Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Špionážní Splinter Cell: Conviction PC sází na akci více než kdy dříve

Frustrovaný a zestárlý agent pátrá na vlastní pěst po mužích, kteří jsou zodpovědní za smrt jeho dcery.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

nif0l

zklamání

Celkem velké poškození skvělé série. Určitě nejslabší díl v mém žebříčku.

0/0
31.7.2010 15:05

Jindra7777

dotaz

Mám originálku a chtěl bych ji po dohrání prodat. Zatím jsem ji neinstaloval. Potřebuju vědět, jestli se musí nějak vytvářet online účet a ten pak musím sdělit kupujícímu nebo si hra sahá na net sama a nevyžaduje žádnou registraci. A když ji bude instalovat někdo jinej na jiný PC, jestli to nebude dělat nějaký problémy? Zatím jsem totiž tímto způsobem chráněnou hru neměl. Jen originálky spolupracující se Steamem, kde to při bazarovým nákupu chtělo údaje od předchozího vlastníka.

0/0
19.5.2010 15:39

-R.I.P-

lež jako věž

Splinter cell coviction ne použivá tu antivirovou ochranu jako mel Assaasin 2.Normalne nainstalujete napisete key a hrajete.

0/0
15.5.2010 10:24

UrsusLuin

Re: lež jako věž

A proto ti to na začátku napsalo, že se to připojuje k Ubisoftímu serveru, co? A proto mu to vypadává na tomhle videu: http://www.youtube.com/watch?v=8oodJCIiicc

0/0
16.5.2010 9:53

UrsusLuin

Re: lež jako věž

A mimochodem neříká se tomu antivirová ochrana.

0/0
16.5.2010 9:57

Nate

Re: lež jako věž

Přesně tak lež jako věž ale lžeš nám tu ty Splinter cell pužívá identickou ochranu jako assassin's creed 2:-)

0/0
18.5.2010 21:03

ego2

upozornení

Upozornujeme ctenare kterí nehrali predchozí díly a nejsou fanousky stealth žánru, že nejsou kompetentní se k téhle hre vyjadrovat. At jdou doprdele.

0/0
14.5.2010 10:25

MrSanta

Re: upozornení

Aniž bych se chtěl vyjadřovat k této hře, tak musím napsat, že mě tento komentář pobavil. A teď jdu tam, kam slunce nesvítí ;-D

0/0
14.5.2010 11:08

Copa-k

Re: upozornení

A ty ego nejsi kompetentni mluvit tady za druhe,tak jdi taky doprdele...

0/0
14.5.2010 12:35

SSuk

..

Tak teď jsem dohrál SC:Conviction kampaň (tím mám namysli příběh pro 1 hráče) Ještě bych chtěl upozornit, že recenzi sjem nečetl. tudíž se k ní nebudu vyjadřovat. Začátek hry mě totálně nadchnul, plno možností, technických vychytávek. Příběh je zajímavě vyprávěný, ale zvolený styl mi sedí naprosto dokonale. Hra se mi ani jednou po dobu hraní nesekla. I na nejlehčí obtížnost (hraju hru abych si ji užil, ne se u ni zapotil) jsem měl občas co dělat. Smrtí následovalo několik. Co mě doslova sra.lo byla na některých místech kamera. Díky špatnému úhlu se pro mě některé scény, kdy jsem byl před protivníkem schovaný, staly nehratelné a nervy beroucí. Systém krytí je vyřešený dobře, ale i na něm mohly zapracovat více.. Několikrát se mi stalo, že neudělal přesně to co měl. Hra se světly jedním slovem - bombastická. Grafickou stránku nemůžu hodnotit. Hral jsem hru v rozliseni 1440x900 s nízkými detaily. Za celou dobu se mi hra trochu sekala na jediném místě. Jinak z 99% plynulá. Vrátím se k příběhu. Za začátku v něm budete mít chaos (zvláště ti co skoro vůbec nehráli předchozí díly jako já). Vše je vyřešeno postupným vysvětlováním, záblesky z minulosti a dokonce i budoucnosti. A finále je úžasné. Nebudu spoilerovat, ale pokud jej chcete vidět, je zde:

http://www.youtube.com/watch?v=TQKYw4p5984

Hra mě totálně dostala. Po dlouhé době mě zas něco chytlo (naposledy

God of War 3). Je sice fakt, že později začne trochu nudit (stejný

systém dokola), ale to vynahradí tupňující se příběh............. Za sebe bych dal tak 8/10,,,,,,,,,,,,má PC sestava: Intel Core2Duo 2.20GHz,,,RAM: 3 GB DDR2 800 MHz,,,Nvidia 8800M GT 512MB,,,Win7 Ultimate x86

0/0
14.5.2010 0:06

D4rk5u

Re: ..

