Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Aliens vs Predator nepřekvapí, ale má atmosféru

Predátor a Vetřelec, tihle dva se za výrazné asistence lidí už párkrát na bojišti setkali. A ukrutný souboj je čeká znovu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Ej.dzej.rimmer

..

Jen nechapu co vam vadi na grafice.Podle me jsou jednotlivy postavy udelany paradne.Vetrelec i predator vypadaji luxusne a i u marinaka nevidim zadnej problem.Predator vypada ,tak ja vypada presne ma,hybe se jak se ma hybat a i vydava zvuky jaky vydavat ma.To stejny vetrelec.V tomhle problem u me neni.No nevim tuhle hru jsem aspon dohral .U Kill zone 2 jsem vydrzel ani ne hodinu a zacala nudit.

0/0
16.3.2010 17:06

(+,+) Mr. Trigger

Re: ..

Killzone? Yawwwn větší hype jsem nehrál, už to demo  mě uspalo a plnou verzi jsem se ani neobtěžoval koupit. Byla to hrozná pakárna, asi jako Modern Warfare. A AvP není špatný, ale je to slabota jako celek. Asi bych hovořil jinak, kdybych to koupil za 400, ale za plnou cenu :-P.

0/0
16.3.2010 19:34

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: ..

No ,tak ja kill zone 2 kopil jen protoze stalo 500kc,ale o MW2 mam uplne jinej nazor.Podle me brutalni dobra FPS.Dejme tomu ,ze campan neni nejlepsi ,ale spatna taky neni a nektery mise jsou vazne hodne dobry,ale kdyz nekomu nesedne campan ,tak spec ops ve dvou lidech je vazne zabava a spoluprace je nesmirne dulezita.Nejde jen kosit nepratele hlava nehlava,ale tohle vsechno je jen bonus k super multaku.Ja osobne mam rad rychlou a zbesilou akci ,kde rozhododuji bleskovy reakce a reflexi ,takze me se proste Infinity s MW2 trefili do vkusu a to podotykam ,ze nehravam COD hry.

0/0
16.3.2010 20:38

Subo

Ani to nebolelo...

Zajimave... a kdyz jsem par dnu po vydani rekl, ze je to fiasko, tak me tady ukamenovali... jo holt uz se mi to uvodni nekriticke nadseni vyhyba... a stava se ze me stary protivny pesimista... nebo mozna realista... :-)

0/0
16.3.2010 16:06

(+,+) Mr. Trigger

Re: Ani to nebolelo...

Taky jsem nějak čul z AvP fušařinu už před vydáním, ale nechal jsem si to pro sebe jako ty.

Je zajímavé, jak někteří tvůrci her nedocílí dobrých prodejů, ani kdyby se rozkrájeli a někomu se hry prodávají samy a na kvalitě moc nezáleží. Rebellionu pomohl k dobrým pordejům jednoznačně námět a nostalgie hráčů, nikoliv samotné zpracování. Vím co říkám, sám jsem se chytil Rv

0/0
16.3.2010 16:54

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Ani to nebolelo...

No nevim campan za marinaka jsem projel jednim dechem a musim rict ,ze jsem dloho takhle atmosferickou FPS nehral.Ani v Dead space jsem nezazil ,takovej paradni pocit ,jako kdyz jsem prisel s marinakem do toho klubu ,kde zacala hrat techno hudba a pribehli vetrelci.SPOILER: me jediny co vadi byl jen jeden boj s Predatorem a to ,ze marinak dost vydrzel.Jinak akce je to vazne dobra.

0/0
16.3.2010 17:02

TT777

hm

Si rikam proc je to video tak hnusny kdyz hra vyda docela dobre a vono je to nahrany na konzoli;-D

0/0
16.3.2010 10:45

(+,+) Mr. Trigger

Re: hm

He;-D pokus o flame?

0/0
16.3.2010 10:48

Guderian1

vzklamani

Obycejna prumerna hra s velice kratkou herni dobou 50 % vice ani hov...

