Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

LEGO Harry Potter pobaví mladší i zkušenější hráče

Povedený díl série LEGO sice nepřináší nic moc nového, ale alespoň ladí herní mechanismy k větší zábavnosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Kalda008

:)

Kdysi jsme ze srandy stahli Lego SW...a tak me to chytlo ze mam vsechny lego hry doma...Nejvic me bavil Batman..SW(complete saga), Lego indy 2 a Harry je parada..akorat me tam stve ze dilky z rozbitych veci nezmizi ale zustavaji na zemi lezet..je to strasne matouci :D...nikdy sem necekal ze me to bude bavit protoze sem vice na akcni hry jako AC 1,2..GTAIV..SW(TFU je nej :D),Batman AA....ale lego hry sou supr :) doporucuju hrat ale cooperativ....R^R^R^

0/0
17.8.2010 20:01

Eclipse_GSX

Doba recenzování

0/0
5.7.2010 12:40

Eclipse_GSX

Re: Doba recenzování

3 dny od předchozí recenze a mezi tím střihnout ještě preview. Ještě, že je tu youtube.

0/0
5.7.2010 12:41

Ondřej Zach

Re: Re: Doba recenzování

Co přesně vás vede k mylné domněnce, že pořadí článků s řečeným časovým odstupem přesně odpovídá i době vzniku? Články nevydáváme hned jak jsou napsány, ale podle toho, jak jejich vydání naplánujeme (i s ohledem na embarga).

0/0
5.7.2010 13:30

Blackened Halo

Re: Re: Re: Doba recenzování

tak a tu to mate hlupaci....vzdy len co sa objavi recenzia od Davida Sillmena, spusti sa vlna kritiky a vela krat neopravnena, nechapem vas...je mi z vas zle

0/0
5.7.2010 13:54

rusnovodic

Re: Re: Re: Re: Doba recenzování

sam pises, ze vela krat neopravnena. takze nekdy ale i opravnena, ze? ja bych urcite neresil pocet clanku za tyden, protoze casto cekaji v redakcnim systemu na vydani. ale kdyz je z textu, obrazku i videa jasne patrne, jak daleko autor hru dohral a co vsechno o ni (ne)stacil zjistit, je datum u clanku opravdu podruzne

0/0
5.7.2010 14:07

Eclipse_GSX

Re: Re: Re: Doba recenzování

Dobrá, datum článku neřešit, to je jenom třešnička na opravdu velmi stručný recenzi. Blackened Halo je evidentně spokojen, já si přišel tentokrát na svý až na IGN. A to na zahraniční weby chodím málokdy.

0/0
5.7.2010 15:54

slanecek

Re: Re: Re: Re: Doba recenzování

A co bys chtěl? Převyprávět všechny čtyři knihy?

Já naopak vím, že delší recenze odpuzují čtenáře od čtení a že většina lidí se stejně jen mrkne na hodnocení a na Plusy/Mínusy.

0/0
5.7.2010 16:01

Eclipse_GSX

Re: Re: Re: Re: Re: Doba recenzování

Potom nejsem většina. Bez urážky, ale nezmínit třeba to, že hra obsahuje Level creator (u her celkem rarita), tomu říkám fakt úlet. Porovnat kvalitu přiložených videí si snad ani netroufám. Že támhle mudrc odsuzuje IGN kvůli číslům, tomu se ani moc nedivím. Hodnocení odjakživa pálilo valnou většinu čtenářů. No nic mládenci, jdu dělat něco užitečnýho. Ale ta recenze je podle mě odfláklá a proto jsem šel hledat jinam.

0/0
5.7.2010 18:20

Blackened Halo

Re: Re: Re: Re: Doba recenzování

IGN??..si robis srandu?:Dd..to su podplatení tupci co nadhodnocuju hry ako sa len da(resp kto im kolko zaplati)...dat najnovsiemu Splinter Cell 9.3???? :D:D:D:D:D:D....toto zavana spinavou pracou :)

0/0
5.7.2010 17:29

deatomizator-treti-generace

ty postavicky

vypadaj a chovaj se legracne to se mi libi, ale ten cil hry je asi koukam jen pobihat po svetnici, na vsechno ukazat hulkou a sesbirat naky drobky co z toho vypadnou :-) to nevim jak by me dlouho bavilo

0/0
5.7.2010 10:00

slanecek

Re: ty postavicky

Ve dvou lidech to zábava je.

0/0
5.7.2010 11:58

slanecek

hm

Vypadá to parádně, to si musím koupit :)

0/0
5.7.2010 1:04

wrah

Re: hm

Hm, no z česky lokalizovaných her mě vzal snad jen zaklínač 1 a 2. Tam bylo znát, že se o překlad a lokalizaci hry do ČR opravdu někdo staral. Jinak mě neskutečně štve, pokud si oproti původní anglické hře distribuované na západě připlatím 300 kč a jediné co za to obvykle dostanu je manuál přeložený nějakým studentem co dostal 60 kč/normostrana. U plně přeložených či případně dabovaných her je zvýšená cena opodstatněná, ale distributor často jen mlží, proč to u nás stojí o x set víc.

0/0
5.7.2010 23:53







Najdete na iDNES.cz