Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

R.U.S.E. je výborná strategie okořeněná válečnými lstmi

Válečných strategií mnoho nevzniká. O to větší pozornosti se těší R.U.S.E., která nabízí netradiční prezentaci a skvělé válečné lsti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

genchiskan

super

vynikajici hra uz mam dohrano,musim rict ze takovich strategii by se mohlo delat vice,doufam ze casem doplni i jinaci narody napr.Japonsko.R^

0/0
29.9.2010 21:12

P.J.

...

Fantomová armáda? Proč mám dojem, že většina těchhle článku je jenom otrocky přeložená z jiných webů?

0/0
21.9.2010 20:55

Zdenis

Re: ...

Nebo že by to bylo přeložený třeba ze hry? V český verzi je to sice přeložený jinak, ale z obrázků je jasný, že recenzent buď recenzoval jinou verzi nebo ty obrázky někde ukradl :)

0/0
21.9.2010 23:11

luke777

hra

ted hraji kampan a nesmirne me stve ze dam utok a zrovna se to pri hre zapne nejake kecani ci video to me opravdu vadi chci se divat fajn nechci se divat zmacknu esc a nic:( jinak hra super ma zajimavy konec:) a multiplayer je nadhera clovek nikdy nevi co na nej ten druhej usije a navic uz mam i malou deformaci o vikendu na vylete vylezli na kopec a prvni co me napadlo nadherne vyhled tamhl artilerku tam aa guny a tamhle at guny a pechotu:) a tamhle tudy pekne par panzeru:);-)

0/0
21.9.2010 15:21

whitemik

Re: hra

Presne, nejhorsi jsou ty blaboly pocas singlu, zadna pauza nic porad na

Vas jede nepritel a Vy nemuzete nic, taky ty informace o novych

jednotkach jsou pekne stupidne - hlavne kdyz xci neco postavit tak se mi

posune cele menu fakt o hubu....

0/0
21.9.2010 16:34

Dr.Sid

huh

Lsti ve strategii ? To je novinka ! Pochopi to hraci ?

0/0
21.9.2010 10:00

Sir_Lotus

multi-touch?

Davide nezlob se na mě, ale přijde mi přinejmenším zvláštní v recenzi nezmínit dotykové ovládání, zvlášť když je to hlavní část celého hypu kolem R.U.S.E. (o to více když si přečteš svoje preview)

0/0
21.9.2010 1:21

Zdenis

Super

Naprosto perfektní hra. Po Starcraftu 2 druhá strategie, která mě za poslední docela dlouhou dobu fakt bavila. Dokonce je pro mě lepší jak ten starcraft, protože ten byl sice skvělej, ale po pár misích už se okoukal a už to pak bylo pořád o tom samym. Tady je každá mise jiná. Ani ne tak o úkolech, jako spíš o jejich provedení. Zatimco ve Starcraftu byly různorodý úkoly, ale všechyn se plnily úplně stejně :)

A s 3D vision naprosto graficky úchvatná, vážně tak skvěle ve 3D nevypadal ani 3D vision ready Residen Evil 5 nebo Metro 2033..

0/0
21.9.2010 0:25







Najdete na iDNES.cz