0/0
16.3.2010 9:42

paine

No nevim

Hru hraju teda na PC, ale musím říct že mě to nijak zvlášť nebaví, já nevim ale nějak mě to nevtáhlo do děje jako dvojka, takže pomalu začínám litovat že sem si hru kupoval a místo toho si nekoupil třeba ME2.;-(

0/0
16.3.2010 8:35

(+,+) Mr. Trigger

Re: No nevim

Měl sis počkat na Aliens: Colonial Marines, Gearbox dělá hry líp, než Rebellion.:-)

0/0
16.3.2010 10:05

net.Xtreme vrací úder

Re: Re: No nevim

Na ty se těším AvP(3) čekání moc nezkrátilo a moc mě nenadchlo, a to ani po grafické stránce (mám jen DX10 kartu no) ani po té obsahové, herní... Mžná je multiplayer cool, ale já preferuji singleplayer a ten nic moc.

0/0
16.3.2010 10:16

Aurius

grafika?

A můžu vědět, proč je mínus u grafiky? Podle mě lepší než u většiny her co na tuto platformu vychází. Ale jen názor samozřejmě. A zmatená kamera u Vetřelce? Asi takto - Když to někdo neumí... :)

0/0
16.3.2010 1:59

net.Xtreme vrací úder

Re: grafika?

Protože to, co slibovali a to co vydali je trochu rozdíl. a pokud AA funguje jen v DX11?

0/0
16.3.2010 10:19

pan.klobouk

multak?

U recenze PC verze zminen nebyl, pry az dodatecne v extra clanku. Ted je tu recenze z X360, multak je mezi plusy a v textu ma sotva ctyri vety. Skoda, tim spis kdyz je singl tak kratky a MP byl uz za casu AvP2 velka zabava.

0/0
16.3.2010 0:29

Ej.dzej.rimmer

Re: multak?

No multak je super a hraje se dobre.Hlavne multak jednotlyvych ras.Vazne zabava ,ale jediny co me stve je cekani nez se clovek pripoji do nejake hry.5 minut je uplnej normal.

0/0
16.3.2010 17:08

pan.klobouk

Re: Re: multak?

To je prave ono, rad bych se o MP dozvedel vic, kvuli singlu asi novy AvP vazne nema cenu. BTW 5 minut i na konzolich? Nebo to zmrsili jen na PC?

0/0
16.3.2010 18:05

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Re: multak?

Konzole i pc.Kamos to ma na pc a kvuli tomu cekani ten multak nehraje.Ja si zahral par her a taky jsem to kvuli cekani vzdal.Jinak je to vazne atmosfericky.Hlavne team d. rad.Za predatora jsem stal zamaskovanej na strese baraku a dival se jak vetrelci vlakali marinaky do pasti.Vazne super bitka.Jako kdybych cucel na film,ale to cekani me vazne stve.

0/0
16.3.2010 18:40

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Re: Re: multak?

TD ras.ne rad.

0/0
16.3.2010 18:41

pan.klobouk

Re: Re: Re: Re: Re: multak?

To zni dobre. Snad bude casem nejaky patch. To abych teda s koupi pockal a spis nez na PS3 asi doufal v PC verzi, dedikovany servery, upravy od fanousku atd. No snad z toho udela poradnou hru alespon komunita, kdyz to nezvladli Rebellioni.

0/0
16.3.2010 20:28

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Re: Re: Re: Re: multak?

Vsechno to je i o lidech jak za jednotlivy rasy umi hrat.Jsem za marinaka sledoval vetrelce ,kterej porad vykukoval a zalizal z poza budovy ,aby se mi nejak nedostal do zad ,kdyz me v tom druhej prave ze zadu capl a prospikoval ocasem.Nebo jsme sli s typkem dva spolem.On sel za mnou.Ja najednou uslysel divnej zvuk.Otocil se.Puska s baretkou na zemi a on ve vzduchu napichlej na predatorovych bodacich.Predatora jsem na konec dostal,ale nez jsem zacal strilet ,tak jsem si neodpustil tu scenerii s ''ty kravooo" prohlidnout.

0/0
16.3.2010 20:44

Spooky_cz

Hodnocení

No myslím že na 70% to asi nemá.

0/0
16.3.2010 0:16

(+,+) Mr. Trigger

Re: Hodnocení

Jasných 60, bohužel.

0/0
16.3.2010 0:23







Najdete na iDNES.cz