Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

FIFA 11 na PC nabízí po letech pořádný fotbal. Pořád je ale pozadu

Letošní fotbal z dílny EA Sports naznačuje, že se blýská na lepší časy. Majitelé počítačů jsou totiž v oblasti sportovních her už pár let jaksi hozeni přes palubu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

davidoff.s

Ovládání

Mám problém s nastavením ovládání, hrajete to někdo na klávesnici? Nevím kde se přenastavujou písmenka na ovládání, všude mi to cpe joypad a ten nemám...

0/0
15.12.2010 7:55

Tomáš22

multiplayer

Multiplayer je jízda. Ostatní o ničem. ;-D

0/0
13.12.2010 17:50

Leftism and censorship killer

Kdy bude recenze opravdového mistrafotbalu pro 2010?

PES 2011 ;-)

-

FIFA 11 mne prijemne prekvapila, ale je fakt, že kličkování u FIFY mi tak nějak šlo hned a to mi přijde divný (i když FIFU 03 jsem ještě hrál dost než jsem odešel ke psovi). Určitě je nová FIFA vážný komurent i na PC což tu 7 let nebylo... :-)

0/0
18.10.2010 19:15

sms.aye.cz

TUNNGLE multiplayer

hraju to přes Tunngle což je obdoba Hamachi, akorát že s tím nejsou

žádné problémy:) hraje se jako po LANU (LAN GAME), Tunngle provádí

konfiguraci sám a navíc sdružuje hráče, takže nemusím(nemusíte) již

nikdy hledat soupeře. Celý den hraje FIFU 11 na Tunngle 50-180 lidí v

jakoukoliv dobu. Fakt doporučuju. Webovka je TUNNGLE.aye.cz

0/0
13.10.2010 21:48

Kalenprd

Re: TUNNGLE multiplayer

toto není kvalitní názor :-P

0/0
13.10.2010 23:39

sms.aye.cz

Re: Re: TUNNGLE multiplayer

reaguješ jako cvičená opice. buď to zdůvodni, nebo se jdi vysrat.

0/0
13.10.2010 23:53

vaclavj1

Re: TUNNGLE multiplayer

chudaku

0/0
20.10.2010 14:21

Leštič Tiče

naprosto impa hra

sosli sme ji s kámošem ale má i moc nastavení ale, jinak dobrý

0/0
13.10.2010 17:43

Drussbarb

Re: naprosto impa hra

IMPA???? ;-D

0/0
13.10.2010 20:55

Leštič Tiče

Re: Re: naprosto impa hra

no jako fakt dobrý ne 8-o neznáš moderní slova, asi

0/0
13.10.2010 22:28

Drussbarb

Re: Re: Re: naprosto impa hra

Aha, jen mne to prekvapilo, to je neco z anglictiny, ze? LOL tusim znamena lots of laughing, umel bys takhle prelozit impa? Mozna by pro tebe lepsi spis zapracovat na cestine, nez pouzivat zparchantele vyrazy z anglictiny, kterym stejne asi nerozumis. Pokud jim rozumis, stale je nutne vyrazne zapracovat na cestine, protoze se ti to v dospelosti muze vyplatit ... imho :-)

0/0
14.10.2010 9:08

Nail!

Re: Re: Re: Re: naprosto impa hra

LOL je Laughing out Loud (Směju se nahlas)

IMPA nic neznamená

IMBA je Imbalanced (Nevyrovnaná, v této době se ale používá spíše jako neskutečně dobrá)

0/0
24.10.2010 14:45

Nail!

Re: Re: Re: Re: Re: naprosto impa hra

Ještě jsem zapoměl dodat, že IMBA vzniklo při hraní her, a nějaká postava měla třeba lepší schopnosti než ostatní, tak z toho nevyrovnaná.

0/0
24.10.2010 14:50

junior1099

Re: naprosto impa hra

Tobě dá asi hodně zabrat složení jednoduchého souvětí o pár slovech, co?

