Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

BioShock 2 je vynikajícím návratem pod vodní hladinu

BioShock byl špičkou ve svém žánru a druhý díl rozhodně nekazí svému předchůdci pověst. Právě naopak.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

stooges69

grafika

lol prej dobre technicke zpracovani...jo aha tohle je vlasne konzole tak to pak jo..uzijte si hrani na low R^!

0/0
19.2.2010 0:20

don.diablo

Důvod

BioShock 2 je jednou z oněch her, u které se vyplatí nejít jen kupředu, ale pořádně procházet jednotlivé úrovně - jeden z důvodů proč to lidi přestane po chvíli bavit, honem honem dohrát Rv Přitom každá dobrá hra je dílo, na obraz taky nekoukáte jen na střed :-P

0/0
17.2.2010 16:31

_Thorus_

90%?

Tak to teda rozhodně ne. Hru jsem dohrál, líbila se, ale viděl bych to tak na 70-80%

0/0
16.2.2010 15:55

Kizrath

Re: 90%?

Jeste, ze jsi oduvodnil svoje hodnoceni, to jsme vsichni radi.

0/0
17.2.2010 6:56

Lumirel.

Re: Re: 90%?

Já se jen divím, že PC verze má 80% a Xbox360 verze 90%.. Docela vtipné.

0/0
17.2.2010 9:32

IARK

Re: Re: Re: 90%?

Ani ne, dva lidi, dva názory, podle mně je to jedině dobře.

0/0
17.2.2010 9:46

(+,+) Mr. Trigger

2 recenze

Proč jsou na Bioshock 2 hned 2 recenze? To už se od sebe ty verze začínají tak lišit? V tom případě chci ještě recenzi B2 na PS3, pro úplnost :-).

0/0
16.2.2010 8:37

IARK

Re: 2 recenze

Skoro na všechny multi jsou dvě recenze PC a Konzole, jde o to, že mezi PS a Xbox verzí nebude skoro žádný rozdíl, ale PC a Konzole může být velký

0/0
16.2.2010 9:13

Eclipse_GSX

Re: Re: 2 recenze

Buďte rádi, že zrecenzovali taky konzolovou verzi, nebo chcete-li, že nerecenzoval jenom Sillmen. To je jak recenze politika. Spousta vznešenejch slov, ale prázdný věty do větru. Sice jsem celýmu textu rozumněl, ale o hře jsem se nedzvěděl prakticky nic.

To pan Lysý to na můj vkus vidí až moc růžově (z Bioshocku 1 jsem na větvi nebyl, i když to byla hezká hra, ano), nicméně jsem si z jeho recenze odnesl fakta. Což se o recenzi z PC verze říct nedá;-)

Hru si nekoupim ani hrát nebudu. Řekněme, že B1 byla fajn zkušenost, ale hrát vizuelně i po herním principu to samý znova (i když za Big D) se mi nechce. Ne za ty peníze, možná za rok nebo dva, až se mi první Bioshock trošku rozleží a až si za to řeknou míň:-)

0/0
16.2.2010 12:24

(+,+) Mr. Trigger

Re: Re: Re: 2 recenze

Tak dík vám oběma za vysvětlení. Než jít hned do nového Bioshocku 2 , to už bych koupil raději Dark Void, to je aspoň nové IP. Bioshock 2 spíš působí jako masivní datadisk než jako plnohodnotné pokračování.

0/0
16.2.2010 13:06

UrsusLuin

Re: Re: Re: 2 recenze

Já si počkám až to bude na Steamu za 4 eura jako jedinčka. :)

0/0
16.2.2010 19:23

Lumirel.

Re: 2 recenze

Hlavně je skvělé, že u jedné verze je příběh natahovaný a v druhý výborný.. Super, takže příběh tu je.. je natahovaný a skvělý.. jen jednou je to minus a podruhe plus. To mi doopravdy nepříjde jako hodnocení dle platforem.

0/0
17.2.2010 9:34

Jolly59

:)

Dvojka sice nedosahuje kvalit jedničky, zato velice dobře rozvíjí původní koncept. A baví mě opravdu stejně jako jednička. Jasně, už to tu bylo. Ale je to pořád hodně dobrý. Kolik FPS se může pyšnit takovou rozmanitostí? :D

0/0
16.2.2010 2:55

Sejka

Hehe

Je vidět, že sto lidí sto chutí

Recenze na Xbox PLUSY : - Zajímavý příběh

Recnze na PC MÍNUSY: -příběh je natahovaný a ne moc s přesvědčivě prezentovaný:-)

0/0
16.2.2010 2:27

Mirabell

Re: Hehe

možná tě t oteď strašně překvapí, ale recenzenti nejsou naklonované kopie s jedním vkusem a názorem.

0/0
16.2.2010 6:08

Sejka

Re: Re: Hehe

Možná to překvapí tebe, ale to jsem taky podotkl a snažím se poukázat na to, že každého hra může chytnout jinak a lidé by si měli hru zkusit. Nejen se řídit podle recenzí,

0/0
16.2.2010 11:09

IARK

Re: Hehe

Jedině dobře, aspoň je vidět, že to hodnotěj subjektivně :-)

0/0
16.2.2010 7:14

Copa-k

Re: Re: Hehe

To jo,ale me hra treba zajima uz kdyz dostane 70procent,takze to ze bych Bioshocka minul absolutne nepripada v uvahu.Hlavne u prvniho dilu jsem se kralovsky bavil,tak nevidim duvod,proc dvojku minout jenom proto,ze nekdo tomu dal 80procent v hodnoceni.Porad je to hodne nadprumerne hodnoceni tak v tom problem nevidim:-)

0/0
16.2.2010 13:32

Lumirel.

Re: Hehe

0/0
17.2.2010 9:32

Lumirel.

Re: Hehe

LOL, asi jsou tu dvě různé hry a dva různí recenzenti.. ;-DX

0/0
17.2.2010 9:32

Sejka

Re: Re: Hehe

Tady každý dělá jako bych nenepsal,  že jsou dva...

0/0
17.2.2010 23:45

AirborneRendy

hmmm

Jednička zůstává nepřekonaná..

Hraní za Big Daddyho mě moc nebaví a pořád do kola...zabít Daddyho,adoptovat sestřičku,najít mrtvolu,chránit jí a šup s ní do ventilace...a hele velká sestřička...a zase a znova

Dvojce prostě chybí hasák!!!

0/0
16.2.2010 2:05

Ej.dzej.rimmer

Re: hmmm

Presne kvuli tomu co pises jsem nedohral prvni dil.Bylo to porad dokola a zacalo me to ke konci nehorazne nudit.

0/0
16.2.2010 7:55

IARK

Re: Re: hmmm

Přesně, pak to nebylo pomalu o ničem jiným.

0/0
16.2.2010 7:58

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Re: hmmm

Jj presne kvuli tomuhle je pro me dvojka nezajimava.Letos mam jiny favority na hrani za ktery utratim penize.Hned v patek to bude AVP3 .Jen sakra porad nevim jestli playstation nebo xbox.Soude podle dema vyhrava xbox.Dal to bude Nejspis Heavy rain  a GOW3 colection a AW pokud teda vyjde :o) Nic dalsiho me letos nezaujalo.

0/0
16.2.2010 8:43







Najdete na iDNES.cz