Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Závody Blur: není nad to škodit soupeřům na trati

Blur jsou ztřeštěné závody, ve kterých si k dobrému umístění v cíli vypomáháte jinde zakázanými prostředky. Na trati jsou rozmístěné takzvané "power-upy", tedy vychytávky k jednorázovému použití. Celkem osm zbraní sice neoplývá originalitou, ale naváděné rakety, energetické výstřely, miny, štíty a rychlá oprava do podobných her prostě patří.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

danhar1

škoda peněz

stráta času a peněz zlatej split second toto je slabý odvar a dotýkat se pouze klackem ;-€Rv

0/0
20.6.2010 15:29

ArboriusCZ

Re: škoda peněz

Těšil jsem se jako malej kluk, čekal jsem náhradu za Mashed. Ale bohužel s tebou souhlasím. To, že se to někomu líbí nezmění fakt, že je to humáč jak graficky, tak po stránce hratelnosti. A není to ani zábava, jen držet plyn a občas vystřelit (nemožnost změny ovládání radši nekomentuju) ... Rv

0/0
20.6.2010 21:18

Sir Humphrey Appleby

Re: Re: škoda peněz

jojo Mashed - tahle hra je stará přes 6 let a stejně to pořád s kamarády hraju - je to totiž neskutečná zábava. Bohužel už vyšla tak dávno že ty tratě jsem schopnej odjet skoro poslepu. Co by dal za to kdyby někdo udělal dvojku, nebo aspon datadisk s dalšími tratěmi.... utrh bych mu ruce a objednával v předprodeji :)

0/0
21.6.2010 9:27

sopl

Re: Re: Re: škoda peněz

tak to se těš kamaráde http://www.youtube.com/watch?v=1SGDCVDf49w VV

0/0
7.9.2010 19:21

pánbůh německy hudební nástroj

Hra je zábavná

ale co to tady proboha máte za hnusný screenshoty? Vždyť to na nich vypadá jako ty německý simulátoryRv To kdybych viděl, tak si to v životě nekoupím. Při max rozlišení a zapnutým AA to vypadá o několik tříd líp.

0/0
20.6.2010 13:08

pan.klobouk

uzasny

Uzasny, uz zase recenzuje Bonusweb naprosto stejnou hru dvakrat. Jednou v X360 verzi, ted na PC. Rikal jsem si, ze se v textu alespon konecne neco dozvim o multiplayeru, ktery byl minule uplne vynechan. A ano, neco malo jsem se dozvedel, je tu kraticky odstavecek vlastne o nicem. Ze online ve dvaceti lidech je to zabava. Ale uz ani zminka, ze v MP je tak 2x vice hernich modu, souboje v arenach atd. Hral tady mistr recenzent vubec multiplayer? No jiste ze nehral, takovy to je profik. Ach jo. Mozna jeste pockam na treti recenzi z PS3. Treba tam se na MP konecne dostane. Proste zase dalsi zdejsi trapas, pritom Blur je predevsim o online zavodeni, singl je v nem tak trochu navic.

0/0
19.6.2010 12:55

net.Xtreme počtvrté

Ovládání

Jak lze přiřadit konkrétní klávesy k ovládání?

0/0
19.6.2010 12:27

pan.klobouk

Re: Ovládání

Tohle na PC nejde. Udajne. Ja hral PS3 verzi, ale vypada to, ze PC konverzi usili zase horkou jehlou, definovani klaves chybi a i gamepady to pozna jen nektere, idealne pouzit ten z X360. Zrovna pady ale resi externi utilitka. 

0/0
19.6.2010 12:57

junior1099

Re: Re: Ovládání

Bohužel zase....:-/

0/0
20.6.2010 0:16







Najdete na iDNES.cz