Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

The Saboteur je jako Mafia z druhé světové

Paříž už není co bývala. Obsadili ji nacisté, všude rozvěsili hákové kříže a dělají obyčejným lidem ze života peklo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

ruské kolo

nevíte někdo jak se dá vylézt na to Ruské kolo u Eiffelovky?už mám prohledanou celou mapu, splněné všechny úkoly až na tento - rozhled z Ruského kola... poraďte dík

0/0
21.1.2010 22:52

Host

.

takovou blbost ani nestáhnu

0/0
12.1.2010 15:21

Host

pád do win

chlapi, mám takovej problém...když hru nainstaluju, spustím tak vše v pohodě...dostanu se do menu a dám nová hra, vyberu obtížnost a pak mi to spadne do windowsu...nevíte někdo čím by to mohlo být? Předem díky moc za jakoukoli radu.

0/0
5.1.2010 21:11

Host

Mno 85% to ne ..

Taktéž sem hru dohrál brzy a bez nějakých problémů ale teť se připojím k diskuzi na témata grafika příběh gameplay tak tedy :

1.grafika              není nějak špatná  ale nejnovějším hrám se těžko vyrovná zvlášť teť ..

2.příběh               rozhodně není špatný  ale celkově nejde o žádný zázrak a ani o žádný dobrý příběh  spíše horší ale z dobrými zvraty  , postavy sou sice dobře udělané  ale nemáte pocit že skutečně žijí   a do třetice všeho špatného  nabušený hrdina  který si užívá s každou holkou to už příběh dost zničilo .. nechci se vychloubat ale s takovým tematem jako je 2. Sv. válka bych dokázal vymyslet lepší příběh  a hlavně lepší postavy...   přesto takový Kurt Dierker je skvělý záporák ale na svou funkci dost slabý    a co ta Francezka když se ve  Francii oběvila čekal sem její smrt   hmm marně  ,,    

3.gameplay  je vůbec to nejhorší co nás tu serviruje    jízda ve vozidla  otřesná   animace řízení  , styl střelby míření     to je něco tak hrozného  že se může rovnat z GTA VC z roku 2002    a třeba vůbec nevyužitý potenciál poprav na ulici  tématu saboterství a zlovolných nácků           nezlobte se na mě  ale mé hodnocení  je     60 %  komu se líbí jednoduché animace a hra taková jaká je  může tam srknout   70 %   ale to se mně netýká

RvRvRvR^R^

0/0
2.1.2010 16:49

Host

Re: Mno 85% to ne ..

kristova noho, to je cesky ten prispevek?

0/0
12.1.2010 1:07

Host

Starý pařby

Kde jsou doby kdy opravdu hráč trávil třeba 10hod u pc aby dohrál hru doufám že Mafia2 nezklame co se týče saboteur je to trochu to hodnocení 85% tomu odpovídá Fallout 3 mne trochu sklamal ale dá se to hrát prostě čím člověk je starší a má za sebou tituly jako je Soldier of fortune 1, Mafie 1 , Fallout 1.2, arcanum, Star wars-Jedi Knight,Academy atd. Tak je vybíravej a jen tak si nezahraje vše co vyjde a že toho je;-)

0/0
31.12.2009 14:00

Host

Re: Starý pařby

Vidíš, co kdyby tady založili nějaký koutek, kde by se dalo zavzpomínat na staré dobré časy, kdy jsme se u her vážně potili a úspěšné dokončení bylo vítězstvím?

Taktéž doufám, že Mafia 2 nezklame, nicméně mám obavy, že na parádní jedničku již nenaváže...

0/0
31.12.2009 23:47

Host

Němčina

Němci mluví německy :D :D :D

0/0
29.12.2009 4:06

Host

Re: Němčina

A jak by asi měli mluvit8-o? Čínsky?;-D;-D;-D

0/0
1.1.2010 10:14

Host

xD

Dohrano.....prekvapive lehky konec......celkem kratke-za 3 dny hrani cca. 3 hodiny denne dohrano :( jinak skvela hra

0/0
29.12.2009 0:31

Host

mno

No nevim pořád tu každej mele neco o mafii..ok byl to další simulator města jako GTA jen prehodili do jine doby. Co jsem si pustil Saboteur tak mne to chytlo at už volnost pohybu co bylo v  Assasins Creed nebo volné ježdění po městě trošku stealth akce atd. Ten nápad se přechodem do šedé podle okupovaného uzemí je taky super. Člověk z toho cítí atmosféru té doby.  A po grafické stránce je to taky dosti dobré a rozbehnu to na vysoké detaily i se slabším pc. Souhlasim se 85%R^  (a co máte všichni za problém s příběhem..no je to sice tuctový a co? to že týpek přijede na letiště a pak jde do HOODU bojovat s policajtama nebo stejná věc ale má sebou ruskýho bratra...tak to asi všeci zbožnují co)

