Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Mass Effect 2 je na správné cestě k masám

První díl nasadil laťku hodně vysoko, a tak se od dílu druhého čekalo hodně. A ten rozhodně nezklamal. Nabízí chytlavý příběh a svět, v němž budete ihned jako doma a v němž budete často dělat plno věcí, aniž byste vlastně něděli proč. Prostě proto, že vás to baví. Ostatně, proč si ve hře nezajít třeba na pivo?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

sajmoska

Loadingy v behu nesmysl

Ahoj, uz 5 den hraju ME2ku na xku, dostal sem se i pres prvni dývko a ani jednou se mi nestalo, ze by se mi to loadlo pri behu.. Nemate v redakci starej dashboard?? :-)

0/0
30.1.2010 0:28

Host

suck it

můžete snít dál snílkové, ale tohle se nikdy nestane, vyšel na ps3 snad první ME, ne, takže smůla, to samí máte s left for dead, a bejt váma tak držim klapačkuvy zas máte metal gear uncharted, god of war a další tak se hlavně nerozbrečte kvůli mass effectu kterej bude pravděpodobně hrou roku 2010

0/0
26.1.2010 22:56

Host

Re: suck it

Ha a neni to jedno v ČR na konzolich k masam rozhodne ME necestuje protoze nema cestinu!  Takze ME2 k masam ano ale poze na PC;-D

0/0
27.1.2010 10:55

Smileface

Re: suck it

ME2 nebo L4D si zahraju s klidem na svým notebooku, ale u Uncharted, GoW, Heavy Rain aj. si bez PS3 ani neškrtneš. To s tím GOTY si hodně dopředu. Ještě nás čeká hooodně her...

0/0
27.1.2010 15:49

Host

EPIC FAIL

LOOOOOL LOWRES TEXTURY GRC RROD SHIT GRRRRRRRRRRRG V

0/0
26.1.2010 22:15

Host

bioware MEGA LOL

jj, primitvni non RPG rubanice pro deti na hnusnem enginu.

0/0
26.1.2010 21:17

Host

Re: bioware MEGA LOL

vypadá to, že jediné primitivní dítě jsi tady ty. ;)

0/0
26.1.2010 21:50

IARK

Re: bioware MEGA LOL

Není nad objektivní zhodnocení ;-D

0/0
27.1.2010 11:34

Host

Nechapu

Co je podle autora klise dopr**** 8-o??!!!!???? A jaky nevzhledny hackovani??8-o!!!!!! Boze co je to za trotla!!!!;-€!! ... Jestli tahle hra si nezaslouzi 100% tak uz zadna jina !!! To je neskutecny jak si na kazdy hre nejaka kun*a najde chybu.... dete s takovym hodnocenim do hajzlu!!Rv

0/0
26.1.2010 18:58

Host

Re: Nechapu

100% si nezaslouzi zadna hra, 100% ma jenom Chuck Norris.

0/0
26.1.2010 19:54

Host

Re: Re: Nechapu

100% si zasloužila za celou dobu, po právu, jen jedna hra, a to The Legend of Zelda: Ocarina of time z roku 1996

0/0
27.1.2010 6:57

IARK

Re: Re: Re: Nechapu

i AoE2 melo jen 99% :-) 

0/0
27.1.2010 11:35

Host

Re: Re: Re: Nechapu

100 % si z principu nezaslouží žádná hra. Ani Ocarina, ani The Longest Journey, který ji dostával taky často, ani Metal Gear Solid, prostě nikdo. Protože absolutně dokonalá hra neexistuje.

0/0
27.1.2010 11:40

vaclavj1

Re: Re: Re: Nechapu

Nesmysl, jedina skutecne stovkova hra je Planescape: Torment :-P

Jina vec je, ze kazdy casopis nebo web ma sve vlastni meritka, podle kterych dava hodnoceni a pokud si autor napriklad mysli, ze muze s cistym svedomim hru doporucit kazdemu hraci, tak muze byt stovka klidne na miste.

0/0
27.1.2010 18:35

roman00

Re: Nechapu

Žádná hra nedostala 100% - World of Warcraft tady na BW jo - http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/world-of-warcraft-proste-narez-dm0-/clanek.A050307_worldofwarcraft_bw.idn

0/0
6.2.2010 12:18

Host

ME 2 i na PS3

http://konzolista.cz/novinky/geoff-keighley-mass-effect-2-prijde-i-na-ps3_3886.html 

0/0
26.1.2010 15:02

Host

Re: ME 2 i na PS3

PS3VR^;-)

0/0
26.1.2010 18:10

Host

Pc verze

jistě , už je tu na PC verzi i recenze :D

0/0
26.1.2010 13:50

Host

PC

Vyjdte tato hra i na PC???Odpověste protím!!:-/

0/0
26.1.2010 13:25

Host

Re: PC

a dokonce oproti konzolim i s ceskymi titulky!!

