Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Hraní The Fight vyvolává agresi velmi nesprávným směrem

Nápad na boxování prostřednictvím pohybového ovládání tu už byl. Ale ještě nikdy nebyl zpracován tak mizerně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Astaroth

boxovaci realita

Tak to vypada, ze je to konecne normalni boxovaci hra, kde je nutno dat uder a ne jen naprazovat predlokti :) Zkouseli to recenzenti dat zahrat nejakemu boxerovi?

0/0
30.11.2010 12:42

lordddddd

www.gamerock.cz

www.gamerock.cz 

,,,,,,,,,

PlayStation Lifestyle Web

0/0
27.11.2010 17:22

Blackened Halo

Re: www.gamerock.cz

to je novy web? vyzera viac nez slusne, pozeral som recenzie a ked som videl ze kolko ste dali novemu MoH 4,5* tak som vas chcel hned vypnut, len potom som si uvedomil ze je to hodnotenie čitateľov a ze vy nedavate číselne hodnotenie, potom som si prestudoval recenziu a videl zaverecne zhrnutie tak musim tlieskat..skvele :) ..len to hodnotenie čitatelov by som nedaval hned na zaciatok, bije to strasne do očí a moze to niekoho zmiast ako napr aj mna :)

0/0
28.11.2010 8:14

Ravencestr

?

mě se hra celkem líbí, sice k ní mám svoje výhrady ale tech 60% si zaslouží

PS: Na Gameparku hra dostala 75%

0/0
26.11.2010 20:42

soky76

:)

"Nutno dodat, že hru vůbec nedoporučujeme hrát z gauče. Pokud sedíte nebo ležíte, hra ztratí přehled o vaší poloze i pohybu ještě rychleji než obvykle." Zaboxovat si v leže musí být paráda ;-D

0/0
26.11.2010 17:46

ASGA

Hodnoceni

Průměr z recenzí po celém světe je 4.7 z 10. Bohužel, pokud dáte PS3 hře malé hodnocení, tak sony fanbois v amoku začnou flamovat diskuzi ke hře.

Jak může někdo napsat, že tato hra je pro pravé chlapy? Copak pravý chlap mává před TV svítícím vibrátorem?

Ne, pravý chlap si vezme na ruce/nohy závaží a půjde bušit do pytle. A ti nejvíce hardcore jdou do lesa bušit do stromů.

0/0
26.11.2010 17:08

Lupulin

Re: Hodnoceni

jojo, na tom něco bude!

0/0
26.11.2010 17:39

soky76

Re: Hodnoceni

pravý chlap buší doma do staré..;-)

0/0
26.11.2010 17:40

slanecek

Re: Re: Hodnoceni

Pravý chlap má doma jiného chlapa.

0/0
26.11.2010 18:15

Bedrzishek

Re: Re: Re: Hodnoceni

8-oRv

0/0
27.11.2010 0:28

radik

vypada to ze se musite snazit

a to dela dnesnim detem problemy. Kdyz je hra tezka tak je automaticky spatna? Ne, je to hra pro jiny (opravdovy) hrace.

Opravdový problém nastává, pokud máte zasadit úder. Chce to opravdu sílu a rozmach k tomu. Poražení nepřítele vyžaduje zásah několika údery, což bude opravdová fuška, u které se zapotíte. 8-o To má bejt vtip?

Prosim redakci aby nedávala poradne hry kde se musi hrat a ne jen sbirat body a postupovat recenzovat causal hracum, pak to totiz dopada takhle.;-€

0/0
26.11.2010 15:07

vaclavj1

Re: vypada to ze se musite snazit

"poradne hry"? ;-D

0/0
26.11.2010 16:24

radik

Re: Re: vypada to ze se musite snazit

Tohle sem nehral tak nevim ale u tech her kde clovek musi premejslet se vzdycky objevujou stejny recenze jako tahle. ;-)

0/0
29.11.2010 0:57

KO23L

Re: Re: Re: vypada to ze se musite snazit

Já bych spíš řekl že takovédle recenze se objevují především u her které recenzuje pan Chváleníček :)

0/0
29.11.2010 6:49

vaclavj1

no toto?

tohle Kevin Butler nevydycha

0/0
26.11.2010 12:07

oldboy

...

Kdepak jsou uctívači revoluce v podání SONY? Kde jsou ty AAA tituly? MS jako obvykle zvítězí. Kinect je cesta budoucnosti.

0/0
26.11.2010 11:21

Regis

Re: ...

Jo, to leda na PC... na Boxu je omezenej...ostatně čert vzal konzole.

0/0
26.11.2010 11:23

adis002

Re: ...

Kinect je okopaný koncept z minulosti ;) a víš, že byl původně nabízen Nintendu (kteří ho odmítli)???? :-))))

0/0
26.11.2010 11:45

oldboy

Re: Re: ...

Tohle ale nejsou žádné protiargumenty, víme? ;)

0/0
26.11.2010 12:39

rafton

Re: ...

