Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Herní hit Život člověka je sice zdarma, ale časem ho zaplatíte i s úroky

Jste přesvědčeni, že nejúspěšnější on-line hrou je World of Warcraft? Omyl, je to freewarovka Život člověka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Ferris

7 mld??

7 miliard uctu? Tolik neni ani lidi na planete jestli se nepletu:D;-D

0/0
28.1.2011 17:56

Yzzycz

To ste teda panove

vobslehli ze staryho Levelu anebo to bylo Score. Pamatuju si na recenzy hry ZIvot a hooodne se to podobalu tomuhle nesmyslu. TRAPNE a NEORIGINALNIRv

0/0
7.1.2011 16:21

bubukvak

To má bejt vtipný?

V redakci bonuswebu máte zřejmě špatně nastavený kalendář, teď je leden 2011 a ne 1.dubna, kdy se většinou tyhle zhovadilosti objevují téměř všude. Nicméně mají svůj účel a den bláznů je k tomu přímo stvořený, napsat ale takovou pitomost v lednu je donebevolající a vtipný to přijde pravděpodobně jen autorovi.

Kam se poděla serióznost recenzí? Už v tý redakci tolik nehulte, másla....

;-O

0/0
6.1.2011 10:44

O.Sindler

Farming

Člověk v týhle hře stráví drtivou většinu času farmingem. Buď neustále farmit goldy vesměs monotónními úkony a nebo trávit dlouhé hodiny stejně nudnými činnostmi ve snaze udržet strenght a agility na přijatelné úrovní. Nemluvě o nutnosti chodit neustále k hráčům co udržují vašeho avatara ve funkčním stavu

0/0
5.1.2011 9:45

IARK - Návnada nesprávné cenzury

dotaz

Nejak jsem to cele neprecet, ma to dobry MP? Ciste SP hry me nebavi

0/0
4.1.2011 13:43

Falewick

ha ha ha

ha ha haha haha ha

0/0
4.1.2011 10:26

Amoc

Chvilku to trvalo ...

mno chviličku to trvalo než jsem to pochopil ;-) , akorát mi uplně nedošel smysl tohoto článku ... A už vim i žánr - RRPG ( haha Real Role Playing Game ) ;-D;-D;-D Za XX let to bude RRPFG ( Real Role Playing Fallout Game ) ;-D;-D;-D;-D;-D Párek zdárek v rohlíku

0/0
3.1.2011 10:43

qsubt

spatna hra

nebavi mne to, grafika, zvuk a ovladani je sice super, ale uplne chybi end game content, a na to dojelo spoustu jinych titulu:-P

0/0
2.1.2011 17:31

služebník Ježíše Krista

zahadny vyrobce

Zdravim vsechny, jak pise autor, je velmi pravdepodobne, ze tuto "hru" nekdo vytvoril. Ja verim, ze to byl Buh a verim, ze je velmi dulezite ptat se proc a ptat se co je smyslem a cilem hrani teto hry. Ten hlavní cil je pro me libit se Bohu, ktery pripravil spasu pro lidi obeti Ježíše na krizi aby kazdy kdo v nej uveri, mel zivot vecny. Viz. manual /prodava se i samostatne jako svetovy bestseller/ prikladany ke hre, avsak mnoha lidmi necteny a pak se divi, proc se zasekli a nevedi jak dale... Preju prijemne hrani s pozehnanim abyste nalezli smysl zivota tak jako ja, diky Bohu.

0/0
2.1.2011 23:39

htraffic

Re: zahadny vyrobce

Hmm, a někteří zase věří že tato hra nebyla nikým naprogramována, ale vznikla jen jako náhodně vygenerovaný shluk jedniček a nul někde v paměti velkého centrálního serveru, který mimochodem taky nikdo nepostavil, protože vznikl samovolně z ničeho po jednom velkém výbuchu... A ten zmiňovaný manuál, není ve skutečnosti manuál ale jen fikce která se tak tváří a která je sepsaná několika postavami z raného stadia hry :-P

0/0
3.1.2011 8:14

služebník Ježíše Krista

Re: Re: zahadny vyrobce

Ještě jsem neviděl hru co by vznikla náhodou jen tak pro nic za nic...

0/0
3.1.2011 12:28

htraffic

Re: Re: Re: zahadny vyrobce

Z toho si nic nedělej, já zase ještě neviděl toho Boha... A to se ani neptám kdo vyvořil jeho...

0/0
3.1.2011 17:10

služebník Ježíše Krista

Re: Re: Re: Re: zahadny vyrobce

Zpochybnovat lze vse, je to nedostatek viry. Vira je nadeje ve veci, ktere nejsou videt. Buh trpelive ceka na lidi, kteri chteji vstoupit do jeho kralovstvi. Kdo ma zatemnenou mysl, neporozumi. Otevreme svoje srdce stvoriteli skrze pokani a prijeti krize Jezise jako zachranu pred vecnou smrti. Diky vzkriseni Jezise mame i my nadeji na vecny zivot. Kez by se vsichni chytli zachranneho kruhu.

