Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Medal of Honor bojuje v Afghánistánu. O talibance však ve hře nezavadíte

Projekt měl od počátku vysoké ambice. Netrefil sice zrovna střed terče, hra přesto stojí za trochu pozornosti. Přinejmenším.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Nedos

Hrozný

Když přiběhnu k tem rádobytalibancum z jiný strany než to čekají,tak si mě ani nevšimnou a to bych tam mohl dělat táborák, začátek druhý mise se odehrál beze mně, protože sem na to koukal z dálky a nenapadlo mě že ten kanon mam v ruce abych střílel. Navíc nekonečný náboje, nekonečný zdraví???? Sakra lidi, na tole byly dřív cheaty, dneska je to standart? Kdybych si tu hru koupil tak bych si teď asi rval vlasy na hlavě hrůzou.

0/0
18.10.2010 12:20

jien

Re: Hrozný

plně souhlasím. Tohle si koupit tak si fakt rvu vlasy. Nezlobte se, ale u kterehokoliv predesleho dilu jsem se bavil mnohem vic. Hraci cas hrozne kratky. Na to jak moc to propagovali, tak je to propadak. Jen ta grafika je dobra.

Po prvnich misich jem daval hodnoceni tak 75%. Ted davam max 40%.!!!!!!!!!!

0/0
18.10.2010 20:59

Monolith777

hodnocení

To je stejné, jako s jinými recenzemi, hra může mít 60% hodnocení a následně 80% po dohrání. Asi těžko budu soudit z prvních dojmů, dobré by bylo, kdyby to mělo i vliv na ty, kteří tu hru už dohráli a pak se hodnotilo.

0/0
15.10.2010 10:33

JánDvorák

Písálek z bulváru iDnes

Hej pisálek z bulváru iDnes, taliban je v hre menovaný. Dokonca viackrát. treba si skôr hru preveriť a potom pisálkovat recenziu.

0/0
15.10.2010 9:32

bRezak

Re: Písálek z bulváru iDnes

amen. R^

0/0
15.10.2010 15:00

zkamenělý banánovník

označme jasně nepřítele

od tý doby, co hry vychází zároveň na víc platforem, to jde s kvalitou víme kam, proto jsou hry krátký, grafika stagnuje, ai stále neuvěřitelně tupá, herní principy zjednušeny, každá hra se dělá defakto třikrát, to se někde projevit musí, nyní označíme nepřítele, je to majitel vývojářských studií, kterej chce mít zisk, pokud možno ihned a řádně velkej, hra musí vyjít všude a být hratelná pro všechny

k hodnocení, ukažte mi někoho, kdo se tim řídí a víc hlav víc rozumu neplatí, viz čsfd:-P

0/0
15.10.2010 4:16

Dr.Figh+er

Re: označme jasně nepřítele

Tak tuhle hru hrajou dva, "nepřítelem sobě samému" je i samotný zákazník, který na tuhle hru přistoupil a vděčně každej takovej titul kupuje

btw hodnocení csfd je docela relevantní - imho nejde o to : víc hlav, víc rozumu jako spíše: víc hlav, více shodných (subjektivních) názorů, pocitů z filmu = relevantní hodnocení publikem

0/0
15.10.2010 8:03

KyleBroflovski

Re: označme jasně nepřítele

S tvým pohledem na csfd také tak docela nesouhlasím. Každý uživatel si může vybrat dvacítku oblíbených uživatelů a řídit se hlavně podle nich, až potom koukat na procenta. A hlavně platí, že pokud má film alespoň 65%, tak je koukatelný. Něco jiného je to u komedií, tam je to hodně individuální. Zejména proto, že většině Čechů a Slováků není příliš po chuti hodně hrubozrný humor...ale zase jak říkám; co nemají procenta, doženeš v oblíbené dvacítce...

0/0
15.10.2010 9:50

jo16da

Re: označme jasně nepřítele

Nikdo tě nenutí to hrát.

0/0
15.10.2010 10:48

holubrider

Re: Re: označme jasně nepřítele

Zase argument jako sv.ne

0/0
15.10.2010 12:23

jo16da

Re: Re: Re: označme jasně nepřítele

Tyhle nářky jsou už nuda na to argumenty nejsou potřeba.