0/0
28.12.2009 15:08

Host

Re: mno

Po graficke strance dost dobre? Kam jsi dal oci? Je de mi to na full ale ta grafika je hnus obvzlaste po te co jsem zmlsany z GTA 4 jinak ten dnadpis clanku je pravdivy v tom ze je to jako Mafia z druhe svetove totiz ta asi 10 let stara Mafia to jo grafiku to ma stejne zastaralouRv vydat to pred 6 lety tak je to dobra hra ale dnes rok po GTA 4... hnus

0/0
31.12.2009 11:54

Host

Re: Re: mno

Ono vše není jen o grafice, víš?;-) Kdo soudí hry dle grafiky je na tom dost špatně:-(. Když už ale, grafika v The Saboteur mi přijde hodně dobrá, nevím, co se ti na ni nelíbí.

0/0
31.12.2009 22:18

Host

Re: Re: Re: mno

Asi mysli grafiku PC verze jasne ze na konzolich se zda dobra kdyz uz lepsi bejt nemuze;-DRv

0/0
2.1.2010 19:30

Host

Re: Re: Re: Re: mno

"vydat to pred 6 lety tak je to dobra hra ale dnes rok po GTA 4... hnus"

To může říct maximálně někdo, kdo v tý době ještě tahal kačera. Protože to prostě není pravda!

0/0
21.1.2010 23:59

Host

Fuj!

Zcela nesouhlasim s recenzi. Saboteur 2009 ma jeden z nejhorsim gamedesignu, ktery jsem kdy videl a ze jsem toho videl uz hodne. Tady, ze je vydareny pribeh? Jaky pribeh? Vyzva pro autora recenze, at zkusi tzv. pribeh sumarizovat!! Bude to lepsi nez - Zabili mi kamose, jdu se mstit, prochazim radou nesouvisejicich pidimisi, najednou je tu "velke" finale, ve kterem nemam zadnou volbu?

RvRvRvRv

0/0
26.12.2009 22:21

Host

Re: Fuj!

příběh kamaráde nenji vo tom koho zabiješ ;-) kdybys kapku čet dialogy tak bys změnil názor ... já sem sice asi čtvrtině dialogů nerozumněl ale docela to souviselo a dávalo t odohromady příběh ... skvělej příběh. Podle mě se hra podařila a drží mě u kompu pekelně dlouho

0/0
28.12.2009 2:10

Host

Mafia...

já teda nevím mafii sem hrál a myslím si že sou o dost lepší hry jasný každej má svůj názor ale že má dobrej příběh neznamená že to skvělá hra taky mě napadá neříkáte toto o mafii taky proto že to je [>-] hra ?

0/0
26.12.2009 21:47

Host

Re: Mafia...

Kazdemu co jeho jest-mne osobne se Mafia libila velice a to ze to je ceska hra s tim nemelo nic cpolecneho.Proste mi sedla mnohem vic nez stylove podobna serie GTA nebo Godfather.

0/0
28.12.2009 16:20

Host

Re: Re: Mafia...

Mafia měla super děj, smysluplný scénáře s profesionálním dabingem a i video sekvence měly říz. Přidej k tomu na svou dobu ohromnou grafiku, dobovou hudbu a rozlehlý město s volným pohybem, a máš super hru. Jedna z mála her, co nabídla tak skvělej děj v otevřenym světě:-P Taková už jen tak nebude. On ten dabing byl fakt špičkovej. Jak to kolikrát hru zmrví a je lepší originál, tak tady byla vidět profesionalita. Vašut to namluvil skvěle, k tomu Rychlej se taky vyřídil. Tohle se už asi bohužel opakovat nikdy nebude. Mafia 1 je unikát. A obtížnost nebyla kdo ví jaká. Když hra vyšla, tak to u nás na základce hrávali i holky, a problémy neměly. Holt to byly ještě časy, kdy rychloklikači měli smůlu. I když už taky jen vzácně...

0/0
21.1.2010 23:57

Host

nastavená grafiky

Nějak to nechodí...z grafiky se dá nastavit jenom gama...poradí někdo ????

