Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nová podoba Aliens vs Predator má svoje mouchy

Pro jedny lov, pro druhé boj o přežití. Bitva tří ras znovu začíná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

kontrola_nemocnych

proc v tech ctvereckach dole na iDnesu

je odkaz na tento clanek s popiskem ze jde o Starcraft2? :)

0/0
4.3.2010 15:30

lucian

Re: proc v tech ctvereckach dole na iDnesu

to aby to zmátlo lidi... ted sem na to kliknul a byl jsem zbytečně zklaman :) tak ještě, že už mám AC2 :-))

0/0
4.3.2010 20:35

IARK

Re: proc v tech ctvereckach dole na iDnesu

Hustý, taky klikám s "cože SC2 je už venku?" ;-D

0/0
5.3.2010 11:10

arnie92

můj názor

Nevím ale zdá se mi že hru autor hodnotil pouze z jiných recenzí a z nepříliž povedené demoverze.

Jako jeden z hlavních nedostatkuů slabý single player?? upřímně kdo z Vás si tu hru koupil kvůli singlu a ne kvůli hraní online, a pohyb vetřelce mi nepřišel něak složitý, jen je těžší e z počátku orientovat když přebíháte ze stěn na strop atd.

Hra se mi celkově hodně líbila a jsem rád že jsem si hru koupil i přez to že demo bylo na ...

0/0
28.2.2010 12:12

Daun

Pro autora

Pokud se nemuzete premoci a neprekonatelne chcete pouzivat cizi slova, tak vrele doporucuji nejaka, kterym skutecne, ale skutecne rozumite a jste si jim jisty,

Ne vsichni ctenari za sebou maji max osm trid zakladni skoly nebo jsou dokonce teprve v procesu dokoncovani skoly.

To vase xenomorfni, ktere tak casto pouzivate, vas neustale usvedcuje z blbosti...

0/0
27.2.2010 23:18

bwmihal

Re: Pro autora

Slovo xenomorfní se v souvislosti s vetřelcem používá docela často (ať už je v téhle souvislosti správné či nikoli) a konec konců padlo například i ve filmech.

Uznávám, že jsem ho v textu možná až nadužíval, ale dělo se tak výhradně v případech, kdy jsem nechtěl několikrát opakovat slovo vetřelec.

0/0
28.2.2010 11:25

Springer

Re: Re: Pro autora

tak si měl napsat Alien a nechat xenomorfy spát..

0/0
8.3.2010 9:27

Eclipse_GSX

Re: Re: Re: Pro autora

Nejsem zažranej fanoušek AvP, ale z kontextu jsem to s přehledem pochopil. Navíc, když si titul zahrajete, tak se s tím slovem ještě dost často setkáte. Za celou hru vám do sluchátka "aliens" neřeknou ani jednou, za to o těch vašich xenomorfech uslyšíte v jednom kuse. Puberťákům neuškodí se něco přiučit, před chvílí jsem viděl 5 hrubek v jedný větě. Poučovat umí každej s klávesnicí, ale něco na ní vytvořit...:-/

0/0
9.3.2010 0:06

Eclipse_GSX

Re: Re: Re: Re: Pro autora

A když jsem tak u toho, tak ta hra je od 18 let. Čili nic pro zmiňovanou věkovou skupinu...

0/0
9.3.2010 0:07

mcsoap

Co je tohle za recenzi?

Nedočetl jsem ani první část o mariňácích, jaký brak to je. Že situaci zachraňuje především pulzní zbraň? Vždyť kdykoliv se s někým bavím o AvP, středem diskuze je pouze a jedině všudypřítomný, schýzující radar, který autoři vylepšili tak, že občas zapípá, ale nepřítel se neobjeví, jen to vyleká. Že pokulhává hratelnost? Nepamatuji lepší řež než tu v tom baru kde vám duní do uší super hudba, máte v ruce kulomet s granátometem a řežete vetřelce. A taky musím pochválit prostupnost hrou, ukazatel kam máte jít funguje inteligentně a bere v potaz překážky, vždycky ukazuje na správné místo a tak se nestane, že byste 10 minut hledali vypínač kterým se otevřou dveře na druhé straně mapy. Pro mě to byla akce od začátku do konce.

0/0
27.2.2010 14:00

Ej.dzej.rimmer

Re: Co je tohle za recenzi?

Souhlasim.Akce to je naprosto brutalni.Uz dlouho jsem zadnou FPS takhle neprozival.U tehle hry byl zaklad udelat vyborne kazdou jednotlivou postavu a to se rebelionu povedlo.