0/0
15.10.2010 12:38

holubrider

Re: Re: Re: Re: označme jasně nepřítele

A on snad píše někde že si tuhru koupil a že hry co sou takovýdle hraje ? Ty si asi evidentně nenáročnej člověk když si spokojen se současným děním na herní sceně nebo nevím o co ti jde.CO ty myslíš že by se mělo na hru co dopadla celkem špatně psát v komentářích ? to mi řekni tvuj nazor misto tedle keců

0/0
15.10.2010 16:18

holubrider

Re: Re: Re: Re: Re: označme jasně nepřítele

a na druhou stranu ,nidko tě nenutí to tady číst nebo reagovat ;-)

0/0
15.10.2010 16:23

jo16da

Re: Re: Re: Re: Re: označme jasně nepřítele

Psal o všech hrách obecně ne jen o této. Pokud tyto hry nehraje tak nemá důvod si na něco stěžovat. Já nejsem přehnaně náročný jako to tady někteří předvádí a díky tomu si užiju více her. Na hodnocení hry která vyšla tepve nedavno je trochu brzo pochybuji že si jí už všichni zahráli a 70% nebo kolik dostává je celkem vysoké číslo nevim co by jste všichni chtěli. Mam právo na něj reagovat stejně jako ty na mě takže to je to poslední co by jsi tu měl zmiňovat.

0/0
15.10.2010 17:22

zkamenělý banánovník

Re: Re: Re: Re: Re: Re: označme jasně nepřítele

ano, o všech multiformátových hrách obecně, čest výjimkám, na který si teď ani nevzpomenu;-D

0/0
16.10.2010 3:01

zkamenělý banánovník

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: označme jasně nepřítele

přece jenom, za všechny - dragon age, ten mě bavil, sice byl primárně dělanej na pc, ale to vem čert, však druhej díl otevře všem oči, stejně jako zaklínač:-P

0/0
16.10.2010 3:09

zaq

Re: Re: Re: Re: Re: Re: označme jasně nepřítele

nojo .. nenarocnost je problem dnesnich deti ... a ne jen v hernim odvetvi .. pak to tak vypada .. kdysi by si zadne studio nedovolilo vydat 3 hodinovou kampan ..

0/0
19.10.2010 23:57

zkamenělý banánovník

Re: Re: označme jasně nepřítele

však to taky nehraju;-D

0/0
16.10.2010 2:51

zaq

delka kampane jen s pistoli za 3hodky

jen tak pro pobaveni .. prave jsem si zkusil projit MOH kampan na jeden zatah jen s pistoli (krome pasazi kde je vynucena sniperka, kulometu ve vrtulniku, vynuceneho kulometu na zacatku letiste a casti s apachem) a pri zaverecnem videu mi stopky ukazovali: 3 hodiny 2 minuty 54 sekund :)  samozrejme videa pocas nahravani jsem preskakoval. V casti kde rangers brani LZ Betty jsem se malem uklikal, ale je dobre vedet, ze beretta slozi talibance na 800 metru ;)

0/0
15.10.2010 0:44

sycho

zklamání

Upřímě moc nechápu, kam ten dnešní herní svět spěje. Docela by mě zajímalo kam se poděly ty mraky peněz na vývoj, engine starej, cutscény hodně průměrný, herní doba sp 4 hodiny (maximálně). Kde jsou ty časy kdy i FPS byly hodně slušný hry, plný originálních nápadů.  Myslel jsem, že postupem času se bude budou hry vyvíjet k lepšímu, lepší grafika, lepší AI atd. Vemte si třeba první Jedi Knight nebo NOLF, FPS jak vyšitý, ale i něco navíc a stály na vývoj mnohem míň než MOH nebo MW2, tam jsem za ty 4h projel tak maximálně první 3 mise.

0/0
14.10.2010 23:28

genchiskan

Re: zklamání

je to proste sracka,ale ztim jsem tak trochu pocital.

