Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Projděte se renesančním Římem v Assassin's Creed: Brotherhood. Ale pozor na krvavé stopy

Vybudujte a veďte bratrstvo nájemných vrahů. Spolu s on-line hraním to jsou zajímavá rozšíření úspěšného konceptu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Glock Mark XI

koukám jako jelen

Pane redachtor, ztráty prostě patří k řemeslu!  A neříkejte mi, že v AC:B nefunguje load/save procedura! :-P

0/0
23.11.2010 11:05

lahve

Multiplayer

Pane recenzente, identické postavy v multiplayeru jsou naopak zajímavý nápad. Nejednou jsem byl pronásledován a vyřešil to tak, že jsem si sedl na lavičku vedle identické postavy nebo se vetřel do hloučku, kde byla aspoň jedna stejná postava, jako jsem byl já. Bylo zábavné pak pozorovat vraha, jak stojí před lavičkou nebo u hloučku a přemýšlí, kdo z těch dvou postav je jeho oběť. Byla to jedna z možností, jak se vyhnout v multiplayeru zabití a prožil jsem pekelné chvíle, než vrah zaútočil. Většinou se trefil do toho druhého. Musím říct, že multiplayer je natolik odlišný od těch klasických (např. CoD, BF...), že bych jej označil za novinku v oblasti her pro více hráčů!

0/0
23.11.2010 10:18

muskatnuSS

Re: Multiplayer

a tam není ta funkce ze singlu - orlí oko, že svůj cíl vidím zlatě?

0/0
23.11.2010 10:33

muskatnuSS

nudná recenze

Za takhle odfláklou a nemastnou neslanou recenzi na kultovní sérii AC bych autorovi jednu střihnul :) Mrkněte na games.cz na recenzi Dana Vávry, to je prostě o několik řádů výš R^

0/0
23.11.2010 9:38

Lupulin

:)

konečně někdo napsal že ho tam otravovali ti ostatní spolubojovnící....zastávám názor že tohle je simulátor nájemného VRAHA (neznám jich moc co pracují ve více jak jednom) a ne nějakej Tom Clancy Assassins war

0/0
23.11.2010 7:59

jien

PC verze

Už aby vyšla verze na pc-čka :-)  R^

0/0
23.11.2010 7:05

jazzcat

...

Multiplayer - v čom je dobrý a zaujímavý?

0/0
23.11.2010 3:11

NasgolFren

Re: ...

Že tam nebudeš běhat sám, ale s dalším playere....si najdi někde definici8-o

0/0
23.11.2010 6:49

jazzcat

Re: Re: ...

nepýtal som sa, na čo sú hlupáci dobrí

0/0
23.11.2010 8:31

slanecek

Re: Re: Re: ...

Takže na co ses pýtal?

0/0
23.11.2010 20:32

junior1099

Re: Re: Re: Re: ...

Boha jeho, vy dva, vy jste degeni... je naprosto jasné na co se ptá. Jak ze zvláštní, fakt...

0/0
23.11.2010 20:40

slanecek

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Ten nahoře mu odpověděl, ale Jazzcat mu hnusně odsekl.

0/0
23.11.2010 21:25

junior1099

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

Ty to asi nepochopíš ani když si to přečteš stokrát, co?

0/0
24.11.2010 22:35

jazzcat

Re: Re: Re: Re: ...

pýtal som sa, že či sú tie mechanizmy ozaj zábavné. Prenasledovaná postava môže robiť parkúr, špeciálne akcie, splynutie v dave, ale nemôže sama útočiť?  Každé samo o sebe môže byť fajn, ale po čase môže byť nuda. Hral už niekto multiplayer? Nech sa prosím podelí o dojmy.

0/0
23.11.2010 21:32

Kalenprd

Re: Re: Re: Re: Re: ...

polib si, nic ti nenapisu

0/0
22.2.2011 2:06







Najdete na iDNES.cz