Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nový Assassin´s Creed nabídne zájezd do Říma, jaký u žádné cestovky nenajdete

Legendární vrah Ezio asi nebude mít klid. Ale co naplat, existuje ještě dost lidí, kteří si zaslouží podříznout hrdlo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Khalashnikovf

Má zkušenost

Assassins Creed 1 jsem očekával velmi napjatě. Měla to být hra, která je jiná než ostatní. Do jisté míry se jí to vážně povedlo. Bavila mě, výbornej příběh, zejména záverečná koncepce nějakého "Božího" tématu (myšleno bliblické téma) byla překvapující a prostě bombová.

Assassins Creed 2 jsem měl tu možnost dohrát minulý týden konečně, po tom co mi doma ležela krabice ladem skladem již přes 3 měsíce, co hra na PC vyšla. A musím říci, že je 10 x lepší, než první díl. Doladěné koncepce z minula, lepší motivace hledat Secrety v podobě hrobek (pro nejlepší Altairovo brnění) ... Kodex bratrstva, a zejména VIDEA o "Pravdě" subjektu 16 (ty hádanky u toho byli některé opravdu ... výživné).

A vůbec celková naučnost hry o renesanci (komentáře ke každé nějak významné budově v odehrávaných městech, plus popisy slavných obrazů).

Pro IARKA přímo: Nebuď trubec a hru si kup, na DRM není nic špatného, Online seš stejně pořád, tak jde o nic, naopak nemusíš hru Crackovat a díky systému uPlay si můžeš jakoby z jejich servru do hry přidat Bonusové věci, které se jinak warezákům nikdy neodemknou (Assassin II to je zrovna namátkou nová Hrobka Auditore rodu přímo pod vilou, Altairův oblek z prvího dílu, dalších 5 dodatečných vrhacích nožů, a ještě něco, už nevim co).

A co se Brotherhood týče: Trailer opět suprovej a už teď se mi peněženka klepe radostí, až vysolí těch 900,- či kolik za skvělou zábavu na desítky hodin.

0/0
20.7.2010 16:58

Bobby87

Re: Má zkušenost

IARK sežral Šalamounovo exkrement, nevim jestli takovýhle lidi potřebujou radit...

0/0
20.7.2010 17:07

Khalashnikovf

Re: Re: Má zkušenost

Nedělejte tady ze sebe všichni blbečky. On prostě argumentuje jako kdokoli jinej tady.

Takže si nejdřívě zameť před vlastním prahem a pak se začni obouvat i do jinejch jo?

0/0
20.7.2010 17:09

Bobby87

Re: Re: Re: Má zkušenost

promiň táto. já si prostě myslim, že je to vůl:-(

0/0
20.7.2010 23:22

IARK - BAN za králíčka.

Re: Má zkušenost

tak u mne jde spis o to, ze mam PC pres wifi a obcas mi na 5 vterin vypadne net a bojim se, ze by se mi to pak neulozilo, s tim bytporad online bych asi problem nemel, ale na xboxu by to mohlo byt taky dobry, jen se tam zas bojim gamepadu, mam dilema, ktere odkladam ze dne na den ;-D

0/0
20.7.2010 17:37

Khalashnikovf

Re: Re: Má zkušenost

Opět mohu poradit. Pokud ti vypadne net na nějakejch pět vteřin, není problém, pokud je to zrovna ve chvíli, kdy si hra kontroluje, hra se pauzne a jakmile se net obnoví, opět ihned naskočí, hra se ukládá velmi často, přijdeš maximálně o kraťoučkej úsek hry, kdy bez tak jenom bloumáš po městě a hledáš pírko ;)

Je to sice otrava, kazí to zážitek ze hry, ale to prostě není nic jinýho, než co by se mohlo stát s čímkoli jiným.

A když se tak stane, hra ti nabídku pouze Odejít do Windows...