Pěkný jen mě dost zarazilo to: ...I na nejlehčí obtížnost (hraju hru abych si ji užil, ne se u ni zapotil)....  : zajmavá logika ;-D ..dnešní hry sou už tak primitivní a ještě to hrát na nejjednoduší obtížnost to je o ničem žádná výzva a tím pádem ani zábava. Nejlepší je hned poprvé hrát na nejtěžší obtížnost až na čistokrevný střílečky to ne vždy je dobrej nápad;-D

0/0
14.5.2010 2:36

marv.p

Re: Re: ..

Nevím co tě na tom zarazilo. Já Splintera hrál taky a tahle hra rozhodně nepatří mezi primitivní. Obtížnost je docela vysoká a hlavně vpozdější fázi hry se musí člověk slušně ohánět.

Pozn.Než tu do mě budete valit, není to rozhodně můj první Splinter. Jinak hra je to dobra aleke konci už se stávala trochu stereotypní.

0/0
16.5.2010 7:48

MuRkA[CZ]

Re: hodnoceni

No takže předchozí díly jsem nehrál tkže nechci urážet nadšence série,ale já jsem si tu hru parádně užil.Na stealth akce nejsem ''expert'' takže to že je tam toho prvku trošku méně mi neuškodí.Ostatne souhlasim tady s Aladinem.Phoenix1 nechápu proč tady vůbec píšeš o tvé myši já za to nemůžu co na to stole děláš.Já sem teda problem s ;-Dlagujici mysi;-D NEMEL.

Prostě hra je parádní a komu se nelíbí at jde doprdele.Na kritiku nejsme zvědaví to radši pište do UBISOFTU a ne tady co my s tím zmůžem...RvRvRvRvRv

0/0
13.5.2010 20:31

Phoenix1

Re: Re: hodnoceni

Vy jste problem nemel, ja ano. Jestli znate alespon trochu platformu PC, tak vite, ze problem se muze projevit v zavislosti na pouzitem HW (ci nastaveni).

Kdyby diskuze slouzily pouze k vyjadreni pochvalnych nazoru, nebyly by jich potreba.

Pokud chcete vlastni nazor vydavat za jediny smerodatny, stante se reditelem Zemekoule.

0/0
13.5.2010 20:55

Aladin na Bonuswebu

Re: Re: Re: hodnoceni

Vazeny pane, nesnazte se celemu BW namluvit, ze jste zkuseny Ing., vedec a ovladajici se mistr Kung fu....uz jen to, ze to reagujete na nase prihlouple komentare jasne dokazuje, ze zas tak extra nejste, jste obycejny klucina co hraje hry jako my....

0/0
13.5.2010 21:18

Phoenix1

Re: Re: Re: Re: hodnoceni

To, ze nekdo problem ma a nekdo ne je danost PC platformy.

Jinak nejsem Ing. ale Mgr., normalni 30tilety klucina, co hraje hry uz dvacet let.

0/0
14.5.2010 9:08

junior1099

Re: Re: hodnoceni

,,Prostě hra je parádní a komu se nelíbí at jde doprdele.Na kritiku

nejsme zvědaví to radši pište do UBISOFTU a ne tady co my s tím

zmůžem...''

Na koho si to tady hraješ? ;-D

0/0
13.5.2010 23:56

Copa-k

Re: Re: Re: hodnoceni

Na Cardu Retardu asi:-)

0/0
14.5.2010 12:43

-R.I.P-

Pořad o hrách pro každého

http://www.indian-tv.cz/extra/bonusy/porad-o-hrach-pro-kazdeho-359/

0/0
13.5.2010 20:03

Aladin na Bonuswebu

Hm...to je zas neco

Zajimava recenze. Jen bych rad nekdy videl navadenou minu...X Take info, ze pocet cilu do likvidace je takova kravina, ze bud byl recenzent liny popisovat upgrade zbrani nebo o tom nema sebemensi tuseni...

