Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Dungeon Siege 3 je vážná konkurence pro třetí Diablo

Chystaná akční hra na hrdiny s vysokým rozpočtem chce posunout žánr vpřed.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Guderian1

to ego2

Ja se ti divim ,ze na tohodle primitiva co si rika IARK vubec reagujes ,je to jen sprosty provokater ,ktery cely den nedela nic jineho nez kazdej den sv*ni diskuzi spamem na BW a pravdepodobne u toho i ejakuluje.

Nejlepe pro sebe udelas ,kdyz si tohodle debilka nebudes vsimat a proste ho jen ignorovat

0/0
22.7.2010 7:36

xxxGASxxx

hmm

Jasně babi. Tohle se psalo už o DS, DS2, Sacred, Sacred 2, TQ a jánevimočemještě.

Blizzard + Battle.net 2.0 + PC versus nějaký MULTIPLATFORMNÍ (vzpomeňme na podělaný Sacred 2) paskvil? Musím se smát.

0/0
19.7.2010 19:14

Lupulin

Re: hmm

jj, já taky......tak jako se diablo 2 hraje stále nejvíc ze všech h n s tak se bude d3 zase hrá nejvíc ze všech h n s ------------na druhé straně..DS 3 může být klidně špičková hra taky.....

0/0
21.7.2010 15:19

ego2

.

si delaji prdel ne? naco sa pise o hre kt. vyjde v roku 2011? tesil som sa ze si to zahram a ono je to este len v priprave. piste o niecom co uz je hotove a da sa zahrat

0/0
19.7.2010 10:39

IARK - BAN za králíčka.

Re: .

wow, stejne chudomyslny jako vzdy ;-DRv

0/0
19.7.2010 11:14

ego2

Re: Re: .

nadpis je formulovaný tak akoby to už bolo hotové: "DungeonSiege 3 JE vážna konkurencia...". Ťažko je konkurenciou keď ešte nie je.

Takže som sa potešil a nakoniec sa z toho vyklul dalsi preview clanok na hru ktora vyjde najskor za dva roky. Nauc sa citatRv

0/0
19.7.2010 11:41

MrSanta

Re: Re: Re: .

Rv

0/0
19.7.2010 11:59

ego2

Re: Re: Re: Re: .

X

0/0
19.7.2010 12:21

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: .

jak muze hotova hra konkurovat nehotove hre? ;-D konkurovat si mohou bud hotove nebo nehotove produkty ;-) protoze kdyz je jeden hotovy, tak ten druhy je pro nej budouci konkurence

0/0
19.7.2010 12:31

ego2

Re: Re: Re: Re: .

o diablu 3 sa vie že to bude bomba takže jej môžu konkurovať iba hotové hry, hlavne ked z diabla 3 je uz kopa gameplay videí a z tohoto majú len pár artworkov a plno kecov.

Diablo 3 je už navyše hotové a nevydávajú ho len z taktických dôvodov (starcraft, cataclysm). Skratka je ten nadpis zavadzajuci ale to by si musel mat skoncenu zakladku

0/0
19.7.2010 12:52

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: .

aha, takze kdyz budu mit skutecnou zakladku, tak budu moct nadavat autorum, aby tu nepsali o hrach, ktere nejsou hotove? ;-D;-D;-D

0/0
19.7.2010 12:54

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

pista mozu lae nech to nerobia v lete ked nie je co hrat a ludia chodia pozriet na web ci nahodou nieco nevyslo a potom su sklamani

0/0
19.7.2010 12:58

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

wow, takze ono je na herni weby omezeni, ze v lete muzou psat jen recenze? ;-D;-D;-D

takze ta kategorie preview, ktera je hned pod nadpisem je asi na tebe uz moc slozita co? Tak ty zrovna na mne zkousej neco se zakladkou, v tom pripade ty jsi neprosel pres prvni tridu ;-D

0/0
19.7.2010 13:03

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: .

Ps. nemas absolutne pravdu, dokud diablo neni vydane a neprodava se, tak mu nemuze konkurovat hotovy produkt, neboli pokud stale nechapes, tak si to vem z druheho pohledu, jak muze byt diablo 3 konkurenci treba pro TQ, prodava se snad dobre? Kupuji lidi radsi diablo nez TQ? Takze si priste nech ty svoje radoby uvahy nadoma a nemusis ostatnim nadavat a urazet jen proto, ze nejsi schopny si pred zapsanim do denicku a ejakulaci nad skvelou zpravou nejdriv rozkliknout clanek ;-)

0/0
19.7.2010 13:01

MrSanta

Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

Ty musíš mít spoustu volného času, když tě baví ho plejtvat na házení hrachu na zeď.

