Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

God of War III předvádí nejkrvavější antickou tragédii

Sídlo bohů na Olympu bije na poplach. Krvežíznivý hrdina Kratos totiž hodlá bez milosti zničit všechny jeho obyvatele včetně všemocného Dia.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

rewritable

Demo

Včera jsem dohrál demo. Závěr - ačkoliv tenhle styl zas tak nemusím , hru si nabeton koupim :-) 

0/0
12.4.2010 8:38

hhooffiikk

mazec

tuhle hru miluju:-) pred chvili sem si ji objednal z ebay spolecne s GoW collection:-) uz se na to tesim:-*

0/0
5.4.2010 12:58

Bobby87

:-*

tohle je hra, kvůli kterej jsem si ps3 kupoval. nechápu pár exotů, kteří se tady ohánějí argumenty, že je to bezduchá mlátička a zdůvodňuje to tim, že ho tenhle typ her nebaví. jestli na sebe chcete upozornit, tak nevim proč tady, v diskusi na GOW3. jak už psal někdo pode mnou, taky nelezu na stránky strategií nebo RPGček a nešiju tam do ostatních co to hrajou za kraviny. vsadim se o pytel sušenejch hoven, že z vás tu hru ještě NIKDO nehrál. názor je jako díra do prdele, každej ho má, ale jak to tak čtu, tak některý z vás by do ní potřebovaly i kopnout. čest práci.

0/0
10.3.2010 11:16

junior1099

Re: :-*

,,...vsadim se o pytel sušenejch hoven...'' ;-D

a samozřejmě máš rech.

0/0
15.3.2010 14:01

john.h

Re: :-*

Ja byl vzdycky zarytej PCckar a taky jsem zavrhoval konzole, pak sem si koupil PSP a ty hry na to me fakt zerou - a God of War? Parkrat jsem se tam pri nejaky hadance docela zapotil... takze bezducha mlaticka to taky jenom rozhodne neni. A PS3 se mi mrte libi, ale koupil bych si ho hlavne kvuli Heavy Rain. Quantic Dream vzdycky vyrabeli pecky (moc jich teda nebylo). Ja uz jsem hranim na PC strasne presycenej. PS3 je proste vec vylozene na hrani a clovek se u toho asi vyrelaxuje mnohem lepe nez na PC, muze hrat treba rozvalenej na gauci a pohoda.

0/0
24.5.2010 17:14

Kyselawisky81

HELLO

Také si myslim,rubání,rubání a zase jen rubání.Nějaká motivace pro hráče?Pche...zase rubání....

0/0
9.3.2010 18:44

Mirabell

Re: HELLO

To je hold úděl her. V jedněh je to střílení, střílení a zase jen střílení. Nějaká motivace pro hráče? Pche... zase střílení...

V jiných , pozor velká změna, se dočkáš - závodění, závodění a zase jen závodění. Nějaká motivace pro hráče? Pche... zase jen závoděn...

Jinde budeš mít zase jen dialogy, dialogy a zase jen dialogy...

Holt někoho hraní her baví... u ostatních nechápu poč se obtěžují registrovat na herním webu?

0/0
9.3.2010 19:35

razi

Re: Re: HELLO

SouhlasR^

0/0
9.3.2010 19:43

Kyselawisky81

Re: Re: HELLO

já vidím problém v tom,že hry se přestali vyrábět někdy před deseti lety...to co se vyvíjí nyní nejsou hry v pravim slova smyslu,protože hru by měl hrát hráč a ne aby to bylo naopak...když chci film,zajdu si do kina:-P

0/0
9.3.2010 22:03

IARK

Re: Re: Re: HELLO

Pěkný, ale nemůžeš posledních deset let her hodnotit podle HR ;-D bych te chtel videt, jak kratose ovladas s dalkovym ovladacem. Podle mne vyrabej hry furt, protoze podle me je slovo hra od slova hrat si, a pokud hraji a bavim se, tak to je hra, ne film ;-)

0/0
9.3.2010 22:13

Kyselawisky81

Re: Re: Re: Re: HELLO

nene...vyrábějí něco velmi zjednodušeného...více pro masy aby byli větší prodeje...tak to je a ty to vypreparované kostry hrej mě ve většině případů po 2 hodinách pustí a vracet se s k nim kvůli tomu,s tim,že jsem ji začal hrát tak ji přece dohraju to mě fakt neba....:-)

0/0
9.3.2010 22:17

Mirabell

Re: Re: Re: Re: Re: HELLO

Dost paušlalzuješ nemyslíš? Vždyť v dnešní době snad vychází několik her denně. Možná několik desítek. Freeware/indie scéna se činí. Neříkej mi, že tam není jediná "hra". To že hraješ jen ty co ti marketingový oddělení nacpe až pod nos je tvůj problém.

