Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Battlefield: Bad Company 2 je důstojnou konkurencí pro Modern Warfare 2

Tahle hra je především pro milovníky online bitev, nabízí však i překvapivě kvalitní vyžití pro jednoho hráče.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

BonusHnus

Umela inteligence

Tohle rozhodne neni "dustojnou konkunrenci Call of Duty: Modern Warfare 2".

Umela inteligence jak nepratel, tak spojencu se rovna umele inteligenci, kterou nam predvedlo Call of Duty: World at War, takze v podstate nulova!!! Vasi spojenci ve hre nemaji zadny vyznam, jen pobihaji sem a tam a obcas do nekoho vystreli - asi jenom tak, aby se nereklo.

0/0
27.3.2010 18:43

Houba

Re: Umela inteligence

Kvuli singleplayeru si to nikdo nekupuje ;-)   Rozhodně multiplayer a destrukce okolí je na větší úrovni. Škoda že není mod Last standing.

0/0
29.3.2010 8:43

dudulusan1

požadavky HW

ahoj lidi,zahraji si tuto hru na Intel Core 2 Duo ULV SU7300 na 1.3 GHz 3 MB/NVIDIA GeForce G210M 512MB VRAM ? dík

0/0
20.3.2010 18:19

mart_y

Re: požadavky HW

ne.

0/0
21.3.2010 19:40

Schlemihl Emil

Re: požadavky HW

nie je to nejak zvlast narocne v porovnani s inymi hrami, podla mna ano

0/0
23.3.2010 3:18

wiliz

.

Je to pecka. Lepší než B2. :-P

0/0
13.3.2010 1:34

mroyko

Ta fyzika me dostava

Bourani baraku je bezva, to jediny mi vadilo na BF2 kdyz se mi nakej parchant schoval za zed a ja byl s tankem vyrizenej :,) takhle... Stacilo by "pridat" do BF2 fyziku (snad to BF3 bude) a mate, alespon podle mne, naprosto dokonalou gamesku. Kazdopadne sem si BC koupil kvuli multaku, bavi me i kdyz je to trosku jina hra nez BF2, snadejc se trefuje, Q nam osekali(chat) a tak, ale stejne je to narez. A singl sem nepustil a nejspis se na nej jeste dlouhou dobu nedostane, jestli vubec.

Pro diskutery o singlu:

Hodnotit Battlefiledy(odjakteziva multakova hra) podle toho jak se vam libi singl, je jako hodnotit kvalitu automobilu podle toho jak nahlas hraje radio - naprosto mimo misu...

0/0
12.3.2010 12:40

Schlemihl Emil

Re: Ta fyzika me dostava

Nie je mozne tvrdit o tomto, ze je to cisto multakova hra..BF2 som hraval MP asi dva roky v kuse ale tam ani ziadny single nebol, takze toto nie je typicky 'multakovy' Battlefield.Tu som presiel zatial polovicu kampane a je fajn, takze tato hra je narozdiel od BF2 multi A SUCASNE aj single hra, preto na rozdiel od BF2 tu ma zmysel hodnotit aj singleplayer.

0/0
23.3.2010 3:25

corpusdelicti

Re: Ta fyzika me dostava

o singlu: Pokud tam ten singl je, tak si ho klidne hodnotit muzu, stejne tak jako u auta muzu hodnotit jeho radio. a pokud je napicu (jak singl tak radio) tak jde samozrejme hodnoceni dolu. tvuj posledni odstavec je p*covina s prominutim.

0/0
9.5.2010 18:20

HonyaDj

singleplayer

Zatím jsem nedohrál single až do konce, ale jako hra na odreagování postačí i v singleplayeru. A jestli něco, tak mě tedy baví daleko víc, než Modern Warfare 2. Není tolik nalinkovaná, destrukce prostředí je zábavnější. Sedí mi daleko víc...

0/0
10.3.2010 22:59

kubas_86

+ autenticky vypadající zbraně a stroje

tak ty stroje možná, ale zbraně určitě ne, nevim jak by se mi jako vojákovi líbilo kdybych střílel a rozpálený patrony by mi lítaly za krk :) to tam maj panove trošku obráceně, vyústění je vždy vpravo ....jinak je BF BC2 super gameska ......

0/0
10.3.2010 22:50

Kizrath

Re: + autenticky vypadající zbraně a stroje

a kdyz je vojak levak?

0/0
11.3.2010 6:25

junior1099

...

Hm... nečekal jsem tolik negativních názorů. Ale chápu, že fandy předchozích dílů to nemusí nadchnout. To já hrál jen BF: Vietcong, nebo tak nějak se to jmenuje, před několika lety a vím, že mě to vůbec nebavilo (jóóó letadýlka a vrtulníky byly fajn), tak jsem na toto docela natěšený.

