Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

F1 2010 úspěšně útočí na korunu závodního žánru

Po mnohaletém čekání se na PC vrací oficiální Formule 1. Nutno dodat, že s plnou parádou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Kofran

Save při závodě

Dá se nějak uložit rozjetý závod?

0/0
31.10.2010 13:31

Komanchg

Dotaz

Už se někomu z vás stalo, že jste přišli o uložený postup a museli jste začít od začátku? Mně se to stalo dneska a hodně mě to naštvalo.

0/0
17.10.2010 17:45

pan.klobouk

Re: Dotaz

Jiste, to se deje zcela bezne. Tahle featura slavila uspechy uz v Dirt 2. :) Ale ma to reseni - pokud jsi savy jeste nepremaznul.

0/0
17.10.2010 20:46

skorpion114

Re: Re: Dotaz

preco mi nesvieti a neda s akliknut na SAVE??? teda mi neulozi profil?...vzdy po zacati hry opakovane musim zadavat profil.......

0/0
21.10.2010 20:05

pan.klobouk

Re: Re: Re: Dotaz

Mas krome F1 2010 jeste nejakou hru, co pouziva Games for Windows Live?

Tahle hra proste vyzaduje Live profil, aspon offline, jinak se postup ani nastaveni neukladaji.

0/0
21.10.2010 22:34

skorpion114

Re: Re: Re: Re: Dotaz

taku hru nemam a ani som o tom nepocul...vyhadzuje tam nieco na zaciatku....da sa to teda aj ako offline?...pretoze ked som to skusil zadat, meno a obrazok....tak mi sice dalo sa kliknut na save...ale pri ukladani vyhodilo chybu....kde najdem ako sa s tym games for w pracuje?

0/0
22.10.2010 8:15

pan.klobouk

Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Jj, GFWL muze bezet i offline, ale hrac se vzdy pri spusteni musi jakoze prihlasit k uctu, aby se postup hrou ukladal do profilu. Pakarna, no.

Nahodil bych link s navodem, ale je ke konkurenci a to by se BW jiste nelibilo. Tak zkus zadat do Google "Jak vyzrát na Games for Windows LIVE".

0/0
22.10.2010 12:40

skorpion114

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

skusim....dakujem...

R^

0/0
22.10.2010 13:08

skorpion114

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

no skusil som to...ale pri spusteni klienta mi vyhodilo ze sa neda spustit...problem s pripojenim alebo s programom....skusil som setup a tam mi vyhodilo, ze mam stiahnut nejaky fix na XP....ale odkaz nefunguje....tam kde ma odkazalo vyhodilo, ze pozadovane neexistuje...co s tym sakra  

0/0
22.10.2010 16:53

pan.klobouk

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

No nazdar. :) Sice tady z toho delame help sekci, ale budiz... F1 2010 se u nas oficialne vlastne ani neda hrat. Az za mesic, s ceskym Live.

Asi bych zkusil preinstalovat Live, idealne tu verzi co je primo na DVD se hrou. Pripadne MS Visual C++ knihovny. Ja mel zase u F1 2010 problem se service packem, dozadovalo se to SP3, ktery ale samozrejme mam, pomohl az reinstall. Tohle bude mozna podobny zadrhel, viz ten fix.

Tyhle novy GFWL hry jsou stejne k nezaplaceni, clovek vlozi jen placku a hraje. Nemusi nic instalovat, updatovat drivery, hrat si s nastavenim... je dobre ze to takhle prima zjednodusili. Nejsou s tim vubec zadne problemy. ;-D

0/0
22.10.2010 17:37

skorpion114

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

dakujem za rady....vyskusam co sa da....

0/0
22.10.2010 18:22

Komanchg

Re: Re: Dotaz

A jaký to má řešení? Stalo se mi to znovu. Savy jsem zatím nepřemáznul.

0/0
30.10.2010 20:22

pan.klobouk

Re: Re: Re: Dotaz

Nuze predne to chce zachranit stavajici data s karierou a prekopirovat si je do bezpeci, nekam stranou. Savy jsou v Dokumentech pod My Games\FormulaOne\Savegame. Autosave je tam kupodivu dvakrat (alespon ja to tak mam?) takze podle data souboru vybrat ten novejsi.