Chlubit se na nejčtenějším herním magazínu, že pirátíš, je taky prudce inteligentní, viď?

Ale jestli chodíš do zvláštní školy, tak promiň a nesměju se ti. ... jinak ;-D;-D;-D:-)

0/0
13.10.2010 20:57

Leštič Tiče

Re: Re: naprosto impa hra

tak neřež češtinu ale myšlenku :-P

0/0
13.10.2010 22:29

x_pavel

Re: Re: Re: naprosto impa hra

ja myslim, ze tu nic nikdo nereze...

0/0
14.10.2010 0:02

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Re: naprosto impa hra

Jakou myslenku ?Ze ma hodne nastaveni ?Co presne je podle tebe hodne nastaveni,protoze ja si niceho nevsiml.Podle meho nazoru cim vic nastaveni tim lip,protoze pak ma clovek ve hre vic moznosti a jak si hru upravit podle sebe.

0/0
14.10.2010 3:46

Ak-trax

Re: Re: Re: Re: naprosto impa hra

To už se ptáš moc na něj. Přečetl si to a vylekal se:-)

Ani nechci číst jeho odpověď, v demenci jiných se už tolik nevyžívám.. ale co my víme, třeba je to v reálu inženýr genetiky.

Jinak co se týče nastavení, kde je možnost nastavit si přepínání hráčů na klávesnici z automatu na semi nebo manuál? Proč lze nastavit asistenci při přihrávkach, centrech, střelách taky jen u gamepadu? Chťeli tím snad u EA rozpoutat masovou vlnu s nakupováním zaprašených gamepadů z prodejen?! Špatný Rv

0/0
14.10.2010 20:04

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: Re: Re: Re: naprosto impa hra

Ja nevim jak je to na pc.Jsem si prave kvuli sportovnim hram koupil pred rokem a pul xbox a na konec jsem pc prodal a koupil jeste i playstation a ted hraju uz jen na konzolych.Ja mam prepinani hracu automaticky na manualu a i prihravky bez pomoci.Ostatne ani nevim ,ze tam nejaka moznost pomoci prihravek nebo automatickyho prepinani hracu je :o) nikdy jsem po tom nepatral a tovarni nastaveni to ma ,tak jak to ma byt.Bez nejake pomoci.

0/0
14.10.2010 21:17

Kalenprd

Re: Re: Re: Re: Re: Re: naprosto impa hra

Jelikož Fifa 11 je na pc vlastně desítka na konzoli a vaši jedenáctku nám asi vydaj za rok, tak to je já o koze, ty o voze.:D Na pc to má být v "moje fifa>nastavení>nastavení ovladače" a klávesnici nedetekuje, jen gamepad ;-O Toť tak, co mě irituje a ne málo.. další věc, že barva kurzoru je světle zelená a nejde změnit, tudíž to samo mění hráče, kdy chce a ještě to není občas vidět. Detail ;-DTohle by se Japoncům prostě nestalo..:)

0/0
15.10.2010 0:46

junior1099

Re: Re: Re: naprosto impa hra

Jakou myšlenku... že jste si ji stáhli, ale má i hodně nastavení??;-D A ''neřežu'' češtinu (sám neumím česky), ale stavbu věty, která je naprosto nesmyslná... jak z pomocné školy. Bavíš mě, proto budu sledovat, jak perlíš i v diskuzi MoH...

0/0
14.10.2010 20:05

iHawXify

FIFA 11 vs PES 11

Fifa se mi po delší době zase zalíbila a stala se plnohodnotnym konkurentem Pro Eva. Nicméně po pár zápasech ve FIFĚ jsem se stejně vrátil k PES, hratelností jsou si hry hodně podobný, takže komu jde jedna, se ve druhý neztratí, ale PES je úplně někde jinde grafikou a to je u mě hlavní plus. Už by to chtělo jen do PES víc licencovanejch týmů a lig, letos přidali SuperCup a Copa Libertadores, ale byl bych radši za víc evropskejch lig. Snad si s tim zase poradí neoficiální patche jako v PES 10 :)

0/0
13.10.2010 14:25

roman00

Re: FIFA 11 vs PES 11

Njn zas někdo komu de jen o grafiku

0/0
13.10.2010 17:19

Thom87

Re: Re: FIFA 11 vs PES 11

Neumis cist? Rekl , ze jsou si hry velice podobne, ale logicky sahne po tom ,ktera lip vypada, kdyz jsou pre tak stejny..

