Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Alternativa ukazuje Prahu budoucnosti. A není to hezký pohled

Nenechte se zmýlit názvem: na této hře není alternativního zhola nic a vzletný titul pouze zakrývá tradiční příběhové dobrodružství.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

SuperSocka.

Dotaz

Petr Ticháček už adventury nehraje nebo jen nerecenzuje ?? ;-)

0/0
5.9.2010 19:29

BigPeter

Re: Dotaz

Dobrý den, adventury stále hraju a recenzuju, ale pro Level, takže na webu už se moje jméno téměř nevyskytuje. Pokud se ptáte v souvislosti s Alternativou, tu jsem ohodnotil 7/10 "s do krve odřenýma ušima", nicméně už je to nějaké 4 měsíce zpět a kdybych hodnotil dnes, dal bych už jen 6/10 hlavně kvůli useknutému konci. Stále si ale myslím, že je ta hra po stránce příběhu i hratelnosti o něco lepší, než ve své (jinak velmi dobré :-)) recenzi uvádí Honza Srp. Za sebe můžu říct, že jsem se u jejího hraní docela dobře bavil.

0/0
6.9.2010 10:20

Hondra

.

Já ty české hry nechápu, neustále adventury na jedno použití s nemožnou optimalizací a cenou.Halvěn že tam dali blob, aby byli cool...

0/0
3.9.2010 21:09

assassin89

Re: .

Nechci nic rikat ale vsechny adventury jsou na jedno pouziti ne jen ty ceske

0/0
4.9.2010 6:49

ViktorCZ

Re: Re: .

A asi proto jdou tak na dračku ;)

0/0
10.9.2010 4:51

filc

Hmmm

Celkem by me zajimalo, jestli ten blob od Kaplickeho si kluci jen tak ukradli do hry nebo jestli ziskali prava to pouzit. Ja o tom silne pochybuji. Tak asi muzou jen doufat, ze si toho nikdo jiny nevsimne. :-)

0/0
3.9.2010 19:53

Sam Bell

Re: Hmmm

Můžou být v klidu! Tomu věř!

0/0
3.9.2010 22:29

Blackened Halo

Re: Hmmm

čo je "blob" ?

0/0
3.9.2010 22:32

perme je a žerme je

Re: Re: Hmmm

Takový velký,drahý,ošklivý nápad našeho nejlepší architekta,kterého až do určité doby nikdo neznal.

Po Slovensky:Chrchel.

0/0
3.9.2010 22:55

Blackened Halo

Re: Re: Re: Hmmm

dik za preklad ..no a akyze to je napad? ;)

0/0
4.9.2010 7:37

Sam Bell

Re: Re: Re: Re: Hmmm

Si to vygoogluj!

0/0
4.9.2010 8:21

Blackened Halo

Re: Re: Re: Re: Re: Hmmm

je to take tazke napisat ty imbecil? vidim ze tu je velka ustretovost

0/0
4.9.2010 10:07

Chlcony

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmmm

Můj slovenský příteli, moc to nepřiblížím, protože jsem z Brna, ale měla to být moderní knihovna na letné, která vypadala...no vypadala tak jak vypadala, jako blob:) Zastánci se ohání "moderním uměním" a odpůrcům vyčítají, že jsou kulturí barbaři, ale...obrázek ať si udělá každý sám, měj se krásně a přeji příjemný víkend. Ahoj.

0/0
4.9.2010 10:53

Sam Bell

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmmm

je to take tazke si to najst ty imbecil? vidim ze tu je velka ustretovost

0/0
4.9.2010 11:26

vochomejtak

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmmm

http://lmgtfy.com/?q=praha+blob

0/0
5.9.2010 13:59

pletiplot

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmmm

Když chceš po někom, aby ti něco vysvětlil, tak mu řikáš ty imbecil? A přijde ti normální, aby se kvůli tomu, že se někde zeptáš, všichni přetrhli a začali ti vysvětlovat, co to je, jen proto, že jsi líný to najít? Možná to tak funguje doma a máma ti servíruje až podnos a utírá ti prdel, ale ve světě s tím narazíš. Hodně narazíš.

0/0
7.9.2010 13:25

Le Miserable

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hmmm

Nehledě na fakt, že imbecil by ztěží dokázal vyťukat na klávesnici větu: Si to vygoogluj!

0/0
9.9.2010 16:41

vasekPasekX

Re: Re: Re: Hmmm

Tak jsem si ten Kaplického blob vygogloval a je to opravdu blob, nebo spíše BigShit...  to nemohl snad nido myslet vážně!!! 8-o

0/0
3.10.2010 20:01

oneill123

Re: Hmmm

Takový hnus nemůže mít nějaká práva.

0/0
5.9.2010 21:46







Najdete na iDNES.cz