Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Blur jsou divoké akční závody s licencovanými automobily

Závody se slušnou dávkou akce dokážou vždy potěšit. Třeba jako Blur.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

PetrPedros

DVD

Vypadá to nádherně už se těším až si to ztáhnu.. Kolik to zabírá DVD není to jako Forza 3[>-]

0/0
4.6.2010 9:09

Meck IV.

Re: DVD

;-DRv

0/0
4.6.2010 16:50

_Thorus_

multiplayer

Pane recenzente, tohle je multiplayerová hra. Proč ste o něm v recenzi nezmínil ani řádek? ;-D

0/0
3.6.2010 12:00

junior1099

Re: multiplayer

Neměl jsem čas to hrát.;-D

0/0
3.6.2010 15:03

rusnovodic

Re: Re: multiplayer

cas by byl, ale redakcni flashnuta konzole na xlive nesmi :o) fakt recenze na prd, tohle... v multaku je 2x vic hernich rezimu. singl je docela i nuda a vypada jen jako priprava na zavody po netu

0/0
3.6.2010 17:14

mechwarrior

Blur video

http://www.youtube.com/watch?v=jPqRue51GZ8

ja by som si radšej zahral tie prvé závody vo videu :-), blur sa mi zlieva s priemerom a pridáva prijebané efekty, vďaka ktorým vyzerá ako vianočný stromček na mach1.

0/0
3.6.2010 10:54

net.Xtreme počtvrté

Demo na PC

Existuje někde demo na PC?

0/0
3.6.2010 8:52

Loader is back

Re: Demo na PC

Takisto som presiel zopar webov ale ziadne demo nie je;-€,xbox nemam a bratove PS-ko ma bratova priatelka sa pustila do FF a MGS,takze sa mi nechce kupovat hru a hned ju predat,pani aspon demo na PC,ked uz nic;-O

0/0
3.6.2010 15:19

net.Xtreme počtvrté

Re: Re: Demo na PC

Mě to vcelku připomíná Midnight Club II, který mě celkem bavil, ale prostředí asi není moc otevřené a vážně bych si to rád vyzkoušel, jestli to jde ovládat, jak moc to je náročné na hardware...

0/0
3.6.2010 16:17

Loader is back

Re: Re: Re: Demo na PC

Na HW to nie velmi narocne,ako som cital tak je do pohody i na dnesne podmienky,takze GTX260 je v pohode na full,takze asi ziadne graficke orgie.

Tu je link na poziadavky:http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=611&game=Blur

0/0
3.6.2010 16:29

net.Xtreme počtvrté

Re: Re: Re: Re: Demo na PC

Tak to by mělo být v pohodě, jen vyřešit ovládání, prý nejde přizpůsobit, ale nevím, jestli se naučím řídit auto mimo šipky...

0/0
3.6.2010 16:55

nepřítel posluchačů dechovky

Cenega není distributorem her od Activision

 v recenzi je jedna podstatná chyba, distributorem her od Activision již několik měsíců není firma Cenega..

0/0
3.6.2010 8:38

pan.klobouk

MP?

MP jsme jako obvykle nehrali? Tahle hra je IMO predevsim multiplayerova, konecne pri hre po inetu je k dispozici mnohem vic hernich modu, vcetne zavodu uplne bez powerupu a demolicnich derby v arenach.

0/0
3.6.2010 0:59







Najdete na iDNES.cz