Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nová Star Wars hra nabídne stylovou akci, ale v ostatních ohledech zklame

Kvalitních her z univerza Hvězdných Válek se v poslední době příliš neobjevilo. A pokračování povedené akce to nijak zvlášť nevylepšuje.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Kalda008

...

Priznavam ze sem velkej priznivec SW a kritiky techto her nerad vidim negativni ale tahle hra si spatny proste nezaslouzi... supr hra..god of war se muze jit proste nekam zahrabat a hodne hluboko.!!!

0/0
16.11.2010 19:27

Kalda008

takze..asi tak..

Tuhle hru jsem si sehnal :) a bal jsem se ji kvuli recenzim, ale byl sem velmi prekvapene, nechci urazet ty co psali tenhle clanek,(je to xbox) ale hral sem to na pc a na pc to bylo naprosto bozi hra ktera me bavila mozna este vice jako 1ka. Moc sem se bavil a 5 hodin gameplay? Abych rekl pravdu dohrat to mi trvalo dele jak tfu 1! .. 1ku klidne dohraju za odpoledne behem 2-4 hodinek i klidne se vsemi holocrony. Ale prosim muze mi nekdo rict jak to chteji udelat kdyz tam dali tak kur**sky otevrenej konec?? Nemam otevrene vsechny ukazky mimo pribeh ale rad bych to vedel..bude 3ka nebo jak? Konec jak chytnou Vadera, ten rekne par mrazivejch slov starkillerovi a pak zmizej ve vesmiru? Do IV neni uz moc casu :)))... jestli nekdo vi tak napiste Kaldinac27@seznam.cz. diky

0/0
14.11.2010 18:34

Ej.dzej.rimmer

...

Nechapu co se rozcilujete na recenzenta.Ta hra nedostala na zadne strance dobry hodnoceni spis dostala i nizsi.Ja se na hru tesil ,ale po precteni recenzi me ani nenapadne do ni vrazet penize.Vas jen stve ,ze jste se na ni tesili a nepockali na recenze a ted ten propadak budete obhajovat jen kvuli tomu,ze jste za ni vyhodily penize.

0/0
12.11.2010 17:42

Duch Vesky žije dál

Re: ...

Tady jsi na idnes:-DTady bych těm recenzím nevěřil ani slovo:-D

0/0
13.11.2010 1:12

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: ...

Na konzolista.cz maji prevazne kvalitni recenze a dostalo to 5 z 10.

0/0
13.11.2010 6:10

BranMakMorn

Re: Re: ...

to klidne never ale nadavat recenzentovi ze hral na wooden pc kdyz recenzuje hru na xbox to uz je celkem sila :P

0/0
13.11.2010 11:52

Kalda008

Re: ...

ha...a zase.. ja si hru nekoupil ale stahl :)...takze nechvalim hru jen proto ze sem za ni dal prachy. Hra je proste supr a zaslouzi si mnohem lepsi recenze.;-)

0/0
15.11.2010 18:19

Ej.dzej.rimmer

Re: Re: ...

Tak je fakt ,ze v jednoduchosti je sila a v dnesni dobe co se tyce her nekomu staci malo ke stesti.Linearni rubacka s mecem a clovek si div nestrikne do trenek,ale co vim,treba by me to taky bavilo ,ale ja za to prachy vyhazovat nebudu a krast taky ne.

0/0
15.11.2010 21:36

Jerky

zklamani

Prvni force unleashed byl vazne skvely titul, hraju ho porad.

Ale dvojka je jeden velkej bullshit. Sice hezci grafika ale to je vse, nezazivne boje(nejhorsi ten s Vaderem!), kratka herni doba i na HARD. Velice me mrzi ze jsem ty penize za tento pokus o hru dal :o(