0/0
13.10.2010 17:28

Kalenprd

Re: Re: Re: FIFA 11 vs PES 11

nesmysl všichni tři. Grafiku má podstatně lepší Fifa díky konverzi desítky z konzole, ale všechno ostatní krom soundtracku hraje stále pro Pes

0/0
13.10.2010 18:36

kašpar1234

Re: Re: Re: Re: FIFA 11 vs PES 11

Mám obě dvě hry a mně víc chytla fifa.... Je to ovšem názor proti názoru.... a každý to vidí z jinčího úhlu pohledu... ve fifě máš víc kliček, pohybů a prostě celkově víc animací.... a o proti PES tam je více licencovaných lig (dokonce i česká) .....prostě tento rok u mně zvítězila fifa

0/0
13.10.2010 20:19

x_pavel

Re: Re: Re: Re: Re: FIFA 11 vs PES 11

vic klicek ve Fife? Mam Fifu 11, PES11jsem jeste nehral. Ale v PSOvi 10 bylo takovejch moznosti, ze silne pochybuju ze by v PES 11 jich bylo min. FIFA 11 je rozhodne krok vpred (co se tyce PC, na konzolich je to fotbal srovnatelny se PESem uz nekolik let), ale tvrdit, ze ma mnohem vic klicek, pohybu i animaci se mi zda skutecne jako velmi subjektivni vyrok (zamerne nerikam blabol:-)

0/0
14.10.2010 0:05

zort

Re: Re: Re: FIFA 11 vs PES 11

nechapu jak to muze nekdo hrat dyt to vypada jak videohry,fuj brb

0/0
24.10.2010 9:32

Exni!to

85 % ?

Jestli FIFA dostala 85 %, tak v tom případě musí PES dostat 150 % a to nejsem zapřísáhlej PESkař ;-O

0/0
13.10.2010 12:37

sms.aye.cz

TUNNGLE multiplayer

hraju to přes Tunngle což je obdoba Hamachi, akorát že s tím nejsou žádné problémy:) hraje se jako po LANU (LAN GAME), Tunngle provádí konfiguraci sám a navíc sdružuje hráče, takže nemusím(nemusíte) již nikdy hledat soupeře. Celý den hraje FIFU 11 na Tunngle 50-180 lidí v jakoukoliv dobu. Fakt doporučuju. jsem autorem cz webu, najdete ho buď googlem nebo webovka je TUNNGLE.aye.cz - pomozte vytvořit komunitu cz hráčů, jsme na facebooku

0/0
13.10.2010 11:48

perme je a žerme je

Re: TUNNGLE multiplayer

jste na facebooku?Dík ne.

0/0
13.10.2010 17:00

Kalenprd

Re: TUNNGLE multiplayer

toto není kvalitní názor ;-D

0/0
13.10.2010 18:28

sms.aye.cz

Re: Re: TUNNGLE multiplayer

mindráček? utíkej k mámě:)

0/0
13.10.2010 21:46

Kalenprd

Re: Re: Re: TUNNGLE multiplayer

Jedinej, koho tady vidim trpet nejakym mindrackem, jsi ty. Chudinko, zkus 116 111, pokud maminka na tebe kalí prdy. Tam to zvedne takovej hodnej pan a nebudes muset spamovat se svejma nedodelanejma strankama :))

0/0
15.10.2010 9:59

Blackened Halo

hej

myslim si ze ako sa podarila hra, tak aj recenzia..super;)

0/0
13.10.2010 7:26

CocacolaCompany

překlep?