Pak zpatky do hry a zalozit novou karieru, ktera prepise vsechno stavajici. Nasledne hru ukoncit, vyhledat novy a prave vytvoreny autosave, a prekopirovat do nej vsechny zazalohovane soubory s puvodni karierou, krome souboru NXDSMWW. Prave ten by se mel pravidelne poskozovat a kvuli nemu hra hlasi save corrupted. Nastesti jsou v nem asi jen nastaveni hry, takze bude mozna potreba pozmenit veci jako kameru, zapnute helpy atd.

I kdyz patch uz se blizi a mel by pokozovani savu resit, radeji bych pravidelne karieru/savy zalohoval a sikovne je mit stranou ulozeny i "cisty novy profil" protoze vecne zakladani noveho jezdce a otazky behem toho jsou trochu zdlouhave. Takhle kdyz se to pokazi, jen prekopiruju fajly a do minuty jsem zpatky. :)

0/0
1.11.2010 12:43

Komanchg

Re: Re: Re: Re: Dotaz

Díky za radu. Bohužel už je pozdě pro ty poškozené soubory a budu muset začít opět novou kariéru. Sice mě ty první tři závody začínají nudit, ale co se dá dělat. :-/ Nechápu, že za dva roky vývoje nejsou schopni dát do prodeje fungující hru. S tímhle si u mě Codemasters kladný body neudělaly.

0/0
1.11.2010 15:52

sms.aye.cz

ujde.. na TUNNGLE

na tunngle hrajem v 8mi hracich multiplayer:) jen je tam malo cechcu, pridejte se!

0/0
15.10.2010 18:58

SamXM

Zklamání

Mě ta hra obrovsky zklamala....hraju na joypadu a ve chvíli kdy začalo pršet v závodě a já sem si vesele dál bez asistentů (nepočítám řazení a stopu na trati) pokračoval v plné jízdě na těch nejměkších pneu a ještě jsem zlepšoval časy na kolo a kamarád na klávesnici v pohodě dojíždí závody bez předního křídla, hra mě přestávala bavit. Nehledě k tomu, že podle preview slibovali kvalitní kariéru a tady nastavuju jenom jak dlouho budu jezdit a pak tým (jejichž výběr závisí na počtu sezon a na 3 sezony s Williamsem nebo Force india se dá pohodlně vyhrávat) tak je to zase jenom obyčejny kroužení po okruzích bez nějakyho vzrušení (safety car, žluty vlajky jenom pár sekund). Grafika je nádherná, spracování okruhů nejlepší ale hrát Test driver Grid je mnohem lepší už jenom, že tam vám jde aspoň o pitomy body a novy auta.

0/0
14.10.2010 1:32

SamXM

Re: Zklamání

Pokračuju dál: Modry vlajky snad platí jenom pro vás..když někoho dojedete o kolo tak se vám motá v cestě jak ocas a kdy do něho ťuknete ve snaze ho předjet tak ještě dostanete 10-ti vteřinovou penalizaci...Proč ve starých dílech od EA existoval trest průjezd boxy nebo stop and go a tady pořád jenom časovy penalizace :( .....je to nuda....Obrovský potenciál ale prakticky žádný výsledek protože na graficky zpracování si nemusím kupovat F1 2010 ale bohatě si vystačím s Race driver GRID od stejného studia...Tohle Codemasteři nezvládli

0/0
14.10.2010 14:40

adolph

Fyzika

Ta hra je naklavesnici ci gamepadu v podstate nehratelna. Auto nezataci, ale skace. Pokud se podivate na to video, tak je to presne tak. Zvazte nakup, ovladani je opravdu udesne..!!!!

0/0
11.10.2010 18:13

Martin-.

Re: Fyzika

Souhlas, je to v podstatě arkáda, všechno mimo jízdu a auto samotné je super. Ale to nejdůležitější chybí, srovnání s rFactorem snad ani není možné Rv

Za mě nebrat :-/

0/0
18.10.2010 17:36

Komanchg

Nejvíc mi vadí

to, že nemůžu ovlivnit který motor použiji v následujícím závodním víkendu. Tým najednou nasadí nový motor, ačkoliv ten před tím má ještě 96 procent. To si potom musim vyměnit motor a stojí mě to trénink. Přece jenom nechci, aby 8 motorů bylo vyčerpáno během 11 závodů. Tohle je pro mě nejvíce iritující chyba ve hře.

