Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

První dojmy z válčení v Battlefield: Bad Company 2

Nový díl nepřináší nic nového. Známé postupy ale dotahuje téměř k dokonalosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

cenzůrakdetojsme?

Dojmy z BETY

Hezky to vypadá, ale hrozně se to hraje.

Nelze se plazit, nelze zůstat vkleku.Nelze se vyklánět.Při sprintu nelze zatáčet.

Kdo si chce zasřílet ať si radši zahraje COD. V BC2 si můžete zajezdit i zalítat v moderní vojenské technice.Ale to je asi tak vše.

Prostě typický Battlefield.

0/0
19.2.2010 14:19

A.A.

Re: Dojmy z BETY

COD je určitě dobrý v SP, ale MP je fakt otrava. Naprosto nulová spolupráce hráčů, přiblblé herné módy a celková hratelnost je opravdu špatná. BC2 rozhodně není typický battlefield. To fakt ani náhodou. ;-D

0/0
19.2.2010 22:02

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Dojmy z BETY

Ja mam jinej nazor.Singl u MW2 je na rozjezd a multak je brutalni.Ano je tam hodne degenu co spis prekazi nez ,aby spolupracovali,ale najdou se i vyjimky.Ostatne tohle mas u kazde on line hry ,ze ji hraje hodne amataru a nekolik dobrych hracu a Battlefield nebude jinej.

0/0
20.2.2010 2:15

Arenoth

Re: Re: Re: Dojmy z BETY

Nesouhlasím, v COD tě kromě skóre nic nenutí spolupracovat a každy jede na vlastní pěst. v BC2 prostě bez spolupráce nemáš šanci, zkus rush do nepřátelské základny a během 5 sekund ji mrtvý. Zkus se tam probojovat s týmem a hle, ono to funguje. Jsou vyjímky jako snipeři kteří solovat prostě téměř musí. COD je dobrý ale po čase dost omrzí hlavně né každý má naladu nato aby ho 30 lvl zabíjeli lidé ze 70 než proti nim má nějakou šanci.

0/0
20.2.2010 15:31

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Re: Re: Dojmy z BETY

Kdyz to umis hrat tak rozdil levelu nehraje roli,protoze kdyz si das PRESTIGE  ,tak zacinas stejne od znova.Ja mluvim za sebe ,protoze jsem jeden z tech ,kterym rozdil levelu nevadi.Prumer mam 1.67 a kill strike 38. A tech 38 jsem udelal v mape sub base s M14A a brokovnici.Vyhral jsem hru se skore 38 zabiti 0 smrti :o)

0/0
20.2.2010 17:59

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Re: Re: Dojmy z BETY

Jinak ,kdyz mas vlastni tym a spolupracujete je hra o necem jinym.Pokud hraje teamdeadmatch tak spoluprace ani neni potreba ,ale u jinych modu hry,kde dobij a pak zase branis je spoluprace zakladem.Jinak souhlasim.MW2 je proste vic akcejsi a Battlefield je zase vic realistictejsi.Kazdymu vyhovuje neco jinyho ja mam rad ,kdyz si dam perk na rychly behani do ruky brokadu a jdu si akcnit :o)

0/0
20.2.2010 18:03

Rhobart

Sniper

Hrál jsem Xbox verzi a každý druhý hráč v ní hrál za Snipera ,ale naštěstí gamepad jim neumožňoval takovou přestnost střelby ,takže se většinou trefili jenoim když člověk zastavil a chvíli čekal. Jak je to v PC verzi? Protože myš by jim měla umožňovat přesnou střelbu a jestli jich tam je taky tolik ,tak by byl zbytek mrtvejk každou chíli.

0/0
19.2.2010 7:06

A.A.

Re: Sniper

Do dneška nemůžu pochopit, proč dělají FPS akce pro konzole... FPS nejsou pro konzole vůbec vhodné... zatím. :-)

0/0
19.2.2010 22:00

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Sniper

No ja uz mel tu cest si zahrat MW2 na kamosovym pc s gamepadem jen ,tak pro zajimavost a asi z 10 her jsem jich 7 vyhral.Vse je jen o zvyku.Pokud nekdo umi hrat FPS ,tak je proste umi hrat a jediny co potrebuje je si zvyknout na ovladani.Ja hral FPS celej zivot na pc a posledni rok mam konzole a uz mi mys ani nechybi.Ano urcite je mys lepsi otom zadna ,ale taky je fakt ,ze moc online hracu FPS hrat neumi ,takze jestli hraji na mysi nebo ovladaci je to uplne jedno.

