Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Hit léta StarCraft 2: strategická legenda nadchla i podruhé, revoluci ale nenabízí

Strategický král nepřináší přelomové inovace, staví především na osvědčených principech. Výsledkem je zaručená zábava na mnoho hodin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

saww

Můj pocit...

Zahrál jsem si to. Byl jsem zvědavej, s čím novým přišli vývojáři oproti prvnímu dílu. Velmi se mi líbilo provedení základny, způsob výzkumu a občasné volby v příběhové linii. Bohužel se mi líbilo pouze "provedení" - vyvážení výzkumu a kupování různých výhod mi přišlo moc přímočaré a vlastně jakoby vedlejší - dalo by se hrát bez větších potíží i bez těchto "nákupů".

Jednotlivé kampaně nebyly špatné, sledovali příběh, ale drobátko mi chyběly "plné" kampaně, tj. postav kompletní základnu a kompletně znič nepřítele. Také mi přijde, že 26 kampaní je za cenu, za kterou je SC2 prodáván, celkem nehorázně moc!

Na SC2 jsem se těšil. Neříkám, že mě úplně zklamaly, ale bohužel, celkově mě tadle hra moc nenadchla. Škoda, podruhé to asi už hrát nebudu.

0/0
27.8.2010 16:47

skl1

Re: Můj pocit...

SC2 neni prodavan kvuli 26/29 misim, ale kvuli multiplayeru...kdyz si vsimnes jak jsou ty mise sestavene, tak je to v podstate jeden velky tutorial, zabaleny do pribehu a doplneny par ,,pribehovymi,, misemi

kupovat si SC2 jen kvuli single kampani za takovou cenu, je samozrejme silenstvi...tady se pocita, ze zapnes BN a budes hrat multiplayer

0/0
27.8.2010 18:53

saww

Re: Re: Můj pocit...

Jop, je určitě pravda, že multiplayer je jedním z hlavních lákadel...v mém případě nemám v tédle oblasti co hodnotit - multiplayer obecně moc nehraju - rád si užívám singleplayer hraní. I tak mi ale nynější cena přijde až moc vysoká. Ale přeju vám příjemnou zábavu. :-)

0/0
30.8.2010 22:36

genchiskan

Re: Můj pocit...

Supreme comander je podle zabavnejsi.:-)

0/0
31.10.2010 12:58

genchiskan

Re: Re: Můj pocit...

samozrejmne FA.

0/0
31.10.2010 12:58

BranMakMorn

proste nechapu

neda mi to a musim to napsat, samozrejme ze kazda hra ma nejake sve mouchy ale zorvna sc2 je ta hra na kterou hraci cekali, proste ne moc inovativni vylepseni stare sc1,

jestli hledate jednoduchost bezte si na kteroukoliv jinou soucasnou srackoidni hru , jestli hledate imbozni grafiku bezte si hrat tu grafickou onanii ale jinak prazdnou o nicem hru crysis , jestli mate pocitac z roku raz dva nevim co tu delate tak nejak celkove na aktualnich recenzich , nebo mi chcete rict ze sc2 vam nejede a crysis parite na plne detaily? pochybuju

takze pro vas co tu chodite jen prudit , prestante otravovat a tahnete zpet do vasich diskuzi kde se hadate jestli je lepsi xbox nebo ps

kazdy si umi stezovat ale s timhle uz ste trapni

0/0
9.8.2010 14:59

...palič

tak

jsem pár misí už odehrál a není to špatný, i když se na to v diskusích občas nadává. Já strategie moc nehraju, ale tohle mě baví. Překvapilo mě, že jednotky Firebat teď vypadaji jak Mondoshawani z Pátýho elementu;-D Co se týče HW nároků, tak neřeší. Po prvním spuštění jsem koukal, že je nastavený všechno na ultra, tak jsem to nechal a jede to v pohodě.

0/0
9.8.2010 14:44

RedSquirrel

HW nároky

Byl jsem docela překvapený, že hra nejede plynule ani na low detaily na sestavě AthlonXP 3000+, nVidia 7600GT, 1,5GB RAM. Když to srovnám se starým Starcraftem, který běhal spolehlivě s Celeronem 1GHz... rozdíl je jen v hezčí grafice, tak proč takové nároky?

0/0
9.8.2010 9:29

oldboy

Re: HW nároky

Lol, odpověděl sis sám :)

0/0
9.8.2010 9:47

IARK - BAN za králíčka.

