Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Test Drive Unlimited 2 přinese luxusní závodění na Ibize

Dva tisíce silničních kilometrů, na nichž se prohánějí stovky hráčů v některém ze 150 bouráků. Tohle může být největší závodní hra všech dob!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Neonym

Doprde.le

Seká se mi i to video... No tohle už bude poslední rána a kupuju novej komp. I kdyby to mělo stejnou grafiku, jako starej díl, tak kupuju, protože to je super hra, která mě nepřestala bavit nikdy... Jízda i v terénu v autech jako Q7. Těším se

0/0
19.5.2010 22:40

lordfery

tdu 2

po wantedech je test drive unlimited nejlepší hra kterou sem kdy hrál a dvojka to ještě umocní tím offroad modem

0/0
19.5.2010 14:01

zvejzuzu

Moje review

*grafika stejna jako u minuleho dilu

*doufam, ze ve hre nebudou problemy s radou volantu jako v minulem dile

*DOUFAM, ZE MULTIPLAYER u titiulu mmo jako tohoto BUDE KONECNE BEZ LAGU A NEUSTALEHO DISCONNECTU coz bylo u minuleho dilu 

Kvuli tomu poslednimu jsem si poridil originalku a dnes lezi v supliku. Mam takovy dojem ze se to nezlepsi ani v tomto dile RvRvRv

0/0
19.5.2010 11:25

TT777

Re: Moje review

rozmazleni fakani dneska breci kvuli kazde blbosti se podivejte jak vypadal Test Drive co hrali vasi otcove: http://www.youtube.com/watch?v=zNLNmUHjwBU  ;-)

0/0
19.5.2010 11:30

Eclipse_GSX

Re: Re: Moje review

To nejsou ale žádný voloviny. Řada volantů skutečně nefungovala (viz. můj stařičkej Logitech Wingman), ale především onlinovka, co se pořádně nedá hrát online... To ti přijde jako každá blbost?

Dřív se operovalo běžně i na bojišti, amputovalo se bez umrtvení. Dneska ty lidi nic nevydržej, musej je operovat v klinicky čistým prostředí a ještě v celkový narkóze, jinak doktora žalujou. To je ale hloupost co;-) Eden Games dělají tak nějak vše polovičatě, to není novinka:-P V prvním TDU bylo přes prvotřídní velikost všeho (počet aut, silnic...) opravdu velká spousta i zásadních chyb. Test Drive z Amigy na tom bohužel nic nezmění, je jiná doba. Zavzpomínat samozřejmě není na škodu.

0/0
19.5.2010 12:51

pan.klobouk

Re: Re: Re: Moje review

Jednu chvili MP docela fungoval. ;) Je ale fakt, ze jsem se taky mnohokrat do zavodu nepripojil. Dalsi problem byl, ze tohle masivni online zavodeni bylo jen pro osm hracu, docela trapas. Ale ze zatim nikdo nezminil ty rozbity silnice a sileny polygonovy hrby? Mistama se po Oahu nedalo moc jezdit. :/

Pokud TDU2 vychytaji, budou konecne fungovat kluby, budou dobry silnice a hru vydaji az hotovou a bez chyb, budu spokojenej. Jizdni model byl OK a grafika taky - vzhledem k rozloze ostrova a faktu, ze to bezi i na X360.

0/0
19.5.2010 14:12

Eclipse_GSX

Re: Re: Re: Re: Moje review

Ty málo polygonový silnice jsem zmiňoval už jinde a několikrát, jednoznačně noční můra. Skutečně, v některejch místech se nedalo řídit ani při 50 kmh. To je to větší množství i závažnejch chyb :) Ono to zní hodně negativně, ale u hry jsem se víceméně bavil. Někdy to bylo ale víc než k vzteku, tyhle nedodělky když se daly jeden k druhýmu, tak to hře hodně ubíralo na zábavnosti.

0/0
19.5.2010 14:44

pan.klobouk

Re: Re: Re: Re: Re: Moje review

Jj, taky mam odjetu hromadu hodin a koupe nelituju. Jen skoda, ze za tim stali Atari (porad v nejakych potizich) a Eden Games (firma trochu na baterky), od kterych jsem moc nechapal uz divny V-Rally 3. :) Naslibovali toho do TDU dost, hodne i splnili, ale to cekani na patch (ktery stejne nic nevyresil) bylo vazne pekelny. Kluby nebyly funkcni snad nikdy, mam dohrano na 99% a dal to nejde. :) Na druhou stranu, tahle hra byla skvela i ciste jen na relaxaci, jen tak si jezdit po ostrove, klidne v singlu.

0/0
19.5.2010 15:42







Najdete na iDNES.cz