0/0
20.2.2010 2:19

kebab

Re: Re: Sniper

To víš, dokud nezkusí quakea s railgunama na nightmare obtížnost, tak si myslí že myš se přeceňuje.

0/0
20.2.2010 10:09

icy32

Re: Sniper

Vývojáři snížili výhodu snipera tím, že narozdíl od prvního dílu Bad Company se ve dvojce ukazuje kdo vás zabil, takže už není tak jedoduché zalézt si někde do křoví a přečkat tam klidně celou mapu aniž by si vás někdo všiml ;-) a co se týče přesnosti střelby se sniperem na gamepadu, tak není problém dávat hlavy do běhu, stačí trocha treninku :-)

0/0
20.2.2010 12:20

kebab

Re: Re: Sniper

Není tam i jakási simulace dýchaní? Vím že se mi hledí samo posunovalo nahoru a dolů.

0/0
21.2.2010 15:01

A.A.

Dobrý leda tak pro hráče CoD

Pro skutečné hráče Battlefieldu si myslím, že bude nutné přijít s BF3. Tohle je takové call of duty s vozidlama. Ani nemluvě o příliš malém počtu hráčů, kteří si mohou na jednom serveru zahrát. Prostě pro lamky, co zahrajou hru, zůstanou u ní chvilku a pak jdou dál. Ale že bych na tomhle nahrál dva tisíce hodin jako na battlefieldu 2? To fakt ne! :-)

Těším se na Battlefield 3. Snad fakt někdy bude. ;-)

0/0
18.2.2010 20:12

stooges69

Re: Dobrý leda tak pro hráče CoD

lol prej ze jak cod :D v bf bc2 musi clovek mirit aspon na krk aby padl tak rychle jako v cod

0/0
18.2.2010 22:17

kebab

Re: Re: Dobrý leda tak pro hráče CoD

tu strelbu skutecne stizili, ocekaval jsem uplnou arkadu, ale musim priznat ze to celkem vybalancovali

0/0
18.2.2010 22:42

Jops

mam

Dam si obcas Beta verzi a super. Mne se hlavne libi statistiky, kolik lidi jsi oddelal nozem, pomer zabiti/byl jsi zabit, jakou mas nejoblibenejsi zbran atd atd... Bavi me to vic nez COD:MW2.

0/0
18.2.2010 13:58

IARK

Re: mam

No tak cod se s tím nedá srovnávat, je to úplně jiná hra, zatím co BF byl vždy o týmový práci, vozidlech tak CoD je spíš boj muže na muže je takovej víc akčnější, osobně se do toho zatím nehrnu, bavilo mně BF2, ale BF2142 byl podle mně propadák (i když s těma letadýlkama byla sranda). Uvidím.

0/0
18.2.2010 14:08

Jops

Re: Re: mam

priznam se, ze ja to zas tak moc nesleduju co se okolo BF deje, ale dotaz. Maji tam byt i letadylka ? :)) zjistil jsem, ze s vrtulnikem litat neumim.

Ale mam predobjednano :)) uz at je brezen a zkusim jinou mapu .)

0/0
18.2.2010 14:31

Aladin na Bonuswebu

Re: Re: Re: mam

HAHA ja kdybych rek ze s vrtulnikem litat neumim tak lzu. Protoze jsem s nim nikdy ani neletel, vzdy jsem jen tak nejak poskakoval po zemi a napalil to do ty budovy pred spawnem. V ruznych videich jsou stihacky, ale nikdy nebyl z nich gameplay, a asi to bude tak, jako v bete v predposledni fazi taky proleti stihacky a to je vse. Ale je to jen muj nazor

0/0
18.2.2010 15:11

kebab

Re: Re: Re: Re: mam

Ovladatelne stihacky jsem tam zatim nezahledl. Mozna to ani nevadi kdyz ty mapy nejsou moc velke.

