Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jiný názor: Život člověka je skvělá hra

Ačkoliv Život člověka obsahuje řadu neférových prvků, je to mistrovské dílo, které si zaslouží absolutní hodnocení.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

beng-beng

cheety

Pařim tuhle věc a jsem zatim na 34 levlu. Grafika je slušná-jen inteligence některejch NPC nestojí za moc...

 Sháním ale nějaký cheety -hlavně ten na přidání peněz  a taky lítání by se hodilo.

 

0/0
13.2.2011 3:21

Mr. Dreamer

Grafika

Nějak mi tu chybí vyzdvižení grafiky celé hry. Silně nepovedený a celkově nejasný příběh, nedostatek NPC, absence SP a další je bez problémů vyvážena perfektním grafickým provedením, zdařilým fyzikálním modelem, věruhodně vypadajícími efekty, do detailu zpracovaným zvukem a dalšími drobnostmi, které tuto hru činí tak jedinečnou.R^

0/0
9.2.2011 22:11

senacek

Kde je

Moch by mi nekdo prosim napsat kde tu hru sezenu nemuzu to najit dikec

0/0
5.2.2011 12:05

Thrinie

Re: Kde je

myslim, ze stejne nesplnujes systemove pozadavky, tak to ani nezkousej ;))

0/0
8.2.2011 18:42

Colins

Re: Re: Kde je

jasnej priklad toho, ze dobra startovni lokace neni vsechno...;-)

0/0
13.2.2011 10:23

Gamehoror

Kdyby život člověka

byla skvělá hra tak by tituly jako oblivion, zaklínač, Age of empires a tisíce dalších neměli šanci. Přeci jen ty save posice a zkusit to místo zahrát znova a jinak mají něco do sebe.

měnit si vzhled, vybrat si charakter na pár hodin bez následků že se to s Tebou potáhne do dalších dobrodružství.

Chvilku si zahrát upíra a když tě to za upíra už nebaví tak hurá d obchodovat v kosmu na freelancer v nejmodernějších kosmických korábech.

Život člověka je nedomyšlenej propadák.

0/0
2.2.2011 4:19

Liban

:)

Někdo se sice může tomuhle jen s poťukáním na čelo sarkasticky pousmát, ale člověka, který vývoj her sleduje, z toho opravdu mrazí!;-) Například taková vydina boha - jako vrchního vývojáře, který má tuhle "onlineovku" na svědomí...:-) Co až příjde doba, kdy budou hry tak dokonalé, že budou k nerozeznání od skutečnosti?! Něco jako Matrix... možná že už ted jsme se ocitli v "Začarovaném kruhu"... BRRR! Mimochodem, znám cheat na "noclip";-D;-)

0/0
4.1.2011 9:49

jirka.jindra11

cheat

kdo chce cheaty na tuto hru ať mi naapíše na email :D

0/0
1.1.2011 2:28

Radek C

Re: cheat

prodavas drogy? ;-D

0/0
1.1.2011 14:50

heroforseason

hm

Sry, ale tohle už bylo tak deset let + zpátky ve Score ;-) Udělali remake?

0/0
31.12.2010 21:04

Cordwainer

Re: hm

Ježiš takových věcí je všude plno...

0/0
31.12.2010 23:58

jeniczech

lepší byla recenze na svět

To už tu bylo: recenze na svět od rejthara, je lepší.

0/0
31.12.2010 19:54

jazzcat

...

trochu sa mi ale nepáči, menej možností, než niektoré iné hry - napr. GTA SA, tam bol jet na lietanie, dalo sa dostať k Hydre, v Gothic III bola mágia Časová bublina, orkovia a kostlivci.. a mohol by som pokračovať ďalej.

0/0
31.12.2010 19:23

John Pitralon

Ujde to

Vystačí na dlouhé roky. Vynikající grafika dává zapomenout na poněkud horší hratelnost.