0/0
27.1.2010 10:57

IARK

Re: PC

Nad timto clankem mas hned PC recenzi, tak co myslis?

0/0
27.1.2010 11:37

Host

X360

Hlavne se bavte umerne k verzim.. PC a X360 recenze jsou zvlast!;-)

0/0
26.1.2010 12:16

Host

ME 1 a 2

jdeničk sem nedohral je to sračka dvojka nebude o nic lepší

0/0
26.1.2010 12:00

Host

Re: ME 1 a 2

ty budeš hodně zabedněný:-/

0/0
26.1.2010 12:36

Host

na cestě?

já už čtvrtý den hraju.... a je to super

0/0
26.1.2010 11:51

Host

Re: na cestě?

Kdy to ma oficialni datum vydani u nas? Nekdo rika ze to hraje uz 4 dny, nekde jsem videla i tyden, nekde jsem cetla 27.1. nekde zase 28.1. tak nevim kdy nabehnout do obchodu a nakupovat. :-)

0/0
26.1.2010 12:34

Host

a

Je to v cestine?

0/0
26.1.2010 10:27

Host

Re: a

Pouze PC verze. Xboxové nebude česky.

0/0
26.1.2010 10:36

Host

PS3

Mám PC a Xbox360, ale stejně musím říct, že je škoda, že ta hra nevyjde i na PS3. Je to podle všeho dobrá hra a je škoda, že si někdo nemůže zahrát dobrou hru jenom proto, že si zvolil jinou herní platformu. A tohle platí obecně.

0/0
26.1.2010 9:14

Host

Re: PS3

LOL PS3 hahahaha  

PS3 RvRvRvRvRvRv

xbox R^R^R^R^R^VVVVVVV

0/0
26.1.2010 9:51

Host

Re: Re: PS3

Ty si ale idiot,pochop konecne,ze kazdy ma doma PC(ja hram ME2 na PC,aj ked mam X-ko,PS3),kde si to moze zahrat,a ty si asi nezhras Heavy Rain;-D

S ME 2 by som sa smial len vtedy,keby bola exkluzivne pre X-ko(Vdaka,Bill;-D),ale nie je tak to asi sa smejeme vsetciR^

0/0
26.1.2010 12:06

Host

Re: PS3

nikdo takovým lidem nebrání koupit si PC nebo XBOX.

0/0
26.1.2010 10:07

Host

Re: Re: PS3

Jasně že nebrání, ale těžko si kvůli pár exkluzivitám kupovat další hrací skříňku. Prostě mě se exkluzivity nelíbí. Pryč s tím. :)

0/0
26.1.2010 10:36

Host

Re: PS3

Proboha vždyť ME2 si zahraješ na podprůměrné PC sestavě.

0/0
26.1.2010 12:28

Host

Re: Re: PS3

Já to myslel obecněji proti exkluzivitám.

0/0
26.1.2010 12:49

Host

Re: PS3

Takovou exkluzivitu nechapu kdyz to vyjde i na PC mohli to hodit i na PS3 treba s casovym odstupem nikomu by to neublizilo :-/

0/0
26.1.2010 13:17

Host

Re: Re: PS3

na PS3 TO neni protoze by to ten SROT neutahl;-O

0/0
26.1.2010 14:51

Host

Re: Re: Re: PS3

PS3 je mnohem vykonnejsi system nez X360 ty tago, tak se prober.. Rv!!

0/0
26.1.2010 15:17

Host

Re: Re: Re: Re: PS3

tak mnohem výkonnější určitě ne, spíše jen o trochu...vždyť to tvrdí i Crytek..jedna ma to druha ono, ale v podstate jsou na tom stejně.

0/0
27.1.2010 7:02

Host

Re: Re: Re: PS3

ty si asi vazne blbej,ze?

0/0
26.1.2010 18:06

Host

Re: Re: PS3

Problem tady je spis ten ze by museli pro PS3 predelat i 1. dil a do toho se jim moc nechce

0/0
26.1.2010 22:41

Host

Re: Re: Re: PS3

Trotlové, všici co taková smlouvá ? Určitě to mají pod smlouvou a až vyprší tak se možná ps3 dočká ;). To samé gta dlc ;) microsoftu už vypršela a na pc sou už nějakou dobu ajchi ;) tak jen otázka času až to tam daj ;) Jen že ME3 má vyjít někdy v roce 2012 tak ta smlouva trošku se potáhne ;) a pochybuju že za těch pár roku bude mýt někdo zájem o ME 1,2 na ps3 ;) trošku brain on ;)

0/0
26.1.2010 23:09







Najdete na iDNES.cz