0/0
16.10.2010 14:08

slanecek

Hodnocení

Michal Rybka to vystihl nejlépe :)

http://pctuning.tyden.cz/multimedia/16-elektronika/18910-uvaha-blizi-se-konec-recenzovani

0/0
14.10.2010 23:22

Leštič Tiče

podle mně je rozhodně lepší cod

protože tam se spamují moc dokola a je to i tak velmi akční,což člověka stáhne do děje !!!!!!R^

0/0
14.10.2010 21:35

slanecek

Re: podle mně je rozhodně lepší cod

Místo psaní nesmyslů si radši stahuj předkožku.

0/0
14.10.2010 23:20

holubrider

Zklamaní - stručná recenze

Nevím,já si myslím že tato recenze hru ještě ukazuje v hodně dobrym světle.Hru jsem dohrál a mam z toho rozporuplný pocity, sp je fakt průměr stejně jako cod,klasická střelnice,za plus je grafika a zvuky(ty sou fakt nadpruměr) ,dohrajeteho prakticky za chvíli(opravdu na normal>6h) a zažitek je minimalni díky tomu mizí i chut hrát znovu,a i přesto znovuhratelnost není argument.Jestli je duvod pro kratší SP větší množství skriptovanejch sekvencí,tak prosím CoD jich ma i přesto tak 1x víc a furt se střidaj prostředí (takže o mnoho modelů a textur víc)

Multiplayer mě ničim nezaujmul taková klasika to je,že je hra Mp zaměřená bych určitě netvrdil,je to slabší jak v CoD,ale to je spíš subjektiv.

Nechápu kde ty investice zmizeli,když to porovnáme jak obsáhlé nebo nabušené hry dokažou vytvořit jiné studia.Je mi to ale líto tomudle titulu sem věřil ale vypadá to jako budget,ale přece jen pořád nadpruměr - >70%

0/0
14.10.2010 21:00

slanecek

hm

Zrovna před chvílí se na jednom nejmenovaném Herním Parku objevila uživatelská recenze hry Mafia 2. Člověk tu hru úplně odsoudil, jediná věc, která ho "nadchla", byl herní soundtrack. Hodnocení hry? "Pouhých" 75%.

Považujete to za podprůměrné hodnocení?

0/0
14.10.2010 16:49

KyleBroflovski

Re: hm

Dr.Fighter by ti vysvětlil, že tento uživatel postupoval na základě váženého průměru, nikoli aritmetického. To znamená, že ode dneška se všichni hráči musí při čtení recenze začít zabývat tím, kolik že procent mají všechny fps nebo rovnou všechny hry vůbec. Brzy si pravděpodobně hráč bude muset nosit k počítači tužku a papír a vše si náležitě vypočítat a zhodnotit všechny varianty...Spíš jde však o to, že recenzenti nemají koule na to, aby strhali ambiciózní a nákladnou hru, protože neoplývají žádnou hrdostí. Ovce se toho pak chytly a huráá; máme tu průměrné hodnocení na 75%.

0/0
14.10.2010 17:18

junior1099

Re: Re: hm

R^ Moc pěkně napsané.

0/0
14.10.2010 20:11

holubrider

Re: Re: Re: hm

R^R^

0/0
14.10.2010 21:16

Dr.Figh+er

Re: Re: Re: hm

;-)R^R^

0/0
14.10.2010 22:42

holubrider

Re: Re: hm

Ono realita většina recenzentů není moc naročná aby využili plně celou stupnici(bylo by potřeba aspon 10 kriterii podle kterých dávat %),a tak se zavedlo 50-100% kdy 50% je: to se mi nehce instalovat,70% vydrželo mi to až do konce,a 90-100% údiv jako svin,sori ale tak to tu vážně chodí,nemusíme si tu nic nalhávat

0/0
14.10.2010 21:30

Dr.Figh+er

Re: Re: hm

Hh. Opravdu jsem se rozepsal předtím ze dvou důvodů měl  jsem volnou "chvíli", ale taky proto, že jsi zde začal s narážkou na matiku (přičemž bylo zřejmé, že to ten člověk jenom prostě myslí jinak - ale taky správně) a tak mi ta volná chvíle nedala a uvedl jsem druhej pohled na věc, kterej neni nic jiného a stejně většina lidí ho aplikuje - tedy hra 50 % = sračka - hrát nebudu, cca 70% = průměrná hra - ano, dala by se zahrát, ale někteří o tom asi neví.. Toť vše.