0/0
3.1.2011 20:52

lukynCZ

Re: Re: Re: Re: Re: zahadny vyrobce

Tahni, tohle je herni server a zadna pastva pro ovce Jehovovy...Rv

0/0
3.1.2011 22:06

služebník Ježíše Krista

Re: Re: Re: Re: Re: Re: zahadny vyrobce

Já jsem se první osoby Boha nedotkl. Nezáleží mi co si o mé osobě lidé myslí. Já jen ve službách mého Pána Ježíše Krista zasévám slovo Boží jak nejlépe dovedu všude tam, kde se dá. Nepřivádím lidi do sekt, ale do církve Boží, která je jen jedna.

0/0
3.1.2011 22:57

Soroboru

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zahadny vyrobce

tak si tu svou cirkev vem a strc si ji do prdele, tady na tyhle kecy neni nikdo zvedavy

0/0
4.1.2011 16:09

Skjoldr

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zahadny vyrobce

Nah, podle těch keců to musí být někdo, kdo se tím náramně baví.

0/0
5.1.2011 14:13

služebník Ježíše Krista

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zahadny vyrobce

Satan se bavi tim jak lidi oblbuje sladkejma recma, ktery je vedou do vecneho zatraceni. Buh ma pro nas zachranu z tohoto zvraceneho pokoleni prave v Kristu Jezisi. Komu zalezi na vecnem zivote, zavita do Bible. Komu staci uzivat si kratkodobe a pomijive slasti nehlede na to co se Bohu libi a co ne... Kazdeho volba. Viz. Odkrytepravdy tecka cz

0/0
5.1.2011 14:54

Skjoldr

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zahadny vyrobce

Hmm... "Spása blá blá blá." nejsou sladké řečičky?

0/0
5.1.2011 14:58

služebník Ježíše Krista

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zahadny vyrobce

Spasa je nadeje ve vecny zivot bez smutku, bolesti a smrtelneho tela ve spolecenstvi stvoritele. Sladky kecy jsou typu: nechej si svoje spatnosti a ublizuj lidem, ja (mysleno satan) te i tak mam rad... Jak napriklad hlasa neale walsch ve svych hovorech s bohem, kde se satan vydava za boha... Takove sladke reci mam na mysli. Satan jako odpadle bozi stvoreni v boji proti Bohu se snazi zastirat vsemoznymi prostredky obet Jezise spasitele aby jsme Boha nehledali a zemreli spolu s nim navzdy. Nejhorsi je, ze si pri tom myslime, ze delame dobre, kdyz kasleme na Otce - to je mystrny klam. S Bohem nic neriskujes, protoze mas nadeji na vecnost. Se satanem jen na smrt. Never fetakovi co ti nabizi pomijive zacitky, ale nakonec smrt, ale spise zanechej spatnosti a s Bohem mir do vecnosti.

0/0
5.1.2011 19:27

hadankar

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zahadny vyrobce

Jak mám napsat amen v binárním kódu?

0/0
4.2.2011 15:41

lukynCZ

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zahadny vyrobce

Skoč pod auto a uvidíme jestli tě bůh zachrání ;) Stejně si myslím že si tu jen někdo dělá prdel :D

0/0
5.1.2011 15:30

Skjoldr

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zahadny vyrobce

Ditto, ale u nich člověk nikdy neví.

0/0
5.1.2011 15:39

Wawer Rewold

Jojo

Jojo na týhle hře jsem se stal závislej nemůžu se od toho vůbec odtrhnout

0/0
2.1.2011 13:07

Ferris

.

Mna by len zaujimalo, odkial autor nabral, ze v cechach je 10 milionov hernych uctov;-D

0/0
1.1.2011 17:03

Ej.dzej.rimmer

Re: .

Kolik ma Cesko obyvatel ? :o)

0/0
1.1.2011 21:05

Soroboru

Re: .

nesedis si na vedeni ? :-)

0/0
4.1.2011 16:07

dcneo

tyhlety internety

podle toho co píšeš ti můžu rovnou říct že tahle hra neni nic pro tebe ;-D

0/0
1.1.2011 16:17

Ustafa

Tyhle recenze...

Tyhle recenze opravdu miluju, hromada k.... proč má tahle stránka download, když se nikde nepíše kde lze hru stáhnout? Je to snad vymyšlenej článek? Nějak se mi download nedaří najít, je to Free ne? Tak proč žádnej odkaz?;-O;-€

0/0
1.1.2011 15:05

Hugito1

Re: Tyhle recenze...

Na co hldáš odkaz, řekl bych, že tuhle hru máš dávno stáhlou ani o tom nevíš :DDD Rv

0/0
2.1.2011 8:59

Hugito1

Re: Re: Tyhle recenze...