0/0
18.2.2010 15:29

tomasvins

Re: Re: Re: Re: mam

Nevim, kde byste chtěli v týhle ampě mít stíhačky. Vždyť je docela malá i na operování s vrtulníkem, natož pak se stíhačkou. Ta bývala ve dvojce jen u opravdu velkých map pro 64 hráčů a sem tam pro 32. Navíc letadla měla takový úspěch, že nevěřím tomu, že by je do BC 2 nedali....

0/0
19.2.2010 12:11

Arenoth

Re: Re: Re: mam

Nope  stíhačky ani letadla tam nejsou jen Vrtulníky a UAV ale podle mě je to více než dost. Vždycky mě pobaví jak UAV ustřílí tim kulometíkem UH-60 nebo Apache :D

0/0
18.2.2010 16:42

Arenoth

Re: Re: mam

BF2142 mě docela bavil ale uznávám že by mohl být o dost lepší.

0/0
18.2.2010 16:43

A.A.

Re: mam

Pro mě je CoD hezká hra, ale je to hra pro lamky. Pro skutečné hráče vidím jiné hry. Ale i tak mám sérii CoD rád. Jen bych to nedokázal hrát tolik, jako jsem hrál a hraju Battlefield 2.

0/0
18.2.2010 20:14

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: mam

Podle me je MW2 super a urcite neni pro lamky jen ji hodne lamek hraje,ale je fakt ,ze pro me nejlepsi FPS na pomereni sil je a vzdycky bude UNREAL ´TOURNAMENT.

0/0
20.2.2010 2:23

Arenoth

vs MW II

Mě to například chytlo mnohem víc než Modern Warfare II MP.  Zmíňené nože tady najsou tak ultimátní jako v MW II ( kde se některé mapy zvrhnou v šermovačku) zbraně střílí taky pěkně a hlavně ta atmosféra je užasná. Okamžik kdy vás T90 nahání po budově je výborný. Hlavně ale žádná jednotka není příliš silná. Síla skutečně přichází až s kvalitním týmem, který alespon trochu rozumí taktice.

0/0
18.2.2010 11:40

tnx

Co je to starsi pocitac?

"Optimalizace enginu se podařila na jedničku, takže si nejnovější Battlefield zahrajete i na starším počítači."

- kdo jste schopni rict, na cem nejslabsim to bude jeste hratelne? Tak aby neskakaly obrazovky takovym tempem, ze nebude mozne zamerit protihrace.

0/0
18.2.2010 10:36

Aladin na Bonuswebu

Re: Co je to starsi pocitac?

Na mojim podprumernym PC:

C2D E6600 2x 2,4 Ghz

2 GB RAM

HD 3850 256MB!

To jde vse na medium a FPS 30+-

0/0
18.2.2010 10:43

tickmaster

Re: Co je to starsi pocitac?

P4 2.8Ghz, 2Gb ramky, Geforce 7600gt

1440x900, osekaný detaily. pořád ještě to vypadá k světu a plynulé pokud se zvolí server do 100ms.

0/0
18.2.2010 10:44

Dzardajs

Re: Co je to starsi pocitac?

No optimalizace neni az tak zase dobra jak pisete :-)

AMD x2 64 6400+ 2x3.2Ghz,4GB Ram,Asus GTX260 896MB

A hraju cca na medium detaily s 30 FPS

Coz pro me neni teda dobra optimalizae ;-D

0/0
18.2.2010 10:51

tickmaster

Re: Re: Co je to starsi pocitac?

Vestical sync vypnout

0/0
18.2.2010 11:47

kebab

Re: Co je to starsi pocitac?

Zalezi i na tom pod jakou verzi directx hra jede. Kdyz hru spustim s nastavenim DxVersion=9, tak jede mnohem lip. Myslim ze ve Vistach to automaticky pouzije dx 10, ktery u tehle hry lip nejede.

0/0
18.2.2010 11:33

Dzardajs

Re: Re: Co je to starsi pocitac?