Hrál jsi Dwarf Fortress? Ne? Čí je to chyba? Nechceš ho hrát kvůli grafice? Inu aspoň znáš odpověď, proč se dnes do ničeho jinýho necpou peníze. Nebo ho hraješ? Pak nechápu jak si můžeš stěžovat na zjednodušené hry co se hrají sami?

0/0
10.3.2010 6:14

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: HELLO

To že se neumíš zabavit je tvůj problém, ale protože mně už nebaví LEGO, tak tu nevykřikuju, že LEGO stojí za houby a dřív bylo lepší. A ikdyž hraju od dob Didaktiku, tak můžu s klidem říci, že hry jsou pořád hry a jsou pořád zábavné. A to, že dřív nebylo tolik animací aby ukázali příběh z nich nedělá větší hry, připadáš mi jako důchodce "jó za totáče to byly časy" ;-D

0/0
10.3.2010 7:26

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Re: Re: Re: Re: HELLO

Hej chlape pekne napsany.Vazne si pobavil :o)

0/0
10.3.2010 12:20

mastrx

soundtrack

Těším se na samotnou hru jak malý kluk,ale ještě více se těším na soundtrack,který bude více než bombastický.

0/0
9.3.2010 12:12

Allan76

8hodin nudného rubání

A to má bejt co za vlajkovej titul když se 8hodin tam pořád rubeš a nic z toho.Z toho se mám posadit na zadek jo.Ty PS3 exkluzivní tituly jsou čím dál směšnější.Nevím ale v porovnání Xbox exkluzivitkám AW,Splinter Cell,Halo Reach to pro xbox tento rok vypadá nadějněji.

0/0
9.3.2010 11:17

Nate

Re: 8hodin nudného rubání

splinter cell je i na pc tak nevim o jaky exkluzivite tu mluvis. + kdyz se ti hra nelibi tak si ji nevsimej;-)

0/0
9.3.2010 11:22

Allan76

Re: Re: 8hodin nudného rubání

A kdo by si toho neměl všímat,když to tady tak vynáší do nebes.Všude se o tom píše.A hlavně je svoboda projevu a tohle je můj názor.Jen ty jsi zamindrákovaný pskář kde ti vadí kdejaká kritika na ten tvůj černý box.Mě se GOW3 nelíbí a nepovažuji to za titul z kterého se mám po.... tak jak vy a nemůžeš mi zakazovat moje názory.

0/0
9.3.2010 11:31

IARK

Re: Re: Re: 8hodin nudného rubání

Jenže ty něco napadáš jenom kvůli tomu, že tenhle typ tě nebaví, takže tu teď nezkoušej blbosti jako "můj názor", v původním příspěvku bylo, že všechny hry jsou směšný, né že je to tvůj názor a navíc si tam nemluvil jen o GoW, takže přestaň to okecávat a radši sem nelez.

0/0
9.3.2010 11:35

Nate

Re: Re: Re: 8hodin nudného rubání

Jo a jak si přišel na to že sem zamindrákovanej jo aha podle toho že sem ti rekl ze kdyz se ti hra nelibi tak si ji nemas vsimat.Jo a kde ti prosimte zakazuju názor?

něco se ti nelíbí tak si toho nevšímáš - podle mě docela logický;-)

0/0
9.3.2010 11:40

IARK

Re: 8hodin nudného rubání

Tak zrovna GoW bych neoznacoval za smesny, jak je videt nejsi fanda tohoto zanru, ale existuje neco jako respekt k tomu co se libi druhym ;-)

0/0
9.3.2010 11:23

Allan76

Re: Re: 8hodin nudného rubání

Já respekt mám ale nemám rád přebytečný hype kde to ani není pravda.

0/0
9.3.2010 11:33

IARK

Re: Re: Re: 8hodin nudného rubání

Není pravda to soudíš podle čeho, podle toho jak takovýhle typy her nehraješ a nebo, že se ti takový tip her nelíbí. Nelíbí se mi sporty a přesto nejdu tam a nevyřvávám jaká je to dementní hra a že nic pořádnýho neuměj udělat, nechápu co tedy zkoušíš, ale bude lepší když si půjdeš někam jinam. Rv

0/0
9.3.2010 11:38

Allan76

Re: Re: Re: Re: 8hodin nudného rubání

A proč nejdete vy jinam když se vám to nelíbí.Ten web vám patří nebo co? Proč já bych měl jít jinam.To že někdo napíše o té vaši BEST GAME či co roku něco špatně tu nemá co dělat.Proberte se.Nechápu vaši dětskou logiku.