A co se Gamepadu týče: Vlastním XBOX WiFi verzi Gamepadu k PC, je suprovej, mno prostě jako u XBOXu, nejlepší pad co existuje. stojí stejně jako už ne tak dobrý CoD:MW2 :-P

0/0
20.7.2010 18:03

junior1099

Re: Re: Re: Má zkušenost

,,Je to sice otrava, kazí to zážitek ze hry...'' Sám jsi to napsal, a pořád to budeš nějak obhajovat. Ty si ten zastánce té ubisoft ochrany, který to tady kdysi furt tak obhajoval až to bylo trapné nebo to byl někdo jiný?

,,...ale to prostě není nic jinýho, než co by se mohlo stát (mimo citaci...pokud se mu občas vypojuje wifi, tak je správný tvar se správným významem ,,stávat,, ...opakovaně) s čímkoli jiným.'' Jo jasně... s čím jiným by se ti měla ''furt'' vypínat hra nebo bys furt musel opakovat některé úseky min. dvakrát?

Někdo prostě taky jenom nechce tuhle sprostost podporovat, ale to asi není IAKRův případ, když psal o wifi.

Sry, že jsem se vám tak vetřel do pokecu.:-).

0/0
20.7.2010 18:48

Khalashnikovf

Re: Re: Re: Re: Má zkušenost

Nevidím žádný důvod proč bych to nemohl obhajovat. Moje zkušenost s tím je jen pozitivní.

Vidím v tom budoucnost, protože to dává lidem něco k dobru (nenutnost crackovat zejména). Vim, že sem asi jedinej, kdo to podporuje zde na BW, ale Ubi hlásí na PC rekordní prodeje... takže v tom DRM asi až takovej problém nebude že ;)

0/0
20.7.2010 19:59

palič..

Re: Re: Re: Re: Re: Má zkušenost

Co to jako je ta nenutnost crackovat? Já jsem si koupil spoustu her a necrackoval jsem nic, i když ty hry neobsahovaly tyhle pičaté "ochrany". Že má ubisoft rekordní prodeje jim samozřejmě přeju. Ať si to užijou.

0/0
20.7.2010 20:11

Khalashnikovf

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Má zkušenost

Jsem zvyklý nepoužívat kompatky, díky Steamu, proto taková věcička jako tohle, je prostě příjemná a zároveň nemusím zbytečně porušovat autorský zákon tím, že přepisuju jejich soubory.

0/0
20.7.2010 20:25

junior1099

Re: Re: Re: Re: Re: Má zkušenost

Taky nevidím důvod proč bys nemohl... ale to nemění nic na tom, že je to pakárna.

,,Vidím v tom budoucnost, protože to dává lidem něco k dobru (nenutnost crackovat zejména).'' Doufám že jsi chtěl napsat ,,patchovat,, jinak plácáš děsné hovadiny. No a takovému důvodu se jen zasměju...hahaha....  Ale spoustě lidem asi nevadí, co za bordel jim do pc nahrávaj o kterém ani neví (a nemám na mysli patche apod.) a jaký přístup do svého soukromí tímto způsobem dávaj.

Trocha filozofie na závěr ... Ale jinak je to jedno... tento vývoj my nezastavíme, pač jsou lidé stádo ovcí a nepřemýšlí, jaké zpřístupnění k nim druhá strana tímto získává (to není ani tak o Ubisoftu, to je zatím jen malá ryba...pořátek celoplošného napojení lidstva na nějaký budoucí debilní online systém pro ''kontrolu'' lidstva...pod zastěrou ,,to je pro vaše dobro, pro vaši bezpečnost a pohodlí,, ;-)). Hráči jsou jen pokusné morčata.

Wow...to nejsem zrovna ani zhulený a přesto mám takové přesné 99% vize...hm, já válím ;-DR^;-D

0/0
20.7.2010 21:03

Khalashnikovf

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Má zkušenost

Tvá filozofie je vskutku pravdivá, proto mě nech prozatím si užívat Ubi DRM, které tak maximálně vás obtěžuje ... mě do PC nic nenahrává, a pokud vím, tak ani nic nevytahuje, protože má ochrana by měla být dostatečná.

