Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Stalin Subway 2 předvádí, jak nemá vypadat střílečka

Béčkové střílečky nemusí být vždy nutně špatné, výlet do moskevského metra to bohužel nepotvrzuje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

vsamotar

Spíš todle video

Měli jste tam dát spíš todle video, na tom je vidět, jak je hra bezvadně udělaná: http://www.youtube.com/watch?v=Mu5Zt5JmKbw&feature=related ;-D

0/0
14.4.2010 16:07

meshugeah

začátek

byl celkem v pohodě střílení, nicméně po zběsilé "honičce" kolem Rudého náměstí šla hra okamžitě z disku.

0/0
8.4.2010 7:01

Smileface

Proč recenzujete starou hru?

Tak tuhle hru mám doma už přes rok: Stalin Subway 2 vyšel od Seven M už před dlouhou dobou dokonce s českým manuálem.

0/0
7.4.2010 23:13

kostej_

Re: Proč recenzujete starou hru?

;-D

0/0
21.4.2010 19:15

Aladin na Bonuswebu

Cože?!?!

WTF?! Chápu to dobře, že teď recenzujete hru, která byla před 2 rokama v budgetových edicích v supermarketech?

0/0
7.4.2010 8:32

(+,+) Mr. Trigger

Re: Cože?!?!

;-D :-) :-P 8-o TopCD chtělo recenzi?

0/0
7.4.2010 8:42

Aladin na Bonuswebu

Re: Re: Cože?!?!

Staci se podivat na toto video:

http://www.youtube.com/watch?v=T5DGqDZL-wU

Z roku 2008...ano zajiste vydani 1.3.2010...;-O;-O;-D

0/0
7.4.2010 9:06

IARK

Re: Cože?!?!

Hm... Datum vydani 1.3.2010, zajimalo by mne v jakym supermarketu nakupujes ;-D

0/0
7.4.2010 8:50

Aladin na Bonuswebu

Re: Re: Cože?!?!

To myslis vazne? Ta hra je 2 roky stara. Bylo to v tech papirovych obalech za 99kč. To že bonusweb napíše datum vydání ještě neznamená že je to pravda.  Příště se radši nevyjadřuj

Toto je z oficiálních stránek:

Datum vydání: 3.

čtvrtletí 2007

0/0
7.4.2010 9:02

IARK

Re: Re: Re: Cože?!?!

Dostal jsi mne ;-). I kdyz nevim kdo jses, ze rozhodujes o tom, kdo by se mnel vyjadrovat a kdo ne.

0/0
7.4.2010 9:24

Harold, the ghoul

Re: Re: Re: Re: Cože?!?!

0/0
7.4.2010 10:09

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Cože?!?!

Ano, plne s tebou souhlasim, taky si myslim to same R^

0/0
7.4.2010 10:45

Harold, the ghoul

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cože?!?!

0/0
7.4.2010 12:36

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cože?!?!

Ne, tak dle meho je to trochu zavadejici vec, ale samozrejme zalezi hodne na tom, jak se na to divas.

0/0
7.4.2010 12:39

Harold, the ghoul

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cože?!?!

sorry ten prázdnej post nebyl záměr. já sem to psal včera z veřejnýho PC a asi došlo k nákýmu erroru ale jinam mi to psalo v pohodě. nevermind. pokecal sis i tak;-)

0/0
8.4.2010 10:36

Amaroun

Re: Re: Re: Re: Cože?!?!

No zrovna Iarku ty tvy casty komenty ze nekdo potrebuje profackovat jsou vznesene priklady slusne diskuze .....

0/0
7.4.2010 20:05

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Cože?!?!

Je neco jineho se zmilit a neco jineho umyslne placat kraviny, pokud si nekdo vycucava argument z prstu a vymejsli nesmysly, tak se ma proplesknout, ale kdyz sam tedy clovek vi, proc sem hlasil 1.3. tak si muze ty kecy odpustit ;-) Jinak pokud si clovek nevymejsli a diskutuje normalne, tak s nim diskutuji take normalne. Ale kdyz si clovek neco vymysly, a mi do neho pak hucime 3 hodiny, ze napsal kravinu a on nas jeste serve, ze jsme na ty svy masinky precitliveli, tak to uz proste proplesknout potrebuje ;-) Ale mozna ti vyhovuji vic lidi, kteri neumi uznat chybu, prece jen jestli si dobre pamatuju, tak si taky jednou mlel nejaky nesmysly, ale ted uz ani nevim u ceho, ono je tu takovejch chytlavejch lidi jako ty vic.

0/0
7.4.2010 23:34

Behoun

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cože?!?!

No nejlepší by bylo, kdyby sis místo hraní her a diskutování o nich šel zopakovat trochu češtinu (gramatiku), nedá se to číst.

- ... SE ZMILIT ... (ZMYLIT)

- ... CLOVEK NECO VYMYSLY ... (VYMYSLI)

- ... MI DONEJ HUCIME ... (MY)

Čárky ve větách ani nepočítám. Chápu, že to už bych chtěl moc.

0/0
19.4.2010 13:44

Lupulin

Re: Re: Re: Cože?!?!

tahle hra má ale číslovku 2...to je jako že je to druhý díl..ale ty jsi se asi zasekl teprve u prvního :) :) :)

0/0
7.4.2010 11:01

Aladin na Bonuswebu

Re: Re: Re: Re: Cože?!?!

Ano, datum vydani ktere uvadim je pro druhy dil. Lidi...aspon teda googlete kdyz uz chcete hazet moudra.

0/0
7.4.2010 17:03

Lupulin

Re: Re: Re: Re: Re: Cože?!?!

Rok: 2010

Rok v rusku: 2006

Vývojář: Orion Žánr: FPS Distributor: Buka Entertainment

+text o "vylepšeních" oproti předchozí ruské verzi.

google je super věc....

0/0
7.4.2010 21:52

Smileface

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cože?!?!

"Rok: 2010" - tak to vážně nechápu jak můžu mít verzi s českým manuálem od SevenM už přez

rok doma.

0/0
7.4.2010 23:15

IARK

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cože?!?!

Nevim, ale na googlu jsem nasel 2ku z roku 2007 a 1cka je z roku 2005, takze meli pravdu oni, jen mne tato informace totalne minula, slysel jsem jen o jednicce, dokonce cetl recenzi, ale ze je nebo se chysta 2ka jsem vubec nevedel, taky proto mne to zmatlo a prislo mi pravdepodobnejsi 2010, ale jinak na googlu mas ve svete datum vydani 3/4 2007 ;-)

0/0
7.4.2010 23:39

Neserte mě

Re: Cože?!?!

Každopádně je to SH/IT, ať to bylo vydaný kdy to bylo vydaný.

0/0
7.4.2010 10:27

mrfreak

Re: Cože?!?!

Mluví se v Cože anglicky?

0/0
7.4.2010 10:45

IARK

Re: Re: Cože?!?!

To nevím, ale vedle v Proč se anglicky mluví i když s jižanským dialektem, ale zase v Protože se mluví Španělsky, je to těžký odhadnout, zkus Wiki, ale Cože je poměrně malý stát. ;-D 

0/0
7.4.2010 10:49

Harold, the ghoul

Re: Re: Re: Cože?!?!

pulp fiction

0/0
7.4.2010 12:33

IARK

Re: Re: Re: Re: Cože?!?!

Tak ja znam spis OOTS ;-)

0/0
7.4.2010 12:38







Najdete na iDNES.cz