Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Drsní psychopati v Kane & Lynch II: je to vražedná nuda

Na chabé zábavě se podepsal slabý příběh a zoufalá linearita herní náplně. V kontrastu je pak překvapivě kvalitní hra více hráčů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

-R.I.P-

Další recenze

http://www.zing.cz/recenze/89/kane-lynch-2-dog-days-brutalita-na-druhou

0/0
21.8.2010 21:33

SPARTAN!!

Je to hodně dobrá hra...

Hardwarově nenáročná, s dost realistickými přestřelkami (musíte se neustále krýt...) s pomerně vysokou obtížností. Dal bych tak minimálně 75%...

0/0
21.8.2010 12:40

sajmoska

Výborná hra!!!

Nedávejte na recenzi a hru si pořiďte, na extreme obtížnost si jí budete chtít zahrát znova a znova!! Neni to pro žádný slečinky a padavky. Skvělá atmosféra, kamera, zpracování prostředí, chování zbraní. Na scénu s pořezanym Kanem a Lynchem se nezapomíná!!!

0/0
20.8.2010 13:49

IARK - BAN za králíčka.

Re: Výborná hra!!!

Jde o to, ze recenze se shoduje skoro se vsema recenzema a s nazorem zde vetsiny diskutujicich, pokud se ti libila, tak ti to preji ;-)

0/0
20.8.2010 14:01

DaWe16381

Re: Výborná hra!!!

podle mne to je pekna blbost borce,nic jdu radeji pokracovat v Gothic3R^

0/0
20.8.2010 15:18

sajmoska

Re: Výborná hra!!!

Gametrailers 8,1/10 lidi na GT 8,8/10

0/0
20.8.2010 17:25

Blackened Halo

Re: Re: Výborná hra!!!

Edge - 6/10, Eurogamer - 4/10, Destructoid - 1/10

0/0
23.8.2010 7:44

zaq

recenze

s recenzi se neda nesouhlasit .. bohuzel je dvojka mnohem horsi nez jednicka .. v podstate az na nejake 2 mise je to o prebehnuti 10 metru, vystrileni pravidelne vykukujicich maniku a prebehnuti dalsich 10 metru aniz by clovek mel pocit ze plni nejakou misi (v jednicce preci jen byla loupez, nasledny utek, vezeni, blizky vychod a pod)  ... nicmene nastesti neni dostatecne dlouhe na to cloveku zacalo nejak vic vadit .. na hard nejakych 5 hodin ale paradoxne bych doporucoval medium, protoze hard je delany vecsi odolnosti nepritele, coz je po case otravne.. strilet do vykukujici hlavy 2-3x (kde zasahy se potvrzuji zobrazenim kriziku na miste zasahu, takze clovek vi ze uz trefil 2x do tela a 2x do hlavy a panak ne a ne chcipnout) ..

0/0
20.8.2010 8:43

Drakens

zklamání

Neskutečné zklamání....hrál jsem a smazal jsem..jen silou vůle jsem to dojel. Totální stereotyp a NUDA, jediný světlej bod byl let v helikoptéře..grafika pro PC verzi mě přišla jak blbej vtip a v poslední misi mě dost nemile překvapili kolize a střílení z krytů vůbec ( jsou tam blblě dělány takže na protivníka nevidíte ale on vidí na Vás). Jestli měl být Ken soupeřem Mafie II tak to beru jako hodně špatný vtip. Rozhodně tuhle hru nekupujte! ( jo dohráno za asi 6 hodin na střední).

0/0
19.8.2010 23:27

Blackened Halo

spravne

tak to je smutne, som sklamany :((..mal som cest hrat demo a bolo to skvele, dynamicke, originalna grafika a kamera (To najlepsie na hre) aj vtipne hlasky ...no ale ano bolo to len o tom prestrielat sa z bodu A do bodu B..v deme mi to samo nevadilo ..ale kedze je hra celá taka a trva len 6 hodin (niektory uvadzaju ze len 4) tak si nic ine ako priemerne hodnotenie ani nezasluzi...velmi dobra recenzia!

...inu tak tu kratku hernu dobu by som dal najskor asi do plusov :D:D..ironicky :)

0/0
19.8.2010 17:48

Odulin

dojmy

Moje stručné dojmy-->

http://odulin.blog.cz/

0/0
19.8.2010 16:01

Blackened Halo

Re: dojmy

vidim ze aj ty to hodnotis na priemernu znamku :)

0/0
19.8.2010 17:55

sony121

Radši se uklidněte

Proč tu někteří zmiňují Mafii 2 ta nemá nic společnýho s touto hrou. Celkově to vaše vynášení Mafia 2 do nebes je už celkem trapný.