0/0
9.10.2010 16:50

Ajvn

dest

Tak se mi konecne postastilo chytnout v Melbourne dest, nejprve v practice a pak i v kvalde. Ta hra ma rozhodne radu much, co snad zcasti odstrani patch. Ale zpracovani deste, postupna promena pocasi, postupna promena podminek na trati, posleze vysychani stopy, ... efekty na hledi jezdce, jizda ve vodnim oparu za jinymi stroji ... uaaaaa, tak to je naprosty narez! A jestli neco Vas v tu chvili napadne, tak maximalni respekt pred jezdci v realu v tehle podminkach! Klickovat ulicemi v Albert Parku blizko za vozem pred Vami a videt jen ... nic ... vse hooodne zamlzene, jen tusite, kde ze ty brzdne body byly :-), ti kluci jsou trochu blazni, to se musi nechat. A mimochodem, jet Q1, kde si nechavate ty snad podarena kola na zaver a ono Vam pred koncem zacne kapat na hauptnu :-) a Vy se snazite udrzet tempo jeste v posledni tretine okruhu na mekkych gumach ... kdyz Vam v Q2 v prvni pulce doprchava a osycha trat .. a na tohle vse reagovat i se strategii .. to musim priznat, ze tohle se Codemasters podarilo na vybornou! Tim spis skoda tech kompromisu nebo bugu, ktere tam zatim jsou. :-( Snad se to casem a patchi doladi.

0/0
5.10.2010 10:54

Eclipse_GSX

Re: dest

F1 2010 nemám a hru jsem nehrál, ale zavzpomínám na starou část EA série "F1 99-02". Tam nebyly žádný blur efekty a podobný grafický vychytávky, který by vám stěžovaly jízdu opticky. Ale s vyplými pomocníky nebyla sranda se rozjet. V nižších rychlostech je přítlak nízkej, auto neváží nic, a najednou se ta síla má přenýst na asfalt. Rozjezd na rovince s plným plynem = podívat se směrem, odkud jsem přijel. V zatáčkách to samý. Nedej bože, aby se rozpršelo. To nebudete dávat plnej plyn ještě na trojku ;-) To zase chytnete respekt z tý druhý strany a věřím, že ta fyzika je podobná reálu. Očima laika to sedí. Detailní nastavení auta samozřejmostí. Pokud si přes ovladače vynutíte vyhlazování okrajů, dá se na to stále normálně koukat. HS fandům formulí můžu doporučit. Něco jsem se týhle hry najezdil a i dneska když si nahodím Monaco, tak mi zadek na nerovnosti nehezky ulítne. Pokud je pro vás moderní grafika nutností, tak se ani neobtěžujte po hře pídit. Ale za sebe můžu doporučit. I dnes má co nabídnout.

0/0
5.10.2010 19:32

pan.klobouk

Re: Re: dest

F1Ch od EA je ale porad ziva, porad pro ni vznikaji ruzne mody a ne jen s F1. Dokonce i ta grafika se zlepsuje, takze pokud nad ni nekdo ohrnuje nos jen kvuli nic moc modelum a texturam, s mody si mozna prijde na sve. Uz jsem to psal dole, je smutny kdyz nova F1 2010 neprekona 7-8 let stare kousky jako Grand Prix 4 a F1Ch 99-02. Jedine co ma je ta grafika, dest nema chybu.

0/0
5.10.2010 21:00

Eclipse_GSX

Re: Re: Re: dest

O mody jsem se nikdy nezajímal, díky za tip. Mně stačila i taková, jaká je. Často je to u mě takovej boj o přežití, že tu grafiku ani dnes nevnímám jako špatnou. Není čas se rozhlížet po okolí.

0/0
5.10.2010 22:30

A_aron

Re: Re: dest

Co ti ja viem o tom rozjazde... ked vidis pri priamom prenose telemetriu, tak je v nej jasne vidiet, ze pilot dupe plny plyn hned ako ma vyrovnane vozidlo.