0/0
28.2.2010 0:06

Eclipse_GSX

Re: Re: Co je tohle za recenzi?

Až na nezvykle retardovaný míření, na který si člověk po hodince ale zvykne, souhlasím - je to svižný a napínavý fps.

0/0
9.3.2010 0:09

Milda1984

MP

Existuje cesky MP Team ?? A nevite jestli jeste vyjdou jiny MP mody.. Po 3 dnech hrani MP me to prestava bavit je to placana bez smysluplnejsi naplne.. Hlavne je to lidma ktery neprosto nespolupracujou a nechytlavima modama. Rad bych videl vetsi mapy s jinou naplni neco jako niceni zakladny v Crysis treba jen s 2-3 zivotama a pak end do konce hry dostalo by to uplne jinou hloubku. Takhle se spatnejma lidma je to o nicem 

0/0
25.2.2010 7:12

Hanzales

Zase tak zlé to není :)

Někdy si říkám, na jakou obtížnost tu hru vlastně všichni hrají. Já zvolil hned zrazu tu předposlední a na nejtěžší bez savepointů se taky docela těším. Jestli té hře něco nechybí, tak je to alespoň možnost si to střihnout adrenalinově "jako" první díl. Singl za všechny 3 rasy dohromady pak vydá za víc, než jiné dnešní krátké počiny. Singl hraju podruhé a stále baví velice. Multiplayer s dobrou sebrankou je pak taky maso. Jsem pamětník prvního dílu, ale na to, co se s hrami děje poslední roky jsem si už tak nějak zvykl. Ono se taky nic moc jiného dělat nedá ;-) Vlastně jsem čekal, že to dopadne hůře.

Náhodou mně to nové AVP vůbec neurazilo a dlouho jsem se k PC po práci tak netěšil, až si zase zařádím ;o) Atmosféru i grafický kabátek to má slušný, na těžkou obtížnost je to docela i výzva (hlavně ten survival mod) Suma sumárum, mne to teda rozhodně nadchlo více, než třeba CODMW2. A takový Bioshock 2 jsem už např. zignoroval úplně. PS: na W7 (případně sadisti s Vistama) mající 2GB RAM hold textury na very gigh nevytáhnou a defragmentace, či výkonější grafika v tomhle případně moc nepomůžou ;o)

0/0
24.2.2010 15:26

Lumirel.

Re: Zase tak zlé to není :)

No z mojí zkušenosti je AvP překvapivě atmosfericky lepší jak kdejaká hra z poslední doby.. Ano, rozhodně ME2 je asi top z poslední doby.. DAO měla taktéž poutavý příběh.. ale to jsou RPG. Čistokrevné fps však moc často nehraji, takže nemohu porovnat například s MW2.

Osobně hraji na Q6600 2.4Ghz, 4GB RAM, Radeon 5870 1GB... a jde to úplně v pohodě na max v 1920x1200.. OS -  Win7 Pro 64

0/0
24.2.2010 15:48

echo677

Re: Re: Zase tak zlé to není :)

No co se tyce ME2, tak tam to je uz take spis TPS.

0/0
24.2.2010 16:48

Hanzales

Re: Zase tak zlé to není :)

...oprava: very high ( no pořád lepší než napsat úmyslně "very hight" ) ;o)

Btw jak tady spousta kritizuje ty souboje... Jo u mariňáka je to trošku dost unreal. Uznávám že pistolkou by mariňák nepraštil vetřelce asi ani nadopovaný ;-D Ale právě ty souboje tělo na tělo Predátora a Vetřelce mne celkem nadchly. Na lehčí obtížnost se tuším i Vetřelci docela flákají. Na tu předposlední už sprintujou a skáčou dost mrštně a brokovnice na skákajícího mršku směrem k hlavni = většinou taky okamžitá smrt, zvlášť když už je člověk trošku načatý ;-) Takový pokus odrazit pažbou taky většinou nedopadne dobře. I když je fakt, že v jedničce, když jsem mršku zmerčil na 2 metry už jsem v duchu restartoval rovnou misi :) Spíše mně mrzí facehugeři (neboli m*dko-xichto-přísavky). Za celou hru se ji podařilo na mně skočit jednou a to jsem ji ještě vykryl. V roce 99 ti hajzlici dokázali přivodit málem infarkt :-P

0/0
24.2.2010 17:32

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Zase tak zlé to není :)

Ja to taky dohral za marinaka hned na tu predposledni a bylo to super.Jen ten marinak mohl vydrzet trosku min i tak jsem byl napjatej a prozival to po celou dobu hrani.Hrozne jsem se na AVP tesil,takze jsem si to chtel hlavne na plno uzit a ne hledat chyby ,abych mel co kritizovat.