0/0
14.10.2010 22:41

Dr.Figh+er

Re: Re: Re: hm

co se týče teda té narážky na mě .. :-)

0/0
14.10.2010 22:44

mechwarrior

Re: hm

nie nepovažujem to za podpriemerné hodnotenie, prečo by to mal niekto považovať za podpriemerné hodnotenie ?

z hľadiska známky ako takej (0-100%) je to vysoko nadpriemerné hodnotenie

z hľadiska hodnotení FPS PC hier za posledných 10 rokov je to mierne nadpriemerné hodnotenie.

ešte nejaké otázky ?

0/0
14.10.2010 20:45

slanecek

Re: Re: hm

Ten člověk, který napsal tu "recenzi" (nyní již smazanou), se o Mafii 2 vyjádřil v tom smyslu, že ho ta hra zklamala a je dost podprůměrná, poté ji ohodnotil 75%. To se mi zdá divné.

0/0
14.10.2010 21:02

KyleBroflovski

Re: Re: Re: hm

To není jen divné, to je totálně mimo. Buď zrušit procentuální hodnocení a pouze hru strhat v jednotlivých bodech a nebo tomu dát nějakou rovnováhu...

0/0
14.10.2010 23:32

Leštič Tiče

jako já bych hrál za telibance,protože

je třeba amýkům rozsekatjak, sena tom sedí ;-€

0/0
14.10.2010 13:43

slanecek

Re: jako já bych hrál za telibance,protože

Slovní průjem?

0/0
14.10.2010 14:37

KyleBroflovski

Re: jako já bych hrál za telibance,protože

Děti už jsou líné i psát...

0/0
14.10.2010 17:22

junior1099

Re: jako já bych hrál za telibance,protože

Prosím tě, přestaň psát po diskuzích, dokud se nenaučíš lupkat do klávesnice...číst ty tvoje zvratky, to je něco strašného.

0/0
14.10.2010 19:56

slanecek

Re: Re: jako já bych hrál za telibance,protože

Nejspíš je to troll - začátečník ;-D

0/0
14.10.2010 20:25

Caniggia

PS3

70% Rv;-(

0/0
14.10.2010 12:49

slanecek

Re: PS3

70% je palec dolů? Proboha, před deseti lety bylo takových her málo, ta inflace hodnocení je strašná.

0/0
14.10.2010 12:57

Blackened Halo

Re: Re: PS3

suhlasim s tebou do bodky!

0/0
14.10.2010 13:56

pan.klobouk

Re: Re: PS3

To vis, je jina doba. Novy MoH sbira vsude 70-80% (takze slusna hra) ale v EA uz panikari. Ze pry jim dokonce klesla hodnota akcii. Fakt jina doba, jak neco nema automaticky aspon 9/10 a prvni den se toho neprodaji dva miliony kusu, je to na provaz. :) Nebo spis :( herni svet speje fakt do kytek, po vsech strankach. 

0/0
14.10.2010 15:31

junior1099

Re: Re: PS3

Je to tak.

0/0
14.10.2010 19:52

JánDvorák

Taliban

Taliban je v hre priamo spomínaný a hovorí sa tam o ňom. Pisálek si informácie asi vycucal z palca. No co, idens, je bulvár ..........

0/0
14.10.2010 10:58

ja.viper

Re: Taliban

O zakazani talibanu se mluvi je v kontextu MP ... Aby za taliban neslo hrat a zabijet  USMC apod ;)

0/0
14.10.2010 11:04

SpeedeR

doufám

že stejným metrem bude hodnoceno také Black ops a né, že se tam na to najednou zapomene a hra bude označena za trhák století.

0/0
14.10.2010 10:11

Dzardajs

Re: doufám

Tak přesně s tímhle bych počítal :-) A i přesto že CoD je stejná naskriptovaná tunelovka :-/

0/0
14.10.2010 10:46







Najdete na iDNES.cz