V mínusech máte nějakej driblink hráčů...to asi patří spíš do NBA ne?

0/0
13.10.2010 7:05

cumpi3

Re: překlep?

ve fotbale to znamena vedeni mice

0/0
13.10.2010 9:03

pes.vboude

Re: Re: překlep?

Respektive se před lety tenhle špatnej překlad pro kličky s míčem ujal. Bohužel.

0/0
13.10.2010 14:28

Ej.dzej.rimmer

...

Jeste pred recenzi u jinyho clanku o FIFE mi jeden pc hrac rikal,ze nevidi duvod proc hrat fifu na konzoli,ze 11 bude na pc uz stejne dobra.Ja mu rekl,ze leda ve snu.No uz to aspon zlepsili ,ale porad plati ,ze na pc muze hrat FIFU jen zoufalej clovek ,kterej musi fotbal vazne milovat,ze je ochotnej tohle podstoupit.Ti proziravejsi uz ji davno hraji na konzoli.Lepsi zazitek ze hry plus lepsi online.BTW 11 se jim vazne povedla.

0/0
13.10.2010 6:18

Drussbarb

Re: ...

Proc zoufaly clovek? To platilo v minulosti, ale pokud ma PC FIFA jen rok zpozdeni oproti konzolovym verzim, tak bych se mirnil .... Kdyz si nekoupim na PS3 FIFU 11 (asi koupim) a zustanu u FIFY 10, jsem zoufalec?

0/0
13.10.2010 20:57

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: ...

Rok zpozdeni ?Kdyz fifa 10 je na PC naprosto nehratelna o proti konzolove verzy.Ano ted uz je to lepsi a hratelnejsi ,ale jen clovek zoufale touzici po nejake fotbalove si koupi FIFU na pc.BTW FIFA 10 na konzolych je porad lepsi nez FIFA 11 na pc.

0/0
14.10.2010 21:20

Kalenprd

Yes, jsem první u tak slovutné hry

Tak to je pecka .. navždy bude Kalenprd nesmazatelně zapsán do análů hráčské komunity zde na BW. :-P

0/0
13.10.2010 0:54

meshugeah

Re: Yes, jsem první u tak slovutné hry

jako totální idiot.

0/0
13.10.2010 12:43

sms.aye.cz

Re: Re: Yes, jsem první u tak slovutné hry

toto je kvalitní názor R^

0/0
13.10.2010 14:49

Kalenprd

Re: Re: Yes, jsem první u tak slovutné hry

Nezáviďte pane Meshugeah.

Kalenprdovi je to jedno, každopádně to dokázal.:-P

PS: Fifa je pro sraby, kalenprďáci hrajou PES.R^

0/0
13.10.2010 15:51

Kalenprd

Re: Re: Re: Yes, jsem první u tak slovutné hry

Jinak bych hodnocení vymezil na srovnání s tradiční letošní konkurencí. Fifa má o moc lepší grafiku díky next-gen enginu, lepší jak Pes, ale ten fotbal, který přinesla, ba i atmosféru včetně animací a věrné podobizny hráčů, tady dominuje stále Pes. A i ten letos budu hrát, ale pro ostatní už je tu větší možnost volby. Nebýt podivných "bugů" v kariéře jako častý vyhazov po první sezóně pro nesplnění úplně všech cílů, nemožnost prodlužování smluv i obtížně vyjednávané přestupy hračů, tak bych si Fifu zahrál letos víceméně také. Patálie jsou i s namapováním klávesnice, nemožnost nastavit automatické přepínání hráčů na manuální, atd. Takové drobotinky, ale když se jich sejde více, velmi to znepříjemňuje hraní. Dal bych max. 80%, je ještě co zlepšovat R^

0/0
13.10.2010 17:01

sms.aye.cz

Re: Re: Re: Yes, jsem první u tak slovutné hry

Kalenprd - nová diagnóza psychické nemoci :) ) ) )

0/0
13.10.2010 23:54







Najdete na iDNES.cz