0/0
6.10.2010 10:36

Eclipse_GSX

Re: Re: Re: dest

Však na dvojku už ho můžeš beztrestně sešlápnout, co to dá. Samozřejmě pokud nejsi v ostrý zatáčce. Extra fanda formulí nejsem, ale je to série 99-02 a pravidla se myslím často měněj, stejně jako normy a vybavení. 8 let je dlouhá doba. Ve hře tě klidně předjede soupeřovo kolo, pokud ho potká větší karambol. Což by se dnes stát nemohlo, když je vážou k šasi. Do tý techniky nevidím, nevím co je dnes a co bylo. Ale divný mi to nepřijde, pochopitelně bez pomocníků.

0/0
6.10.2010 22:28

Ajvn

Race Settings nalezeno

Pratele, pokud nekdo jako ja marne hledal Race Settings, napovim, uz jsem ho objevil. Jak mi tu Tomys zkousel napovidat, byt spatne, i tak dekuju :-), tak vezte, ze v My F1 to neni. :-)) V kariere je to v menu, kdyz se jde v maringotce hrace do zavodu, tam, kde se urcuje obtiznost. Ceho jsem si nevsiml, je ten maly ctverecek, ktery informuje, ze je tam jeste jedno dalsi vnorene menu (staci stisknout Enter). A tam sidli Race Settings. Pokud si to trochu pozmenite k obrazu svemu, objevi se nazev obtiznosti Custom. A to je cele.;-)

0/0
5.10.2010 10:39

Eclipse_GSX

Co to je?

To video je fakt výsměch. Jestli to takhle recenzent hrál, na klávesnici, tak to potom vypovídá o kvalitách hry ta pravá osoba. Fakt, to je profesionalita jak noha, hned mám chuť přečíst si, co napsal pod něj (nakonec jsem to četl). A ještě jedna poznámka. Neuvažujete o zvětšení prostoru pro text recenze? Kolik má ten sloupeček s textem? Přes 400px to určitě nebude. Je mi jasný, že nechcete překračovat 1024 v šířce (stále se dost používá), ale s těma reklamama a navigačním panelem zbejvá pro text minimum. Nechci peskovat, ale to video je fakt něco strašnýho8-o

0/0
4.10.2010 19:46

Smokie22

Re: Co to je?

Je to 510 px :-)

0/0
4.10.2010 23:19

Eclipse_GSX

Re: Re: Co to je?

Když už jsi to nakous, tak já naměřil 485. Nicméně mám špatnej odhad, moje chyba. I tak mi to opticky přijde jako strašná nudle.

0/0
5.10.2010 0:11

budvarek

rfactor

Nejlepší závodní hrou je asi rFactor.

0/0
4.10.2010 18:12

genchiskan

Re: rfactor

prave ze vubec!

0/0
4.10.2010 18:32

genchiskan

Re: rfactor

at tam je fyzika jaka chce to mne nezajima,hra ma otresnou grafiku.

0/0
4.10.2010 18:44

rostan007

Re: Re: rfactor

My ti to neberem. Ale zkus někdy jít trochu do hloubky.

0/0
4.10.2010 19:50

Eclipse_GSX

Re: Re: Re: rfactor

Teď jsem viděl, co napsal pod WoW Cat. Když budu mít hodně dobrou vůli, tak ho typnu na 12;-) Takže bych to bral s nadhledem.

0/0
4.10.2010 19:54

genchiskan

Re: Re: Re: Re: rfactor

mohl bych byt tvuj strejda ty brebto :-)

0/0
4.10.2010 21:14

Eclipse_GSX

Re: Re: Re: Re: Re: rfactor

Zajímavý tvrzení bez toho, aniž bys věděl, kolik mi je. Ale pokud jsi si tak jistej, tak by ses měl zamyslet nad stylem vyjadřování. Na strejdu to fakt nevidim.

0/0
4.10.2010 21:22

Eclipse_GSX

Re: rfactor

"Nejlepší" čti "nejrealističtější"

0/0
4.10.2010 19:47

Převodovka

Hmm,asi si to nekoupím

Tak nevím, ale po přečtení recenze do té hry asi jen tak nepudu, možná později, až slevní. Hrál jsem vášnivě GP1, GP2, GP3 i teď GP4.

V prvé řadě se tu chci zastat názorů, který obhajují nastavení auta a telemetrii. To k F1 prostě patří, bez toho by to prostě bylo poloviční. Komu se to nelíbí, tak ať si jde hrát stupidní undergroundy. F1 není pro lidi, který k ní nemaj vztah.