Me hra bavila, ikdyz mam nejradsi Chaos Theory, ktere je opravdu stealth, pokud budete tak hrat i tento Cinviction, a ne jako Pan redaktor nejlehcim zpusobem, je toho plizeni jeste a jeste vic... Je to o tom, jestli clovek opravdu chce stealth a nebo jestli mu jde jen o to to rychle probehnout a napsat recenzi...

0/0
13.5.2010 14:35

Aladin na Bonuswebu

Re: Hm...to je zas neco

, ze pocet cilu do likvidace zalezi na zbrani* -pardon nejak mi tam vypadla cast

0/0
13.5.2010 14:36

IARK - BAN za králíčka.

Re: Hm...to je zas neco

Hru jsem primo nehral, ale pri zmince "navadena mina" se mi hned vybavila ta u StarCraftu od tech terranskych vozitek :-)

0/0
13.5.2010 14:49

D4rk5u

Re: Hm...to je zas neco

Nechápu jak někdo může hrát cokoliv kde je možnost stealth postupu jako obyčejnou střílečku, stealth je daleko zábavnější jdou vidět věci a zažít opravdu pěkný chvilky co se jinak nevidí, každa lamka dokáže naběhnout po hlavě do všechno a vše vystřílet. Předchozí díly byly pro mě fakt stealth orgie;-D

0/0
13.5.2010 22:08

Boh22

..

Ach jo, dneska už se dělaj hlavně hry pro "občasné hráče". Doufám, že se nedožiju dne, kdy se hry pro "neobčasné hráče" přestanou dělat úplně.

0/0
13.5.2010 14:31

IARK - BAN za králíčka.

Re: ..

to asi ne, koukni na MW2 a WoW, vsechno je to zamereny na to, aby to z "obcasnych" hracu udelalo "neobcasny" :-) to, ze te to zacne drive nudit je vec jina, proto jako neobcasny hrac pak musis hrat 3x vic her ;-D

0/0
13.5.2010 14:51

Giga Pudding

Re: Re: ..

Jo MechWarrior2 byl pro "neobčasné" hráče, ale jakási válečná střílečka nedělá z hráče vůbec nic :)

0/0
13.5.2010 23:44

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: ..

:-) proc, co se ti na MW2 nelibilo? Multiplayer byl docela dobrej a pari to spousty lidi, jedinej problem je, ze nejsou servery, takze profi zapasi se moc nekonaji, v tomhle je lepsi MW, ale i tak jsou tam lidi, kteri u toho sedi nekolik hodin

0/0
14.5.2010 8:02

meganic

Re: ..

Souhlasim s tebou... Dneska je vsechno lehci a lehci... Na vsechno tutorial a ovladani vetsinou zvladne par zakladnich tlacitek. Ale porad to muze byt zabava R^

0/0
16.5.2010 9:44

Shodar87

..

Fajn, tahle parodie na stealth akci je venku, mohli by konecne maknout a udelat to cim se Splinter Cell proslavil - pravou stealth akci s high tech vybavenim atd.

0/0
13.5.2010 13:08

pravice pravda inteligence

Další konzolovina pro vobyčejné hráče...

:-/

Tak se slušná stealth akce odporoučela k průměrné střílečce.

To už nemusíte ano na to PC dělat, takovýhle kraviny pro děcka a občasné hráče vydávejte jen na konzole.

Aspoňže ta vaše trapná ubisoftí ochrana je cracklá. I když to nemínim ani stáhnout na zkoušku, mám radost když jsou hloué nápady poraženy.

Doufejme, že Rainbow Six zůstane jaká byla a nebude to taky týmová sřílečka.

0/0
13.5.2010 10:15

Phoenix1

pokazene hodnoceni ctenaru

Vazena redakce, jestlize po 12ti hlasech je hodnoceni 87%, jak je mozne, ze po mem hodnoceni 40% je najednou prumer 85%? Nebo se u prehypovanych sracek prilis nizka hodnoceni pro jistotu zahazuji?

0/0
13.5.2010 9:48

IARK - BAN za králíčka.

