Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Crysis 2 šokuje rozbořeným New Yorkem

Po karibských ostrůvcích si nepřátelští mimozemšťané vybrali pro další místo střetu s lidmi samotný New York.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

KyleBroflovski

CRY

Pozastavil se taky někdo z vás nad tím, že studio se jmenuje Crytek, jejich engine Cryengine a jejich hry Far cry a Crysis?? To je jako nějakej trapnej záměr mít tam všude cry? Nejmenuje se jejich boss třeba John Cry?? Divný...

Každopádně mě Crysis moc nebral. Ale já celkově na střílečky moc nejsem a grafika je mi u hry celkem šumák, takže mě to nemělo čim zaujmout. Udělat tak střílečku s propracovaným příběhem a charaktery...

0/0
28.7.2010 13:59

rostan007

Re: CRY

Tak hraj Half Life ;-D Crysis nebylo špatný, jen - jiný... Kdo chtěl, užil si ho neskutečně (já), kdo ho hrál jako "další střílečku", většinou se ho rychle zbavil.

0/0
28.7.2010 18:46

medesy

JAK VYDELAVAT O PRAZNINACH DOMA???

http://en.20dollars2surf.com/?ref=118740

0/0
27.7.2010 21:11

medesy

Add.:

2 dolary Na Hodinu :

1) staci stahnout program

2 ) nechat ho porad pustenej(prohlizi reklami )

3) na zacatku kazdeho mesice dostanete sve penize a muzete si je prevez na ucet

5) FUNGUJE TO!! skuste to a pak uverite

0/0
27.7.2010 21:14

cicobasket

Re: Add.:

Zkus si spíš zvopaknout svůj mateřský jazyk.

0/0
28.7.2010 9:44

mafto

Re: Add.:

A zabudol si dodať že musíš otravovať ľudí, spamovať fóra a byť úplný kkt a nakoniec aj tak žiadne prachy nedostaneš. Takým ľuďom ako si ty by som lámal prsty, nájdi si normal job. Pre niekoho s tvojou inteligenciou asi umývač hajzlov.

0/0
16.10.2010 13:15

pepa978

Re: JAK VYDELAVAT O PRAZNINACH DOMA???

Program si stáhni sám a nepruď!!

0/0
30.7.2010 11:19

net.Xtreme počtvrté

Plusy Crysis

Dobře zamaskovaný tunel (člověk se neztratí, ale má volnost pohybu).

Možnost nastavit obtížnost, konfigurovat klávesy, častý autosave + quicksave + možnost ukládat kdekoli, rychlé načítání pozice ve stejném levelu, široké možnosti nastavení grafiky od vcelku nenáročné na počítač až po nádherně vypadající

Nanosuit, možnost zničit kde co, spousta výbušných sudů, kanystrů a cisteren, možnost vzít téměř cokoli do ruky, i kus palny, kterou člověk pokácí....

Řada herních stylů, od plíživého snipera po akčního hrdinu s hromadou granátů a výbušnin.

Řada vozidel k dispozici, sekundární úkoly....

0/0
27.7.2010 9:01

_Thorus_

šokuje? :)

Zajímalo by mě, jestli v dnešní době ještě vůbec může někoho šokovat pohled na rozbořený New York... Co to je proboha zas za článek?

0/0
26.7.2010 19:42

A.A.

Re: šokuje? :)

jo, autor zase na chvilku vypnul mozkové závity... to je zjevné... k tomu není co dodat :-)

0/0
26.7.2010 22:12

rostan007

Re: šokuje? :)

Dyť to psal Sillmen...

0/0
27.7.2010 12:32

mike_kr

to bude zase pomale jak cyp

Jsem zvedav za kolik let vyjde nejaka grafarna, na ktere to pobezi v max detailech v max rozlizeni plynule. :)

0/0
26.7.2010 18:13

net.Xtreme počtvrté

Re: to bude zase pomale jak cyp

No tak na 2560x1600 32xAA ve 3D to hned tak plynulé nebude ani ve SLI (ale nejspíš bude limitující dostupnost pořádného monitoru, protože v anaglyphu moc lidi hrát nechce), ale nemyslím, že ve FullHD a 4xAA bez 3D to bude extrémně náročné...

