Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Mrakodrap bortící se pod vaše kola? Ve Split/Second žádný problém

Split/Second jsou závody, ve kterých má hlavní roli destrukce. Nahlédněte do show budoucnosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

toulic

hrozna blbost

Hrozny sklamani, jako grafika to se musi nechat je uzasna ... ale proste ac priznivce arkadovyho zavodeni - tohle se fakt neda hrat, kamera za autem se cuka jak kdyby do ni nekdo kopal , vsechno blika jak zbesily (vcetne menu - to je fakt extrem)  - asi to ma pusobit dynamicky  ... ale spis z toho zacne za chvili bolet hlava. Hlavne tam neni i pres veskerou tuhle umelou dynamiku pocit z rychly jizdy. Jako kdyz to porovnam s Flatout 2 - kterej je v podstate stejnej styl hry - tohle tomu Flatout2nesaha ani po paty.

0/0
24.6.2010 8:12

net.Xtreme počtvrté

Lze na klávesnici

definovat co která klávesa dělá, například narozdíl od Blur?

0/0
14.6.2010 18:21

natvrdlý

bohužel

Na svém PC (Celeron 2,4 Ghz, 1 GB RAM DDR, NVidia6600) tuto hru nikdy nerozběhnu, ale pokud se ve hře driftuje tak mizerně jako na videu tak mne to ani nemrzí. Nebo je to rukama hráče?

0/0
14.6.2010 14:29

pan.klobouk

Re: bohužel

Driftovat se da vyborne, ale holt se to musi umet. ;) Vazne zalezi jak si hrajes s brzdou a plynem, i jak kroutis volantem. Samozrejme jde i o auto, s nekterym to jde lip, s jinym dost spatne. A nakonec, na klavesnici to asi nebude zadna slava, alespon analog pad bych urcite doporucil, ladna a plynula jizda je v tech time-trial destructo nebojaksetojmenuje zavodech nutna. 

0/0
14.6.2010 14:42

ego2

:(

z tech obrázku bych blil. myslim jak je to rozmazany tak se mi normalne udela nevolno

0/0
14.6.2010 13:49

Nox

Re: :(

Staticky ano, ale při hře to není vůbec problém

0/0
14.6.2010 18:51

Grindman

Skvělá hra

Tato je opravdu bombastická. Několik týdnů nazpět jsem ji gamil neustále. Nyní chtíč dohrání této hry do konce mírně opadl a to díky vysoké obtížnosti, která je vážně hardcore. Zábavou tato hra jen hýří, byť se časem dostavuje stereotyp (od první do čtvrté epizody prakticky žádná změna v tratích, jen nová auta). Ovšem pastičky jsou zde opravdu vynikajícím prvkem, jež tuto hru velmi obohacuje.

Jen nechápu, proč jsou zde uvedeny tak krvavé nároky, když to rozjede každý na max. i s Core2Duo, 4 GB RAM a trochu slušnější grafickou kartou. Hra až tak náročná není, na rozdíl od konkurenčních Blur, jež mne v tomto ohledu velmi zklamaly (jako závody).

Ještě bych také rád podotkl, že tato hra jede na "locknutých" 30 FPS, i když se nejedná o žádná konzolový port, je to vcelku zvláštní, ovšem nikterak akutní.

Nic proti, ale na Eurogameru vyšla lepší a o dost rozsáhlejší recenze, jež se dívá na hru hlouběji (vážně doporučuji).

0/0
14.6.2010 9:30

Grindman

Re: Skvělá hra

dodatek:

Celkově této hře uděluji 90%

+ výborná hratelnost, grafika, pastičky, hra více hráčů

- stereotyp, prakticky žádné nastavení detailů (rozlišení, textury, kontrast)

0/0
14.6.2010 9:30

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Skvělá hra

udivuje mne, jak nekdo dokaze dat do jednoho prispevku v souvislosti "stereotip" a "90%" ;-D

0/0
14.6.2010 9:45

Grindman

Re: Re: Re: Skvělá hra

Mne zase udivuje to, že tu dokáže každý jen kritizovatRv.

0/0
14.6.2010 9:52

TT777

Re: Re: Re: Re: Skvělá hra

to mne neudivuje tady jsi na ceskem webu

0/0
14.6.2010 10:01

Cubky

Re: Re: Re: Re: Skvělá hra

Me zas udivuje, ze vetsina lidi nedokaze spravne pouzivat vyraz "kritika". :)

0/0
14.6.2010 10:36

Nox

Re: Re: Re: Skvělá hra

Mě sice taky, ale když popřemýšlím, tak existují hry, kterým bych rád takové hodnocení dal a stereotyp by tam byl asi hlavní důvod těch -10% (třeba Disciples II)

0/0
14.6.2010 18:54

pan.klobouk

Re: Skvělá hra

Taky si rikam, na Eurogameru meli recenzi dobre tri tydny zpatky a detailni. BW zase zaspal a ctenarum predhodil jen odflaknuty clanek. Mistr rychlo-recenzent napriklad vubec nepise o souboji s vrtulnikem, o predjizdeni smrticich trucku, mistrovskych zavodech, ani multiplayeru. Takze vlastne totez co Blur, odflaknuty clanek spichnuty po hodince-dvou u singlu. Palecky dolu, za tohle.

Jeste ke hre - opravdu velike prekvapeni, 90%. Na to jak byla nenapadna a skoro bez hype, vyloupla se z ni vetsi pecka nez reklamou masirovany Blur. Ten ne ze by byl vylozene spatny, ale bavi mne o neco min.

0/0
14.6.2010 14:32

ArboriusCZ

Re: Re: Skvělá hra

Vedení Eurogameru by si mělo promluvit s web designerem, protože ty stránky jsou na blití. Čtu na ten web dost chvály, ale stačil mi guláš na úvodní stránce abych se nepokusil něco najít :)

0/0
22.6.2010 22:30

ScorpioDB

obtížnost

v jednom tv herním magazínu pro změnu tvrdili, že protivníci nejsou vůbec žádnou výzvou a snad ani nevyužívají ničení budov..... :-/ Každopádně bych uvítal tvrdší soupeře R^

0/0
14.6.2010 7:23

Cubky

Re: obtížnost

Niceni vyuzivaji jak na bezicim pasu, ale i tak jsou lehci, nebyl problem udelat vsude prvni misto, krom tech zavodu na cas, tam uznavam, ze to byl celkem problem. :)

0/0
14.6.2010 8:52







Najdete na iDNES.cz