Re: pokazene hodnoceni ctenaru

No, teoreticky, pokud je po 12 hlasech hodnoceni 87% a ty das 40%, tak rozdil je 47%, ktere kdyz vydelis 13, tak ti vyjde 3,6, tudis skore by mnelo klesnout o 3 nebo 4 body. Takze skoro to odpovida, mne spis udivuje, kdyz nastavim hodnoceni a dam ok, tak mi to oznamy "vase hodnoceni je 85%" neboli prumer misto toho co jsem nastavil, proto jsem uz drive prestal hlasovat, nema to smysl, navic nekdo hlasuje aniz by tu hru treba hral :-/  

0/0
13.5.2010 9:59

Phoenix1

Re: Re: pokazene hodnoceni ctenaru

(12*87+40)/13=83.38

0/0
13.5.2010 11:17

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: pokazene hodnoceni ctenaru

a jakej je rozdil mezi 87 - 3,6 ? :-) samozrejme i tahle to jde, samozrejme by jsi ale musel znat vsechny cisla, aby jsi vedel jestli je hodnoceni 87,2 nebo 86,7 aby jsi pak dokazal rict jestli odecist 3 nebo 4 a i tak nevis jestli by ses dostal na 83,1 nebo 83,7, tudis muze byt vysledne hodnoceni 83 nebo 84, jak rikam od 87 odecist 3 nebo 4 :-)

0/0
13.5.2010 11:24

Phoenix1

Re: Re: Re: Re: pokazene hodnoceni ctenaru

Mate pravdu, uplne jsem nepochopil Vas zpusob vypoctu. Kazdopadne i se zaokrouhlovanim bych se nemel dostat na 85%, coz me vedlo k vyse zminene hypoteze.

0/0
13.5.2010 11:37

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: pokazene hodnoceni ctenaru

jak jsem psal nahore, zkousel jsem tu hlasovat nekolikrat a pokazdy mi to vzalo neco jineho nez to co jsem dal, dle meho nazoru jim to blbne, samozrejme je tam urcite o 1-2 body chyba, ale stejne je to nesmysl, mainstream neprehlasujes :-) Osobne po tom co jsem precetl bych tomu tak 75% dal, pokud bych to ovsem mel hrat jako dil serie a ne uplne jinou hru, tak bych se 40% souhlasil, bohuzel je dnes v mode zmenit totalne tradici a vydavat to pod stejnym nazvem :-/

0/0
13.5.2010 12:01

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pokazene hodnoceni ctenaru

ja hlasujem ako kedy. vacsinou tie recenzie ani nečítam a snažím sa dorovnávať skore, niekedy dam nulu inokedy 100.

0/0
13.5.2010 15:00

Phoenix1

hodnoceni cast 2

9) Jestli se vam (jako vetsine normalnich lidi) libili Samovi technicke vychytavky, tak mate smulu. Od zacatku sice pouziva Sam strep, aby se podival pode dvere (vzhledem k charakteru hry zbytecne), pak dostanete neco, co emituje EMP vyboj (pouzil jsem jednou, abych vedel, co to umi) a finalne klasicke bryle (tentokrat pouze se sonarovym videnim a diky ztvarneni opet ubohost), ale jinak nic. Zadna minihra s pacenim zamku, oteviranim safu, hackovanim, zadne hledani ciselnych kodu, proste nic. Za celou dobu je

ve hre snad jedina mistnost s paprsky (a jeste blbe udelana) a dve kamery. 10) Zadne zdravi, lekarnicky, proste nic (krom beden s munici do sekundarnich zbrani, ty se vali zbytecne na kazdem metru). Na chvili se schovate a je vymalovano. 11) To, ze obcasne schovavani ve stinech funguje jak kdy, to ze se nedaji odtahovat mrtvoly a to, ze Sam skace po rimsach jak Tarzan uz neresim. 12) Graficky je to celek slabe. 13) Ma to celkem slusny pribeh. Moje hodnoceni 4/10. Neodrazi se v nem, ze to uz nema nic spolecneho se

Splinter Cellem, to jsem po prvnim videu ani necekal. Hlavne to neni ani dobra akce (takove Bionic Commando nebo Dark Sector byly podstatne lepsi, tohle je tak na urovni Wanted Weapons of Fate nebo Terminator Salvation).

0/0
13.5.2010 8:50

IARK - BAN za králíčka.

Re: hodnoceni cast 2

Pekne napsany, a to jsem konecne o teto hre zacal uvazovat, zatimco, jak to tu popisujes, tak to vypada opravdu spatne, zkusim asi jeden z prvnich dilu, ustupky by se v nekterych hrach proste delat nemeli, jak je vidno, umrou steel akce, umrou RPG a umrou takticke akce, vse se zmeni na "rubat, rubat, rubat" je hezky, ze obcas to zabavi, ale kdyz hraju po 50 dynasty warrior a je to pokazde to same, uz mne to nebavi, proc nicej dobry herni serie a delaj z toho konzum - maji z toho vydelek a to je bohuzel neco na co jsou i fanousci kratky, priste bude splinter cell s podtitulem "virtual cop 3" :-/

0/0
13.5.2010 9:04

Phoenix1

hodnoceni

Novy Splinter Cell je pekna sracka a ostuda serie. Vzato kolem a kolem by mi (tolik) nevadilo, ze uz se naprosto nejedna o stealth akci. Problem je v tom, ze se nejedna ani o kvalitni akci.