0/0
26.7.2010 18:39

IARK - Návnada nesprávné cenzury

Re: Re: to bude zase pomale jak cyp

no, jde o to co je max, treba pro mne je max 1680x1050 bez 3D, takze muzu rict, ze Crysis 1 mi jede na max :-) 

0/0
27.7.2010 9:32

wesc

Re: Re: Re: to bude zase pomale jak cyp

Jasne, to uz tu bylo .... na GK z roku 2007 za 5K  ;-D;-D;-D

0/0
28.7.2010 19:18

ololo

odpad

C2 vypadá ze screenů strašně

a co se třeba SC2 týče, proč byste na něj chtěli recenzi???...už z bety každý ví, že je to jen 3D verze jedničky s datadiskovými změnami...nuuuda

0/0
26.7.2010 16:25

mechwarrior

Re: odpad

"odpad" ? "strašne" ? rešpektujem síce subjektívny názor každého ale toto predsa nemôžeš myslieť vážne ;-)  neviem či sa pozeráme na iné screeny ale ja vidím v grafickej stránke C2 to najlepšie čo sa dá momentálne v mestskom prostredí vytvoriť tak aby to utiahol dnešný hardware. Rozumiem, že ľudia zhýčkaní prírodou z C1 sú trochu zklamaní, že C2 nevyzerá tak realisticky ale to sú predsa 2 odlišné prosredia ktoré nemožno zrovnávať. Vytvoriť realistické mestské prostredie je X krát ťažšie ako prirodné prostredie zaplnené zväčša generovanou vegetáciou.

0/0
26.7.2010 17:02

ololo

Re: Re: odpad

kamáráde, ze screenu nevidím rozdíl mezi budgetovým timeshiftem...navíc, já bych ultra reálnou grafiku ještě dne oželel, ale musela být tam být alespoň nějaká znatelná detrukce prostředí(i proto je BF: BC 2 z FPSek králem)...tohle bude nudná sterilní a toporná tunelovka, v nevýrazné grafice - a i když nejsem věštec, tak za tohle bych dal tiku do ohně, páč dnes se hry dělají jen pro nenáročné tupce...mimo to, opět zdravím přehypovaný a přechválený 3d datadick ke SC1

0/0
26.7.2010 17:33

A.A.

Re: Re: Re: odpad

;-D;-D;-D Kašlete na screeny a počkejte si na hru samotnou! C1 byla pecka a dvojka bude určitě taky. BF BC2 je absolutně o ničem - pošlapání dobré tradice série battlefield. ;-)

0/0
26.7.2010 17:47

net.Xtreme počtvrté

Re: Re: Re: Re: odpad

C1 sice byla pecka, ale pro spoustu lidí je to neoptimalizovaná tunelovka a pochybuji, že u dvojky změní názor:-)

0/0
26.7.2010 17:59

Copa-k

Re: Re: Re: Re: Re: odpad

No lidi co na to jdou se siditkem se nemuzou divit,ze to je tak HROZNE;-D.Kazdopadne Crysis byl moc povedenejR^

0/0
26.7.2010 18:18

net.Xtreme počtvrté

Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

Jj, nedávno jsem upgradeoval grafickou kartu a prošel jsem si to (téměř) plynule na maximum, skvělá hra, na nejvyšší obtížnost je to vcelku výzva, pokud člověk nechce stále umírat. Jinak největší problém mám vždy ve tmě v trávě najít odhozené zbraně;-D 

0/0
26.7.2010 18:42

mechwarrior

Re: Re: Re: odpad

dúfam, že sa nenahneváš ale ak po grafickej stránke nevidíš rozdiel medzi Timeshiftom a Crysis 2 tak nemá zmysel v tomto smere pokračovať v diskusii. Čo sa týka deštrukcie, tak ak sa nemýlim určitá deštrukcia zbraňami by mala byť v C2 zakomponovaná, samozrejme budovy búrať nepôjde ( okrem ingame predhraných pádov budou atď ). Ďalej píšeš, že to bude hra "nudná sterilní a toporná" síce neviem podľa čoho takto odvážne usudzuješ ale takéto závery sú minimálne predčasné a veštec zrejme nebudeš. Ale súhlasím v tom, že tunelovka to bude,  na druhej strane aj Max Payne bol "tunelovka" a ako dobre sa hral ;-) Všetko je to o tom ako ten tunel zamaskuješ a páni od Cryteku ho vedia maskovať veľmi dobre.