A hlavně, když už používám Steam, kterej fakt umí kouknou všude ... je mi to fuk, u mě nic nenajdou ;)

Max. nějaký tý Know How jedný nejmenovaný firmy, kde už nedělám :D

0/0
20.7.2010 22:33

Bobby87

voslové

nechcete jít radši ven?

0/0
20.7.2010 16:09

Copa-k

Re: voslové

Nechcem vole;-D.Mozna tak pro rohliky a pak hura zas k PC..R^

0/0
21.7.2010 14:35

Glock Mark V

Hmmm

Assasin Creed: Jagged Alliance ;-D

0/0
20.7.2010 14:02

BahaS

Dvojka

Tohle jedna z hodně mála her, u kterých se dvojka povedla na 100%R^

0/0
20.7.2010 14:00

palič..

První díl

zezačátku bavil, ale záhy se z toho stala celkem nuda. Boje taky sice pěkné, ale po nějakém (ne moc dlouhém) čase už je to opruz. Deset frajerů stojí okolo mě a já čekám až nějaký zaútočí, abych mu dal kontr. A ty úseky z laboratoře, to je snad za trest nebo co. Zdlouhavá, zbytečná a atmosféru narušující úlitba moralistům, aby to vypadalo, že hráč nevraždí, ale vlastně hraje "hru ve hře".  Druhý díl jsem vypustil a třetí vypustím taky. Děkuji za pozornost.

0/0
20.7.2010 12:16

IARK - BAN za králíčka.

Re: První díl

tak pokud jsi to hral ja mortal kombat, tak chapu, ze te to nudilo, naopak bylo zabavne je zabijet tak, abych s nimi nemusel moc bojovat nablizsko :-) a pri utoku na 5ticlenou skupinu obtezujici chudaka, kdy 4 zabijes driv nez vubec vytahnou zbrane je proste bomba.

0/0
20.7.2010 12:30

Lupulin

Re: Re: První díl

přesně tak, nejraději sem na ně útočil ze vzduchu......ale jinak jednička je fakt docela nuda oproti dvojce :)

0/0
20.7.2010 13:55

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: První díl

tu jsem bohuzel nehral, celou dobu jsem cekal na PC verzi a pak se rozhodl ubisoft skodit, treba koupim xboxovou verzi a zahraju si ji.

0/0
20.7.2010 14:05

TT777

Re: První díl

R^ presne tak na mne hra pusobila stejne

0/0
20.7.2010 13:50

kubas_86

Re: První díl

jedničku sem taky pořadně ani nedohral, protože prostě přestala nějak bavit, ale dvojka nemužu jinak než doporučit, opravdu solidní porce zábavy, příběh který nedohrajete za 2 odpoledne, a svět, kvůli kterymu jsem byl doslova přikován v gauči :) pro mě asi nejlepší (nebo jedna z nejlepších) hra lonského roku, kupoval sem samozřejmě na Xko, buzerovat se těma jejich šikanujícíma ochranama na PC, to je pro ty co si rádi sami ubližujou :) a vtahlo mě to tak že sem s toho dostal i těch 1000 G za ajchy :)

0/0
20.7.2010 15:20

IARK - BAN za králíčka.

Vazena redakce

Nemohly by jste dat vedet nejakemu svymu cloveku z IT oddeleni, at se uz konecne koukne na diskuse na BW? Clovek vidi mnohdy sve prispevky az po 5ti minutach. Dekuji

0/0
20.7.2010 11:32

ego2

Re: Vazena redakce

v tvojom prípade ani nie je o čo stáť, mohlo by sa to ukazovať aj po 5 hodinách

0/0
20.7.2010 12:17

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Vazena redakce

chapu, ze kdyz ti nekdo nastavi zrcadlo a ukaze tvou vlastni hloupost, tak o to opravdu nestojis a mas problem nebrecet, ale na to si musis celkove zvyknout, jak koukam stava se ti to bezne a pokud si pamatuju, tak se ti to stavalo jiz driv, pripominas mi hlasku "vsichni jsou blbci jen ja jsem letadlo" ;-DRv