Killzone 3, Socom 4, Rain a to jen co jsem "zaslechl".

Cesta budoucnosti je na hry se uplně vyprdnout :-).

A rozdíl mezi Kineticem a Move je jako mít ho v ruce a nemít.

Do roka a do dne dodá MS do ruky nějaké "šidítko" jinak je Kinetic půl zážitku (vibrace, míření apod.)

0/0
26.11.2010 15:39

adis002

Re: Re: ...

amen

0/0
26.11.2010 15:50

wesc

Re: Re: Re: ...

f*ck off

0/0
26.11.2010 21:05

vaclavj1

Re: Re: ...

Microsoft skutecne muze pridat siditko kdykoli (konkretne hry kombinovane s gamepadem budou, to potvrdili i zastupci Microsoftu), ale PS3 asi driv dojdou USB porty nez zvladne funkcnost Kinectu.

0/0
26.11.2010 16:34

wesc

Re: Re: Re: ...

Nemuze, to uz by jsi nebyl ovladacem ty .......  a funkcnost Kinectu?  ;-D

0/0
26.11.2010 21:02

vaclavj1

Re: Re: Re: Re: ...

Ale muze, tohle je reklamni slogan letosnich Vanoc (a v soucasnosti dostupne hry to i plni)...

0/0
26.11.2010 21:40

zaty

Re: Re: Re: ...

To sice muze, ovsem jen siditko bez gyroskopu bude k nicemu. Prave v gyroskopu je nejvetsi vyhoda move, protoze sila uderu neni pocitana z pohybu ruky na video zaznamu ale z pretizeni pri svihu rukou.

0/0
27.11.2010 17:50

zaty

Re: Re: Re: Re: ...

to jsem zase placnul koninu, samozrejme ze jde o akcelerometr :)

0/0
27.11.2010 17:55

rafton

Re: Re: Re: ...

Jenže tím z toho udělá MOVE a přizná, že se pořádně bez něčeho v ruce nedá hrát a proč? Protože i v reálu máme něco v ruce - pistoli, pálku, raketu, hole atd a to vše má odezvu.

0/0
28.11.2010 21:20

wesc

Re: ...

;-D;-D;-D demence ....

0/0
26.11.2010 21:01

Regis

Fajn

akceptuji názory ... každý má na ně právo... ať jsou jakékoliv. Mluvím za sebe, hru jsem si pořídil, baví mě, je zábavná, dle mě realistická, nejsem kickboxer ani se nehodlám holedbat fyzičkou (na netu může být sedmiletý hošík Rambem nebo Einsteinem) prostě se mi líbí i po stránce designu, recenzi považuji nadále za nesmysl. Ale pobavilo mě, jak se tu všichni (i ti co to neměli v ruce ozvali jaký jsem hlupák... inu když někdo řekne nějaký názor, ne jen "blbe" či "krávovina" to se stádo ozývá (žel často jen bučením) - což nemyslím konkrétně..

0/0
26.11.2010 10:45

adis002

Re: Fajn

tak tohle je názor ;-)R^

0/0
26.11.2010 11:53

Proximus19

Re: Fajn

R^ souhlas. hru jsem i přes otřesné recenze taky pořídil a bavim se u ni. Klaibrace jen krátká před bojem, reálný přenos pohybu do hry, makačka u které se zapotíte... Je pravda, že pokud je někdo nemehlo v reálu, bude i v této hře ;-)

0/0
28.11.2010 21:46

pavliik_

Nemusíte to vůbec hrát

Druhej "klad" hry mě fakt pobavil :D R^

0/0
26.11.2010 9:26

Dr.Figh+er

Re: Nemusíte to vůbec hrát

;-D;-D

0/0
26.11.2010 9:28

Regis

Tak tohle je megažvást

Nevím, kdo pan Chvalíček je ale to co tu napsal je neskutečnej žblebt. Popořádku. Hra pochopitelně je hratelná a to naprosto skvěle jedním MOVE a DualShockem .. pan redaktor zjevně není příliš schopný a jeho fyzička odpovídá věku starce nad hrobem. Kamarádův syn je totiž 15letý rozhodně ne chlap a vykosil prvních třicet naprosto přehledně. Ono nestačí mávat ovladačema jako ve Wii.. ono se totiž musí naučit se box.. že? Toto NENÍ casual gameska, což by autor měl pochopit, tohle není plácání na wiičku, kde holčička máváním srazí boxíčka.. tohle je HRA.. tohle je výzva.. zjevně pro někoho kapku těžká. Autor by asi neměl nikdy hrát nikdy nic než casual hry protože pak pro něj bude těžké řízení aut v GT.. střelba v FPS atd. Navážet se do designu to je naprostá ubohost.. perfektní SinCity styl.. odstíny šedi, tu podbarvené úmyslně jemnou barvou, evokující NE veselou ulici s neony, ale setmělou uličku, kde jde o kejhák. A krev rudá přesně jako SinCity. Takže těch 30 procent pro Chvalíčkovu recenzi, tak 70 pro hru. holt kdo neumí, hraje wiibox, kdo umí, hraje The Fight. Ano, tuberákům a inťošům fakt hra do ruky nepadne. Tam se totiž po pár kolech člověk POTÍ.. druhý den bolí svaly.. a konečně je tu hra, která je REAL.. kde krytí je krytí, rána je rána... příště to dejte psát Vanderpoelovi a ne nějakému externistovi co mu je buď 12 nebo padesát po mrtviciRvRvRv