0/0
31.12.2010 18:53

Vasis

zajimavy napad, prubnuti inteligence

dobrej clanek! R^

0/0
31.12.2010 15:17

voloda44

Re: zajimavy napad, prubnuti inteligence

akorát  do poloviny člověk neví o co go :D

0/0
31.12.2010 18:00

Dante_

Re: zajimavy napad, prubnuti inteligence

Bohuzel ho vymysleli cca pred deseti lety ve Score, kde vysla obdobna recenze Zivota - hned dvojrecenze od Andreje a ICE.

0/0
31.12.2010 18:26

Cordwainer

Re: Re: zajimavy napad, prubnuti inteligence

No tak ve Score nic nevymysleli..takovýhle věcí tu bylo...odjakživa...je toho plný net...a mnohem promyšlenějších..

0/0
31.12.2010 23:56

Dante_

Re: Re: Re: zajimavy napad, prubnuti inteligence

Jojo, byly tu jeste driv nez pocitacove hry, ja vim...:)))))

0/0
2.1.2011 14:56

Hugito1

Kde najdu link na registraci?

Mno...nevypada to uplně nezajímavě, tak by mně zajímalo, kde najdu link na registraci, popřípadě na stažení hry. Připadá mi to trošku jako Second live :)

0/0
31.12.2010 7:46

Wookiee

Re: Kde najdu link na registraci?

deláš si srandu, že jo ? ;-D

0/0
31.12.2010 13:35

JimDoor

Re: Kde najdu link na registraci?

taky dofam ze si delas prdel:-P

0/0
31.12.2010 16:09

Hugito1

Re: Kde najdu link na registraci?

Hru už hraju několik desetiletí, ale furt žádnej patch :D

0/0
2.1.2011 10:12

S.T.A.R.64

Cool článek

U mě máte za jedna výbornej článek. Jen ta hra mě občas nebaví, asi si počkám na data disk R^R^

0/0
31.12.2010 1:09

TT777

Re: Cool článek

jj taky cekam na datadisk, Chtelo by to svet kde nebudou nemoci a bude tam startovni lokace kde budou rozdeleny suroviny spravedlive mezi vsechny hrace rovnym dilem. A administrator bude hlidat cheatery a podvodniky kterym zrusi ucet;-D

0/0
31.12.2010 10:09

Mankind

Re: Re: Cool článek

O cem ze to snis? O Komunismu nebo o policejnim state? Podle tveho prispevku o mixu obojiho ;-D

0/0
31.12.2010 11:01

skl1

Re: Re: Re: Cool článek

takze ty cheatery podporujes ? ;]

0/0
31.12.2010 16:38

služebník Ježíše Krista

Re: Re: Cool článek

Potom jsem uviděl nové nebe a novou zemi. Neboť první nebe a první země pominuly a moře již nebylo. Uviděl jsem svaté město, Nový Jeruzalém, jak sestupuje od Boha z nebe, připravený jako nevěsta okrášlená pro svého muže. Uslyšel

jsem mocný hlas z trůnu: "Hle, Boží stánek s lidmi: bude bydlet s nimi a

oni budou jeho lid; Bůh sám bude s nimi a bude jejich Bohem. On jim setře každou slzu z očí a smrt už nebude, ani nářek ani křik ani bolest už nikdy nebude; neboť minulé věci pominuly."

Vynatek ze zjeveni jednoho "hrace" apoštola Ježíše Krista, ktery jej dostal od samotneho tvurce. Vice viz. kniha zjeveni z manualu prikladanemu ke hre vyrobcem - Bible...

0/0
2.1.2011 23:57

john.h

Re: Re: Cool článek

Zkus jet podle GPS do lokace Letiste, tam si objednej listek do severni koreje a tam se dockas sveta, kterej si prejes, ale myslim, ze tam neni moc lehky hrani. V tom svete je hodne standardnich moznosti omezeno. A taky napriklad vyber obleceni a elektrickych equipmentu k postave neni tak veliky.

0/0
13.1.2011 13:24







Najdete na iDNES.cz