0/0
10.3.2010 15:58

A.A.

Re: ...

Není se čemu divit. Mnoho příznivců BF2 vidí v BC2 kudlu do zad hráčům BF2. Mnozí včetně mě se teď klepou, aby se ještě vůbec BF2 hrál. Zvyk je zvyk. Už léta si BF2 sem tam pustím (nahráno několik tisíc hodin) a nechce se mi nějak moc končit. :-)

0/0
10.3.2010 18:33

(+,+) Mr. Trigger

Re: Re: ...

Tak teď se podle všeho dělá na BF3, to by měl být pravý nástupce nejhranějšího Battlefieldu. Bad Company2 ale taky není špatné je lepší než Bad Company1, který jsem musel koupit na PS3, pokud jsem chtěl mít komplet sérii.

0/0
10.3.2010 18:47

(+,+) Mr. Trigger

Re: ...

BF Vietcong mi připadl takový trochu nevyvážený - myslím tím souboje s boty, ale k zahození nebyl a i dnes si ho občas rád zahraji.

0/0
10.3.2010 18:48

(+,+) Mr. Trigger

Re: Re: ...

To k BF Vietcong bylo juniorovi 1099. :-P

0/0
10.3.2010 18:49

IARK

Re: Re: ...

tak jako, ze jsem se neco naparil 1942, 2, 2142, tak Vietkong jsem paril asi jen dve hodiny, na lance jsme litali helikopterama a letadilkama, ale byla to nuda, tak jsme se vratili k 1942 a jejim stihackam a bombarderum

0/0
10.3.2010 18:55

kkuunnyy

??????

Může mi někdo vysvětlit co tam dělá ta úvodní fotka článku z 2.sv.války.....tam je klasickej britskej sten....

0/0
10.3.2010 15:14

shocker79

Re: ??????

První mise v singlu je z 2.SV

0/0
10.3.2010 16:59

A.A.

Re: Re: ??????

a proč? to jsem se nějak nedočetl... asi nečtu pozorně. :-)

0/0
10.3.2010 18:35

Aladin na Bonuswebu

Re: Re: Re: ??????

Prvni mise je prolog a neni to Sten, ale japonskej...ted nevim nazev (byl treba v CoD5). Je to o tom, co se hleda a resi v singlu, vic nemuzu rict abych nespojloval :)

0/0
10.3.2010 19:12

Aladin na Bonuswebu

Re: Re: Re: Re: ??????

Uz sem si mozna vzpomnel, Type 100

0/0
10.3.2010 19:17

Eclipse_GSX

HW požadavky

Tak jsem trochu rozpačitej z těch požadavků. 4GHZ CPU, to jako dvoujádro 2x2 GHZ a víc? Od doporučenejch se moc neliší. GeForce 8800/ATI x1900? Vždyť k tý je ekvivalent GF 7900GT? Tak vám nevim, ale je v tom celkem hokej:-/

0/0
10.3.2010 13:09

A.A.

Re: HW požadavky

No slyšel jsem, že to rozjeli i lidi z P4 3.2 GHz. Ale nevím, nevím. Já bych to ani nezkoušel. :-) Jinak hra je prý optimalizována výborně, takže by se měla dát v pohodě rozjet na dvoujádru s nějakou průměrnou kartou za pár korun.

0/0
10.3.2010 14:58

mroyko

Re: Re: HW požadavky

Pentium dual core E6500(2,93GHz), 2GB RAM, radeon 4670 a beha mi to 1680*1050 vsechno na high krome efektu protoze pak je hur videt :,)

mimo opravdu velkejch zavaru kdy to vsude okolo boucha apod. tak se FPS pohybuje okolo 40-50

0/0
12.3.2010 12:20

celoush

dojmy

Tak musím se přiznat, že hodnotím jen dle videa a toho co je tu napsáno a říkám NE DÍKY. Přijde mi to jako další rádobyfilmová řežba, kde jsou AI jen střílející terče na odstřel (mluvím li o SP). Oproti dvojce, která mne v MP celkem i bavila, tu jsou jen omezení a všelijaké úpravy, aby to prostě byla větší řežba a aby to byla pokud možno neustálá akce, což chápu, že si najde své široké publikum, ale tohle mne fakt už neláká. Tudíž děkuji za recenzi a video a nekupuji.