0/0
19.8.2010 14:25

Dhatz

Re: Radši se uklidněte

střílečky co nejsou scifi nebo fantasy a nejsou exkluzivní na konzole se moc často nevidí(a taky tyhle vycházej ve stejném měsíci). Mafia 2 je fakt přehypovaná a dopadne to jako s gta IV kde polovina volovin v preview byly dedukce a sliby z betaverze. už taková kravina jako vševidoucí černý gang z dema asi těžko najde záplatu v plné. Od KnL 2 jsem neočekával nic vysoko, ale zničitelnost krytí, indikace pohybu z krytu nebo šipka + e pro přesunutí za roh jsem fakt nečekal, házení výbušnin funguje taky skvěle a počítá se s ním v leveldesignu, který mimochodem není takový koridor abych musel dostávat furt jenom jedny otevřené dveře nebo jedno krytí, a tudíž ten dmnt recenzent ani neví jak se hraje. důvod proč hrát KnL2 DD je spíše multiplayer, ale to si radši počkat na patch ať to neresetuje rank.8-o

0/0
19.8.2010 17:14

Kalda008

Pekny!

Jednicku jsem hral a byla to velmi slusna akcni strilecka...moc me to bavilo,dvojku si urcite sezenu, urcite se na to tesim vic jak na tu slavnou mafiu 2, jen kopije gta s grafikou godfathera, nic vic. Tohle by aspon mohla byt slusna rezba.:-P:-P

0/0
19.8.2010 12:09

icy32

Re: Pekny!

kopie GTA s grafikou godfathera ?? cos hulil ??

0/0
19.8.2010 12:32

Nokiagay

Re: Pekny!

Nemohl hulit nic, pochybuju, že někomu s takovým QI někdo pučil zapalovač. Natož, aby věděl jak se používá.

0/0
19.8.2010 14:14

czDante92

Re: Pekny!

*kopije :D

0/0
19.8.2010 15:55

Piggsy

zahraju si

Ani první díl nebyl nic extra, dohrál jsem ho celkem rychle, ale nedá se říct, že by mě to nebavilo. Pochybuju, že druhý díl je horší, spíš naopak, takže šanci tomu určitě dám.. http://www.xfire.com/profile/massacr/screenshots/?view#78979963

0/0
19.8.2010 11:38

SeanDevline

?

Mafia 2 dostane velký hodnocení protože je to česká hra

0/0
19.8.2010 10:31

trikmann

Re: ?

Právě naopak.Recenzí na Mafie 2 je už docela hodně a ve většině se objevuje číslovka 9.A můžu tě ujistit, že ani jedna recenze nemá český původ.

0/0
19.8.2010 10:33

adis002

Re: Re: ?

LOL, pokud vím, tak jediný mag, který dal Mafii 2 9 byl Italský OXM... zbytek převážně 7/10, občas 8/10... Rv

0/0
19.8.2010 11:59

adis002

Re: Re: Re: ?

oprava: jediný magazín, který má nějakou váhu (Italský OXM), dal 9/10... jinak má těch devítek celkem 4, sedmiček taky 4 a osmiček 3...

0/0
19.8.2010 12:08

Smileface

Re: Re: Re: Re: ?

V ČR to bude 9/10,9/10,10/10,10/10 - český recenze budeou zcela jistě pokřivený, takže budu číst ty zahraniční...

0/0
19.8.2010 13:48

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: ?

Nepucis mi jednu vesteckou kouli?

0/0
19.8.2010 13:52

Smileface

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?

Počkej si a uvidíš, hlavně Score se rozplývalo u pětihodinovýdo dema, tam to bude kolem 90% ;-)

0/0
19.8.2010 15:02

Dhatz

Re: Re: Re: Re: Re: ?

každá recenze člověka co si neumí užívat sandbox hry bude špatná, bude to takový shit jako tahle recenze(recenzent asi umí hrát akorát COD, nebo jeho jiné skutečně koridkorové FPS klony).

0/0
19.8.2010 17:18

adis002

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ?

až na to, že MAFIA II není sandbox, ale OK ;-DR^

0/0
20.8.2010 17:14

trikmann

Zklamání

Na to, kolik se od hry očekávalo, je to veliké zklamání.Aspoň, že Mafia 2 nebude mít vážného konkurenta.