1) Herni doba 5 hodin realneho casu (nikoli herniho). Dost spatny vtip. Na druhou stranu, vzhledem ke kvalitam hry se to ani neda povazovat za minus, byt to dvakrat delsi, tak to v pulce zabalim. 2) Krom asi dvou pasazi, kde to jinak nejde, se clovek nemusi nikde plizit. A vzhledem k tomu, ze borcu je od pulky v kazde mistnosti jako v Serious Samovi, tak je to taky celkem k nicemu. O pasazich, kde vas hra zavre v mistnosti a borci nabihaji, dokud jich neni vystilen urcity pocet, ani nemluve. Debilni mise v Iraku taky stala za to, uroven nejvetsich "pecek" od City Interactive bych u UBI opravu necekal. 3) Krom toho, ze to neni vubec stealth akce, tak to hlavne neni dobra hra. Vetsinou jde clovek uzkym linearnim koridorem, ve kterem strili po vsem, co se pohne. Tj. totez co jsme videli asi milionkrat v jinych prumernych konzolovych strileckach. 4) Mys desne laguje, timto bych opet chtel pozdravit konzolisty a debilni ideu hrat strilecky na gamepadu.

5) Mark and Execute (tj. ta uzasna feature, ktera dovoli automaticky postrilet az pet lidi, dle pouzivaneho kveru) se sice "nabiji" pouzivanim likvidace nablizko, ale protoze zasadne nehraju s cheatama, tak jsem ji pouzil jen dvakrat (jednou v treningove misi a podruhe na konci hry, tam to pusobi obzvlaste debilne). V pristim dilu ocekavam specialni tlacitko, kterym se hra odehraje cela sama. 6) Za ruzne skopicinky stylu zabijeni lidi vyhazovanim z okna dostavate body, diky kterym muzete upgradovat zbrane. Ne ze by to bylo potreba,

protoze pistole maji nekonecnou munici. To sakra hrajeme tricet let starou automatovku? Nebo to UBI cili na uplne blbce?  7) Vysetrovani, tj. omlacovani lidi o pisoary, okna atd. je uplne zbytecne, protoze borci vzdycky vyklopi vsechno, at je clovek omlati o co chce. Ovsem priznivce zbytecneho herniho nasili tento prvek jiste chytne. 8) Nepratele jsou vetsinou blbi jak dlabany necky, coz je vyvazeno faktem, ze je jich hodne nebo ze vas hra zamce v nejake mistnosti a borci tam zacnou nabihat. Spolu s lagujici mysi jsou tyto pasaze

obzvlaste vyzivne. Pasaz s naskryptovanym pronasledovani padoucha, ktery je vzdy o konstantni pocet metru pred vami (ale musite jej jako ozbrojeneho dobehnout a slozit rucne misto treba logicke strelby do nohy) je vrchol leveldesignerske demence.

0/0
13.5.2010 8:49

Ewil_

Re: hodnoceni

Palec nahoru, presne ma slova ikdyz s tou mysi sem problemy nemel.

0/0
13.5.2010 12:55

Aladin na Bonuswebu

Re: hodnoceni

Ty burane, co to meles? To ze jsi stejnej tupec jako kazdej treti 'hrac' a jakmile dostane zbran IHNED strili neznamena, ze to neni stealth. Nektere mise se nedaji stealth, ale vetsina jo. Ja pouzil druhou zbran jen v jedne misi a v Iraku (ktery je opravdu blby jak rikas). Likvidace je super vec a kdyz stoji u dveri 2 hlidaci tak rychle nabehnu na jednoho, zlomim vaz a v tu chvili uz oznacuju druhyho a mackam E....to ze te hra nenavede k typkovi kterej k tobe stoji zady neznamena, ze se likvidace neda pouzit. Spolu s lagujici mysi? COZE? To jako Ubi muze za tvoji spinavou mys/stul? XXX;-ORvRvRv Jdi hrat CoD nulo...