0/0
10.3.2010 10:54

Soroboru

Re: dojmy

meh, nahodou neni to tak zle - kdyz si chce clovek jen tak zastrilet tak je to dost idealni gameska, na simulaci vojenske taktiky mame armu :)

0/0
10.3.2010 10:56

celoush

Re: Re: dojmy

njn, já už toho času mám na hraní míň, a když vidím a čtu, že tam chybí většina věcí, co se mi na BF2 líbila, jen aby to byla větší akce, tak prostě nevidím žádný důvod si to pořizovat. Tudíž přeji mládí vpřed a užijte si to...

0/0
10.3.2010 11:04

IARK

Re: Re: Re: dojmy

teoreticky, tim ze mas na hrani min casu, tak by ti mela spis vyhovovat rychlejsi akce, nez bezet 5 minut po mape nez si vystrelis :-)

0/0
10.3.2010 11:08

A.A.

Re: Re: Re: Re: dojmy

V tom je BF2 krásný - akce není neustálá a člověk jako velitel jednotky má čas promyslet si taktiku. Když je akce neustálá, nikdo nemá na nic čas a bitva se zvrhne v prosté běhání sem tam a killování všeho okolo. Prostě styl hraní CoD. Proto osobně CoD nemám rád (MP, SP rád mám - perfektní "filmový" zážitek). 

Jak je to s hodnostma? Nějaké jsem viděl, ale nebylo to nic konkrétního. Už funguje nějaký stats systém jako v BF2???

0/0
10.3.2010 15:01

Soroboru

Re: Re: Re: Re: Re: dojmy

Ja si myslim ze taktizovat se tam stale da, ale tak samozrejme chce to hrat tak 4 vs 4 jestli chces taktizovat. Kdyz mas bitku 16 vs 16 tak je to vice mene rubacka.

0/0
10.3.2010 17:45

IARK

Re: dojmy

pripomina mi to takovy "tak ja se hlasim jen aby jste vedeli, ze se mnou nemate pocitat" ;-D ale vazne, osobne me taky bavilo vic BF diky vetsim moznostem a je to odklon spis k CoD, ale urcite to nebude takova "rezba", uz jen kvuli dlouhemu suchu v univerzu BF bych to zkusil, ale posledni kvuli cemu bych kupoval BF je SP, u takovychto her to beru jen takovej tutorial pro novacky. Osobne si bud nejdriv pred nakupem zahraju demo a kdyz nebude, tak asi pockam na nejakou akci, na Steamu urcite bude R^

0/0
10.3.2010 11:01

celoush

Re: Re: dojmy

asi to tak vyznělo, ale nebylo to záměrem :-)

S tím Steamem je pravda, že poslední dobou kupuju hry taky jen tam "v akci" :-)

0/0
10.3.2010 11:17

Soroboru

bad company 2

Hra je vynikajici, koupil jsem ji hned jak vysla. rozhodne zatim spokojenost. Je to zkratka takovy rozsahlejsi COD. Jedine co mi trosku vadi je, ze i na HC mod ti panaci celkem dost vydrzi - musite do nich nasypat skutecne dost kulek aby je to slozilo, coz z meho pohledu dost ubira na realisticnosti.

0/0
10.3.2010 10:41

Soroboru

Re: bad company 2

(bavim se samozrejme o multiplayeru, singleplayer sem abych pravdu rekl jeste ani nepustil, protoze tato hra je skutecne hlavne o hre po netu, kvuli singlu si ji koupi asi malokdo:-))

0/0
10.3.2010 10:45

Soroboru

Re: bad company 2

Jeste by teda trosku mohli domyslet zabezpeceni home baze, protoze neni nic otravnejsiho nez kdyz ma jeden tym prevahu a vytlaci slabsi tym az do home baze, kolem ktere si zalezou sniperi a kdyz se clovek respawne tak se nestaci ani rozkoukat a uz je mrtvy. To by melo byt podle me nejak osetrene aby se takto nedalo kempit na home bazi nepratelskeho tymu.

0/0
10.3.2010 10:49

mroyko

Re: Re: bad company 2

Nemas se nechat zatalcit ne :,) ve valce bys taky poslal dopis sniperum aby ti dali pokoj ze si chces odpocinout? :,)

0/0
12.3.2010 12:25

nekdoosmdesatyšesty

Problém

To asi na GeForce 7500 LE hrát nepůjde, co? ;-D;-(

0/0
10.3.2010 10:28

Kizrath

video

pekny desetiminutovy video :) Je videt, ze to autor hral na nizkou obtiznost jinak by byl asi tisickrat uz mrtvy :) Nejvic se mi libilo, jak v plne rychlosti s jeepem narazil do toho kamene :D

0/0
10.3.2010 9:29

Nate

zbrane

Je to určitě výborná hra, zbrane maj výbornej zvuk ale pripadaj mi jako by byly z plastu a moc mi nepripominaj skutečné zbraně.

0/0
10.3.2010 8:55

A.A.