0/0
19.8.2010 10:28

SeanDevline

Debilní recenzent

Co to je hru jsem si koupil a něco takovýho jsem dlouho nehrál moje hodnocení je 9/10.Tenhle recenzet musí vážně o kolečko míň a to bez pardonu krásně propracované město parádní multiplayer všecko úplně nejlepší já nevím někdy ti recenzenti jsou úplně blbý

0/0
19.8.2010 10:27

trikmann

Re: Debilní recenzent

Máš pravdu, někdy býváš fakt blbý.Jak by sis asi vysvětlil, že přední herní servery dávají přibližně stejná hodnocení jako Bonusweb?Že by Je 2K Czech podplatitili, aby Mafie 2 neměla konkurenci?

0/0
19.8.2010 10:30

Dhatz

Re: Re: Debilní recenzent

né tupče, když nezaplatíš dostaneš diskriminační hodnocení, leda bys musel být Mass Effect.

0/0
19.8.2010 17:15

Grindman

Re: Debilní recenzent

Přesně tak :). Tady je vidět úroveň BW. Hra je vynikající, jen blbec by této hře dával méně jak 7/10. Já uděluji 8, 5/10. Půlka je za to krytí, kde se nepřesune k dalšímu místu. Jinak vřele doporučuji. Na recenzi nedávat - neobjektivní:-P.

0/0
19.8.2010 10:40

trikmann

Re: Re: Debilní recenzent

Takže podle tebe jsou redaktoři předních herních blbci?

http://www.eurogamer.net/articles/2010-08-17-kane-and-lynch-2-dog-days-review?page=3

0/0
19.8.2010 10:47

Grindman

Re: Re: Re: Debilní recenzent

Ne, jen tohoto webu ;). A já osobně si raději stáhnu demo a podle toho se pak rozhodnu, než abych dával na recenzi.

0/0
19.8.2010 10:59

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

Pokud jsou pro tebe tito autori "blbci", ikdyz maji na tu hru stejny nazor jako ostatni a pokud nedavas na recenzi, mohu se zeptat - Co tu vubec sakra delas? Takovyhle lidi co museji za kazdou cenu nadavat a machrovat jak jsou "lepsi" fakt miluju Rv

0/0
19.8.2010 11:12

Grindman

Re: Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

Mohu se zeptat, proč na mne vůbec reaguješ? Nikdo tě nenutí k tomu, abys mé příspěvky četl. Já zase miluji takové jako jsi ty - Za každou cenu musí na nějaký příspěvek reagovat a tím si tak připadat na úrovniRv. Co jsem pročítal diskuze, tak ty máš zásadní potřebu na každého reagovat.

0/0
19.8.2010 11:22

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

jses hlupak, takze ty vlezes do diskuse, zaseres ji urazkama aniz by jsi zbleptl neco k tematu a ostatnim neco vycitas? Jdi se vycpat ubozaku, jses nula s nejakym mindrakem a nejvtipnejsi je, kdyz zacnes bezduvodne nekoho napadat a divis se, ze obet nekdo haji ;-D ty mas v hlave fakt vygumovano Rv

0/0
19.8.2010 11:36

Grindman

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

Sám jsi jen ubohý tupý smrad, který má IQ 0. Běž se léčit, fakane blbej:-P

0/0
19.8.2010 11:41

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

Ano, timto ukazujes svou ynteligenci ;-D

0/0
19.8.2010 11:43

Grindman

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

No sám máš co říkat :D:D:D. Napsat "ynteligenci" může fakt jen tupej smradRv.

0/0
19.8.2010 11:46

trikmann

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

Chlapi klid!

0/0
19.8.2010 11:48

slanecek

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

Kdybys nebyl vůl, tak bys pochopil, že to napsal schválně.

0/0
19.8.2010 11:50

trikmann

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

Co naděláš?Někdo ynteligentní už od přírody...

0/0
19.8.2010 11:51

Sa+an

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

ty nie si nahodou šerlok holmes?

0/0
19.8.2010 11:57

trikmann

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

Zas tak špatně bych to neviděl...;-D

0/0
19.8.2010 11:59

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

jelikoz se toto slovo tak bezne pouziva i v mluvenem projevu, kde das duraz na to pocatecni y, aby jsi ukazal jasny sarkasmus ;-) to jsi o tom nikdy neslysel? V diskusich to vidim tak 5x dene

0/0
19.8.2010 12:03

Grindman

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

;-D;-DTak toto je jedna z největších pitomostí, jaké jsi zde na BW v diskuzi publikovalRv

0/0
29.8.2010 21:55

Grindman

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

Tak schválně to může napsat jen totální retard typu IARK;-D. A za vola seš tu akorát tak ty, když to tvrdíšRv.

0/0
29.8.2010 21:53

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Debilní recenzent

tak k tomuhle uz nemam co dodat, ted jses totalne ztrapnil ;-DRv

0/0
19.8.2010 11:51







Najdete na iDNES.cz