Re: HW nároky

Ty jsi tu hru hrál, že víš, že rozdíl je jen v hezčí grafice? Navíc co pozoruji sestavu co píšeš, tak to už bude hodně stařičký komp :-) 

0/0
9.8.2010 9:53

Sa+an

Re: Re: HW nároky

nepokúšaj sa chytať za slovíčka a prekrucovať lebo ti to nejde. Si príliš tupý aby si používal logiku. Nemusel tu hru hrať alebo mohol ju hrať len mu nešla plynule. Jeho komp je v pohode, to len starcraft ma technicke problemy s urcitymi zostavami (je to aj v recenzii nauš sa čítať).

Zasa je pondelok a ty si zbytočný v práci tak tu budeš spamovať??:-/

0/0
9.8.2010 12:20

BranMakMorn

Re: Re: Re: HW nároky

ho*na tu meles zatim ty on myslel sc1 jestli ten typek aby pak mohla srovnavat ohldne naroku na sc2,

jinak nevim co vsichni cekate? ze budete mit 5 roku stary pc a ze to nepojede jak ma? pri dnesnim vyvoji pocitacu kdy lepsi prumer pc je za pul roky stara sracka tak maximalne na internet

0/0
9.8.2010 12:37

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: HW nároky

vraz si cipek chudacku, nepotrebuju aby tu na mne rvala nejaka socka jako ty, uz jen z tech postu co tu pises je mi na zvraceni, takhle zaostaleho cloveka uz jsem dlouho nevidel, nekdo kdo nema ani aktualizovany ovladace a rve jak je blizzard vadnej protoze s tim nepocital mi nesaha ani po kotniky, navic svalovat vse na vyrobce a s 5 let starym kompem se divit jaktoze to nejde je dosti choromyslna zalezitost a to ani nemluvim o tvem vecpani se do cizi debaty Rv. Proste chudacek jako vzdy, ktery ma potrebu hned vulgarne napadat, protoze ani nema praci, tak tu budes zase psat nesmysli?? :-/

0/0
9.8.2010 12:55

DaWe16381

Re: Re: Re: Re: HW nároky

je to tak no,borec by si mnel nasetrit na lepsi komp,ja delam upgrade skoro kazdej rok:-),maximalne za 1.5roku,zalezi natom jak mne to financi situace samozrejmne umozni nebydlim uz u rodiceu tahnu byt s mladou takze penize jsou treba i jinde,ale snazim se proste,abych mohl pak hrat novejsi hry,bavi mne to a je to muj konicek.a V

0/0
9.8.2010 14:15

Sa+an

Re: Re: Re: Re: HW nároky

prečítaj si recenziu, je tam napísané že hra má technické problemy a nejde na niektorých zostavách.

uplne ti unika podstata prispevkov a potrebujes napisat vsetko polopate. vezmi si napr. CoH, tam tank nejakou puskou len tak neskrabnes, lietadla tam sice nie su ale napr. v SupCome tiez nemozes len tak strielat na stihacku nejakou flintou.

btw ja mam pracu ale ty si v tej svojej zbytočný ked celé dni spamuješ, myslím ze keby ta prepustili tak to ani nikto nezbada.

0/0
9.8.2010 14:25

BranMakMorn

Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

tak za prve i puskou se da sestrelit vrtulnik/ letadlo apod.

navic nikdo tu neresi nejakou realitu ale hratelnost, ta hra by tak nejak postradala smysl nemyslis? navic nikomu to nevadilo ani u 1ky tka proc to resit tu? k te hre to patri

jedine co tu ukazuje je hodne o tobe, ze ses rozhodl rypat do hry ktera je o nece narozdil od jinych, ma rozumny sigle player, vynikajici multi progamingove urovne + k tomu hafo modu

a k tomu ze na nekterych sestavach nejede a co? jeste by blizard nepriznal ze na shit sestavach z roku raz dva jim to nejede, tam se neni za co stydet,

0/0
9.8.2010 14:39

BranMakMorn

Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

kdyz si vemzu treba homamy tak posledni nepodporuji polovinu grafickych karet a pochybuju ze tebe by to nejak tlacilo

takze prosimte bez si hrat na pisecek s kamarady a rikam jim jak tvuj ocrackovany dreveny pocitac ti dela problemy se spustenim hry ktera to ma sama uvedeno ze to na nem nepojede

0/0
9.8.2010 14:39

Sa+an

Re: Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

v recenzii je uvedené že hra ma technicke problemy s urcitym typom zostav. Tym sa predpokladam nemyslia zostavy z roku 1-2. Je to aj moja skusenost.

