Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Prince of Persia: Zapomenuté písky je doplňek filmu. Nic víc

Nemá cenu si nic nalhávat. Princ vychází především proto, aby těžil ze synergie s nedávno uvedeným filmovým blockbusterem. A bohužel je to na něm i dost znát.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

PilgrimCZ

Určitě stojí za zahrání

Hrál jsem všechny díly a myslím, že i tento nezklamal. Skvělá zábava i když mohla být delší. Opět skvělé nápady v podobě mrazení vody. Malinko mi chybělo více bojových možností. Pouze jedna zbraň je na Prince trochu nezvyk. Rukavice nebo dýka prostě chybí. Skvělé prostředí jako vždy, i když předchozí byl v tomhle asi nejlepší z celé série. Osobně bych nutně nepřiřazoval vydání k filmu. Vyšel by i bez něj, ale proč toho nevyužít. To, že byl vůbec natočen považuji za skvělou věc a plusové body pro tuto gamesu (film jsem ještě neviděl). Jinak co se Assassina týče, tak ten mě oproti Princovi poměrně zklamal. Naprosto skvělá grafika s rozlehlými lokacemi, ale tak stereotypní hru jsem dlouho nehrál. Zajeď do města, vyšetřuj, zabij, uteč... stále dokola. Tomu nepomůže ani příběh, ani grafika. Po Princovi mě bavil asi hodinu. Za mě tedy určitě víc než 70%  ;-)

0/0
4.7.2010 20:53

Thom87

doba

takhle kratkou hru jsem dolouho nehral

0/0
4.7.2010 11:23

Jacob23

slabee

to je podle me nejhorsi dil prince z te nove doby.U me vede WW ale i posledni se mi treba libil.Tohle me vubec nechytlo-pohyb prince vypada mnohem hur bez predtim,souboje jsou nudne

0/0
3.7.2010 11:11

přítel demokracie, nepřítel admi

Sands of Times a Warrior Within...

mě sice v době vydání (už to bude 6.let) zaujali více, ale tohleto je rozhodně kvalitní hra, sice trochu dělaná na jistotu, ale zábava to je a to je hlavní. Sice je to trošku větší masakr, než jsem byl zvyklej, ale to je jenom dobře;-D Navíc ocnenuji nízkou HW náročnost. Není moc nových her, co bych rozfachal na 1280x1024 a vysoké detaily naprosto bez problémů...

0/0
2.7.2010 19:19

TloolT

70% je podle mě málo

Hra těží hlavně z parádní grafiky Assassins creedu, lokace jsou sice méně rozlehlé, ale zase se mění (sesypávání věží...) . Pohodové ovládání, a vzhledem k tomu, že jsem před zapnutím dohrál původní 2 2D díly, tak můžu klidně říct, že je to výborné převedení do 3D, a mnohem delší, než původní díly. Z grafiky bych vytkl snad jen lezení po vystouplých kamenech...vypadá to trapně, a v Assassinech to bylo udělané normálně. Zážitek z hraní mi narušuje kamera, která se občas sama rozhodne, jak se natočí. To mělo jít vypnout, a měnit se jen v určitých případech, kdy se něco vyskákává a je potřeba koukat zboku. V soubojích mi pak chybí blokování...proti normálním potvorám je to jako arkáda a bossové jsou zase docela tuzí.  Takže občas mohl být normální šermířský souboj, jako v prvních dílech. A také se mělo dát spadnout, pokud doběhnu na kraj srázu...nestalo se mi to zatím ani jednou, takže to omezení nechápu. Oproti prvním dílům to také není taková prolézačka, a pasti tu vypadají moc technicky, což je podle mě škoda...nášlapné dlaždice jsou spíše jako z budoucnosti, než ze starověku.

Tohle jsou ale jen detaily...zmrazování vody mi přijde naprosto geniální, a přeskakování přes vypínající se chrliče je celkem těžké, takže taková procházečka to není :) Hra mě dost chytla, a dal bych tak 95%. Už se těším na víkend, kdy ji snad dohraju :D

0/0
2.7.2010 13:13

ego2

.

70% podla mna predstavuje kvalitnú hru aj ked v dnesnych pomeroch hodnotenia sa asi autorovi zdalo že dal vlastne málo. Zrovna tuto recenziu som nečítal ale podla nadpisu to zrejme strhava. Podla toho čo som o tej hre doteraz cital je to ale kvalitné pokračovanie, akurát nemám dobrý dojem z tých lahkych súbojov. Súboje v princovi by mali predstavovať určitú výzvu a mali by byť skôr o taktike a o využívaní rôznych komb ako o bezhlavom mačkaní.

0/0
2.7.2010 12:35

TloolT

Re: .

s tím souhlasím...asi by se při souboji měl zapnout pohled jako v Mortal

Combatu a bojovat mečema na komba...

0/0
2.7.2010 13:16

ego2

Re: Re: .

stačilo by keby to bolo na úrovni sands of time. Ani v uplne starych 2D dieloch nestacilo len mackat, musel si sa branit resp. spravne nacasovat utok.

0/0
2.7.2010 13:28

TloolT

Re: Re: Re: .

Sands of time jsem nehrál...ale jestli to byl ten díl, jak se chodilo ve dvou, tak to se mi vůbec nelíbilo.