Co tedy zatím z ohlasů považuju za největší chyby - chybějící model poškození, to je do nebe volající. Už i v GP1 se dalo urvat křídlo a zejt pro nový do boxů. Za druhý absence SC, za to byla kritizovaná i série GP, mně přijde, že se s tím autoři nechtějí dělat.

Doufám, že si hru brzy vyzkouším, abych si udělal detailnější obrázek, ale zatím mi přijde, že sklízí úspěch jen díky tomu, že je po dlouhé době jediným F1 na PC.

0/0
4.10.2010 17:31

genchiskan

Re: Hmm,asi si to nekoupím

stupidni undergroundy?,je videt ze si je asi nehral,je to mnohem zabavnejsi jak celej tady ten propadak F1.a ta grafika taky neni nic extra,kdyby uz radeji udelali misto F1 nejake GT,kdyz uz teda.Rv

0/0
4.10.2010 18:03

pan.klobouk

Re: Hmm,asi si to nekoupím

Hlavne neverte zdejsi recenzi, pane Převodovka... bude lepsi si F1 2010 nekde vyzkouset, nebo procist i dalsi clanky na netu.

Telemetrie sice chybi, ale nastaveni auta je celkem obsahle a co vic, ma potom vliv na jizdu. Model poskozeni ve hre je, chce to jen vedet kde se zapina a nejezdit zavody na tri kola. Prijde mi, ze cim vyssi obtiznost a delsi zavod, tim propracovanejsi nektere veci jsou. Bez predniho klidla vazne chybi pritlak, s prazdnou gumou se jen tak tak da dosourat do boxu atd.

Chybejici SC otravi asi vsechny, ale nebyl ani v GP serii, ani v F1 rade od EA Sports. Ono je dost tezke na nem zapracovat, uz takhle si komisari ve hre nevedi rady a jeste aby vypousteli SC. Navic by hrozila i nuda, pokud by SC na trat vyjel, bezny hrac(TM) by nechtel krouzit 4-5 kol, kdy se nic nedeje. Tak to holt vypustili.

0/0
4.10.2010 18:31

A_aron

Re: Hmm,asi si to nekoupím

Nastavenie vozidla v hre, nieje take detailne ako v GP serii, ale zakladne veci (sklon kridiel, brzdny pomer, vysku vozidla, anti-roll bar, tuhost podvozku) v tom clovek nastavi a aj to ma vplyv na spravanie vozidla.

Pre normalnych ludi su tam prednastavane nejake templaty. Ja som inac nikdy nechapal tu logiku za tym ze ja, ako pilot, sa mam hrabat v praci, ktore 100% patri mechanikom.

Dammage model je, formulka sice znesie viac ako v skutocnosti (toto ale tiez fixuje user mod). Co je + je, ze si clovek moze predne kridlo aj poskodit, nie len rovno urazit. A urazene predne kridlo clovek v rychlych zakrutach citi.

SC nikto nesimuluje pretoze sa na to naviazu dalsie veci ako dynamicke odstranovanie poskodenych monopostov a zametanie trate. Bolo by trapne kruzit 5kol za SC, ak je trat uplne prejazdna. Dalsi problem je ten, ze vyjazd SC je tvrdo ludske rozhodnutie a AI by malo velky problem spravne rozhodnut, kedy vyjst a kedy nie.

Ludia nadavaju na to co v F1 chyba, ale absolutne zabudaju na to, co je v F1 nove. napr. postupne gumovanie trate pocas celeho vikendu. Presne F1 pravidla, vratanie pneumatikovych pravidiel, obmedzeny pocet motorov... naberanie necistot na pneumatiky.F1 ma chyby a niektore zavaznejsie, ale co zvladlo na vybornu je pocit z jazdy a atmosfera. Posledny zavod som v dazdi 12 kol stihal jazdca predomnou a nasledne sa ho 3 kola pokusal predbehnut. A to bol boj o nejaku 15 priecku, pri ktorom sa naramne bavil.