A ja tu nerypem do hry len vravim ze niektore veci su absurdne a dali sa vymysliet inak, ale je smiesne ako tu kazdy obhajuje svoju modlu

0/0
9.8.2010 14:47

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

Ty tu neripes do hry? Ukaz mi jediny z tvych prispevku s absenci tveho choreho nadavani na ni, ja takovy nenasel ;-DRv

0/0
9.8.2010 14:53

Sa+an

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

na teba nema zmysel reagovať, si nímand ale do prostredia tupých diskusií na bonuswebe skvele zapadneš medzi seberovných

0/0
9.8.2010 16:22

BranMakMorn

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

rekl prispivatel na bonuswebu, uvedomil sis ze timto hanenim hanis i sebe ?

0/0
9.8.2010 16:25

Sa+an

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

nie prečo8-o?

0/0
9.8.2010 16:27

slanecek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

http://cs.wikipedia.org/wiki/Logick%C3%BD_klam

0/0
9.8.2010 17:29

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

R^;-D

0/0
9.8.2010 20:17

slanecek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

Tohle musí mít nastudované každý internetový troll, který to s trollingem myslí aspoň trochu vážně :-)

0/0
9.8.2010 21:22

Sa+an

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

ja som predsa neurazil všetkych diskutujucich na bonuswebe iba určitú skupinu

0/0
9.8.2010 23:01

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

ty radsi na bonuswebu nikoho neurazej, i ten nejvetsi trotl tu ma 5x vic mozkovych bunek nez ty ;-)

0/0
10.8.2010 7:18

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

Jinak co tak pozoruji a co jsem zahledl nick "ego3", tak nabyvam dojmu, ze "ego2" byl zakazan a tak sis vytvoril tento nick, je zajimave jak jeden zmizel a ty ses tu zrovna objevil a hle ... nahodicka stejne hloupe argumenty a posmech od vsech okolo ;-DRv

0/0
10.8.2010 7:24

Sa+an

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

lol ty maš doma internet? myslel som že bývaš v jaskyni alebo pod mostom

0/0
9.8.2010 23:02

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

Tak takhle trapnou hlasku jsem uz dlouho nevidel :-/ Navic jak rikam, kdyby jsi mel IQ vetsi nez maji rostliny, tak by ti doslo jak ta hlaska je vadna, rika ti neco treba wi-fi nebo GPRS? Ja vim, pro nekoho pro koho je strasne tezky si za 2 roky nahrat nove ovladace jsou to asi nic nerikajici zkratky ;-DRv

0/0
10.8.2010 7:22

DaWe16381

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HW nároky

;-D

0/0
10.8.2010 12:16

ZX Spectrum+

Re: HW nároky

no chlape ak ti ten SC 2 nejde plynule ani na low, je asi na case upgradnut comp.Nemozem porovnavat kedze mam relativne nove PC a vsetko na ultra, ale co som cital bezi to aj na starsich notebookoch.

0/0
10.8.2010 0:41

Veska - Milovník cenzora

Super hra

Zkusili jste v kantýně si zahrát na tom automatu ty stíhačky?:)

0/0
7.8.2010 17:11

IARK - BAN za králíčka.

Re: Super hra

teda, zkousel jsem to a neco mi rika, ze ten archivend budu nadhanet hoooooodne dlouho ;-D na poprve jsem se nedostal ani prez toho prvniho bosse (2x jsem zahebal, protoze jsem nechtel nabourat do sten, nez jsem zjistil, ze jsou jen na okrasu ;-D)

0/0
9.8.2010 9:55

Veska - Milovník cenzora

Hraju již 2. den

A jsem naprosto spokojený, občas si připadám jako ten 9ti letý, co začínal u Starcraftu a přešel na Warcraft. Cena se mi zdá bohužel poněkud vysoká, ale co, jednou za čas si radost udělat můžu. A jako zápor inovace? Díky bohu, že tam žádné nejsou. Všichni víme, jak to dopadlo u posledního C&C a jejich inovace. Takže děkuju tvůrcům, že přidali nové jednotky, ale herní princip zůstal stejný. Pokud chci taktiku bez stavění budou pustím si W40k:DoW II. Starcraft je legenda a podle mě je toto důstojný nástupce. A komu se to nelíbí, ať mi prdel políbí:-D

0/0
7.8.2010 15:15

Lupulin

Re: Hraju již 2. den

cena je těžce v klidu....teďka navíc třeba jrc má akci sc2 za 1099....

0/0
9.8.2010 8:26

IARK - BAN za králíčka.