0/0
9.3.2010 11:43

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: 8hodin nudného rubání

Proč, mi tu diskutujeme o hře a ty se sem přiřítíš, ke hře, kterou si nikdy nehrál, ten žánr tě nebaví a se svojí averzí na PS a začneš tu hučet jaká je to dmtní hra a jak jsou všechny hry na PS hnusný?

A teď mi řekni, čí názor je dětskej ;-D

0/0
9.3.2010 11:46

Nate

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 8hodin nudného rubání

R^

0/0
9.3.2010 11:47

Allan76

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 8hodin nudného rubání

Tak promiň ale dětsky se chováš ty.Protože někdo něco špatně řekne a ty ho vyháníš jak dítě ze svého pískoviště.Můj názor je takovej jakej mám.Kolik už jich takovejch negativních názoru tady bylo a kolik je a bude.

0/0
9.3.2010 11:51

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 8hodin nudného rubání

Jediný co vím jistě je, že bude hodně negativních názorů na tvojí inteligenci ;-D

0/0
9.3.2010 11:55

Allan76

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 8hodin nudného rubání

Mou inteligenci do toho netahej.Neznáš mě jako já tebe ne tak neposuzuj člověka podle názoru ano.Podle tebe když někdo napíše něco negativního tak není dostatečně inteligentní.To je zajimavý názor.Nevím ale to vám ta Sony už tak vymlela mozek že tady melete takové nesmysly.

0/0
9.3.2010 11:59

Nate

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 8hodin nudného rubání

určitě nám mozek vymlela míň než microsoft;-)

0/0
9.3.2010 12:03

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 8hodin nudného rubání

Ne, ale pokud někdo něco píše negativního o tom, co za a) nikdy nehrál za b) nesnáší i ten styl hraní za c) nehaní jen to, ale v diskuzi haní i jiné tituly a nejdůležitější za d) haní to jenom proto, že je to na PS, tak pak je to podle mně člověk s hodně nízkou inteligencí a ať snižuju laťku očekávání inteligentní odpovědi sebeníž, tak mně udivuješ jak jí dokážeš vždycky podlezt.

Ps. mam Xbox a ne PS ;-)

0/0
9.3.2010 12:06

Mirabell

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 8hodin nudného rubání

Pokud napíše něco negativního o něčem co nezná, tak ano - o inteligenci ot nic moc nevypovídá.

0/0
9.3.2010 13:29

klouzak

Re: Re: Re: Re: Re: 8hodin nudného rubání

da se pochopit ze te tento titul nebavi,ale to prece nemusis roztrubovat jak de... .a z prvni zpravy se da usoudit ze mas xbox a rikas ze ps3 exlusivni tituly jsou smesny,tak jak vysvetlis 95% pro heavy rain(90% tady) na GP a podobne hodnoceni pro uncharted LBP?a hral si GOWIII demo?predpokladam ze ne.

0/0
10.3.2010 21:03

Mirabell

Re: Re: Re: 8hodin nudného rubání

s kolik adíl ymás vlastní zkušenosti? A co všechno hodnocíš jen podle screenshotů (případně jiných titilů, kteér jso unepovedenou kopií GoW)?

0/0
9.3.2010 11:41

wesc

Re: 8hodin nudného rubání

Allane, hrama rozumis jak "koza nakladaku", o line-up PS3 vis kulove, o GoW evidentne taktez a smesny si leda ty se svym radobynazorem, tak se tady flamere neztrapnuj, dej si par facek a pak popros Kratose o odpusteni (ikdyz on zadne slitovani nema) ;-)

0/0
9.3.2010 12:44

IARK

Re: Re: 8hodin nudného rubání

Jediny koho by mel clovek prosit o odpusteni je Chuck Norris, na toho je i Kratos kratkej ;-D

0/0
9.3.2010 12:48

Ej.dzej.rimmer

Re: 8hodin nudného rubání

AW jeste nevysel  a zatim to taky vypada jen na velikej hype ,takze si pockame az to bude ju? Dal Halo Reach ?8 hodin strilis a niz z toho( doufam,ze chapes kam tim mirim)a Spilnter Cell jeste taky nevysel ,takze o jeho kvalitach se nema cenu zatim dohadovat.Ja mam xbox i playstation ,ale na GOW3 se momentalne tesim nejvic.Uz jen protoze jsem prvni ani druhej dil ,takze si koupim vsechny a nechapu proc lezes na diskuzi o hre ,ktera te nezajima a pises at z ni odejdou lidi ,ktery hra zajima.Prisel si jen provokovat a ne psat vlastni nazor.Holt jses ubozak.Tak si bez hrat hry o kterych si napsal ,ze se ti libi...jooo vlastne ty nemuzes ony jeste nevysly :o)