Ve hře samotný jsou místo oblohy jenom čáry a průběžně se to seká :(((

0/0
26.12.2009 17:09

Host

Re: nastavená grafiky

Ještě před samotným spuštěním hry zabrouzdej do "Options" ;-)

0/0
26.12.2009 22:23

Host

Re: Re: nastavená grafiky

musim te ale sklamat ze fps jsem nameril zhruba o 10 fps vic takze jestli ti hra jede na max 10 fps tak pocitej ze na low budes myt max 25fps

0/0
28.12.2009 19:34

Host

pochyby

Nezdá se vám podle toho videa že jsou ty prvky vakradené z mafie 2, assassins creed a godfathera? Mně teda jo!

0/0
25.12.2009 22:56

Host

Re: pochyby

Taky

0/0
26.12.2009 12:32

Host

Re: pochyby

Nejenom z videa, ono to tak fakt je.

0/0
26.12.2009 13:21

Host

Re: pochyby

Bohužel vymyslet dnes něco opravdu fungl nového je velmi obtížné. Ale když to vypůjčené prvky kombinuje v dobrý a celkem zábavný celek, tak proč ne....

0/0
26.12.2009 22:26

Host

Lokalizace???

Docela by me zajimalo kde autor vzal ten blabol ze je to s titulky...lokalizace neni a nechysta se.

0/0
25.12.2009 21:40

Host

Re: Lokalizace???

Ty jsi si asi nevšiml že tohle je PC verze?

0/0
27.12.2009 18:30

Host

Paráda

Tak já skoro nemám výtek. Parádní pařba, která skvěle zkrátí čekání na Mafii 2 :-)

0/0
25.12.2009 20:38

Host

Re: Děkuji nechci;

LOL kouknout na video a říct hmm blbý....to je fakt out,jsi asi pekný dilino co?

0/0
25.12.2009 15:17

Host

Radeon 1950

tak ja to rozjel s r 1950, musite si na to stahnout toto http://enbseries.gtamaps.net/download_en.htm

0/0
25.12.2009 13:52

Host

The Saboteur

Velmi dobrá hra, možná fyzika by mohla být lepší, jinak nemohu jinak než chválit :)

0/0
25.12.2009 12:15

Host

lol

sracka ala CoD?? lol cetl si vubec clanek?Tak to prosimte udelej nez neco takovyho vypustis :D

0/0
24.12.2009 16:17

Host

Re: Děkuji nechci;

:) Viděl jsem 15ti sekundový trailer k filmu terminátor 5. Taková sračka. Předvídatelný děj, hned mě bylo jasné že ho zastřelí a ten konec? To nesmí do mého DVD

0/0
27.12.2009 18:32

Host

Re: Re: Děkuji nechci;

:-)

0/0
27.12.2009 18:37

Host

Re: Děkuji nechci;

Opravdu inteligentní příspěvek:-PRv

0/0
31.12.2009 21:13

Host

Gidfather 2

Mě se z těhle her líbil akorát Godfather 2. Mafia, GTA, Saints Row...nic z toho mne nevzalo.

0/0
24.12.2009 15:23

Host

Je to lepší než DAO

 

0/0
24.12.2009 14:01

Host

Re: Je to lepší než DAO

Heh, to máš odvahu srovnávat RPG roku s tuctovou střílečku

0/0
25.12.2009 14:52

Host

Re: Re: Je to lepší než DAO

DAO není RPG roku a tohle není střílečka:-P

0/0
25.12.2009 23:21

Host

Godfather, GTA IV odpad

Saboteur, GTA: SA VC, Mafia - neodpad

0/0
24.12.2009 13:29

Host

Re: Godfather, GTA IV odpad

odpad, protože ti čtyřka nejede? jak dětské

0/0
24.12.2009 22:25

Host

Re: Re: Godfather, GTA IV odpad

R^

0/0
25.12.2009 1:54

Host

Re: Godfather, GTA IV odpad

Njn, když máš šunku komp, nedivím se, že nemáš rád GTA IV;-DRv

0/0
25.12.2009 1:55

Host

Re: Re: Godfather, GTA IV odpad

mám xbox, takže se mi GTA IV neseká, ale stejně se mi nelíbí..

0/0
25.12.2009 12:42

Host

Re: Re: Re: Godfather, GTA IV odpad

;-D ster

0/0
25.12.2009 20:42

Host

skoda

skoda za esa skoro mesiac cakalo na beta patch, ktory spojazdnil ako tak zabugovanu hru

0/0
24.12.2009 12:23

Host

x1950

Akurat skoda ze s Radeonkou x1950 si to nikto nezahra :(. Ani novy patch nepomaha.Este ze som si to nekupil

0/0
24.12.2009 10:20

Host

Kde bonusweb přišel na to...

že je to v češtině?

0/0
24.12.2009 9:25







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.