0/0
5.10.2010 11:04

ram1961cz

F1 2010 na PC

Hraju na PC a dost podrobny nastaveni vozu jde - v boxu kdyz sedis ve voze tak pres monitor pred sebou je jedna polozka - nastaveni vozu - pritlak predek, zadek, tlumice, vyvazeni brzd a pod. Dostatecne. Ja se chci bavit a zavodit, ne stelovat hodiny auto. Od toho mam GTR2, popr Race07. Osm stovek neni az tak silena cena za tento prijemny mix simulace a arkady. Staci vsechny pomocniky povypinat a je to tezky docela dost.R^

0/0
4.10.2010 14:13

Jim_x

16 let stará hra a stále lepší než současné

F1 2010 jsem si zakoupil na PS3. Hra je chvalitebná, ale pro mě stále nedostatečná z jednoho prostýho důvodu.

Když v roce 1994 vyšla hra GP2, obsahovala i takové nastavení, jako výška zadního, předního křídla, spojlerů, účinnost brzd, tuhost tlumičů, výšku a tuhost zavěšení kol a mnoho různých vychytávek, které dávaly hře tvář. Rozsah nastavení i převodových stupnů jsem si mohl nastavovat dle libosti a rozsah nastavení byl extrémně velký s porovnání se současnými hrami. Nastavil jsem si jednu věc, odkroužil deset kol a hledal jsem nejlepší nastavení na danou trať. R^

Dneska ve formuli nastavíte jen hodně, středně, nebo málo. Pak do sucha, proměnlivý, nebo mokrý a tím nastavení formule hasne.

A to mě nebaví !!!!!!

Chci si svou formuli piplat tak, abych měl lepší formuli než soupeři v multiplayeru, ale od roku 1994 nevyšla lepší hra, než GP2.

0/0
4.10.2010 13:25

ataribaby

Re: 16 let stará hra a stále lepší než současné

Ahoj, tak to neni docela tak pravda. Vsechno toto nastaveni je pod ikonkou ozubeneho kola na monitoru co mas pred sebou v boxech. Jde tam nastavit i jeden z 8 motoru. Postupne se opotrebovavaji. Asi to nebude tak detailni jako ve starem dobrem GP2, ale podle me to pro tyto "formule pro masy" staci az az. Me osobne ano :) SPise me vadi pocet chyb, ktere totalne odradi od hrani alespon do doby nez to opravi patch. Pokud vubec. Jako je ze AI nezajizdi do boxu atd. Jinak dobra kariera. Posledni dobre formule s karierou jsem hral na PS2 F1 06. Tam byla kariera formou kalendare akci, Byli tam i rozjezdy s tymovim kolegou atd. Jinak mam z F1 2010 velkou radost.

0/0
4.10.2010 13:47

ataribaby

Re: Re: 16 let stará hra a stále lepší než současné

Pravda je ze tam opravdu chybi telemetrie takze to nastavovani je stejne pak jen o pocitu...

0/0
4.10.2010 13:50

pan.klobouk

Re: Re: Re: 16 let stará hra a stále lepší než současné

Je pravda, ze "na arkadovou hru pro vsechny" je tam mira nastaveni formule IMHO vic nez dostatecna. Je ale taky pravda, ze bez telemetrie to clovek moc nevyuzije a diky slabe AI nakonec ani nemusi, i s Lotusem na zakladni setup souperum nalozi par vterin.

Az bude pro F1 2010 patch a zbytek veci opravi komunita a moderi, nebude to nakonec tak spatna hra. Hloupy ale je, ze i osm let stara Grand Prix 4 byla lepsi, stejne jako F1Ch 99-02 od EA. Jedine cim Codemasters boduji je grafika, dest se vazne hodne povedl.

0/0
4.10.2010 14:09

prosím o BAN vy šašci

Re: 16 let stará hra a stále lepší než současné

jasně, miliarda nastavení včetně barvy pilotových spoďárů ale vliv na fyzikální model při jízdě nula, k ničemu

0/0
4.10.2010 14:08

ataribaby

Re: Re: 16 let stará hra a stále lepší než současné

:-) alespon jsem se zasmal... ber to jako hru....

0/0
4.10.2010 14:15

genchiskan

Re: 16 let stará hra a stále lepší než současné

dalsi takovej co prirovnava hru k realu,hra ma predevsim bavit a ne abych nastavoval nejake koniny u auta kterym ani moc nerozumim,proto ani tento typ her nehrajuRv:-P.a myslim ze drtiva vetsina by si takoveto hry na disk proste nedala.kdyz uz auta tak nejake to NFS.kde se odreaguju a pobavim v pomerne kratkem case.!

0/0
4.10.2010 15:00







Najdete na iDNES.cz