0/0
2.7.2010 13:48

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: .

ne, to byl prvni 3D princ (ten prvni paskvil nepocitam)

0/0
2.7.2010 13:51

ego2

Re: Re: Re: Re: .

aj v sot sa chodilo v dvojici, s tou zenou. otazka je co zo serie si vobec hral ked nepoznas sot. lebo to bol najlepsi diel

0/0
2.7.2010 15:45

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: .

tak ale tam jsi s ni hral cca 5% herniho casu, takze otazku bych polozil jinak, byl ten dil, co jsi hral s kreslenou grafikou a princ mel na hlave satek?

0/0
2.7.2010 16:39

Lugre

Re: Re: Re: Re: Re: .

ne, ne, nejlepší je Warrior Within... Sedla mi víc ta temná atmosféra než ta pohádková (Dahaka, cestování v čase, hudba, prostě skvělé). U SoT mi vadilo v soubojích, že si ty nepřátele musel ještě dodělat, jinak zase ožili, a taky mě zklamal přehnaně jednoduchý závěrečný souboj.

0/0
2.7.2010 18:24

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

mne se treba to dodelavani libilo, byl to hezky prvek a hodilo se to k tomu, jen ho mohli udelat treba do komba, je pravda, ze WW byl v necem lepsi, trochu mne stvalo to, ze nektere lokace jsi pak prosel 5x a mohl ses i dobre ztratit a zaseknout, jinak bomba hra, ale co mne na ni nejvic zklamalo bylo to, jak byl reseny konec, pokud si nenasel vsechny amulety, tak ti to pak nenavazovalo na dalsi dil a nedavalo to smysl :-/ 

0/0
2.7.2010 18:45

junior1099

Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

Jsem na tom stejně.

0/0
2.7.2010 19:37

TT777

dasli 3D sragora

kdyby to udelali jako perfektni 2D hru Trine stejne zabavne jako prvni Prince maji hit hotovej ale tohle... 3D hnus

0/0
2.7.2010 11:01

andranik

není špatná

hru jsem hrál a i dohrál, ale chybělo mi mnoho věcí jako druhá zbraň, anebo bránění se. Ale jinak Akrobacie byly super. A taky se očekávalo že děj bude slabší, když je to k filmu a je to mezi prvním a druhým dílem.

0/0
2.7.2010 1:33

bRezak

Re: není špatná

prave jsem to dohral... hodnoceni mi pripada nizke, vzhledem k tomu, jake kraviny dostavaji 80%.

soubojovy system bez komb a braneni ze zacatku nesedl ale pozdeji se vyplatilo vyuzivat specialni schopnosti a pozorovat nepratele litajici kolem nebylo spatne. nejlepsi z cele hry vzdy byly a jsou hopsacky, ke konci jsem se i zapotil. pohadkova atmosfera opet zapusobila. design lokaci je primo umelecke dilo.

takova hra mi dlouho chybela, doufam v navazani na tento dil

0/0
2.7.2010 3:16

Fojtus

Re: Re: není špatná

Taky podle mě není špatná. Tohle recenzent opravdu trochu přehnal. Dát 70% tomuhle titulu je opravdu málo. Mě osobně se líbí právě ta akrobacie (třeba skákání po zmrzlé vodě) a opravdu nechápu co se autorovi recenze nelíbí na tom, že hra je zasazena do trilogie, ale nepasuje tam (aby jo, když trilogie byla ukončena), a že je hra příliš podobná trilogii (aby ne, když všichni strhali díl z 2008 nebo 2009 nebo kolik to bylo). Nechápu co potom teda chcete. Když vám dají začátek nové řady, stěžujete si, že chcete to staré, a když se potom vrátí k tomu starému, tak, jak je vidět, se zase najde někdo, komu vadí návrat k tomu starému (ale zároveň nechce nový příběh).

0/0
2.7.2010 9:20

bRezak

Re: Re: Re: není špatná

novych napadu je podle me tak akorat, aspon je to porad pop a ne uplne jina hra.

z pribehu se dalo vytezit vic, mezi Sands of Time a Warrior Within je 7 let (jestli se nepletu). mohla se objevit i dahaka. treba v dalsim dile, kdyz se princ po konci forgotten sands vraci zase do babylonu... 

0/0
2.7.2010 10:15

Zayl

Re: Re: Re: není špatná

S hodnocením souhlasím, i když nesouhlasím s důvodem. Hra byla krátká, a to extrémně. Lehká až hanba ... vím že PoP je hlavně o platformování ale nezabilo by je udělat boje trochu záživnější.

0/0
2.7.2010 10:34

junior1099

Re: Re: Re: není špatná

70% není málo a mělo by to představovat nadprůměrnou hru... :-)

0/0
2.7.2010 16:59

Lugre

Re: Re: Re: Re: není špatná

neni, ale jak už padlo, rozdávají se tu osmdesátky celkem slabším kusům...

0/0
2.7.2010 18:28

junior1099

Re: Re: Re: Re: Re: není špatná

No šak jasné... recenzenti neznají první polovinu stupnice 100% (tj. 1%-50%), ale jen 50%+, proto se zdá 70% jako podprůměr :-).

0/0
2.7.2010 18:56







Najdete na iDNES.cz