0/0
20.7.2010 12:27

scythian

Re: Vazena redakce

a vadí to pouze tobě, ptz si tady z toho začínáš dělat soukromej chat

0/0
20.7.2010 14:33

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Vazena redakce

no, pokud se kouknes sem a do dalsich diskuzi, tak zjistis, ze nemas pravdu ;-) 

0/0
20.7.2010 14:44

Zayl

Meh

Proslulý vrah? Krom templářů a assasinů o něm nikdo neví ... A Ezia, respektive assasiny si snad znepřátelovat templáři nemusí, jelikož spolu otevřeně válčí ... Kdo tohle zase psal.

"Boj se dočká větší svižnosti a bude dynamičtější. Větší důraz je kladen

na protiútok, který, pokud se podaří, poskytne Eziovi velkou výhodu." - No to je teda výhra, už teď byl boj zívacím marathonem kdy se čekalo na protivníka aby se dodgnul a counter-zapíchnul ... nejhorší řešení bojového systému...

Co se týče zbraní, doufám že se Ezio konečně naučil házet nože a alespoň ty základní stráže na střechách půjdou zabít jedním dobře mířeným nožem do krku ....

0/0
20.7.2010 9:26

HonyaDj

Re: Meh

Hehe, nejdřív kritizuješ bláboly v článku a pak napíšeš "dodgnul a counter-zapíchnul" ;-D ... Nauč se česky voe ;-)

0/0
20.7.2010 9:46

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Meh

ale on nepise recenzi, takze proc by se mel presne vyjadrovat? ;-)

0/0
20.7.2010 10:55

Zayl

Re: Re: Meh

Proč? Já sem nepíšu články, narozdíl od autora. Navíc já vypíchnul spíše co mi vadilo obsahově, nikoliv gramaticky.

Kontaminace češtiny angličtinou je poměrně normální pokud s ní pracuješ několik hodin denně jako já. Je pro mě jednodušší to napsat takhle, než řešit český ekvivalent. Ale tak abych ti udělal radost:

"...už teď byl boj zívacím marathonem, kdy se čekalo na protivníkův útok, který se záhy odvracel a byl využit k zasazení smrtící rány...."

0/0
20.7.2010 22:21

HonyaDj

Re: Meh

Hehe, nejdřív kritizuješ bláboly v článku a pak napíšeš "dodgnul a counter-zapíchnul" ;-D ... Nauč se česky ;-)

0/0
20.7.2010 9:46

Jan_Lysy

Re: Meh

Psal jsem to já :D. Příběh byl nastíněn pro člověka, který nemá s předchozícími hrami zkušenosti a co se týče "proslulého vraha", tak příště tedy uvedu proslulý vrah v určité skupině (v tomto případě zmínění Templáři a kolegové zabijáci) ;-)

0/0
20.7.2010 11:52

Jan_Lysy

Re: Re: Meh

Pardon, předchozími

0/0
20.7.2010 11:55

Zayl

Re: Re: Meh

Dobré, já jen vypichoval detaily... Kritika je matkou dokonalosti.

"Ezio dospěl a z bezstarostného mladíka se stal vrah, jež by těžko hledal sobě rovného."

"Templáři si však porážku z předchozího dílu nechtějí nechat líbit a při útoku na město Monteriggioni zabijí Eziova strýce a ničí jeho sídlo. Konflikt mezi templáři a vrahy tímto nabírá na obrátkách a přínáší sebou příslib intenzivních herních zážitků."

Jen aby se neřeklo že je má kritika nekonstruktivní...

0/0
20.7.2010 22:39

kubas_86

Re: Meh

Už ve dvojce šly házet nože.......

0/0
20.7.2010 15:23

Zayl

Re: Re: Meh

Jo. A když si přečtes na co reaguješ, zjistíš, že mi vadil počet potřebný k usmrcení i těch nejslabších stráží.

0/0
20.7.2010 22:13

cicobasket

Tu hru sem nehrál

Tu hru sem nehrál, ale trailery mají úchvatný ...