0/0
24.2.2010 22:28

IARK

Re: Re: Re: Zase tak zlé to není :)

njn. nekdo hraje hru aby si ji uzil a nekdo aby si zanadaval na foru ;-D jinak je pravda, ze jsem si dal 1 misi za predatora a srabacky na 2 obtiznost a nedalo se to, bylo to dosti jednoduche, ale hold to je asi dan za multi titul, prece jen kdyz jsem hral demo na konzoli, tak na tom leteckom simulatoru to slo hrat akorad za aliena za ktereho nemusis moc hejbat lookem (na poprvé jsem skončil na druhém místě :-)). Jinak jsem zvědavej na MP recenzi jak hra dopadne

0/0
25.2.2010 8:32

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Re: Re: Zase tak zlé to není :)

No ja ,kdyz hral demo ,tak za marinaka a asi pet her z deseti jsem vyhral :o) Moje strategie byla sledovat porad detektor.Jakmile bylo neco kolem me na pet metru tak jsem zacat strilet kolem sebe a hezky si zvyraznil predatora zelenou krvy :o) Vetrelci problem nebyli.Lidi je neumi ovladat ,tak dobre jako pocitac.

0/0
25.2.2010 19:31

echo677

Re: Re: Re: Re: Zase tak zlé to není :)

[njn. nekdo hraje hru aby si ji uzil a nekdo aby si zanadaval na foru]

Nic proti a ani to neni mysleno jako urazka. Ale presne tohle jsou slova typyckeho dnesniho hrace. Je jedno co hraje, hlavne ze je to zabavne. Presne na takovych se dneska vydelava. Presne proto dneska delaj hry tak na pytel, protoze vyvojari jsou smejdi a vedi ze takovym hracum staci malo aby to kupovali. Proto dneska prevladaj hovadiny pro masy.

0/0
25.2.2010 23:55

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Re: Re: Re: Zase tak zlé to není :)

No zrovna AVP mi jako hovadina neprijde a to nehraju vsechno.Proste na tuhle hru jsem se tesil hodne.Moc AVP her na trhu neni ,tak misto zbytecnyho kritizovani a hledani problemu ,kde ani zadny nejsou si hru uziju.Krome toho ,kdyz hra neni dobra ,tak si ji clovek neuzije a muze byt pro masy.Krome toho kdyby tahle hra byla pred deseti lety ,tak se z ni kazdej posere.

0/0
26.2.2010 7:21

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Zase tak zlé to není :)

no ja myslim, ze pokud mne hra bavi, tak je jedno co hraju, pokud hrajes hry, ktere te nabavi, tak to je mi lito, ale za to ti nemohu, a pokud to, ze mne nektera hra bavi a neresim, jestli je to verna kopie originalu a jestli tedyta vec je tu nesmyslna znamena, ze na mne autori vydelavaj, tak to mas uplnou pravdu ;-) kdyz mne hra bavi, koupim ji a jen kvuli tomu, ze je pro masy a ze je neco jinak nebudu na foru si stezovat jaky jsou autori blbci, ja na jejich miste bych radsi udelal hru pro masu, ktery se proda 3 miliony nez hru pro těch pár "Oldschool" hráčů, kteří nejsou schopni se adaptovat, který se pak prodá 100 tisíc. A opět, nadávání na fóru ti nijak nepomůže, nás to baví a budu hnusnej, ale žíli mi nerve to, že tobě se to nelíbí. :-) Ps. s tim typickym dnesnim hracem to ani nezkousej, to ze lidi, ktery bavila jednicka, bavi i tohle z nich jeste nedela "typicky dnesni" hrace.

0/0
26.2.2010 7:58

herninadsenec

Název hry

Aliens vs Predátor byl v r. 1999 solidně úspěšný, ale za ta léta dostal punc legendy. Nový AvP na něj v tomto smyslu navazuje. Po více než deseti letech může být klidně stejný název, stejně jako pokračování, které doufám dostane Monolith, protože Rebellion to ukuchtil za pět minut na koleně a podle toho to i dopadlo.