0/0
26.7.2010 18:27

ololo

Re: Re: Re: Re: odpad

zkušenosti příteli!...díky nim už dokážu hry před vydáním ohodnotit...dej si vedle sebe screeny timeshiftu a tohoto = prostě nemůžeš tvrdit, že je tam rozdíl(upozotnuju, že hodnotím zatím jen screeny)...tato hra z videjí působí chaoticky, kde střílíš zběsile emzáky s vojáky, bez nějakého řádu...total nuda...jednička mě unudila během deseti minut a to jsem ji dal ještě další půlhodku šanci...prostě většina her od roku 2000 jsou totální fiaska

0/0
26.7.2010 20:08

mechwarrior

Re: Re: Re: Re: Re: odpad

nechce sa mi veriť, že toto čo si napísal myslíš vážne ... ale teda názor ti brať nebudem, každý máme nejaký :-)

0/0
26.7.2010 21:08

Copa-k

Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

Me spis prekvapuje,ze se ololo jeste vubešc zajima o hry.Evidentne ho uz nebavej a ted tady breci jak stojej za pendrek.Zrovna Crysis kterej daval cloveku svubodu v jednani.

0/0
26.7.2010 21:35

cicobasket

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

Tak zrovna Crysis nepatří co se svobody jednání týče ani k lepšímu průměru. Far Cry 1 je v tomto ohledu mnohem svobodnější.

0/0
26.7.2010 21:49

Copa-k

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

Hmm jenze ve FarCry nemas nanosuit:-).Pokud jsi v te hre nexperimentoval tak pak neni divu ze jsi schopnej to srovnavat s FarCry,kterej mel sice otevrenejsi levely,ale ty sam sis svuj styl bojem moc vybirat nemohl.

0/0
26.7.2010 22:15

cicobasket

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

To jsi jenom málo experimentoval v FC1 ...

0/0
26.7.2010 23:15

Copa-k

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

Tak nadhod co se tam da delat jineho nez v Crysis? FarCry jsem prosel trikrat na nejtezsi obtiznost a niceho co by nebylo v Crysis jsem si teda nevsiml.

0/0
26.7.2010 23:50

cicobasket

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

No zkusíme to jinak. V čem je existence nanosuit tak lepší z pohledu hráče. Máš tecnhologickou výhodu jak zabýt nepřítele. Občas se skyješ neviditelností, povyskočíš si vejš apod. Ale to nic nemění na tom, že se strhne v normální tunelojdní řežbu. Ve FC 1 ses taky mohl skrývat, ale proč ? Je to střílečka, ale mohl sis vybrat cestu....

0/0
27.7.2010 0:03

Copa-k

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

Ale o tom jsem psal,ze ve FarCry jsou ty levely vetsi.Puvodni debata ale byla o moznostech hry a to se na me nezlob v tom jasne vede Crysis.

BTW ty levely v Crysis nejsou zas tak male aby ses tam dostatecne nevyradilPokud si chodil jen po hlavni ceste tak to neni ale problem hry.

0/0
27.7.2010 0:09

cicobasket

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

Původní debata byla svobodě v jednání a evidentně si pod tím představujeme každý něco jiného.

0/0
27.7.2010 0:15

Copa-k

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

Zrejme ano..

