Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Bayonetta je špičková akce ve svůdném hávu

Na první pohled se zdá, že tu jde především o sexy křivky hlavní hrdinky hry. To je sice do značné míry pravda, ale zároveň je Bayonetta i vynikající akční hrou, která se řadí k tomu nejlepšímu, co v tomto žánru můžeme najít. A to bezpochyby není málo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Bayonetta

souhlasím 90 je minimum co si tahle hra zaslouží R^R^R^R^

0/0
21.1.2010 9:35

Host

Re: Bayonetta

suhlas... jazda od zaciatku do konca. skvele, tlieskam.

0/0
21.1.2010 19:09

Host

Re: Bayonetta

Chvilkama je to na mě trochu divoké, ale má to super atmosféru. A hudba je naprosto luxusní - Fly Me To The Moon od Franka Sinatry je v této japonské úpravě obzvlášť úchylný... :-P

0/0
21.1.2010 21:37

Host

Zas jen na konzole ?

Dobrá hra, ale má jednu závažnou chybu. A to tu, že je jen na konzolích.

Takže PC hráči zase ostrouhali. ;-(

0/0
20.1.2010 11:49

IARK

Re: Zas jen na konzole ?

Takovahle hra by se na PC asi neujala

0/0
20.1.2010 12:29

Host

Re: Re: Zas jen na konzole ?

Taky myslim,hlavně proto,že ji dělají ti co udělali DMC 4,já nemám joystick na PC a na klávesnici se to nějak extra ovládat nedá,ale zvykl sem si.

0/0
20.1.2010 15:04

IARK

Re: Re: Re: Zas jen na konzole ?

DMC 4 se mi libilo, ale tedyta hra mne nejak neoslovila ta hl. hrdinka vypada divne a ta prostredi nejak nevim.

0/0
20.1.2010 18:02

Host

..

"Dá se říci, že hra je na hranici erotického filmu, protože některé pózy a pohyby jsou vševypovídající..."

Co je tim mysleno? Da e to koupit 13ti letemu synovci?

(co se nasili tyce, myslim ze jsem u neho videl horsi veci.. : ))

0/0
20.1.2010 9:44

Host

Re: ..

NJN.Ale je to japonský.A jestli si hrál Metal Gear Solid 4,tak víš jak to tam bylo s úchylnejma záběrama.

0/0
20.1.2010 10:32

Host

Re: Re: ..

No... Nehral.

Neco blizsiho?

0/0
20.1.2010 23:49

IARK

Re: ..

13ti urcite, ten uz vy o sexu vic, nez by mohl vypozorovat z nejake hry, kdyz si vemu co davaji v televizi ve 4 odpoledne

0/0
20.1.2010 12:31

Host

bobek

čo je to za SRAČ.....grg......KU?!!!!!! :-P

0/0
20.1.2010 0:05

Host

mne sa

Bayonetta páči. bral by som ju ako sado maso dominu.

0/0
19.1.2010 20:08

Host

Hmm

Dal sem si demo na PS3 a radši sem to smazal, tohleto mě fakt nechytlo.

0/0
19.1.2010 17:15

Host

Re: Hmm

Presne tak to bylo i u me.

0/0
19.1.2010 20:47

Host

ctenarske hodnoceni

Zajímalo by mě, kdo z těch, kteří tady tak strhali hodnocení Bayonetty, hru hrál a má tedy nárok na její hodnocení.

Systém "není to na PC, tak tomu dám nulu" zdá se ve výsledku nepřispívá nikomu ;)

0/0
19.1.2010 17:07

Host

bayonetta

nejlepší sekačkoidní hra  R^R^R^R^R^R^R^ hra roku 2010 překoná ji jen Bayonetta2

0/0
19.1.2010 15:09

Host

Overrated!