0/0
13.5.2010 14:44

Phoenix1

Re: Re: hodnoceni

Stealth stylem se da i Postal 2. To, ze na takovy postup neni delany, je druha vec. Ze stealth akci jsem hral Aurora Watching, Chameleona, Cold War, Gorky Zero, Hitmana 1-4, Kitty Hawk Survival Instinct, Metal Gear Solid 1,2, Splinter Cell 1-4, Thief 1-3, Velvet Assassina (Assassin's Creed, Batman, Manhunt, Psi-Ops, Second Sight ani Sniper Elite nejsou primarne stealth akce). To, ze se nektere mise daji hrat stealth stylem (za velmi nejasnych podminek, kdy je vlastne hrac videt a kdy ne, protoze "cernobila" funguje jak kdy) je strasne krasne, ovsem na muj vkus na prilis mnoha mistech proste clovek strilet musi. A likvidovat dva borce na blizko pomoci mackani E je opravdu vizitka vyspelosti herniho prumyslu a stelath akci vubec. Jak jsem psal, mys laguje diky tomu, ze je hra primarne urcena na konzole a ovladana gamepadem. Z Vaseho projevu je jinak pomerne jasne, kdo z nas je tady buran.

0/0
13.5.2010 15:19

(+,+) Mr. Trigger

Re: Re: hodnoceni

Aladin na Bonuswebu: A ti jdi hledat Alibabu, ty jedničko. ;-D

0/0
13.5.2010 19:23

ljuke

.

uz chapu, proc dnesni hry stoji za klobasu, protoze se delaj pro konzumenty jako leatham

k cemu je mit vsechny hry na jedno brdo, k cemu je hrat to samy 10krat do roka?

0/0
13.5.2010 2:31

Lumirel.

Re: .

A k čemu mít xx pokračování, které budou mít úplně stejné pojetí? K ničemu. Akčnější pojetí není od věci, když je to stále stealth. Dokud to lidi nehrají na nejvyšší obtížnost, tak nemohou říkat, že je to lehké.

0/0
13.5.2010 8:22

Leatham

Re: .

Nejsem konzument, jen zastánce faktu, že vše (ať už se jedná o filmové bondovky či SC sérii) potřebuje jednou za čas rapidní inovaci, bez ohledu na core hráče. Chápu, že zaryté fanoušky série by bavilo hrát furt to samé klidně dalších deset let, ale myslete i na lidi, kterým daný herní systém nesedne.

0/0
13.5.2010 13:21

Phoenix1

Re: Re: .

Nam hard core hracum tolik nevadi rapidni inovace (osobne jsem nakonec dost prisel na chut Double Agentovi, kde jich take nebylo malo a naprogramovany byl misty pomerne na pest), trebaze bychom se bez nich obesli (protoze kvalitnich stealth akci je jako safranu). Jde ale hlavne o to, ze kdyz uz udelali v UBI ze Splinter Cell strilecku (kterych je opravdu jako maku), alespon meli (po tech peti letech) naprogramovat dobrou strilecku. Coz se z vyse uvedenych duvodu nestalo, ale media se (opet) mohou pretrhnout v tom, kdo da hodnoceni bliz stovce. Devitkove Resident Evil 5, Gears of War nebo Dead Space, osmickovy Dark Sector nebo Tomb Raider Underworld ci sedmickove hry Kane&Lynch, Lost Planet, Infernal nebo Bionic Commando pritom porazeji Conviction herne o nekolik konskych delek. O totalnich legendach stylu Maxe Payna, MDK, Giantz nebo Heavy Metal F.A.K.K. 2 nemluve.

0/0
13.5.2010 13:38

meganic

Re: Re: .

Sice mas pravdu, ale musis uznat ze nejde jenom o Splinter Cell... posledni dobou zlehcuji peknou radu her. Napriklad novy Prince of Persia...

0/0
16.5.2010 9:51

Leatham

Heh

Stejně pitomoučná recenze, jako tomu bylo u konzolové verze. Kritika se opět snáší na absenci prvků, které předchozí díly tolik brzdily a Conviction naopak otevírají širší komunitě hráčů, kteří odmítají čekat půl hodiny na to, až se stereotypní AI docloumá do temné uličky. Osobně bych raději viděl původní verzi hry, v které stealth prvky byly nahrazeny manipulací s davem atd., ale to by holt hardcore fanoušci původní série nepřežili.

0/0
13.5.2010 2:19







Najdete na iDNES.cz