Vis me nezalezi na velikosti levelu.Spis ocenim,kdyz hra me da moznost jak se s danou situaci vyporadat.Jak rikam,pokud jsi nechodil po hlavnich cestach tak jsi mohl delat uplne to same co ve FarCry a na vrch jsi mel jeste nanosuit,kterej ti daval dalsi takticke vyhody.Dle tve logiky kdybych se ridil tak pak FarCry 2 s prehledem zadupava obe zminovane hry.Jenze jak ve FC tak i v FC2 muzes jen strilet,ale projit taborem aniz bys nekoho zabil no to asi tezko ze.FC byl taky tuneolidni jak prase a predskriptovanej takze v tomhle jsou si ty hry naprosto rovny.Nanosuit je jen bonus pro lidi co se chtej ve hre vyradit a ne jen tupe mackat fire.Nazev levelu si uz nepamatuju,ale byl tam level kde jsi mohl zvolit nekolik cest kazda si zadala uplne jinej pristup a ty jsi mohl jeste improvizovat a vytvorit si vlastni cesty.Proste krasa.I pitoma tankova bitva nebyla tak nalajnovana jak mohlo ze zacatku vypadat.Nekdo si to dal rasenim tanku jinej zvolil saboterskej styl jini mohli komplet bojiste obejit a vse resit v proti smeru i snalezitou vybavou.Jak rikam v moznostech jsou si ty hry rovny a nanosuit je jen bonus na vrch.To ze ty potrebujes vetsi piskoviste neni problem Crysis.Me rozlohou naprosto vystacilo abych mel dostatecnej pocit volnosti.

0/0
27.7.2010 0:33

IARK - Návnada nesprávné cenzury

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

Presne jak rikas, udivuje mne, jak nekdo po 10ti minutach hrani dokaze mluvit o Crysis, kdyz prvnich 10 minut jdes v tunelu ;-D jinak, kdyz si vemu Far Cry, tak ty levely nebyly o tolik vetsi a moznosti tam nebyly zrovna nejvetsi, pokud vemu FC2, tak to bylo vylozene zklamani, sice moznosti bylo vic, nadherny efekt pri zraneni, ale co safra mel znamenat ten respawn na stanovistich? To bylo neco tak neuveritelne otravnyho. Kdyz si vemu Crysis, tak uz jen modifikace zbrani byla vyborna a plus k tomu dost velke levely a nanosuit, moznost zapnout rychlost - nabehnout, odolnost a kosit nebo se s neviditelnosti proplizit, silu - vyskocit na strechu nebo pouzivat zbrane bez zpetneho razu, jdes si dzungli za jasnym ukolem a nebo si das odbocku a jako vedlejsi ukol znicis tedy radar atd. Far Cry nemel vic "moznosti", kdyz si vezmu zakladnu a napadeni, tak tam meli oba stejne velke levely jen C1 mel volnejsi ruku.

0/0
27.7.2010 7:25

cicobasket

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

Dobře pánové ukecali jste mě. Je pravdou že s Crysis jsem si nepohrál jako s ostatníma hrama. Ta hra byla pro mne jedno velké zklamání(nebyla špatná, ale čekal jsem víc[asi jsem se nachal marketingově 'zpracovat']), že jsem ani nedělal posledního bosse a odložil jsem ji na svůj herní hřbitov mezi průměr. Ale možná, že svůj názor přehodnotím a až v zimě bude čas, opráším krabičku a dám si ji znova. Z tohoto pohledu by mne zajímal váš názor na Warhead.

0/0
27.7.2010 9:17

Copa-k

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

Nevim jak IARK,ale me se ten datadisk moc nelibil.Popravde to je takova splacanina skoro az rychlokvaska.Je tam par pasazi,kdy si reknes jo to je fakt dobry.Jenze taky je tam par pasazi,kdy te hra vylozene otravuje.Muj nazor je,ze Nemeckej tym co delal Crysis nebo prave prvni FarCry ma vetsi zkusenosti a hlavne ma napady.Kdezto ten rumunskej co delal Warhead  pouze poslepoval nekolik levelu k sobe bez nejake vetsi hloubky.Hrozne promarnena sance.Je to desne prvoplanovej datadisk.Skus ho a udelej si nazoor sam:-).