Re: zbrane

Však dost zbraní dneska už z plastu je. ;-)

0/0
10.3.2010 14:52

shocker79

BC2

Až multiplayer přestane padat jak listí na podzim, tak to bude super hra. Zatim se to ale potýká se silnými porodními bolestmi. Osekání oproti BF2 je sice docela silné, co se týče velikosti map (opravdu mi chybí velebitevní mapy pro 64 lidí:-(), je minimum map s bojovými vrtulníky, míň bojové techniky na bojišti, ale zas na druhou stranu nemusíte třeba dlouho čekat na nějaký transport do centra boje (jako třeba na Wake Island) a prostě si tam během chvíle doběhnete. Boření budov je super věc a vypadá to lahůdkově. Celkově se hrou velká spokojenost a konečně hratelný multiplayer pro obdobnou 3D akci (mám i MW2 a to je teda slabší šálek kávy proti tomuto)

0/0
10.3.2010 8:25

Aladin na Bonuswebu

Bonusweb

Nikdy jsme nemel nic proti Bonuswebu. Mam to tu rad, suprove umistene novinky (kuli tem sem urcite chodi vetsina lidi) apod. Ale po teto recenzi jsem opravdu sklaman urovni 'pisalku'. Uz u me pokulhavala duvera v recenze a po 'tomto' uz je to jasne. Radeji si zde nic cist nebudu, abych se nedozvedel zase nejake nesmysly. (Tentokrat to vim, protoze hru mam jiz nejaky ten den doma a dohrano a multiplayer straveno dost hodin, to co tu je uvedeno...hehe)

0/0
10.3.2010 7:19

IARK

Re: Bonusweb

Koukam je hezke, ze kdyz uz nekoho napadas, tak ani nereknes za co, aby se nemohl branit, jsi opravdovej gentleman ;-D

0/0
10.3.2010 7:28

HempValley

Re: Bonusweb

nahodou, na to kdo to psal se recenze povedla.. chtel bych redaktora Sillmena pochvalit, oproti recenzi napriklad na bloodbowl je to jako nebe a dudy.. je videt ze ho hra bavila a na recenzi si dal zalezet, coz se u bb rict neda, tam zvetsiny nepochopil ani pravidla, hral to MAX par hodin a sepsal ten skvar.. tentokrat to melo hlavu aji patu a nebyli tam zadny nesmysli co by primo byli do oci..

0/0
10.3.2010 9:19

Kizrath

Re: Bonusweb

Me jako cloveku, ktery to nikdy nehral se mi recenze libila, priste pokud zacnes nekoho napadat, pouzij fakta nebo nejake tve dukazy pro to ci ono obvineni, normalne se to timto zpusobem dela.

0/0
10.3.2010 12:40

A.A.

Hmm

Pro mě je problém už to, že se nový "Battlefield" až tak často přirovnává ke Call of Duty. Battlefield by měl být battlefieldem a ne akcí jako CoD. Bohužel BC 2 nemůže být považována za nástupce battlefieldu 2 a to je škoda. Bojiště prostě nebude tak komplexní a boje budou až příliš ve stylu CoD. a ne jen boje - viz hodnosti v BC2. Já tedy z BC2 vůbec radost nemám a doufám v BF3. :-(

0/0
10.3.2010 3:37

Ej.dzej.rimmer

MW2

O BC2 jsem uvazoval ,kdyby me nechytl MW2 ,ale to se nestalo.Proste FPS roku je pro me MW2.Vylozene se mi to trefilo do vkusu.Mam rad rychlou akci a MW2 mi to dokonale splnuje.Snazim se dostat platinovou trofej na PS3 ,takze jsem dohral campan dvakrat.Na Hard a Veteran a to jsem ji puvodne nechtel hrat vubec,ale proste od posledni tretiny me to neskutecne chytlo a nejaky okamziky byly vazne paradni.Ted makam na spec ops a tohle je opravdu vyzva pro silny nervy.Na jednu hvezdu je zmakne i maly decko ,ale udelat je vsechny na veteran je nervy drasajici a nektery ani podle me clovek sam proste udelat nemuze no a nadupanej multak ani nezminuju.Takze i kdybylo BC2 sebe vic lepsi ,proste me se to diky MW2 momentalne netyka.Kluci z Infinity udelali vazne dobrou praci.

0/0
10.3.2010 1:15

loller

Re: MW2

Pro me je MW2 taky FPS roku, ale 2009. BC2 je pro mě ale nejlepší hra od roku 2005, hodně tomu pomohla fyzika a grafika, přičemž obojí v MW2 je 5 let za BC2

0/0
15.6.2010 10:41







Najdete na iDNES.cz