.2.2009 11:22

Petr Majer

88 %

Hraju Necrovision už asi týden a jsem nadšen !!! A to podotýkám, že například z Call Of Duty 5 jsem nadšený nebyl. Co recenzi chybí je rozhodně systém "COMB" bez kterého se ve hře prostě nejde obejít !!!! Moje nejoblíbenější combo je "Ruská Ruleta " a když se Vám podaří nabít NECRO těmito komby + nějakými těmi headshoty tak teprve začíná ta správná NECRO-ŘEŽBA !!! A teď si dovolím popsat to co recenzi rozhodně chybí !!

" Každá úroveň či místnost s nepřáteli jde řešit hned několika způsoby !!!! Z dálky vystřílet, nebo naházet granáty, dynamit či zápalné plynové lampy ( ty jsou obzvláště vypečeně účinné !!!), a nebo a to je můj oblíbený způsob - naběhnout tam a systémem COMB se s nepřáteli pustit tváří v tvář do křížku !!! :-) Způsobů které hra nabízí je opravdu hodně !! V levé ruce můžete mít polní lopatku, nebo bajonet  a nebo druhou pistoli !!! Lopatka i bajonet mají svá různá combo zakončení a stejně tak i zbraněmi můžete zakončovat nepřátele, přičemž každé kombo má své jméno !!!! Boj na blízko je velká výzva a když k tomu přidám ADRENALIN- ové zpomalení - je to fakt NÁŠUP !!!! Nesmím opomenout ani tejné lokace. Když sbíráte necro artefakty kterých je po levelech spousta ukryta roste vám level. Jsem dobrý hledač, ale našel jsem vždy jen maximálně polovinu toho co je v levelu ukryto !!! Schovávačky jsou ve hře opravdu mistrné !!!

Můj názor je tento : " Necrovision je hrou, která žánr FPS konečně posouvá velkými kroky vpřed. Má své mouchy to jistě, ale v důsledku se jedná o kvalitní hru, která vydrží opravdu dlouho, obzvláště pak když ji jako já hrajete na největší obtížnost !!!

Hodnocení zábavy : 88 % ;-D

0/0
27.2.2009 10:58

...

Re: 88 %

Hodnotí se především kvalita....

Ta je bohužel tragická. Recenzent neopomene klady, ale musí dbát na vše. Pokud je záporů hodně, tak jde hodnocení strmě dolů.

0/0
27.2.2009 13:43

Petr Majer

Re: Re: 88 %

Můžeš prosím definovat zcela přesně co je to kvalita??  Kvalita například herního webu by se měla měřit podle objektivního názoru, který tyto stránky lidem ( hráčům ) zprostředkovávají.  Pokud v recenzi není uvedeno vše co hra skýtá a evidentně je tento popis neúplný a zcela subjektivního rázu ( nevšimnul jsem si toho ze čtenářú dle jejich reakcí jen já ) - tak asi nebude něco v pořádku !? Pokud vím tak recenzent by neměl používat subjektivní názor !! Navíc se nějak postupně zapomíná na to že hra je tady pro zábavu a konkrétně FPS Necrovision ji skýtá dostatek. :-)

0/0
1.3.2009 1:09

Mc Baxxter

Nevim...

Tak tahle recenez mě opravdu dostala. Zdá se, že jakmile neni hra mega vyhypovaná a nestojí za ní nějaké super studio tak si nezaslouží dobré hodnocení. Dle mého názoru je to konečně nco jiného, je to 100x lepší než předražený left4dead, prostě pro mě je to jasnejch 9/10. Mimo to, měl sem tu čest si zahrát to ono božské Killzone 2 a co se týče zábavy, to tomuhle nesahá ani po kotníky, ale chápu za timhle nestojí Sony....

0/0
27.2.2009 10:35

spalovac

Re: Nevim...

Zmínil si Left 4 dead. Zírám že zde dostala 85%??!!! Po 20 minutách jsem tu stupiditu odinstaloval a hodil do šuplíku.

0/0
27.2.2009 10:55

...

Re: Re: Nevim...

Hochu říká ti něco MP? Myslím si že ne, protože jsi další z těch pirátů co si musí na vše stěžovat.

MP stránka Left 4 Dead neměla v roce 2008 prakticky žádnou konkurenci. Být větší počet map a toho herního času, tak(I tak jsem u toho nahrál přes 150 hodin...za tu chvíli a to tuhle hru moc nehraji) si hra zaslouží 90%

SP je o ničem, ale MP, pokud máš s kým hrát a nejsou to lamy, tak je hra o úplně něčem jiném. Pokud někde potkáš lamu, tak vše se dá domluvit, vysvětlit, kooperace funguje na 100% Neviděl jsem zatím hru, kde by fungovala týmová spolupráce i na publicu na 100% Tak špatnou hru hrají týmy z CS:S, TF2 atd... Proč?, protože si lze dobře natrénovat týmovou spolupráci. Obtížnost Expert je opravdu těžká a bez zkušených lidí si člověk užije několika hodinový maratón(jsou to nervy, ale jsem člověk, který vydrží až do konce).

Odechovka? Versus mód má od dechovky hodně daleko a více jak dvě chyby se trestají vyhazovem(zvláště za bosse). Pokud si najdeš server s Versus módem s obtížností expert, tak věř, že se nedostaneš prakticky ani ze startu(zvláště na Blood Harvestu). Je to velice kvalitní hra, líbit se ti to opravdu nemusí. Normální člověk si nekoupí hru, kterou by si už nezkusil, popřípadě o ní nic nevěděl... Vypálím si tuhle hru, abych jí po 15 minutách mohl hanit.

Jste fakt pro ostuduRv[>-]

0/0
27.2.2009 13:40

spalovac

Re: Re: Re: Nevim...

Já ti svůj názor necpu. :-) Hraj to když tě to baví, přeju ti to. Můj subjektivní názor je ten, že L4D je hra vnucená silným vydavatelem. Vydat jí nějaká polská nebo ruská firmička, tak po ní ani pes neštěkne. A znovu opakuju že je to můj názor. Díky Bohu že jsou lidé odlišní a každý má jiný vkus.

0/0
27.2.2009 13:49







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.