Jedine co ta hra ma, je ta hratelnost a to je proklate malo. Hlavni hrdinka je trapna a cely "svet", ve kterem se hra odehrava nema spetku logiky. Nesmyslne skacete z jednoho prostredi do druheho bez jakekoliv navaznosti. Nepratele sou "vselijak" poslepovani z ruznych monster - no proste bida. Vizualni totalne prebarvena stranka je vrchol nevkusu. A ta hudba to je tragedie sama o sobe a cely ten slepec doplnuje tim, jak k tomu vsemu vubec nesedi. Ale pro nejen JAP pubose asi cool :) ... Nejvic precenovana hra na next-gen konzole vsech dob :)

0/0
19.1.2010 14:45

Host

Re: Overrated!

Tvuj nazor, ja sem hru musel dohrat v jednom kuse s prestavkou na obed,

jak me chytla. Jestli se ti byonetta nelibila, tak ses bud na baculky,

holka s mindrakem a nebo GAY :)

0/0
19.1.2010 20:30

Host

Re: Re: Overrated!

No rek bych ze prave bayonetta je pro lidi se sklonem k sadomasochismu a různé úchyly. Mám rád pěkný holky, ale Bayonetta je odporný feministický hnus bez špetky šarmu.

0/0
19.1.2010 20:46

Host

Re: Re: Re: Overrated!

Neberete to trochu moc vážně?!? Tahle hra není o zvýhodnění ženského pohlaví ani o logičnosti světa...tahle hra je naprosto perfektní akce a odpočinková zábava. Tvůrci ji takovou udělali a hráč by k ní měl stejně přistupovat, jinak se pochopitelně dostaví rozčarování (kdo tyhle hry nemusí, pochopitelně se mu nebude líbit). Ale rozhodně bych v tom nehledal nějakou hlubokou myšlenku. Těším se na další díl jako malý kluk!

0/0
20.1.2010 16:03

Host

Re: Re: Re: Re: Overrated!

Nebral jsem to do hloubky, spíš jsem popisoval jak na mě z dema působila Bayonetta jako postava.

0/0
21.1.2010 9:37

Host

Re: Re: Re: Re: Re: Overrated!

Z toho dema asi nepůjde moc poznat, to je pravda. Ten hlavní příběh se totiž rozvíjí pomalu a hlouběji asi až tak od půlky. Příběh je hezký, není nějaký hloupý či naivní, ale pochopitelně není ani nijak moc hluboký nebo překvapivý...to ale na téhle hře není to důležité. Vřele tuhle hru všem doporučuji! (především tedy xbox verzi...nevím jestli o tom v recenzi píšou, ale je mezi nimi trochu rozdíl)

0/0
21.1.2010 9:41

Host

Super hra

Bayonettu jsem dohral a muzu rict, ze me celej den volna nedala oddechnout a dohral jsem ji asi ve 3 rano (zacal sem asi tak ve 3), nemoh sem prestat, rad si ji zahraju znova. Pro milovniky DMC nadherna zmena, DMC jsem taky dohral vsechny a sem fakt mile prekvapen z tyhle hry, nejlepsi, co sem tenhle rok hral zatim.

0/0
19.1.2010 13:17

IARK

Re: Super hra

To není zatím přesvědčivý výrok, když máme z tohoto roku zatím jen 3 týdny :-)

0/0
19.1.2010 13:46

Host

Re: Re: Super hra

;-D;-D

0/0
19.1.2010 14:59

Host

Re: Re: Super hra

;-D Ten byl dobrej!

0/0
19.1.2010 15:38

Host

Re: Re: Super hra

co treba darksiders, army of two, fable 2 PE, darkvoid, divinity 2, vancouver 2010,

0/0
19.1.2010 20:24

Host

boze

uz jenom tim looool si shodil sám sebe na uroven 10ti letyho hrace wowka a 1.6ky. peace

0/0
19.1.2010 13:13

Host

Re: boze

Co je spatneho na 1.6? Podle stale nejlepsi cs.

0/0
19.1.2010 13:48

Host

Re: Re: boze

jo 1.6 je nejlepsi CS ale asi tak pred 8 let!

0/0
19.1.2010 15:00

Host

Re: Re: Re: boze

Jak prokoho, ale me source tak nebere

0/0
19.1.2010 23:07

Host

Nuda

Poslední dobou už mě tyhle hry, kde je hlavním cílem si zdevastovat ovladač naprosto přestávají bavit.