0/0
24.2.2010 13:48

herninadsenec

Název hry

Aliens vs Predátor byl v r. 1999 solidně úspěšný, ale za ta léta dostal punc legendy. Nový AvP na něj v tomto smyslu navazuje. Po více než deseti letech může být klidně stejný název, stejně jako pokračování, které doufám dostane Monolith, protože Rebellion to ukuchtil za pět minut na koleně a podle toho to i dopadlo :-P

0/0
24.2.2010 13:47

Lumirel.

Re: Název hry

Ta nová hra je podle mě dost kvalitní, ale určitý dojem je "demo".. čekal bych tak 2x či 3x delší jednotlivé kampaně.. Sám jsem si říkal.. "Já bych si za toho aliena ještě tolik vyhrál..". Ale zpracování mi přišlo dost na úrovni.

0/0
24.2.2010 15:44

Milda1984

Muj nazor

Do tyhle hry sem vkladal velky nadeje a pocity jsou rozporuplne.. Predator : Libi se mi zamereni hlavne na boj zblizka. Permanetni nevyditelnost. Nedoplnovani energie. Me se naopak libi ze si s kanonem vystrelim 5x a koncim na druhou stranu se mi nelibi disk a kopi alespon kopi by se nemelo vracet k predatorovi. Vetrelec tam nemam zkoro co vytknout. Marinak otravna sipka.. Po charakterove strance sem spokojeny problem je uz se samotnou hrou nema to moc stavu a strachu sem si taky moc neuzil.. Sem veliky fanda AvP takze sem ochotnej lecos prekousnout ale singl oproti minulim dilum sklamal. Co hru zachranuje je MP. Kdyz se tam sejde dobra parta lidi tak je to zazitek.

0/0
24.2.2010 12:48

IARK

Re: Muj nazor

tjn. podle mě MP nejlepší, když se sejde v DM 10 lidí na jednom místě a začne chaos a ty z toho vyjdeš živej s 5ti fragy, tak je to nádhernej pocit ;-D

0/0
24.2.2010 14:01

IARK

Koukám

nějak blbne BW, neukládaj se příspěvky, mizej, ukazuje to jiný čísla a háže to chyby.

0/0
24.2.2010 12:27

echo677

Re: Koukám

Zkus relodovat stranku, nekdy to pomuze.

0/0
24.2.2010 13:18

IARK

Re: Re: Koukám

no, kdyz ji relodujes 12x aby se ti misto 32 prispevku zobrazilo 42 a mohl jsi konecne na nekoho zareagovat, tak je to nejaky divny, to s tim nemate nekdo problemy?

0/0
24.2.2010 13:29

Lumirel.

Re: Re: Re: Koukám

Až dneska..

0/0
24.2.2010 15:42

junior1099

Re: Re: Re: Koukám

Nesmíš celý den jenom sedět na BW a reloadovat diskuze, kde se co pohne. ;-D

0/0
24.2.2010 17:52

ivabublan

Re: Koukám

defragmentuj, Tobe to jiste pomuze ;-D

0/0
24.2.2010 22:22

IARK

Re: Re: Koukám

To říká ten, kterej tvrdí, že u her je plynulost závislá jen na GK a HDD a pak ani neodpoví na argumenty? Ty si defragmentuj mozek, třeba ti to pomůže.

Ps. Jelikož dnes bez vypnuti počítače a čehokoli vše šlape a soudě podle nějakých příspěvků - nebyl problém na mojí straně ;-)

0/0
25.2.2010 7:24

echo677

Ach jo ach jo ach jo =(

Tak na noveho AVP jsem se tesil. Dost jsem tomu i veril jelikoz na nem pracovali tvurci predeslych dilu a vydavatelem nebyl ani "hlavne at se to prodava" EA.

Hru jsem si zahral u znameho, a tak zkazeny pocit jsem fakt necekal. Clovek si rika, jak je to mozny ze se predesle dili tak povedly a tento tak zpackali. Ani EA v tom nema prsty, tak proc kluci vyvojarsky ?!

