Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vyzkoušeli jsme závody Need for Speed: World. Je to velké zklamání

Co jsme mohli pokazit, pokazili jsme. Přesně to by mohli prohlásit vývojáři on-line závodů Need For Speed: World.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

edino88

Platenia

chem sa vás spítať keď hrám len tak bez závodu tak nedáva mi to LVL však????:-)

0/0
11.7.2010 15:33

glumik

Jestli se bude ta hra sekat stejně, jako video u článku

tak potěš...:-/

0/0
10.7.2010 20:06

junior1099

Re: Jestli se bude ta hra sekat stejně, jako video u článku

Možná by bylo dobré si už vyměnit tu 486tku za kvalitnější železo.

0/0
12.7.2010 8:13

Eclipse_GSX

Hm

Když se člověk podívá, kolik free hovadinám se zde dá 90 %, tak nechápu skličující pocity nad NFS World. Ta hra je do levelu 10 zdarma, a pak velmi velmi levná, doslova za cenu budgetovky. Hodilo by se použít příslušný měřítko. Ať už jsou screeny Vaše nebo převzatý, neškodilo by použít správnej poměr stran. Takhle roztažený do šířky... možná ještě na blogísku třináctiletýho puberťáka, ale na idnes??? Starší díly rozhodně nenabídnou free ride s živými hráči, např. v MW byl online založenej pouze na selekci závodu a čekání na zbytek hráčů. I když jde auty projíždět (díky bohu, když si vezmu, kolik pitomců škodičů se bude městem pohybovat), pořád to vypadá líp než naskriptovaná doprava složená z 3 osobáků a 2 dodávek. Až to bude stát tisícovku, připojím se k názoru, že EA šlápla silně vedle a pouze z nás tahá prachy.

0/0
9.7.2010 21:14

multi.flexi

Re: Hm

Souhlas. A navic v nynejsi verzi uz upravovat auta jde a cekani je jen par sekund. Ted jen zalezi jak to budou rozsirovat.

0/0
9.7.2010 21:21

Ewil_

Re: Hm

Tady nejde ani tak o cenu, ale o to, co hra opravdu nabizi na poli multiplayeru, tedy v podstate nic. Dva mody, mala mapa (2 spojeny mesta), pouze 14 aut a spoustu neduhu, ktery jsou uvedeny v clanku mi celkove prijde spise jako nejaky vtip. Osobne si myslim, ze tahle hra nema sanci.

0/0
9.7.2010 22:08

Eclipse_GSX

Re: Re: Hm

Možná je matoucí název NFS, kterej má už léta tradici áčkovýho titulu, ale o cenu jde především. Vždycky. Je jasný, že za víc peněz bych měl dostat víc, a to tak že vždy a všude. Pokud to někde neplatí, tak něco nehraje. Výjimek typu Trackmana Nations je neuvěřielně málo, mimochodem jsou si obě hry způsobem vydání víc než podobný. I kdyby jenom 2 typy závodů a pár aut, tak značka Need for Speed se o hodně postará. Než vyhodit prachy za nějakou budgetovku, pravděpodobně z Německa nebo Polska, tak osobně volím tohle. Vydejte to jako AA titul a budu se smát taky, malá mapa a jenom 14 aut?;-D

0/0
9.7.2010 22:27

Topinas

No...

Teda já půjdu proti proudu a řeknu že mě to bavilo :-) a to jsem NFS přestal hrát po Undeground 1. Nevim čim to je ale prostě mě to baví. Zvlášt co znovu spustili open betu (ted někdy) a hra je mnohem vyšperkovanější a promakanější. Hlavně ty závody už vůbec nečekám, naopak mi ještě navíc chodí tuny invitů.

Ta hra je do 10. levelu zdarma, a potom 20 dolarů a můžete jet dál (přičemž 15 dolarů se vám vrátí v podobě speedboostu takže vlastně jen 5 dolarů za ten upgrade samotný) .

Rozhodně to neni nejlepší hra pod sluncem ale to baví :-) .

0/0
9.7.2010 18:41

Gopaz

...

no to že je to graficky zastaralejší, že auta jsou nerozbitný a takový ty chyby v tuningu a kdoví včem ještě mi nepřipadá zas tak strašný ( taky je to zpoloviny zadarmo, tak co by se s toho snažili udělat hru roku), ale po schlednutí videa mě připadá jako kdyby hráč pouze jel s šipkou dopředu a se sílou rozjetýho buldozeru a to by mě už štvalo ...

0/0
9.7.2010 15:44

Piggsy

index očekávání

Vzhledem k obsahu článku mi nesedí výše indexu očekávání 50%. To je nějak moc ne? Sám autor píše, že ve hře se toho už moc nezmění, že je prakticky hotová. Tak na co ještě čekáme? Zajímalo by mě, jaká hra by potom měla index očekávání 0%..

0/0
9.7.2010 15:27

cumpi3

Překvapení??

Vůbec mě to nepřekvapuje, poslední hratelný NFS byly Underground 2 (pokud nepočítám SHIFT, což bylo NFS jenom podle jména. Celá série je dávno mrtvá:-(:-(:-/

0/0
9.7.2010 12:15

Piggsy

Re: Překvapení??

Pro mě byl poslední hratelný díl Need for Speed Porsche Unleashed

0/0
9.7.2010 15:14

cumpi3

Re: Re: Překvapení??