0/0
21.11.2010 12:19

kapikacze

Re: Tak tohle je megažvást

Blbe ;-)

0/0
26.11.2010 6:13

Dr.Figh+er

Re: Re: Tak tohle je megažvást

nemel ;-)

0/0
26.11.2010 7:50

lukynCZ

Re: Tak tohle je megažvást

Delas si prdel ze? :-)Rv

0/0
26.11.2010 6:43

adis002

Re: Tak tohle je megažvást

tak teď jsi mě rozesmál ;-D;-DR^chápu, že někoho hra může bavit a přehlížet její nedostatky, jenže jsem ji hrál (a PŘEKVAPIVĚ je moje fyzička DOBRÁ) a bylo to o ničem (potit se mi nevadí) a co je ještě lepší, můj kamarád kickboxer, kterého je to PS3, řekl, že ta hra je naprostá volovina ;-D takže asi tolik o té tvé realitě ;-) (samozřejmě mi řekneš že kecám... ale je to tvůj názor)

0/0
26.11.2010 8:30

UrsusLuin

Re: Tak tohle je megažvást

Na Wiičku, pokud se nebavíme o těch základních hrách, co byly zdarma, taky nestačí jen máchat ovladačem, takže poznámky o Wii mi přijdou nemístné. Jinak nevím, The Fight jsem nehrál, ale o Chvalíčkovi si myslím svoje, takže zbytku tvého názoru věřím.

0/0
26.11.2010 8:45

Regis

Re: Re: Tak tohle je megažvást

Já se do Wiička nenavážím, má skvělé hry, a myslím, že když si vybavíš tamní box a zkusíš The Fight, budeš souhlasit. Už proto, že jsem viděl přítelkyni, jak jen šikovným mácháním rukou bez využití svalů (ehm) snadno porážela koho chtěla. The Fight, tam si ani neškrtla...

0/0
26.11.2010 10:48

Jolly59

Re: Tak tohle je megažvást

Ty si tak tvrdej na tom netu. Třesou se mi kolena, třesou;-D

0/0
26.11.2010 9:12

Jolly59

Re: Tak tohle je megažvást

Dodatek, tady je vidět, že to žádnou agresi nevyvolává;-D jestli si myslíš, že to, co je ve hře, využiješ na ulici, tak radši zůstaň u ní...

0/0
26.11.2010 9:14

Dr.Figh+er

Re: Re: Tak tohle je megažvást

A tak to nikde nepsal, nepodsouvej mu Tvoje myšlenky, fajtere ;-)

0/0
26.11.2010 9:28

adis002

Re: Re: Re: Tak tohle je megažvást

Bohužel, podle tohoto " a konečně je tu hra, která je REAL.. kde krytí je krytí, rána je rána... " lze usoudit, že si to myslí

0/0
26.11.2010 9:47

UrsusLuin

Re: Re: Re: Re: Tak tohle je megažvást

A já myslel, že takovéhle myšlenkové pochody, pokud jde o výklad toho "co si kdo myslí" dokážou jenom ženské. :)

0/0
26.11.2010 10:31

Regis

Re: Re: Re: Re: Tak tohle je megažvást

Fajn, takže když řeknu, že se mi líbí, jak při zásahu v nějaké FPS se realisticky hroutí tělo, nebo v Burnoutu bortí plech při havárii, patrně chci jít střílet a bouratt auta... bože a pak kde se berou stupidní kritici, co říkají, že hry můžou za zločinnost.. ;-)

0/0
26.11.2010 10:50

adis002

Re: Re: Re: Re: Re: Tak tohle je megažvást

jenže ty jsi nenapsal nic o hroucení těla k zemi... ty jsi jen napsal, že to je jako v realitě, což znamená, že ta hra je simulace reality... hry nepodporují násilí, spíš by se dalo z jiné strany hlediska říci, že mu předcházejí (kolik lidí s PC/konzolí zabilo učitele a kolik lidí zabilo učitele jen kvůli tomu, že si z té pětky nemohli (namátkou) u GTA vybít vztek :-)) ale už bych rád uzavřel tuto diskusi... jelikož srovnávat PS3 s Wii je taky docela zajímavé, ale respektuji každý názor, tak respektuji i to, že tobě se hra líbí... teď jak jsi to rozvinul, co je na té hře real, to respektuju dvojnásobně ;-)

0/0
26.11.2010 11:42







Najdete na iDNES.cz