0/0
19.7.2010 13:06

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

to vis, pocitac pracuje a data se zpracovavaji, trosku nuda :-)

0/0
19.7.2010 13:10

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

neber to zas tak doslova preboha, skrátka nadpis je zavádzajúci lebo môže budiť dojem že už je to na trhu. a odpust si tie urazky o chudomyslenosti ked si sam ocividne hlupak vratane mrsantu.

0/0
19.7.2010 13:52

IARK - Návnada nesprávné cenzury

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

takze zrovna ty mi tu rikas, ze nemam neco brat doslova? Takze bych treba nemel brat doslova nejaky nadpis clanku, ikdyz vidim v ktere je rubrice a kdyz na to prijdu, tak bych take nemel nadavat autorum, ze? ;-D;-D;-D jak jsem psal na zacatku, chudomyslny prispevek, sorry, tedy to neni nadavka, ale presne pojmenovani a cim vic prispivas, tim vice do toho zabredas ;-) Jinak v cem jsem hlupak, v tom, ze nenadavam autorum za moje bujne predstavy a nebo za to, ze dokazu rozlisit mezi slovem "recenze" a "preview"? ;-DRv

0/0
19.7.2010 13:59

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

naopak jediny kto sa tu zamotava cim dalej tym viac si ty, zaspamoval si celu uvodnu stranku diskusie svojimy nezmyslami a slusni ludia tu chcu citat nieco o hre. proste som si dovolil napisat jednu poznamku tak na to nemusis reagovat

0/0
19.7.2010 15:37

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

Vis, tohle opravdu nerad delam, ale 1) zacal jsi nadavat redakci diky sve vlastni hlouposti 2) nejsi ani tak chytry, aby sis uvedomil svou hloupost a chybu ani kdyz ti to nekdo meta do oci 3) pokud si stale myslis, ze mas pravdu a chces mne jen hlope castovat urazkami, staci se podivat na ostatni diskutujici v tomto vlakne, zkus se trochu zamyslet nez priste zacnes s blaboly ;-)

0/0
19.7.2010 16:18

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

*hloupe

0/0
19.7.2010 16:19

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

pozri nebudem sa bavit o hlupostach s takym chudakom ako si ty, iba to tu zbytočne spamuješ. cela prva stranka diskusie je o h.ovne vdaka tebe

0/0
19.7.2010 17:21

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

zacina to byt nuda, je hezke, ze mne nazyvas chudakem, je hezke, ze nadavas i autorum a je hezke, ze jsi otolik inteligentnejsi nez mi ostatni, ze nedokazes pochopit nadpis ;-D;-D;-D

0/0
19.7.2010 21:24

Giga Pudding

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

U přinejmenším průměrně inteligentního člověka žádný takový dojem budit nemůže. :) A už tuplem ne jako článek označený nápisem preview.

0/0
19.7.2010 15:40

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

ale môže a budí. a to že je tam miniaturnym pismom napísané preview nehrá žiadnu úlohu, vôbec dizajn totho webu je celkovo neprehľadný. ale vdaka ze si sa podelila o svoju mudrost

0/0
19.7.2010 17:20

Giga Pudding

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

Hádej jestli je tvůj jazykový problém problémem bonuswebu vtipálku :)

0/0
19.7.2010 18:29

Fenixp

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

Proč vy dva vůbec ztrácíte energii podobnýma hádkama? Teď myslím tepe Puddingu a IARKa.

... Proč se sakra jmenuješ jako zkratka? Teď myslim IARKa :D

0/0
19.7.2010 19:29

Giga Pudding

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

Zas tolik jsem po třech příspěvcích včetně tohoto neztratila :) Jen jsem musela zareagovat, protože tohle byla přílišná dávka hlouposti :)

0/0
19.7.2010 20:23

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

nie je to hluposť, je to zavádzajúci nadpis článku, ktorý môže budiť dojem že hra je už hotová. zas až tak chytrá nie si. Neviem na čo sa to hráš, ludia ktorí maju skolu a dobre zamestnanie obvykle byvaju viac pokorni lebo stretavaju ludi schopnejsich ako su oni sami. ty si proste len namyslena krava niekde na prazdninach zo zakladnej skoly ktora ma bohateho tatka tak si mysli ze je nieco viac.

0/0
20.7.2010 9:24

IARK - Návnada nesprávné cenzury

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

;-D "ludia ktorí maju skolu a dobre zamestnanie obvykle byvaju viac pokorni" takze nam chces rict, ze ty nemas skolu a dobre zamestnani ;-D jinak, uz se s tim smir, vsichni ti tu rikaji, ze to nepochopi jen hlupak, tak uz se nesnaz ;-)

0/0
20.7.2010 9:40

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

za prve je tam slovko "obvykle" a za druhe je svoje prispevky nemyslim celkom vazne ale stavim sa ze giga pudding je aj v realite namyslena sliepka.