Re: Hraju již 2. den

hra je pekna, jen nejak tezce prekousavam 2 veci - zergsky bahno se nerozlejva samo a zmizeni me nejoblibenejsi protosske jednotky Dragoun, ikdyz ta zizala se skarabama byla taky hezka :-( Jen mne zklamalo, ze druhy dil chystaji pomalu az za rok, teoreticky jde "jen" o SP cast :-/ ikdyz, kdyz kouknu na tu praci tedy, kvalitni a dlouha kampan R^

0/0
9.8.2010 10:00

DaWe16381

Re: Re: Hraju již 2. den

mne kampan teda moc nezaujala,jsou tam dost blby mise,furt se musis honit jak nejakej blb,pac je tam vetsinou znic to prvni nez souper,natez vic toho,je to takove ze nema clovek nema takovi klid a poradne si neni mozne nerozestavet zakladnu,v SC1 se mne teda kampan za teraky libyla mnohem vice!.takze za kampan bych dal asi jeden bod dolu.Rv

0/0
9.8.2010 10:10

DaWe16381

Re: Re: Re: Hraju již 2. den

*rozestavet

0/0
9.8.2010 10:10

BranMakMorn

Re: Re: Re: Hraju již 2. den

ono to je totiz tim ze ty kampne jsou delane pro urcite typy jednotek , tak aby ses naucil nejak rozvjet svou zakladnu , ne abys to mel jako kdyz hrajes 1v1 proti pocitaci s inteligenci totalne vymasteny dement a mohl si delat co te zamane, ja sem prave s timto zpusobem spokojen a az nekdy budu mit silu to dat na hard/brutal  tak to bude aspon vyzva a ne ze na vsechno mam milion casu udelam si supply limit jednotek na to bych pak zabil ty tri co behaji po mape

0/0
9.8.2010 10:23

DaWe16381

Re: Re: Re: Re: Hraju již 2. den

tak je to vec nazoru no.

0/0
9.8.2010 14:10

BranMakMorn

Re: Re: Re: Re: Re: Hraju již 2. den

to je, ale jiste sis vsiml ze nemalo lidi tu pomalu az sproste nadava jak se delaji banalne jednoduche hry az pro "dementy" a ty tu pak napises takovy post, kterym ukazujes ze hru chces mit hrozne easy by ses mohl u toho kochat, nechapu proste,

0/0
9.8.2010 14:28

DaWe16381

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hraju již 2. den

ale ja nechci mit hru jednodusi,ja jsem psal ze mne tam chybi jen vice misi kde bych normalne stavel zakladnu,a mnel znicit protosackou a nebo zakladnu zergu,jen vice takovich misi,to je vse.ty mise nejsou nejak zvlast tezke hraju to na hard.jestli si hral kampan u SC1 tak asi vys o cem mluvim.tam bylo podstatne vice takovichto misi

0/0
10.8.2010 12:56

Sa+an

.

s2 je jeden veľký bug, ale blizzard si to moze dovoliť pretože ma battlenet a tak hra priebežne stahuje nove patche.

Inak nechápem prečo v hre nie sú letecké jednotky, ak pechota môže strielat na lietadlo tak to nie je naozajstne lietadlo. Alebo ste videli v skutocnosti vojaka strielat flintou na stihacku? asi  nie.

0/0
7.8.2010 14:26

Veska - Milovník cenzora

Re: .

Vy bratří Slováci se tu na této diskuzi ukazujete jako největší tupouni s prominutím. Tvůj život je jeden velký bug. A že voják střílí na stíhačku? Asi si nehrál moc RTS, co?

0/0
7.8.2010 15:17

Eratis

Re: Re: .

to musí být převlečený ego2, jinak si to nelze vysvětlit

0/0
7.8.2010 16:46

Veska - Milovník cenzora

Re: Re: Re: .

Ego je šašek místních diskuzí:-DVždy mě skvěle pobaví.

0/0
7.8.2010 17:10

Eratis

Re: Re: Re: Re: .

no právě, a ted se nějak podezřele vytratil...možná dostal rozum.....no dobrá dělám si srandu :))

0/0
7.8.2010 17:12

Lupulin

Re: .

ty jsi vlastně Maďar co dělá slovákům ostudu.....už se nedivím že tam s nima je takovej problém, jestli jsou všichni takhle "vzdělaní" :) :)

0/0
9.8.2010 8:29

Sa+an

Re: Re: .

jasne, hraj si kludne hru kde par stalkerov zostreli battlecruiser, ze sa nad tym ani nedokazes zamysliet svedci o tvojej zaostalosti

0/0
9.8.2010 12:17







Najdete na iDNES.cz