Jedu na XP. Takze DX9,1680x1050,Vertical sync vypnutej a efekty na low protoze je hned vic videt vsude :-) Pred chvily mi hra nabidla novej patch, tak sem ho nainstaloval a hra bezi o poznani lip ;-)

0/0
18.2.2010 15:14

celoush

boha jeho

"Není přitom většího potěšení, než podříznout hrdlo nic netušícímu nepřátelskému vojákovi, který právě likviduje nebezpečnou trhavinu." --- bože můj, kolik je dotyčnému recenzentovi, že musí vynášet podobné infantilní hlášky.

Betu jsem chtěl vyzkoušet, ale po stažení mi to nahlásilo, že hra není aktuální a při snaze o aktualizaci to nahlásilo, že nelze kontaktovat server. Tak jsem to zkusil spustit ve starší verzi a hned to spadlo. Takže sorry... nein danke.

0/0
18.2.2010 9:40

tickmaster

Re: boha jeho

Betu hraju asi 2 týdny. Naprosto bez problémů stáhnuto a updatováno.

Problém asi bude v nastavení počítače nebo routeru a to třeba firewall.

Takže sorry chyba není na straně hry.

0/0
18.2.2010 9:50

celoush

Re: Re: boha jeho

to nepopírám, ale firewall jsem zkoušel a tam problém nebyl. Zda v komplu, těžko říct, protože chybová hláška žádná.

0/0
18.2.2010 10:39

cicobasketek

Re: boha jeho

Co bys chtěl. Tuhle práci dělají puboši. To mne nepřekvapuje.

Jo, jinak hra vypadá pěkně hnusně. Tohle bych v dnešní době.

0/0
18.2.2010 10:01

mroyko

Re: Re: boha jeho

Jeste sem to nehral. Dost sem paril Battlefield 2. Ale urcite si radsi zahraju hru "hnusnou" a zabavnou nez hru u ktery se graficky sice udelam, ale po jednom dni hrani je to vopruz co uz vickrat nepustim...   Kdybych to mel brat osobne tak kvuli jelitum jako ty, se dneska delaj hry co hezky vypadaj ale nedaj se hrat a tim me teda tocis ;-D

0/0
18.2.2010 10:25

cicobasketek

Re: Re: Re: boha jeho

Jelita míchají hrušky a jabka. Já hodnotím grafiku, to že se mi to nelíbí neznamená, že nemusím kladně kvitovat ostaní vlastnosti.

0/0
18.2.2010 12:14

tickmaster

Re: Re: boha jeho

Hnusně? Si ji zahrej a pak něco vykládej.

1920x1080 na vysový detaily je naprosto nádherná.

To takový AvsP dopadl podstatně jinak.

0/0
18.2.2010 10:43

Andrej B

Re: boha jeho

Dvacetdva. Hra má skutečně vyhrazené tlačítko pro podřezávání nepřátel a v dostatečné blízkosti hráč chytne vojáka za krk, což je doprovázeno patřičnou animací.

0/0
18.2.2010 10:30

celoush

Re: Re: boha jeho

Tak to vás trochu omlouvá :-) Z toho máte ještě šanci vyrůst. Nicméně bych doporučil se pro příště podobným hláškám vyhnout.

0/0
18.2.2010 10:41

IARK

Re: Re: Re: boha jeho

Proč? Nevím zda to bylo v SP nebo v MP, tak moc sem to necet, ale jinak mam v MP taky velkou radost, kdyz nekoho krouhnu nozem ze zadu, nejde o radost z brutality podriznuti krku, ale radost z toho, ze jsi ho dostal NOZEM, neco jaku u CS granatem, hned ten kill potesi o dost vice.

0/0
18.2.2010 10:52

palič

Re: Re: Re: boha jeho

A proč by se jim měl vyhýbat, když je to pravda? To už budeme blbnout s politickou korekcí i tady?

0/0
18.2.2010 10:56

Andrej B

Re: Re: Re: boha jeho

Nakolik si vybavuji pár českých recenzí, které jsem v poslední době četl, obsahuje můj článek infantilit minimum (alespoň doufám;)

0/0
18.2.2010 12:17

celoush

Re: Re: Re: Re: boha jeho

"Recenze mladého hráče her je mi nanic: Máme úplně jiné požadavky, jiné představy, jiné zvyky a jiné zkušenosti."

--- http://www.misantrop.info/smi-se-po-petatricitce-hrat-hry

0/0
23.2.2010 10:19







Najdete na iDNES.cz