0/0
20.7.2010 9:49

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

ano mas pravdu, omlouvam se, je tam sluvko obvykle, tudis pokud clovek reaguje na hloupe prispevky tveho razeni, tak se nemusi ridit zadnou pokorou, tudis na ni tvoje dedukce stale neplati, zatimco ty, diky sve nechapavosti jen utocis na ostatni by jsi naopak pokoru mnel mit, tudis na tebe tvoje definice plati presne, dekuji za upresneni, jsem rad, ze konecne mame jasno ;-DR^

0/0
20.7.2010 10:47

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

to si nepochopil, ona keby mala urcitu uroven tak by predpokladala ze na druhej strane internetu za mojim pc moze sediet niekto schopnejsi ako je ona sama a tym padom by si odpustila tie svoje vtipne a duchaplne bonmoty. Ale ako som napisal neplati to vzdy.

0/0
20.7.2010 11:06

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

no, nechci nic rikat, ale po tvych prispevkach, kde dokazujes nadprumernou ynteligenci a perfektni cteni, by za tvym PC cekal inteligenci pouze v te chvili kdyz by ti skocil kocour na klavesnici ;-) moc ti to okecavani opet nejde, nebrec a nezlob se na lidi, ze te hodnoti podle prispevku a ne podle toho, ze by jsi mohl byt i chytry ;-)

0/0
20.7.2010 11:16

Giga Pudding

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

Ty nemáš očividně ani základní jazykové a rozlišovací schopnosti ze základní školy tak co to tu zkoušíš prcku? :) Nemluvě o těch tvých obvyklých vzteklých a sprostých výlevech, u kterých můžeš být rád, že tě ještě nezabanovali, protože vzteklí puberťáčci jako jsi ty tu dělají jen ostudu.

0/0
20.7.2010 12:29

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

sme už na druhej strane takže je to jedno, schválne koľko máš rokov?

0/0
20.7.2010 13:23

Giga Pudding

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

24 let a 11 měsíců :)

horní hranice tvého věku je pro všechny dobře odhadnutelná z toho co tu předvádíš, tak doufám, že se nebudeš obtěžovat nebo spíš mě obtěžovat s tím, že si zkusíš cucat nějaká čísla z prstu, nezajímá mě to.

0/0
20.7.2010 15:45

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

tak to gratuluji, za mesic pulkulatiny, to na tom budes pak jak ja ;-D

0/0
20.7.2010 16:35

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

lol děti

0/0
20.7.2010 17:51

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

sorry, jsem trochu skodolibej a bavi mne stourat do chudacka, ktery se sam schazuje ;-D jinak IARK neni zkratka, to jsou proste jen 4 pismenka :-)

0/0
19.7.2010 21:27

Copa-k

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

No me pobavila hlaska ze Diablo je uz hotove;-D.Pan ma zrejme lepsi informace nez samotnej BllizardR^.

ego nejen,ze ma problem pochopit co to znamena konkurence,ale jeste tady cuca z prstu takove blbosti.

0/0
19.7.2010 23:50

Copa-k

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

Ono hlavne konkurence to je z toho duvodu,ze obe hry jsou ze stejneho zanru a pojeti RPG.A ze ego nechape souvislost mezi obema hrama je vazne spatny.

0/0
20.7.2010 0:01

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

ty zalez odkial si vyliezol

0/0
20.7.2010 9:27

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

ked si tak chytry tak preco ma nechas aby som s tebou manipuloval? neviem ci si to uvedomujes ale schvalne som pisal nezmysly lebo som vedel ze sa tu objavi hlupy iark a bude pisat veci ktore ma v tomto horku pobavia.

0/0
20.7.2010 9:26

IARK - Návnada nesprávné cenzury

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

;-D tak tohle bylo asi to nejhorsi okecavani co jsem v zivote slysel ;-D

0/0
20.7.2010 9:41

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

no to nebolo okecavanie ale fakt, ale aj tak si ma zaskočil že si až tak hlupy a zlomyselny, proste primitiv. Nechapem ako mozes ty niekoho vychovavat.

0/0
20.7.2010 10:03

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

koniec diskusie

0/0
20.7.2010 10:19

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

ano mas pravdu, radsi to ukonci, takovouhle tecku na zaver jsem opravdu necekal, jeste nezapomen napsat, ze te sleduji mimozemstani a vlada ti dala cip do hlavy ;-D 

0/0
20.7.2010 10:42

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

čo to meleš proste si sa nechal nachytat lol.

0/0
20.7.2010 11:07

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .

hm. zajimavy ukonceni diskuse ;-D ach jo, kdyby hloupost nadnasela, tak se placas mezi druzicema ;-D

0/0
20.7.2010 11:10







Najdete na iDNES.cz