0/0
27.7.2010 21:31

cicobasket

Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

On se zapomněl představit. Jeho jméno je brouk Pytlík, práce všeho druhu. Všude byl, všechno zná a k hodnocení hry mu stačej screeny, klasika ... :-)

0/0
26.7.2010 21:47

IARK - Návnada nesprávné cenzury

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: odpad

Nekdo mne volal? ;-D

0/0
27.7.2010 7:15

A.A.

Re: Re: Re: Re: Re: odpad

bože... tak si běžte hrát dooma a tady neotravujte.... další pablb, co odmítá nové hry. ;-DRv

0/0
26.7.2010 22:11

Minimax79

Mechwarrior..

..s Tvym prispevkem nelze nez souhlasit ;-) Grafika pusobi vazne skvele. Prirodni dzungle je na prvni pohled o dost hezci nez ta betonova, to je nepopiratelny fakt, sam mam prirodu ve hrach rad (je-li pekne provedena), ale rozhodne nepohrdnu moznosti probehnout se po vyborne vypadajicich mestskych lokacich..

Zrejme i diky tomu, ze se hrac bude pohybovat nejvic po meste se na internetu objevuji nakrknuty reakce nekterych hracu, kterym ta zmena dvakrat nevoni. Ale uprimne, je to jejich boj, hru prece hrat nemusi, nikdo je snad nenuti :-)

Ja osobne jsem na novy Crysis 2 opravdu zvedavej a to jak z hratelnostniho, tak samozrejme z audiovizualniho hlediska. Uz se tesim, az Blu-ray disk s hrou zapluje do mechaniky a ja se vydam vstric paradnimu (doufam) akcnimu dobrodruzstvi :-)

Vazne skoda, ze nevyjde pro PlayStation 3 a X Box 360 nejaka specialni edice, kde by byl jak novy Crysis 2, tak i prvni Crysis predelany do soucasnyho enginu. Verim tomu, ze by se takovy pocin setkal s hodne obstojou hracskou odezvou... 

0/0
27.7.2010 1:05

IARK - Návnada nesprávné cenzury

Re: Mechwarrior..

no, tak teoreticky kdyby meli predelat Crysis 1 do dnesniho enginu pro konzole, tak by ho museli docela osekat ;-)

0/0
27.7.2010 7:29

ma.su

mám z toho SHOCK

Bože, sem z toho úplně v šoku jako, nikdy mě nic tak nešokovalo jako tento šokujícně šokující titulek ;-)

0/0
26.7.2010 14:21

Nokiagay

anvoh

"Město leží v troskách a aby toho nebylo málo, v roli jednoho ze supervojáků se musíte postavit i tajemné lidské frakci, která od vás cosi chce a neváhá vás proto ani zabít."

Tohle mluví samo za sebe, nejste vy pár se Škochovkou?

0/0
26.7.2010 13:03

rostan007

Fakt nepotřebujeme?

"Pro 3D hraní Crysis 2 nepotřebujete o moc rychlejší počítač." Toho bylo dosaženo jak? Já myslel, že dva rendery jsou skoro dvojnásobně náročné. Ledaže by to bylo jen nějaké zjišťování hloubky a odpovídající posun.

0/0
26.7.2010 11:47

Dhatz

článek pro ignoranty

mě připadá že tohle potřebuje číst jenom někdo kdo ani nevěděl že má C2 vyjít.

0/0
26.7.2010 10:13

cicobasket

Re: článek pro ignoranty

Taky bych mohl napsat, že toto je příspěvek tupce...

0/0
26.7.2010 12:20

Blackened Halo

Re: Re: článek pro ignoranty

R^R^;-D

0/0
26.7.2010 13:34

ego2

.

čo tak namiesto preview na hru ktora vyjde o desať rokov napísať recenziu na niečo čo vyjde čoskoro, napr. starcraft, disciples. Ked to uz vyjde tak recenziu nepotrebujem lebo si to už aj sám zahrám, však?

0/0
26.7.2010 9:35

SpeedeR

Re: .

hra vyjde už letos na podzim, kdyžtak. Jo a abych doplnil, tak recenz na Starcraft 2 jen tak nebudou, protože Blizzard nedával hru magazínům k dřívějšímu orecenzování.

0/0
26.7.2010 9:55







Najdete na iDNES.cz