A navíc ti asi moc nefunguje, ale v minimální konfiguraci je jasně napsáno " IQ 70" !!! ;-D

0/0
2.1.2011 9:00

Hugito1

Problém

Tak jsem se včera, resp. dneska nějak zacyklil, pořád jsem se nomhl dostat z jednoho místa....ale spoluhráči mi pomohli :D

0/0
1.1.2011 13:05

lukynCZ

Happy New Update

Vsem vam preju prijemny update sveta na verzi 2.011 ;)

0/0
1.1.2011 0:08

bobbyCZE

Re: Happy New Update

Snad nebude tak zabugovaná jako ta minulá, ikdyž se stejně jak už to tak bývá vyskytnou nové.

0/0
1.1.2011 0:30

lukynCZ

Re: Re: Happy New Update

Nestačí než doufat :) Každý si holt musí projít asi největším obdobím bugů (puberta, škola..achjo) :D

0/0
1.1.2011 0:39

bobbyCZE

Re: Re: Re: Happy New Update

Ja spis myslim takovy ty bugy ze se vzdycky neco z niceho nic pose*e, a pak musis rychle hledat na to nejakej patch a to da fakt zabrat.

0/0
1.1.2011 1:05

lukynCZ

Re: Re: Re: Re: Happy New Update

Jn :D Kvuli takovymhle bugum se dost lidi na hru vykasle :D

0/0
1.1.2011 10:49

Deremi

jak obejít nějaký ty pravidla?

prosímvás nemáte někdo na to Hacky?? na money, work, group puiple (mafie..) :-/

0/0
31.12.2010 20:09

Fiksem

Re: jak obejít nějaký ty pravidla?

Jo kup si blesk nebo něco podobného, určitě tam něco najdeš;-D;-D;-D

0/0
31.12.2010 23:27

Splender

ENGINE

Lidi myslím že nepotřebujeme patch ale spíše nový ENGINE, jinak těšte se hodlám získat NUKE.

Jinak výborný članekR^!!

0/0
31.12.2010 19:23

bobbyCZE

HC

Nejdrsnější hardcore mod jaky kdy ve hře byl.

0/0
31.12.2010 18:10

adis002

hra

jinak je to dobrá hra, bohužel ty mikrotransakce v ní jsou občas dosti předražené ;-(

0/0
31.12.2010 17:39

adis002

Bonusweb

tak tohle je snad nejlepší článek o hrách na světě ;-DR^R^R^

0/0
31.12.2010 17:37

marv.p

další negativa hry!!!

Hra má strašně dlouho herní dobu a některé pasáže, hlavně co se týče questů, jsou velmi stereotypní.Také chybí jakýkoliv systém ukládání herních pozic, nebo možnost zahrát si některé mise zpětně. Kapacita inventáře, který používáte mino safehouse je omezená a většinou se vám do něj nevlezou více jak 2 střelné zbraně nebo další itemy potřebné k hraní. Také chybí absence magie, která je ve hře zastoupena jen okrajově - doufejme, že vše opraví patch nebo datadisk. Počet hit pointů je omezen a při jejich ztrátě je doplňování velmi zdlouhavé.

0/0
31.12.2010 15:22

marv.p

Re: další negativa hry!!!

jo a ještě prý po požití omaných látek začíná hra lagovat a snižuje se frame rate...

0/0
31.12.2010 15:49

sAm90

:D

Moc pěknej článek. Víc takovejch.

0/0
31.12.2010 15:07

tiashwer

:)

Konečně recenze kterou nikdo nekritizuje ale najdou se I takoví kteří ji doplnili jen tak dal idnes:D

0/0
31.12.2010 14:24

Akly

Dobrý článek :-)

Jen bych dodal, že většina bugů a errorů není způsobena ani tak výrobcem, jako právě ostatními hráči. Z čehož vyplývá i výhoda možnost měnit průběh děje dle libosti a zároveň nevýhoda v podobě nemožnosti vrátit některé důležité rozhodnutí, které vám mohou pokazit celý zbylý herní čas. Tím se dostávám k největšímu průseru hry - nemožnost jakéhokoli save! ;-(

0/0
31.12.2010 14:14

kodlc

Re: Dobrý článek :-)

nutno vsak podotknout ze hra dovede hrace opravdu tzv vtahnout az zapomene na to, ze by nejakou save funkci potreboval. navic nutno vyzdvihnout opravdu dlouhou hraci dobu

0/0
31.12.2010 14:19

cinclant

Zdarma?

Zdarma není ani náhodou, abyste někam dostali a hned nechcíply, tak ty prachy potřebujete. A ty jsou přece... hm... reálné? (teď jsem se zamotal ;-D )

0/0
31.12.2010 14:11







Najdete na iDNES.cz