0/0
12.11.2010 11:52

Lol3K

recenze

Zdravim,

diky za recenzi, trochu me to sklamalo. Hry s prostredi SW mam vsechny na SWTFU2 jsem se moc tesil, po prvnim dile jsem veril tomu ze to pokracovani bude asi takove jake je. To co jste psal v recenzi tak stim z vetsi casti nesouhlasim. Presne jak napsal kolega predemnou, koupit si lepsi stroj. Ja mam verzi pro PC a nepostrehl jsem nejake vadne snimkovani, kamera se nataci plynule a bez problemu. Hratelnost je vynikajici. A delka hraci doby, asi jste hral na obtiznost EASY jinak si to neumim predstavit. Hral jsem hru na obtiznost HARD a hra mi trvala bezmala 12hod asi Vam nedoslo ze to je i skakacka a mely by se hledat i ty krystali ktere jste zminil nebo HOLOCORN cube na navyseni EXP. Bru jste hodne zkrytizoval. Souhlasim s tim ze kdyz se dostanete do varu a hra nabira otabratky tak je skoro konec. Hru jsem si koupil a vubec nelituju toho ze jsem za ni dal pres 1000kc za PC verzi. Priste zkuste hru hrat na poradnem stroji a vyssi obiznot a hledat a zkouset vse co hra nabizi. Diky

0/0
12.11.2010 9:33

BranMakMorn

Re: recenze

pokud vidim dobre je to recenze na xbox360 ci jak se ta sranda jmenuje hru? mam tomu podle vasich trapnych kecu rozumet tak ze tato konzola ma vic vykonostnich verzi? nebo co jste myslel tim koupit si neco lepsiho aby nebyl problem se snimkovanim?

tudiz nejak nechapu danou kritiku, mozna tak kdyby to byla recenze na pc verzi to ano ale jinak 50% toho co ste napsal je zcela mimo misu

0/0
12.11.2010 10:41

Lol3K

Re: Re: recenze

Vim ze to je recenze pro xbox360. Konzole jako je XBOX ma vice varian. Jako prvni byl XBOX a pak byl XBOX 360 pokud ani novejsi verze XBOX360 si nedokaze poradit s plynulim snimkovanim tak nevim k cemu tedy je. Narazka byla na to ze na PC jsem nemel s nicim problem. A pokud si dobre ctu Vas prispevek tak je jen kvuli tomu ze jsem se dotkl citliveho mista KONZOLE a zkusil jsem ji pomluvit. Na konzolich se nikdy nedosahne takoveho vykonu jako je tomu na PC.

0/0
12.11.2010 10:50

A_aron

Re: Re: Re: recenze

Rozdiel medzi jednotlivymi variantami konzol byva len v detailoch (ako velkost disku). Xbox a Xbox360 maju asi tolko spolocneho ako playstation 2 a playstation 3 a absolutne to nemoze nazvat varianta.

Zakladne vnutornosti ma cela rada Xbox360 rovnake.

0/0
12.11.2010 11:33

Lol3K

Re: Re: Re: Re: recenze

OK to je pravda... zvolil jsem spatne slovo.

0/0
12.11.2010 11:40

BranMakMorn

Re: Re: Re: recenze

ja vim ze PC ma lepsi vykon, konzoli jsem jen drzel v krabici zabalenou, preferuji pc, ale musel sem reagovat protoze to proste byla vytka ktera byla je a bude mimo misu a renezent v tomto pripade mel pravdu a vy ste na nej zautocil tim ze hral na slabem pc, v recenzi na xbox verzi, uz je to jasne?

0/0
12.11.2010 12:42

IARK - BAN za králíčka.

Re: Re: Re: recenze

;-D vis, ze na Xbox nevychazi hry uz par let? Ale problem nebude v konzoli, spousta her i hezci behaji v pohode, takze tedy bude nejspis problem v necem jinem ;-)

0/0
13.11.2010 15:53

Zedicus

Kolísavé snímkování

Doporučoval bych to nehrát na parním stroji a pak to nebude mýt kolísavé snímkování.

0/0
12.11.2010 8:00

TT777

Re: Kolísavé snímkování

R^ njn konzole chtela pouzit silu, ale ta ji chybi

0/0
12.11.2010 9:45

Skjoldr

Re: Kolísavé snímkování

Tak to je přeci jasné! Pára z parního stroje nám zakryje obrazovku, takže musí tam být něco, aby to tu obrazovku mohlo smýt!

0/0
12.11.2010 14:55







Najdete na iDNES.cz