0/0
9.3.2010 15:33

KO23L

Re: 8hodin nudného rubání

to je bych rekl hlavne otazka vkusu a toho co koho bavi za hry .... nekdo muze stejne jako ty rict ze Alan Wake i kdyz jeste nevysel bude uz uplne jina hra nez o kere se kdysi psalo (bude striktne linearni - obycejna detektivka/horror). A ze Halo celkove je porad jen obycejna strilecka (navic s mnozstvim podivnejch pestrobarevnejch ufonu - fuj ... za sebe muzu rict jen ze sem hral 1 dil na PC a ze sem to nevydrzel hrat dyl nez pul hodiny) a Splinter Celly nikdy nebyly zadny AAA tituly - navic Conviction ma byt take hra jen na par hodin a hlavne na efekt.... Me teda ta letosni Exkulzivni nabidka u Xboxu moc nevoni ....

0/0
12.4.2010 11:59

Mirabell

Hmm

God of War 3 bude mít uříznutý konec:

http://tinyurl.com/yfpfext

Pokud budeme mít štěstí, budeme si moci koupit samostatně. Pokud smůlu, tak ho neuvidíme.

Děkujeme Sony R^R^R^VVV

PS3 - Gaming in the Future (probably).

0/0
9.3.2010 9:59

Nate

...

Další hra kvuli který jsem si PS3 kupoval:-)

0/0
9.3.2010 7:57

vranasm

Delka hry?

Bud jsem blbej a nebo jsem se nedovedel pribliznou delku hry. Docela by me zajimala.

Jinak zkousel jsem demo a je to teda dost brutalni, ten 18+ rating tam neni pro legraci a pro lidi co maj slabsi zaludek bych to nedoporucoval vubec ;-). V demu je i to popisovane letani tunelem...no zvladl jsem to asi az na popate a bylo to celkem dost frustrujici, rychlost az moc, takze se neda prakticky reagovat, tzn. clovek to musi mit nacteny.

Asi pockam par mesicu az trosku zlevni :-).

0/0
9.3.2010 7:50

Mirabell

Re: Delka hry?

8 hodin komplet - ted yvčetně backtrackingovaejch lokací.

0/0
9.3.2010 8:35

IARK

Takže

recenze napsana pekne, ale uprimne me prekvapilo na ty vykriky jaky tu byly to "nizsky" hodnoceni :-/

0/0
9.3.2010 7:18

den0x95

THE BEST

Jedina hra kterou konzlolistum nesmirne zavidim R^R^R^R^R^R^

0/0
8.3.2010 22:40

Rusov

Re: THE BEST

Boze, kdybych tak dostal pet korun po kazde kdyz tuhle vetu slysim.Uz bych zil na vlastnim ostrove v karibiku. :-)

0/0
8.3.2010 23:11

Mirabell

Re: Re: THE BEST

Přesně tak. Těch jediných her už bylo tolik, že jsou tyhle výkřiky vtipné. Slyšel jsem to u LBP. Slyšel jsem to u Uncharted 2. Sylšel jsem to u Flower. Slyšel jsem to u Heavy Rain. Slyším to u God of War 3. A na nějaké starší jsem možná zapomněl. Ale až vyjde nějaká další, tak to opět bude ta první a jediná zajímavá.

někteří lidi by měli začít něco dělat se svojí pamětí.

0/0
9.3.2010 8:10

IARK

Re: Re: Re: THE BEST

Vtipný a slyšel jsi to od těch samých lidí? nebo každého opravdu zajímá, jen jedna určitá hra ;-)

0/0
9.3.2010 8:15

Kizrath

Re: Re: Re: THE BEST

Ja se tesim, az to same uslysim o SC2 az vyjde;-)

0/0
9.3.2010 8:31

den0x95

Re: Re: Re: THE BEST

No asi nestasne receno. Ja jsem to myslel opravdu tak ze je to jedna hra na konzole kterou bych si rad zahral. Nechtel jsem to podat tak ze hry na konzole jsou sracky a PC je best. Tak jeste jedno srry - ale jste krasne agresivni ;-D;-D;-D Naopak. Dost ocekavanych her vydanych pro PC v r. 2009 me zkalmalo a tam kde jsem to necekal (Batman AA) jsem byl velice prekvapen jak takova mlaticka dokaze zaujmout(atmosfera, akce +++). Nicmene to nic nezmeni na faktu ze v budoucnu asi konzole nebudou existovat jelikoz to bude vzdy jen osekany pecko. Skoda;-D. Tak zdar.

0/0
9.3.2010 12:15

TT777

Re: THE BEST

ne ja jim nezavidim stupidni rubacku na 8 h ja se tesim na SC2 kterej mne bude byvit rozhodne mnohem mnohem dele;-D

0/0
9.3.2010 10:52







Najdete na iDNES.cz