0/0
19.1.2010 12:36

Host

Re: Nuda

Tak si ji zahraj, vsadim se, ze zmenis nazor. Jinak devastovani ovladace muze byt u kazdy hry, kdyz ho ma v ruce zbrklej a neohrabanej clovek, treba moje pritelkyne :-)

0/0
19.1.2010 13:23

Host

Re: Nuda

did je to jenom dalsi napodobenina God of War

0/0
19.1.2010 14:58

Host

loooooooool

omg kravina pro retardovane hahahaha !!!  KONZOLE RvRvRvRvRv!!!

PC R^R^R^R^R^VVVVVVV

0/0
19.1.2010 12:34

Host

Re: loooooooool

Vidis, a tohle jsou zrovna typy her, kvuli kterym bych si komzoli koupil. DMC V

0/0
19.1.2010 13:49

Host

Re: Re: loooooooool

A přitom na DMC4 stačí gamepad k PC. A máš to v omnoho hezčí grafice, vyšším rozlišení a lepším frameratu než nejaká konzole. :-)

0/0
19.1.2010 15:03

Host

Re: Re: Re: loooooooool

to je jen jedna hra a co ostatni navic nevim proc furt nekdo srovnava xbox a pc te jako srovnavat skodovku s letadlem jen proto ze je to oboji cestovni prostredek ja mam xbox i pc a uznavam ze rpg a strategie sou na xboxu nehratelny proste shit ale  taky to plati o pc prevazne her typu dmc tekken soulcalibur naruto streeffighter toohuman  atd

0/0
19.1.2010 15:56

Host

japan vs eu

 Uvidíme jestli bude evropská hráčská obec tak nadšená z anime grafiky.?!

0/0
19.1.2010 10:01

Host

Re: japan vs eu

Anime grafika tam fakt neni... Je to vylepseny Devil may cry 4 se spoustu novejch efektu a krasnym prostredi.

0/0
19.1.2010 13:19

Host

32 procent?

Vubec nechapu tak nizke hodnoceni ctenaru....Bez problemu bych ji zaradil vedle takovych legend jako DMC...klidnei o sloupek vys...prave kvuli boss fightum a mozna jeste o krapet vymakanejsi stylovosti...

0/0
19.1.2010 9:28

Host

Re: 32 procent?

Možná je to proto, že hlavní hrdinka vypadá jako feministická učitelka přírodopisu a je jedním slovem nesympatická, né-li odporná.

0/0
19.1.2010 9:40

Host

Re: 32 procent?

Možná právě proto, že tyhle rubačky někoho dost nebaví? Já třeba DMC4 zkoušel a fakt to bylo naprosto nezábavný. Takže tohle mě ais jen tak nevezme - zvlášť navíc kvůli stylizaci, která není až tak úplně normální, takže opět chytne jen určitou skupinku Salvátorů Dáli.

0/0
19.1.2010 10:27

Host

Re: Re: 32 procent?

me se to taky nelibi,treba DMC me teda prijde lepsi.

0/0
19.1.2010 17:02

Host

Re: 32 procent?

Protože většina to ani nehrála.

0/0
21.1.2010 21:32

Host

??

Když je to špičková hra, tak proč to čtenáři tak špatně hodnotí?

0/0
19.1.2010 9:12

Host

Náhodou...

Demo na PS3 mě velmi nalákalo, až bude na polovině aktuální ceny, tak koupím.

0/0
19.1.2010 8:17

Host

narez

Je to narez jinak na PS3 je to velka ostuda ze multiplatform hry vypadaji nejhur melo to byt minimalne naopak takhle je to strasne nevyvazene kdyz nektere hry ukazuji ten vykon jinak

0/0
19.1.2010 7:50

Host

Re: narez

Byonetta je naprostá vyjímka, něco vypadá líp tam, něco jinde, ale většinou si jsou ty hry podobné jako vejce vejci.

0/0
19.1.2010 8:40







Najdete na iDNES.cz