Nechci vyjmenovavat vsechny chyby, takze jen zasadni, diky kterym uz AvP neni to cim byval: boje na blizko. To je kapitola sama pro sebe. Zlaty casy kdy za marinaka vetrelec na dosah mensi nez 2 metry = smrt. Nyni se s nim muzeme mlatit jak pri boxerskych zapasech. Hovadina. Jeho ostre paraty vykryvam holyma rukama? Hovadina. Dam mu ranu pazbou pusky a hned se slozi? Hovadina. Z druhe strany za vetrelce, lide maji neobvyklou vydrz, to je jedna vec, a druha, je vazne smesne ze kdyz po nas jakozto po vetrelci strili skupinka vojaku, tak zatimco jednomu v klidu vykusujeme mozek, dalsi si mezitim hodej slofika a cekaj jak to dopadne. Nebo si reknou, ne nas nechaj na ferovku. Hovadina ! Predator, jo ten to taky chudak schytal. Zrejme aby nebyl moc "overpowered" tak si radsi nevzal "dobijec" na energii.Navic chudakovi samotny "akumulator" mu moc dlouho nevydrzi kdyz vystreli plazmou 2x (clovek ji musi pri strelbe chvili podrzet aby se nabila a dala nejvetsi ranu aby vubec strelil napriklad vetrelce na ranu) a muze se jit klouzat. No vlastne nemuze, mame prece boj na blizko, ano i predator si bude hrat na Rockyho. Ikdyz trochu po predatorovsku.

Celkovej gameplay ala styl Call of Duty to cele zavrsil. Diky kluci ale Call of Duty her dneska je pozehnane.

Hold AvP dopadl presne tak jak jsem doufam ze snad nedopadne, typycka "cod" strilecka pro dnesni bezmozkovite masy hracu.

0/0
24.2.2010 10:24

dzandra

Re: Ach jo ach jo ach jo =(

Jojo, škoda že od jisté doby hru nejdřív nestáhnu a po vyzkoušení koupím pokud stojí za to. Měl jsem ho předobjednaného 4 měsíce a co z toho. MP mi snad nejde nebo jsem nepřišel jak na to. A opravdu z nadupané hry udělali prachobyčejnou střílečku. Snad takhle nedopadne diablo III. Ale opravdu 1100 za tuhle hru moc. Poslední slušný kauf byl batman arcam a mile mě překvapil sherlock vs jack rozparovač.

BTW nejhorší ze všech kupů byl ale rogue warrior;-O;-€

0/0
24.2.2010 11:07

IARK

Re: Re: Ach jo ach jo ach jo =(

No nevím, ale já jsem v DM s vetřelcem skoro vždy TOP 3 a celkem tak v 33% mám zlatou :-) A to od začátku bez tréninku.

0/0
24.2.2010 11:35

Matysek.

Re: Re: Ach jo ach jo ach jo =(

Docela mi celkové recenze a ochutnávky ze hry vzali vítr, protože jsem čekal vylepšenou a drsnější (v hezčí grafice) AvP 1. Škoda.

btw: Diablo III už takto dopadlo ... individualita, variace nebudou, protože to už zavrhli a podle toho game play (teď myslím rozbor kodu - nikoliv to co uvadí Bashiok) to bude standardní europostava alá WoW. Rád se nechám přešvědčid o opaku, ale zatím jen skepse.

0/0
24.2.2010 16:10

(+,+) Mr. Trigger

Re: Ach jo ach jo ach jo =(

Tak evidentně nejsem sám komu tahle hra připadá jak nastavovaná limonáda...Snad bude Aliens: Colonial Marines lepší.:-/

0/0
24.2.2010 11:10

(+,+) Mr. Trigger

Re: Re: Ach jo ach jo ach jo =(

Jo a nejhorší od Rebellionu nebyl Rogue Warrior, ale Shellshock 2 ;-).

0/0
24.2.2010 11:12

Hanzales

Re: Re: Re: Ach jo ach jo ach jo =(

Někde jsem četl, že AVP měla právě že na svědomí jiná groupa z Rebelionu, než ta co měla na svědomí ony dva nezdary :)

0/0
24.2.2010 17:06

Lumirel.

Re: Ach jo ach jo ach jo =(

Tak mně se za celou dobu nestalo za aliena, že by se na mě pouze ostatní mariňáci koukali zatímco jsem vykusoval jejich kamarádům hlavu etc.. Fakt ne a to jsem to dohrál poprvé pouze na normal. Čekal jsem delší herní dobu jednotlivých postav, speciálně aliena.

Gameplay mi příjde na úrovni. Strhávat všechno z naštvání na nějaké aspekty nemá cenu.