To byl pro me nejlepsi dil R^R^ skvelej napad, super hratelnost atp. To meli delat znovu a ne Hot Pursuit

0/0
9.7.2010 16:51

Gopaz

Re: Překvapení??

Most Wanted nebylo zas až tak špatný ... mě to třeba vydrželo dlouho

0/0
9.7.2010 15:36

cumpi3

Re: Re: Překvapení??

Jakmile jsem videt, jak si souperi zkracuji cestu pres skalu atp. tak jsem se na to vykaslal...to proste nema cenu hrat

0/0
9.7.2010 16:50

ArboriusCZ

...

Naprostej souhlas s recenzí :) To je na bonuswebu snad poprvé :P Hra se mi nelíbila, jak graficky tak po hratelnostní stránce. Vlastně po dvou závodech jsem ji odinstaloval. Tohle je MMO jen v reklamě ...

0/0
9.7.2010 9:08

Michal81

Byl jsem hráčem Bety

MYslím si, že to není krok vedle, ale největší jump mimo, které EA udělalo, i most wanted bylo lepší a hezčí, TO NEKECÁM!!!!!  . TAkže nekupovat. ;-€

0/0
9.7.2010 8:20

hopajda

Re: Byl jsem hráčem Bety

Je to free, takže dost lidí si to asi nekoupí ale zahraje. Platit se budou jen nejaké bonusy. Každopádně, zda někdo čekal že zdarma dostane nějaký cool titul se určitě plate. Co se týká her zdarma, jaká je lepší automobilová arkáda?

0/0
9.7.2010 11:38

Michal81

Re: Re: Byl jsem hráčem Bety

LFS.....

0/0
9.7.2010 11:41

rostan007

Re: Re: Re: Byl jsem hráčem Bety

LFS je ARKÁDA? Od kdy ?

0/0
9.7.2010 12:16

cumpi3

Re: Re: Re: Re: Byl jsem hráčem Bety

od nikdy ;-D

0/0
9.7.2010 12:19

Rilan

Re: Re: Byl jsem hráčem Bety

Pokud to musí být MMO, tak například Project Torque. Jinak například reklamní hry automobilek např. Volvo: The Game.

0/0
9.7.2010 17:17

kosac666

to je recenze na closed betu nebo na open???

porad se nemuzu zbavit dojmu, ze recenzentum  tyhle hry unikaji nejake veci.. tak

- hra bez mesicnich poplatku, do lvl10 trial

- nutno koupit starter pack za 20$ pak se vam odemknou dalsi lvl (puvodne do lvl20 ted nevim)

- tuning+tuzing ve hre je v podobe package pro upgrade vozu.. neze zatim menit jednotlive dily aut, ale pouze komplet upgrade..

- boostu(powerupu) se dostava podstatne mene nez v closed beta takze se s nima musi vic setrit (nebo si je koupite za realne penize)..

0/0
9.7.2010 8:03

kosac666

Re: to je recenze na closed betu nebo na open???

Tvurci asi chteli pridat moznost se zlepsovat levelovanim a rozdelovanim

skillu coz u mmo chapu.. proto boosty a vylepsovani vlastnosti

svazanych s nimi..

Podtrzeno secteno.. NFSW bude zakladni hra za 20$ ktera se bude postupne

rozsirovat v podobe packu(samozrejme za penize).

0/0
9.7.2010 8:04

kosac666

Re: Re: to je recenze na closed betu nebo na open???

no co cekat od mf ;-(

0/0
9.7.2010 8:08

junior1099

Re: Re: Re: to je recenze na closed betu nebo na open???

To není recenze!

0/0
9.7.2010 8:42

Tomi2k9

Náhodou...

Mě to bavilo hrát - je pravda, že někdy je to čekání hodně dlouhý, ale v polovině případů se připojím do závodů ihned - jen škoda, že auta nejdou vytuningovat :(

0/0
9.7.2010 1:16

kosac666

Re: Náhodou...

tuningovat jdou!

0/0
9.7.2010 8:09

UrsusLuin

doplnění

Tak nějak mi tam chybí zásadní informace - že je to předělaný Most Wanted od Black Boxu, takže herní principy, fyzika a spol. jsou totožné s touto hrou. Proto je také jasné, že i přes vylepšení enginu se nekonají grafické orgie, protože se jedná o 5 let starý engine. Na druhou stranu je díky tomu výborně optimalizován i na pomalejší stroje a řádění ve městě si tak užije opravdu každý. S tím také souvisí ona nerozbitnost aut - mimochodem, bylo by velmi frustrující, kdyby byly rozbitné. Stejně jako duchařina po městě znamená jediné - nemožnost hráčů otravovat jiné hráče mimo závod. Chybí mi tam informace o tom, jestli hráči ve městě uvidí i závodící hráče, nebo ti prostě z města po dobu závodu zmizí.

Mimochodem, nejedná se o první online Need of Speed. Tou byl neúspěšný Need for Speed: Motor City Online. Tohle je v podstatě oprášená myšlenka této hry, která předstihla svoji dobu.

0/0
9.7.2010 0:17

Copa-k

Re: doplnění

Tak tak Motor City je tusim z roku 2000.Ale kdyz tak me oprav.V te dobe jsem ani nevedel co to Multi Online hra:-).

0/0
9.7.2010 2:32

meshugeah

NFS

no ty power-upy mě tam pěkně... štvaly je slabý slovo

0/0
9.7.2010 0:14







Najdete na iDNES.cz