0/0
20.7.2010 9:06

IARK - Návnada nesprávné cenzury

Re: Tu hru sem nehrál

;-D to je divny, a opravdu jsi ji nehral? Zamysli se, treba si to jen nepamatujes ;-D

0/0
20.7.2010 9:22

cicobasket

Re: Re: Tu hru sem nehrál

Doporučuješ ?

0/0
20.7.2010 10:21

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Tu hru sem nehrál

no, jelikoz si clovek bude moct zahrat az v listopadu, tak jedinej kdo ti ji muze doporucit, tak je nejaky betatester ;-)

0/0
20.7.2010 10:54

ego2

Re: Re: Tu hru sem nehrál

nie každý sedí večne pred pc, niektorí maju aj realny zivot

0/0
20.7.2010 10:29

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Tu hru sem nehrál

on je pouze nevedomy, zatimco ty jses obycejne hloupy, duvod, ze tuto hru nehral nebude ten, ze ma malo casu, ale stejny diky kteremu ses ztrapnil minule, a to nepochopeni slovicka "preview" ;-)

0/0
20.7.2010 10:52

ego2

Re: Re: Re: Re: Tu hru sem nehrál

tentokrát je nadpis jasný a preto som predpokladal že myslí na predchádzajúce dva diely, proste ked povedal "túto hru" myslel tú seriu ako celok.

že to nedošlo ako som to myslel je v pohode, lebo si tupý, nedovidíš dalej ako je písané slovo

0/0
20.7.2010 11:13

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Tu hru sem nehrál

hm, zajimava teorie, ovsem s prvni odpovedi dotycneho pada stejne jako vsechny tve predchozi ;-) Navic ikdyby myslel ty predchozi, tak tva odpoved na moji narazku je dosti smutna a mimo, ale u tebe vlastne nic noveho.

0/0
20.7.2010 11:34

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Tu hru sem nehrál

jinak je uz fakt ubohy, ze se ridis jen nadpisi clanku a vse domyslis pouze z nich a stavis na tom ty sve uchylne teorie na nichz jses pak schopnej naspamovat 2 stranky okecavanim proc tvuj mylny predpoklad byl jediny spravny a vsechny ostatni jsou proti tve dokonalosti hlupaci ;-D mozna by jsi mel zauvazovat o upraveni nicku, protoze jak vidim se ho striktne drzis, navrhuji pro tebe "ego2iq3" ;-D

0/0
20.7.2010 11:37

ego2

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tu hru sem nehrál

radšej už nepíš

0/0
20.7.2010 12:16

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tu hru sem nehrál

promin, nechtel jsem te rozbrecet :-(

0/0
20.7.2010 12:27

Jolly59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tu hru sem nehrál

Ty seš tak zlej člověk proboha. Flamer hnusnej. Všem tady piješ krev. Prostě nejsi oblíbenej IARKU tady ani nikde jinde. A to si nemyslím, to každej prostě ví. Nikdo s tebou nesouhlasí, ale ty stejně pořád věříš sobě, viď? :) Buď nesnášíš lidi, nebo se snažíš zničit každou diskuzi, řekněme ve prospěch konkurence. Bejt adminem, tak máš perma. Tro(t)le jeden...

0/0
20.7.2010 12:45

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tu hru sem nehrál

staci se podivat do me hadky s egem naposlet, vsichni mne nemaji radi, nemam pravdu a jsem zlej clovek a presto mi vsichni davaji zapravdu, napada te cim by to mohlo byt?  :-/ jedine co mne napada je, ze nemas absolutni pravdu, potvrzuje mi to uz jen to, ze pri kazde reakci na mne sahas k vulgarismum, od takovych lidi nejak argumenty neberu, pokud neumis diskutovat nediskutuj, jinak si vsimni, ze me flame je vzdy pouze na urazkach ci aroganci jinych ;-) takze ja mam svedomi ciste a co ty? Pokud vim, tak jediny kdo porusuje ted kodex jses ty ;-)

0/0
20.7.2010 12:52







Najdete na iDNES.cz