0/0
24.2.2010 11:32

IARK

Re: Re: Ach jo ach jo ach jo =(

tjn kdyz jsem rval jazyk vetrelcovi, tak me mezitim chytl druhej ze zadu, s AI jsem nanejvise spokojenej, nejvic me prekvapil vetrelec, kterej se plazil tak aby ho nezachytl detektor :-) Jinak souboje na blizko jsou podle mne dobrý, nestalo se mi, že by mně nějakej mariňák v MP knokautoval, max mne jednou bouchnul a chvilku zdrzel, ale jinak jsem ho vzdy rozsapal, a souboj alien vs alien nebo predator je pak rozhodne zajimavej a narozdil od puvodniho AvP dokazi vijit z 5ti souboju tesne za sebou jako vitez :-) Jediné co mně taky mrzí jsou ty 2 rány z toho kanónu, ale jinak dle mého výborná hra s bezvadným taktickým MP

0/0
24.2.2010 11:42

echo677

Re: Re: Ach jo ach jo ach jo =(

Kdyz jsou ty aspekty dulezity faktory hry, tak to ma cenu. Udelali z toho rezbu typu call of duty, je jedno ze je to nelogicke, hlavne ze je to desne moc hrozne super "cool" a zabavi to ty dnesni (ne)hrace

0/0
24.2.2010 13:06

echo677

Re: Re: Re: Ach jo ach jo ach jo =(

Jeste dodam, sam jsem to hral a vim co pisi. Pri te animaci kdy za vetrelce vykusujete mozek tak vas na tu dobu vsichni okolo ignoruji. Kdyz uz jsem v tom, tak zminim dale napriklad, za predatora - stojim od vojaka na 5 metru a nevsimne si me a to nemam zaplou neviditelnost. Navic ta trapna "lakacka". To je tak trapne na oko delane. Ze pustim kousek od nekolikacleny hlidky nejakej zvuk a jeden z nich tam proste jde jak pablb. Proste aby ho hrac mohl "uplne super huste" nejak zapichnout a rict si "to je husty"...proste pro bezmozky.

0/0
24.2.2010 13:14

IARK

Re: Re: Re: Re: Ach jo ach jo ach jo =(

Nevím jako bezmozek a nehráč se nepovažuju a ta hra mě baví a při animaci jak rvu jazyk alienovy, tak jsem to schytal zezadu takze ja s AI zadnej problem zatim nezaznamenal, jinak tohle AI je pro mě nepodstatné protože hraji hlavně MP a tam si dobře rozmyslíš, jesti ho sejmout rychle nebo bezpečně.

0/0
24.2.2010 13:26

Lumirel.

Re: Re: Re: Re: Re: Ach jo ach jo ach jo =(

To jo.. Mně spíš přišly předešlé AvP jako zabíjení nabíhajících nepřátel, speciálně proti alienům. Pravda, dříve byly mapy komplexnější a nepřátelé nabíhali odevšud, ale teď mi pohyb alienů přijde přirozenější... Tedy až na možnost kitování a probíhání mezi nimi.. tedy na "normal" zatím.

0/0
24.2.2010 15:42

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ach jo ach jo ach jo =(

To lezení se mi taky líbí víc, než ten pobíhající homo erectus v předešlích ;-D

0/0
24.2.2010 15:52

drozd_master

Re: Ach jo ach jo ach jo =(

s těma soubojema nablízko u mariňáka to podle mě fakt hooodně přepískly. představa že holou rukou ve který držim jen pistolku srazim vetřelce na zem aniž by se mě cokoliv stalo je už fakt moc.

zatím mám odehranej jen kousek za mariňáka (tahle kampaň pro mě vždycky byla největší lákadlo) a měl bych k tomu spíš výtky - ty souboje nablízko, částečná regenerace zdraví (u některých her mi nevadí, ale do hororový akce podle mě prostě nepatří), souboj s matkou byl divnej (vůbec žádná výzva, za chvilku bylo hotovo), docela dost otevřených prostranství ve dne a tím pádem mi to přijde až moc prosvětlený, a subjektivně teda i prostředí (zrovna jsem se dostal do džungle a předpokládám že pyramida bude následovat - radši bych znovu viděl planetární kolonie a vesmírný lodě).

atmosféra tam sice je dobrá, ale podle mě to je prostě tím že tam jsou vetřelci. a samotný zpracování tohle téma z mýho pohledu nevyužívá tak jak by mohlo (a jak tomu bylo v předchozích dílech) ale spíš ho sráží. ale že bych se u toho nebál anebo dokonce nudil určitě říct nemůžu.

za vetřelce a predátora jsem to víceméně jen rychle vyzkoušel jak to vypadá a i během tý chvíle mě zarazily přesně ty věci co jsi vypsal.

celkově to neberu jako špatnou hru, nečekal jsem žádnej zázrak ale tohle je pro mě výrazně horší než předchozí díly.

0/0
24.2.2010 11:34







Najdete na iDNES.cz