Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Resonance of Fate rezonuje v každém příznivci výstředností

Originalita se nosí čím dál méně. Občas se však objeví kousek, jaký by se neztratil ani v dobách, kdy se nápady hýřilo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Lord of the Station

rpg

Tyjo "devadesatka":-), hru sleduju uz od ohlaseni ale nakonec v recenzich dopadla trochu rozporuplne.. Zajimave jak nektera RPG kazdemu sednou jinak, zde je napr. White Knight Chronicles hodnocen stejnou znamkou jako FF XIII.

0/0
1.4.2010 12:28

ego2

-

podla mna desaťročným deťom nepatria zbrane do rúk a mali by dostať od rodičov po zadku že sa upravujú ako metrosexuáli, hnus.

0/0
31.3.2010 10:56

Bafikybaf

Re: -

Podle mě taky ne, to máš pravdu. Na druhou stranu mi nepřipadá, že by hlavním aktérům hry bylo 10 (hlavně Vashronovi ne ;-)). A co se oblečení týká, obléci si je můžeš podle libosti. A, dotaz, prosím, jestli to je vůbec pravděpodobné .... tobě se nelíbí Reanbell v tričku s prasátkem??? ;-D (já vím, Leanne, ale nejde mi to přes hubu).

0/0
31.3.2010 11:57

Arenoth

Závist

Přiznám že takové hry X boxu prostě zavidím. Tohle PS3 prostě chybí. pořádné JRPG (kromě FF XIII) snad ani není. palce nahoru.

Jenom k té zmíňce o steampunku. Popravdě žádná hra kromě Arcanum a Damnation neexistuje co by byla ze steampunk prostředí. TO je velká škoda.

0/0
31.3.2010 10:11

Bafikybaf

Re: Závist

Ale prdlačku, nevěš hlavu. I když se to tady nezmiňuje, tak je Resonance of Fate na X360 i na PS3 - na obou konzolích je hra naprosto stejná!!!

0/0
31.3.2010 10:17

Arenoth

Re: Re: Závist

wow fakt ? Páni tak díky moc. BTW pro bonusweb, mohli by jste to tam psát...

0/0
31.3.2010 17:58

wiliz

.

Zase jen konzole :-/ škoda...

0/0
31.3.2010 10:10

Bafikybaf

Mě se to líbí

Náhodou demo End Of Eternity na JP PSN mě přesvědčilo, že tohle JE hra pro mě. Po pár dalších zkouškách a pár videích válejících se po infernetu násladovala jistá předobjednávka. Ano, Resonance má svý chyby, grafika je kostrbatá, ale jinak designově celkem vhodná. A hlavně - je to zase něco jiného. Věřím, že až poleví mánie WKC, FFXIII a SO:TLH, tak se k týhle hře dostane víc lidí.

0/0
31.3.2010 10:03

junior1099

...

Nevíte jak se jmenovala ta stará tahová RPG/strategie ...PC hra (bez WIN bych to nerozjel)....  při zkouknutí vieda mi to RoF připomnělo... název něco jako ,,Incubator,, nebo nějak podobně. Bylo to i před několika lety,když se ještě kupovali časopisy (LEVEL, Score ...), jako plná hra. Hrálo se tam za nějaké roboti... možná lidi v kybernetickém obleku...něco takového. Mé vzpomínky jsou zamlžené, na víc si nevzpomenu:-)

0/0
31.3.2010 3:56

Johnny5

Re: ...

Incubation: Time is running out.   Je to hra z roku 1997 od firmy Bluebyte.

www.youtube.com/watch?v=78Ijnni8b18

0/0
31.3.2010 4:35

junior1099

Re: Re: ...

Jj, díky, to je ono... Dřív mě to dost bavilo, uvidím jestli tomu tak bude i dnes.

0/0
31.3.2010 17:20

Ej.dzej.rimmer

Re: ...

JJ Incubation.Paradni tahovka .

0/0
31.3.2010 5:43

IARK

Re: Re: ...

Nikdy jsem nehral, ale prej to bylo dobry, z tahovek jsem paril akorad tak JA, Heroes, Disciples a moji srdcovku Spellcross.

0/0
31.3.2010 10:28

MrSanta

Re: Re: Re: ...

Jej, Spellcross je suprová hra. Doufám, že se dostane na GOG. Nějak se mi jí nedaří rozběhat z mého originálního CD ;-(...

0/0
31.3.2010 12:00

IARK

Re: Re: Re: Re: ...

To je problem novejsich windowsu, je na to nejakej postup na netu pres DosBox a prikazovy radky, ale je to dosti slozite, a to mam doma 3 originalky, jednu z drivejska, ta byla poskrabana, tak sem si to koupil jeste jednou, a kdyz jsem to nedavno nespustil, tak jsem koupil dalsi z Aukra a furt nic :-(

0/0
31.3.2010 17:32

TloolT

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Spellcross běhá na XP, tak stačí virtuální systém

0/0
31.3.2010 17:57

MrSanta

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

Juchec, tak se mi to nějakým zázrakem podařilo rozběhat, ovšem vyškytnul se další problém - nejde mi změnit rozlišení, přitom původně to šlo. Jak se to, kruci hergot, provádí?

0/0
31.3.2010 20:32

D4rk5u

zápor

..nezájem o běžný hráče bych dal do kladů. V dnešní době kdy vycházi stovky her co hratelností .atmosférou, obtížností atd. nesahají většinou ani po kotníky starým hrám je to jen dobře že ještě někdo udělá takovou hru.Už vidím jak se tu bude psát jiná doba,pokrok, ale kašlat na to když dnes jen grafika grafika a zas jen grafika jo sice to je IN, ale co starší hráči co si chtějí zahrát nějakou pořádnou old school gamesu i když v novým kabátu:-P

0/0
31.3.2010 0:58

LooL

Re: zápor

R^

0/0
31.3.2010 7:48

IARK

Re: zápor

Ani ne, ja osobne se nepovazuji za experta a rad bych si to zahral, ale nebudu kupovat hru, kde muzu v pulce vytuhnout a nedostat se dal, nevim proc tam nemohli udelat vic obtiznosti a ikdyz to pro vas bude pekna vyzva, tak je hezke, ze mate skodolibou radost z toho, ze si tu hru nalezite neuzijou vsichni. Rv

0/0
31.3.2010 9:31

Harold, the ghoul

Re: Re: zápor

žádnou hru si náležitě neužijou všichni. a je super zas jednou narazit na hru, která je výzva a nemá 20levelů obtížnosti, aby to dohrála každá lama. akorát asi když si někdo nepřečte recenzi nebo si něco o hře nezjistí tak bude nejspíš bohužel nepříjemně překvapenej:-)

0/0
31.3.2010 10:08

IARK

Re: Re: Re: zápor

Tak sou hry, kde to na lehky dohrajou lidi a na tezky je to vyzva i pro HC hrace, prece jen ten strach dost lidi odradi a preci jen si ta firma treba nevydela tolik, ikdyz osobne o tom stejne uvazuji i kdyz DA hraju na Normal a mistama jsem rad, ze jsem rad.

0/0
31.3.2010 10:14

Harold, the ghoul

Re: Re: Re: Re: zápor

jj to souhlasim. taky mě překvapuje že tu hru udělali takhle HC, ale tak snad si to pořádně promysleli. DA dá zatopit ale jinak si moc takovejdle hre nevybavuju, ale tak já za her tolik nehraju

0/0
31.3.2010 10:24







Najdete na iDNES.cz